Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 4 ψήφοι

Θέλω ν' αποφύγω Restore & τον οδηγό σας πριν το restore - Cydia icon doesn't works

• Please log in to reply
54 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:55

Μπορείς να φτιάξεις Custom DFU μέσω RedSn0w.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:55

Μια όχι και τόσο ορθόδοξη λύση για να το βάλεις σε dfu mode γιατι και γω δεν πετυχενα τους χρόνους ειναι το εξής σε μένα παντα πιάνει βάλε το κινητό στο pc μόλις το αναγνωρίσει το pc πατά το κουμπί που ενεργοποιεί το κινητό μέχρι να σου εμφάνιση την μπάρα που το απενεργοποιης τότε χωρίς να το αφήσεις πατά και το home button μετά απο μερικά δευτερόλεπτα το κινητό θα σβήσει μέτρα 1-2 δευτερόλεπτα και ασε το κουμπί ενεργοποίησης και κρατά το home button μέχρι να ακούσεις το ήχο απο το pc ότι βρήκε κάποια συσκευή λογικα τότε θα σου ανοίξει και το iTunes για να σου πει ότι ειναι μια συσκευη σε φάση restore και μετά προχωράς οπως σου είπαν τα παιδιά...

Δεν σβήνει, φίλε.
Προφανώς δεν δουλεύει/πιάνει καλά το Home button, οπότε και δεν γίνεται η διαδικασία.

Οπότε... έστω "semi-restore", ΚΑΤΙ που να πάρει ο διάολος, να επιστρέψω σε εργοστασιακή κατάσταση με "clean" iPhone, δεν υπάρχει;
Γιατί πρέπει να 'χω χάσει περί τις 3 ώρες απ' την ζωή μου και ΑΚΟΜΑ άκρη να μην έχω βρει;

#33   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,430 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:57

Δεν σβήνει, φίλε.
Προφανώς δεν δουλεύει/πιάνει καλά το Home button, οπότε και δεν γίνεται η διαδικασία.
Οπότε... έστω "semi-restore", ΚΑΤΙ που να πάρει ο διάολος, να επιστρέψω σε εργοστασιακή κατάσταση με "clean" iPhone, δεν υπάρχει;
Γιατί πρέπει να 'χω χάσει περί τις 3 ώρες απ' την ζωή μου και ΑΚΟΜΑ άκρη να μην έχω βρει;

Δοκίμασε αυτο που σου είπε ο Νίκος...

Knowledge Is Power

#34   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:59

Μπορείς να φτιάξεις Custom DFU μέσω RedSn0w.

Ρε συ Νίκο, είσαι γκουρού, οκ;

Εγώ είμαι ΠΡΩΤΑΡΗΣ, έχω το κινητό 8 μήνες - το πρώτο μου "μηλόφωνο".

Εάν υπάρχει ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, εύκολος, να τα καταφέρω, γιατί είναι "πολιτέλεια" να τον πείτε και απλά πετάτε ένα "υπάρχει και το τάδε να κάνεις" ή μονολεκτικά "κάνε το τάδε";
Δηλαδή τί είσαστε... σάιμποργκ και χαλάτε... μπαταρία, άμα γράφετε πιο αναλυτικά τις απαντήσεις;;;

Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το iPhone, έχω πρόβλημα, θέλω βοήθεια.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ να γράψετε  κάθε πιθανό τρόπο να λύσω το πρόβλημά μου; Αν όχι, οκ, δεν πειράζει.

#35   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:01

Δοκίμασε αυτο που σου είπε ο Νίκος...

Φίλε, άμα εγώ σου πω να κάνεις "κιαροσκούρο τεχνική για το icon που θες να φτιάξεις"... έτσι, μονολεκτικά, ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

Γιατί για μένα είναι ΠΑΝ-ΑΠΛΟ να καταλάβω, σαν να λέω την Άλφα-Βήτα.

Θα θες μάλλον επεξήγηση και αναλυτικές οδηγίες.

