Γεια χαρά.
Εδώ και κάμποσο διάστημα, είχα βαρεθεί μερικά μικρο-lags (προφανώς από Cydia tweaks που 'χω βάλει) και ήθελα να απεγκαταστήσω κάποια.
Ξεκίνησα σιγά-σιγά να βγάζω κάποια... ώσπου χθες, μετά από κάποιο που έβγαλα (ένα icon-set από Big-Boss, αν δεν απατώμαι), το Cydia icon εξαφανίστηκε!
Έψαξα λύσεις κτλ., κατέβασα το .deb της Cydia εφαρμογής, το 'βαλα με iFunBox, έκανα μερικά reboots (αρχικά τίποτα), κάποια στιγμή το 'βγαλε το icon... αλλά δεν λειτουργεί, το πατώ και με "πετά" ξανά στο Ηοme screen.
Θέλω να πάω να κάνω τον οδηγό "Πριν το restore", αλλά δεν έχω περάσει το MobileTerminal - ενώ στο iFunBox δεν πολυκαταλαβαίνω το navigation του UI, είναι λίγο δισανάγνωστο/ακαταλαβίστικο... Διάβασα ότι αυτό το issue (Cydia icon visible, not operational), είναι σχετικά γνωστό και σύνηθες σε JB συσκευές.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το Cydia να λειτουργήσει;
Αλλιώς θα εκνευριστώ και θα πάω για Restore & Set as new να τελειώνουμε, βαριέμαι (και δεν έχω άπειρο χρόνο) για τόσο πολύ μπελαλίδικη διαδικασία.
Εντομεταξύ, έστω πάω τελικά για Restore... προηγουμένως πρέπει υποθέτω να σώσω τις υπογραφές του iOS 6.1 που έχω τώρα - και να βρω το αρχείο της build και να το κατεβάσω, έτσι; Γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θέλω να κάνει update σε 7άρα.
Τα "φώτα" σας, παρακαλώ - ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.