Θα συμφωνήσω με όλους για
- τον όγκο των δεδομένων
- την μπαταρία και χρήση του κινητού δικτύου και
- την ποιότητα του ίδιου του δικτύου και των ταχυτήτων
Και έχω τώρα εγώ:
- Έχω λύσει το πρώτο με συνδυαστική προσφορά σταθερή και κινητή και επίσης με χριστουγεννιάτικη προσφορά 2GB με 8€ επιπλέον στο πάγιο του μικρού μου συμβολαίου. Δεν μπορώ με λιγότερο πλέον. Τα πάντα όλα ανοιχτά με συγχρονισμούς και δίχως σκέψη. Δεν διαννοούμαι πλέον Smartphone χωρίς συνεχόμενη online χρήση.
- Το iOS είναι έτσι φτιαγμένο ώστε αν το χρησιμοποιείς όποτε θες και όχι με γνώμονα του πότε θα τελειώσει η μπαταρία, καταφέρνει να κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας (με τους συγχρονισμούς). Σε αυτοκίνητο και σπίτι έχω φορτιστές και όποτε γουστάρω το φορτίζω, ανάλογα πότε θα το χρειαστώ. Επίσης μια φορητή μπαταρία με έχει σώσει σε μακράς διάρκειας απουσίας από σπίτι/αυτοκίνητο. Αξίζει
- Όταν βλέπω ότι το δίκτυο είναι εντελώς χάλια, προτιμώ να βάζω το κινητό σε Airplane Mode, εις γνώσιν όμως ότι δεν είμαι διαθέσιμος.
Όσον αφορά τώρα το σύννεφο και τα «περίεργά» του, υπάρχουν και καλύτερες και πιο ιδιωτικές λύσεις. Όπως το NAS που ανέφερα. Είναι το ΟΛΟΔΙΚΟ σου σύννεφο. Πάλι όμως θα πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Αλλά με αυτή τη λύση δεν θα ξεμείνεις ποτέ από χώρο.
Και τα 16 και τα 32 και τα 128 μπορούν να γεμίσουν εύκολα. Αλλά θέλουμε κινητό για αντικατάσταση υπολογιστή ή το θέλουμε ως Communicator, Camera, Navi, BusinessTool, CreativityTool και συν αυτά να έχει και απεριόριστο χώρο... ...?
Το να κρατάμε δηλαδή τις φωτό τριών χρονών πίσω των γενεθλίων του 2ου παιδιού μας δεν είναι λίγο άσκοπη χρήση χώρου, τη στιγμή που στον υπολογιστή μπορούν να αξιοποιηθούν και να προβλήθουν σε TV και οπουδήποτε αλλού?
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 05/09/2014 - 15:27.