Ε, αυτό χρειάζομαι κι εγώ.

#36   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:12

Ρε συ Νίκο, είσαι γκουρού, οκ;

Εγώ είμαι ΠΡΩΤΑΡΗΣ, έχω το κινητό 8 μήνες - το πρώτο μου "μηλόφωνο".

Εάν υπάρχει ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, εύκολος, να τα καταφέρω, γιατί είναι "πολιτέλεια" να τον πείτε και απλά πετάτε ένα "υπάρχει και το τάδε να κάνεις" ή μονολεκτικά "κάνε το τάδε";
Δηλαδή τί είσαστε... σάιμποργκ και χαλάτε... μπαταρία, άμα γράφετε πιο αναλυτικά τις απαντήσεις;;;

Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το iPhone, έχω πρόβλημα, θέλω βοήθεια.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ να γράψετε  κάθε πιθανό τρόπο να λύσω το πρόβλημά μου; Αν όχι, οκ, δεν πειράζει.

Καθόμαστε και σου γράφουμε με όλη τη καλή διάθεση τι και πως και μιλάς για σάιμποργκ και τρανσφόρμερς.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να απαντάει, ούτε να γράφει σεντόνια.  Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αυτό. Το έχεις ξανακάνει και σε άλλους.

http://www.ijailbrea...9-14b2-windows/

Αλλιώς καθάρισε το Home λίγο οινόπνευμα και ξαναδοκίμασε.

LG8ISzO.gif

#37   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,430 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:13

Φίλε, άμα εγώ σου πω να κάνεις "κιαροσκούρο τεχνική για το icon που θες να φτιάξεις"... έτσι, μονολεκτικά, ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
Γιατί για μένα είναι ΠΑΝ-ΑΠΛΟ να καταλάβω, σαν να λέω την Άλφα-Βήτα.
Θα θες μάλλον επεξήγηση και αναλυτικές οδηγίες.

Ε, αυτό χρειάζομαι κι εγώ.

Μέσω photoshop το κιαροσκουρο (φωτοσκιαση) ειναι τεχνική που βασίζεται στην αξιοποίηση τις αντιθεσεις φωτός-σκιας με τα φωτεινά χρώματα να σκουραινουν μονοχρωματικα αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα...αυτο που σου είπε ο Νίκος ειναι απλό αν μπεις μεσα στο red snow.....

Knowledge Is Power

#38   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:22

Aυτό ήθελα, ζητούσα πολλά;

http://www.iclarifie....php?enid=23009

Αν τα βρίσκει κάποιος από αλλού ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οκ, δεν υπάρχει λόγος να 'ναι κάποιος μέλος εδώ, σωστά;

#39   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:25

Δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο αγενής, σωστά; 

Αναρτημένη εικόνα

#40   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:38

Αν τα βρίσκει κάποιος από αλλού ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οκ, δεν υπάρχει λόγος να 'ναι κάποιος μέλος εδώ, σωστά;

Αφού ΑΥΤΟ ήθελες γιατί δε το έβρισκες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ απο την αρχή?

Όταν είσαι ΑΓΕΝΗΣ βασικά δεν υπάρχει λόγος να είσαι εδώ.

LG8ISzO.gif

#41   Ihateandroid

Ihateandroid

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:39

ΚΑΘΕ ποστ σου, με κάνει να ΓΕΛΑΩ!
Συνέχισε ΕΤΣΙ (σωρέος, είσαι ΩΡΑΙΟΣ)

#42   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 00:16

Η υπόθεση να μπει σε DFU και να κάνω αναβάθμιση με τον παραπάνω ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ και αναλυτικότατο οδηγό που βρήκα σε ΞΕΝΟ σάιτ, είχε διάρκεια (χρόνο):

- 10 λεπτά για να διαβάσω προσεκτικά και ταυτόχρονα να κάνω DFU στο "μηλόφωνο"

- περίπου 30 λεπτά για να μπει η 6.1.3 και να σετάρω το κινητό, να περάσω τα backup και να 'μαι "τσετ".

Δηλαδή, απ' την στιγμή που το ανακάλυψα τυχαία μόνος μου (και σε ξένο Apple community επίσης σε κάτι αντίστοιχο με έστειλαν), έχασα μόλις 40 λεπτά.

Εδώ, στο φόρουμ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ βοήθεια... έφαγα ώρες - συγκεκριμένα από τις 21:05 έως τις ... 23:50 και ακόμα ΔΕΝ είχα λάβει σαφές οδηγίες!

Τελικά, ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ να βοηθάτε νέα μέλη ή πρωτάρηδες... ή απλά είστε μια κοινότητα από φανατικούς "απλάκηδες" που ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ επικοινωνείτε;;; Και οι νέοι πρέπει να... προσπαθήσουν μόνοι τους να φτάσουν στο επιθυμητό μεγάλο επίπεδο εμπειρίας σας, μπας και τους ...κάνετε την χάρη να τους δώσετε σημασία;

Και δεν ομιλώ για μένα μόνο. Άστε εμένα, εγώ είμαι εριστικός με τον τρόπο μου - απροσάρμοστος κτλ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους πρωτάρηδες ή νέα μέλη το κάνετε. Τους "πετάτε" ένα λινκ ξερό, μια λιτή εντολή/οδηγία, κάνα "ψάξε στο φόρουμ" (!)... και καθαρίζετε! Ρε μάγκες, άμα δεν γουστάρετε, κάντε το πριβέ το φόρουμ (άλα-τόρρεντ φόρουμ, με συνδρομή και πριβέ προσκλήσεις)!

Επίσης, άμα δεν γουστάρει κάποιος ή βαριέται ή δεν καταδέχεται κτλ.... ας μην απαντήσει στην γ*μ*μ*νη την ερώτηση, ας την προσπεράσει!!!

Ας απαντήσει αυτός που ΟΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να βοηθήσει.

Αυτά. Το 'λυσα, έχω 6.1.3

#43   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/09/2013 - 00:18

Να σου πω. Εδώ πληρώνεις κάτι για να απαιτείς; Απάντα χωρίς "" και χωρίς υποκοριστικά. 

Εδώ δεν έψαχνες και ήθελες στο πιάτο ένα απλό λινκ για ipsw που είναι γεμάτος ο τόπος. 

Ότι γίνεται εδώ γίνεται από χόμπι και από τον προσωπικό χρόνο κάποιων, δίνουμε-δίνουν όσοι ξέρουν μια κατεύθυνση και πρέπει να το ψάξει αυτός που ενδιαφέρεται.

Πόσες φορές έχεις βοηθηθεί από το φόρουμ και από χρήστες του και συγκεκριμένα από το Νίκο (το mod)?

Εκτός από αγενής λοιπόν είσαι αχάριστος.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 20/09/2013 - 00:20.

Αναρτημένη εικόνα

#44   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 00:23

Εντομεταξύ..., υπάρχει αυτός ο ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ τρόπος... και στους τρόπους που βάζετε στους "How too" οδηγούς, έχετε μπούρδες του τύπου ..."Κάνε τον τιραμόλα και στραμπούλιξε τα δάκτυλά σου πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα και μέτρα δευτερόλεπτα σαν τον... βομβιστή του "Ενόλα Γκέι", να κάνεις το Process!"...

...όταν αυτός ο πανεύκολος τρόπος ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ κι αυτόν...

...αλλά πρέπει να τον μάθουμε τυχαία απ' το  Άγιο Πνεύμα - ή κάποιον που θα ...καταδεχτεί ξερά να μας τον αναφέρει περιγραμματικά.

"Λαμπρά". "Τέλειο σαβουάρ βίβρ"...

#45   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 00:24

Ξένα σάιτ/φόρουμ και ξερό ψωμί.

Εκεί "καταδέχονται"...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas