Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * - - - 13 ψήφοι

Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
373 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   stark

stark

    iPH Contributor

  • 1.055 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:21

Stevo, εγώ περιμένω την εταιρεία να απαντήσει στο ερώτημα μου. Όχι εσυ.

Για την τελευταία σου ερώτηση εν μέρη έχεις δίκιο και δεν παίρνω το μέρος της εταιρίας, αλλά επειδή δραστηριοποιούμαι στον χώρο του αυτοκινήτου και η εταιρία έθεσε ένα παράδειγμα με αυτοκίνητο, γνωρίζω από πρώτο χέρι πως αυτοκίνητα που βγαίνουν από το εργοστάσιο αν ήξερες πόσα προβλήματα έχει δεν θα το αγόραζες καθόλου.

Αυτά τυχαίνουν.



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   PAINTBULLHELLAS

PAINTBULLHELLAS

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:21

Stevo, μετά από σκέψη και ηρεμία, ή μετά από τηλεφώνημα / συζήτηση με εκπρόσωπο της εταιρείας;

 

Τώρα γι, αυτό που γράφεις στο τέλος, τι να σχολιάσω; Φυσικά και θα έχουν άποψη και αυτοί που ΔΕΝ το έβαλαν, ακριβώς για να ελέγξουν κάποια πράγματα, να ρωτήσουν κάποια πράγματα και να προστατεύσουν τόσο τον εαυτό τους όσο και κάποιους άλλους... που δεν θα τρέξουν να βάλουν ένα προιόν που προφανώς ΔΕΝ έχει ελεγχθεί σωστά ή επαρκώς (στις συγκεκριμένες συσκευές) πριν αρχίσει να διατίθεται (για τις συγκεκριμένες συσκευές). Τα αυτονόητα δηλαδή σου λέω, επειδή ...απορείς.

 

 

Πάμε πάλι:

 

 

 

 

Επρέπε ή όχι να είχατε ελέγξει το συγκεκριμένο υλικό στις συγκεκριμένες συσκευές ΠΡΙΝ το εφαρμόσετε στις συγκεκριμένες συσκευές; Η απάντηση είναι απλή. Ενα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το πως οι συσκευές είναι πολύ πιο προστατευμένες απ ότι πρίν είναι δεδομένο το iphone βγήκε πρίν λίγο καιρό με προδιαγραφές υψιστες άλλο τι έκαναν στην παραγωγή. Οπότε άλλα μας είπαν άλλα έκαναν και βασιζόμενοι στις αρχικές δηλώσεις apple προχωρήσαμε στην εφαρμογή



#318   rromeodim

rromeodim

    iPH Guru

  • 9.685 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:25

το πως οι συσκευές είναι πολύ πιο προστατευμένες απ ότι πρίν είναι δεδομένο το iphone βγήκε πρίν λίγο καιρό με προδιαγραφές υψιστες άλλο τι έκαναν στην παραγωγή. Οπότε άλλα μας είπαν άλλα έκαναν και βασιζόμενοι στις αρχικές δηλώσεις apple προχωρήσαμε στην εφαρμογή

Δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι να απαντας.....θα δεχτεις επιθεση τωρα και δικαιολογημενα.



#319   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.638 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:30

Στην αρχη ξεραμε αυτο παντως.

Ναι γεια σας NOPEland εκει ; :Ρ 1 εισιτήριο παρακαλω χωρίς επιστροφή :Ρ
Καλύτερα να βγάλω την μεμβράνη και να την πεταξω (που στην τελική στο eBay απο Κίνα κανουν 1,5€ το πακετο των 5 μεμβρανων και κανουν μια χαρα την δουλεια τους) παρα να βαλω κατι ΜΟΝΙΜΟ στην συσκευή το οποίο κιολας εχει διαρκεια ζωης.

19s287.png



#320   PAINTBULLHELLAS

PAINTBULLHELLAS

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:44

Όταν οι εταιρείες λειτουργούν με τη λογική των troll του διαδικτύου και απειλούν με μηνύσεις τον κόσμο που λέει τη γνώμη του, τα πράγματα είναι σοβαρά.

 

Προς τους υπευθύνους της PaintBull Protec (εσάς ντε, που παρακολουθείτε το τόπικ χωρίς να γράφετε κουβέντα τόσο καιρό):

 

Τις έντονες αντιρρήσεις μου σχετικά με το προϊόν σας τις είχα εκφράσει από την αρχή.

 

Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν είχατε δείξει σημάδια κακής διαγωγής ως επιχειρηματίες.

 

Το σημερινό ήταν απαράδεκτο. Κάνατε την πατάτα, αφήσατε πόσο κόσμο να πιστεύει ότι έχει προστασία στο κινητό του ενώ δεν είχε και ζητάτε και τα ρέστα?

 

Δεν μπήκατε να πείτε ένα συγγνώμη, ένα κάτι βρε αδερφέ.

 

Πραγματικά δεν έχω καν όρεξη να ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα.

 

Ελπίζω να μην υπάρχουν πολλοί ακόμα επιχειρηματίες σαν και εσάς εκεί έξω.

 

ΥΓ: Για το PaintBull δεν μπορώ να κάνω πολλά. Αλλά για το επόμενο προϊόν που σκοπεύετε να φέρετε, το Liquipel (πολύ αξιόλογο και πλήρως αναγνωρισμένο στο εξωτερικό) να είστε σίγουροι ότι θα ενημερώσω στο έπακρο την εταιρεία που το εμπορεύεται για το ποιοί είστε και που πάνε να εμπιστευθούν το όνομα και το κύρος της εταιρείας τους.

 

ΥΓ2: Τα όσα εξέφρασα στο παραπάνω ποστ είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικές μου απόψεις. Τo iPhoneHellas ουδεμία ευθύνη φέρει για τα γραφόμενά μου. Κάθε ενδιαφερόμενος είναι ελεύθερος να με μηνύσει. Τα στοιχεία μου βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Παρακαλώ περιμένω προτάσεις σας για την βελτίωση της εικόνας μας σαν επιχειρηματίες. θα προτιμούσα τηλεφωνικά και επώνυμα όπως σας απευθύνομαι και εγώ αλλά είναι δικαίωμά σας. Όσον αφορά την νέα μας υπηρεσία που θα στοιχίσει 300.000 ευρώ για να την φέρουμε στην Ελλάδα (liquipel) ελπίζω να κάνετε επώνυμα την δήλωσή σας για το ποιόν μας σαν επιχειρηματίες και την αντιμετώπιση προς τους πελάτες μας θα χαρούμε γι αυτό γιατί πιστεύω πως θα καταλάβουν με τι επιχείρηση έχουν να κάνουν. Φυσικά και αυτό θα είναι ένα προιόν που θα έρθει απο τον Άρη και φυσικά δεν το κάνουν όλες οι εταιρείες. Ελπίζω στο μεσοδιάστημα μέχρι την άφιξη των μηχανημάτων να προσπαθήσετε να μας δυσφημίσετε περισσότερο γιατί μας κάνει καλό η δημοσιότητα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ



#321   stevobmw

stevobmw

    iPH Hero

  • 5.082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:44

παιδια βλεπετε οτι δεν μπορει κανεις να ανοιξει συζητηση εδω μεσα;

αναφερομαι στους συμφουριτες

δεν γινεται ανακοινωση ριχνετε πουστριλικια

γινεται ανακοινωση αρχιζετε τις πιπες.

θελετε δλδ να ακουσετε αυτο που εσεις πιστευετε!

τολη το τοποθετησες στο κινητο σου;

atari το τοποθετησες στο κινητο σου;

ποσοι απο εδω το τοποθετησαν και να πουν ναι ρε φιλε γδαρθηκε!!!

δλδ δεν ειναι κατασταση αυτη τωρα ελεος!!!

εγω ημουν ο πρωτος που το προτεινα το τοποθετησα και ξενερωσα!

αλλα εδω μιλαμε οτι το θεμα εχει ξεφυγει!!

εδω υπαρχουν απειροι με μαγαζια και πουλανε κινεζικα με τιμες στο θεο!εκραξε κανεις;

και ξαναλεω ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ υπαρχει απο μερους μου με την paintbull πελατης ειμαι και εγω!

αλλα πρεπει λιγο πραγματικα να μιλησουν οσοι το τοποθετησαν και οχι οσοι ζουσαν για να κατσει μακακια και να πουν οτι το υλικο δεν κανει δουλεια.

και εγω χτες τσατισηκα θυμωσα με τον εαυτο μου που βιαστηκα.

αλλα δεν γδαρθηκε δεν εκανε ζημια και δεχθηκα και μηνυματα οτι τωρα πουλα το 450 ευρω βαλτο στον λοκο σου και τετοια.

αυτο ειναι επιπεδο προμπαμπουινων και οχι ανθρωπων με μια σχετικη μορφωση και παιδεια.

λυπαμαι γιατι αυτο δειχνει ποσο πολυ μιζεροι και κακοι ειναι καποιοι.


iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#322   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.564 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:44

Kαλημέρα σέ όλους όσους είχαν την ευγένεια να ασχοληθούν με την εταιρεία μας καλοπροαίρετους και κακοπροαίρετους. Επίσης όπως πολύ σωστά είπατε έπρεπε επισήμως να ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία όσων μας εμπιστεύτηκαν. Αν και η εταιρεία μας μέχρι σήμερα σε ένα κρούσμα που παρουσιάστηκε δεν ευθυνόταν αναλλάβαμε πλήρως την ευθύνη να το αποκαταστήσουμε.Ο πελάτης μας είναι και μέλος του forum οπότε μπορεί να το επιβεβαιώσει.

 

Για να απαντήσω μια φορά και να μην επαναλλαμβάνομαι ούτε έχω σκοπό να το κάνω στο μέλλον γράφω αυτήν την επιστολή.

 

Το iphone6 βγήκε μετά την παραγωγή του υλικού μας οπότε η κατασκευάστρια εταιρεία δεν μπορεί όπως καταλαβαίνετε να βγάλει υλικά για οθόνες που δεν έχουν βγεί στην παραγωγή και οθόνες που θα βγούν στο μέλλον όποιος δεν το καταλαβαίνει πιστεύω πως δεν αξίζει να διαβάζει αυτή την επιστολή.Η κατασκευαστρια εταιρεία όπως έπρεπε να κάνει ενηργησε προλληπτικά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το ακολουθήσουμε.

Το υλικό που θα φέρουμε στην Ελλάδα και θα καλύπτει μέταλο και πλαστικό, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μάλιστα θα καλύπτει και το πίσω μέρος των περισσοτέρων τηλεφώνων.

 

Επειδή η εταιρεία μας ασχολείται και με τα αυτοκίνητα σκεφτείτε πρίν 2 χρόνια τα φρένα της TOYOTA είχαν πρόβλημα μιλάμε για φρένα δηλαδή κίνδυνος ζωής τί μπορούσαν να κάνουν άλλο απο αυτό που έκαναν δεν νομίζω πως κινδύνεψε η ζωή κανενός με γδαρμένο τηλέφωνο.

 

Κάποιος απο εσάς αν και δεν διαβάσαμε όλα τα σχόλια δήλωσε πως έπρεπε να το κάνουμε κάπως διαφορετικά. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ εμείς αν και τεράστιο το κόστος αυτό σκεφτήκαμε να κάνουμε ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. <<ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

 

Η ανωνυμία του forum φυσικά κάνει ορισμένους να κρύβωνται πίσω απο αυτή και να βρίζουν ασύστολα φυσικά καί προσκαλούμε πάντα καλοπροαίρετα να περάσουν απο το κατάστημα να δοκιμάσουν οποιοδήποτε τηλέφωνο τους προκαλούμε να το κάνουν για να δουν την αποτελεσματικότητα του υλικού.

 

Φυσικά όλοι έχουμε το δικαίωμα να έχουμε την άποψή μας και να κρίνουμε οποιονδήποτε επιχειρεί σε αυτόν τον τόπο και όποιος νομίζει πως μπορούμε να ρισκάρουμε εμείς σαν επιχείρηση το όνομα μας και το όνομα της εταιρείας μας για ένα άχρηστο υλικό τότε ενας λόγος παραπάνω να δοκιμάσει το υλικό μας και αν έχει οποιοδήποτε πρόβλημα τότε να το αναφέρει δικαίως.

 

Λυπάμαι πάντως ειλικρινά όλους όσους εκφέρουν άποψη χωρίς να έχουν δοκιμάσει το υλικό και οποιοδήποτε προιόν είναι αυτό μάλλον για άλλους λόγους το κάνουν ευνοητους πιστεύω και κρίνουν εμάς σαν επιχειρηματίες μιας και το επιχειρήν είναι καταδικασμένο στην Ελλάδα πάντως η συγκεκριμένη κατσίκα του γείτωνα ήρθε για να μείνει και το μέλλον θα αποδείξει πραγματικά ποιός έχει δίκιο. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΕΛΛΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ <<Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ>> .όπως είπε κάποιος πρίν τον κρεμάσουν καλοπροαίρετοι πάντα.

 

Και πάλι ευχαριστώ και πάλι λυπάμαι για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πελάτες μας αν και απο τα 600 περίπου email που στείλαμε σε πελάτες μας που έχουν εφαρμόσει το υλικό κανένας μέχρι τώρα δεν θέλει να εφαρμόσει ζελατίνα και οι περισσότεροι επιθυμούν να μας στείλουν και άλλες συσκευές για να εφαρμόσουμε το υλικό μαε με λίγα λόγια πολύ ντόρος για το τίποτα.

Πραγματικά είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι έχουμε πολλά και σηματικά θέματα να ασχοληθούμε αυτήν την περίοδο που αφορούν το προσωπικό μέλλον του καθενός όπως και του κράτους που ζούμε και να είστε σιγουροι πως κακοί επιχειρηματίες δεν θα επιβιώσουν σε αυτό το ξεκαθάρισμα οπότε ο χρόνος θα δείξει. Χαίρομαι πάντως που πολοί απο εσάς δεν έχετε πραγματικά προβλήματα για να αχολείστε με μηδαμινά θέματα σαν αυτό.

 

Να ξέρετε πως όλες οι παρατηρήσεις σας θα ληφθούν υπ όψιν μας και μπορείτε ελεύθερα 24 ώρες να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά η πρόσωπο με πρόσωπο για να εκδηλώσετε τις αποψεις και τις απορίες σας σε ένα τόοοοοοσο μείζον θέμα που σας απασχολεί και σας προβληματίζει και πάνω απ όλα σας τρώει τόσο απο τον πολύτιμο χρόνο σας.

 

το προσωπικό μου κινητό τηλέφωνο που όπως είπα είναι στην διάθεσή σας είναι το 6955667310 όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να πεί οποιοδήποτε παράπονο σχόλιο ας το κάνει και επώνυμα που έχει πραγματικό ενδιαφέρον για να εκφράσει απόψεις και να μας προτείνει πράγματα και λύσεις που θα μας κάνουν εμάς καλύτερους σαν επιχειρηματίες και εσάς δικαιώτερους σαν κριτές αφού έχετε επωμιστεί αυτόν τον ρόλο.

 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΚΕΨΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΩΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Η κατασκευάστρια εταιρεία λοιπόν θα έπρεπε να κάνει πρώτα τις δοκιμές της και μετά να κάνει διαθέσιμο το υλικό που χρησιμοποιείτε.

 

Απο τη στιγμή που ξέρατε πως ενεργεί "προληπτικά", μήπως θα έπρεπε να ενημερώνετε τους υποψήφιους πελάτες?

 

Αυτούς που δεν έχουν "πραγματικά προβλήματα για να ασχολουνταί με μηδαμινά θέματα σαν αυτό" όταν έχουν σκάσει έναν, άλλοι δύο, μισθούς για μια συσκευή.

 

Ατυχές, επαναλαμβανόμενο το σχόλιο σας όπως και το παράδειγμα με το αυτοκίνητο. Θα πρέπει δηλαδή να εκραγεί το τηλ, να έχουμε θύματα για να μιλήσουμε για ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

 

Το να ζητάτε επίμονα λύσεις απο την άλλη, για τη δική σας εταιρεία, συγγνώμη αλλά εμένα, σαν Νίκος δε μου δείχνει υπευθυνότητα.

 

Όπως υπευθυνότητα δε μου δείχνει και το παρακάτω.

 

 

Οπότε άλλα μας είπαν άλλα έκαναν και βασιζόμενοι στις αρχικές δηλώσεις apple προχωρήσαμε στην εφαρμογή


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#323   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.638 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:46

παιδια βλεπετε οτι δεν μπορει κανεις να ανοιξει συζητηση εδω μεσα;
αναφερομαι στους συμφουριτες
δεν γινεται ανακοινωση ριχνετε πουστριλικια
γινεται ανακοινωση αρχιζετε τις πιπες.
θελετε δλδ να ακουσετε αυτο που εσεις πιστευετε!
τολη το τοποθετησες στο κινητο σου;
atari το τοποθετησες στο κινητο σου;
ποσοι απο εδω το τοποθετησαν και να πουν ναι ρε φιλε γδαρθηκε!!!
δλδ δεν ειναι κατασταση αυτη τωρα ελεος!!!
εγω ημουν ο πρωτος που το προτεινα το τοποθετησα και ξενερωσα!
αλλα εδω μιλαμε οτι το θεμα εχει ξεφυγει!!
εδω υπαρχουν απειροι με μαγαζια και πουλανε κινεζικα με τιμες στο θεο!εκραξε κανεις;
και ξαναλεω ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ υπαρχει απο μερους μου με την paintbull πελατης ειμαι και εγω!
αλλα πρεπει λιγο πραγματικα να μιλησουν οσοι το τοποθετησαν και οχι οσοι ζουσαν για να κατσει μακακια και να πουν οτι το υλικο δεν κανει δουλεια.
και εγω χτες τσατισηκα θυμωσα με τον εαυτο μου που βιαστηκα.
αλλα δεν γδαρθηκε δεν εκανε ζημια και δεχθηκα και μηνυματα οτι τωρα πουλα το 450 ευρω βαλτο στον λοκο σου και τετοια.
αυτο ειναι επιπεδο προμπαμπουινων και οχι ανθρωπων με μια σχετικη μορφωση και παιδεια.
λυπαμαι γιατι αυτο δειχνει ποσο πολυ μιζεροι και κακοι ειναι καποιοι.


Στην αρχη ξεραμε οτι ειναι μονιμο. Ναι η οχι;
Τωρα ως δια μαγειας αφαιρειται.

#324   PAINTBULLHELLAS

PAINTBULLHELLAS

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:46

Στην αρχη ξεραμε αυτο παντως.
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ . ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ



#325   stevobmw

stevobmw

    iPH Hero

  • 5.082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:51

Στην αρχη ξεραμε οτι ειναι μονιμο. Ναι η οχι;
Τωρα ως δια μαγειας αφαιρειται.

οχι ρε τολη απλα ισως υπηρξε εξελιξη


iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#326   PAINTBULLHELLAS

PAINTBULLHELLAS

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:52

Η κατασκευάστρια εταιρεία λοιπόν θα έπρεπε να κάνει πρώτα τις δοκιμές της και μετά να κάνει διαθέσιμο το υλικό που χρησιμοποιείτε.

 

Απο τη στιγμή που ξέρατε πως ενεργεί "προληπτικά", μήπως θα έπρεπε να ενημερώνετε τους υποψήφιους πελάτες?

 

Αυτούς που δεν έχουν "πραγματικά προβλήματα για να ασχολουνταί με μηδαμινά θέματα σαν αυτό" όταν έχουν σκάσει έναν, άλλοι δύο, μισθούς για μια συσκευή.

 

Ατυχές, επαναλαμβανόμενο το σχόλιο σας όπως και το παράδειγμα με το αυτοκίνητο. Θα πρέπει δηλαδή να εκραγεί το τηλ, να έχουμε θύματα για να μιλήσουμε για ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

 

Το να ζητάτε επίμονα λύσεις απο την άλλη, για τη δική σας εταιρεία, συγγνώμη αλλά εμένα, σαν Νίκος δε μου δείχνει υπευθυνότητα.

 

Όπως υπευθυνότητα δε μου δείχνει και το παρακάτω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΔΕΨΑΝ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙ ΣΟΣΙ ΟΡΟΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥς ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑ



#327   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.638 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:53

οχι ρε τολη απλα ισως υπηρξε εξελιξη


Οταν καποιος ακουει μονιμο δε το καταλαβαινεις οτι ειναι καπως?

Θα μπορουσαν να πουνε αφαιρειται αλλα δεν εχουμε ακομα τη συσκευη που το αφαιρει.

Και καποια στιγμη θα εβγαζαν μια ανακοινωση οτι πλεον εχουνε το μηχανημα που το αφαιρει.

#328   PAINTBULLHELLAS

PAINTBULLHELLAS

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:54

οχι ρε τολη απλα ισως υπηρξε εξελιξη

ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΩΣ ΦΕΡΑΜΕ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ



#329   tzigis

tzigis

    iPH Addict

  • 664 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:54

Εμένα η άποψη μου(παρότι είμαι πελάτης σας με ένα note 3 το οποίο παραμενει άψογο με τα απο ενάμιση μήνα που έγινε η εφαρμογή),είναι ότι στο ότι αναφέρετε ότι η επισκευή της συσκευής γίνετε απο εξειδικευμένα καταστήματα(εξειδικευμένος είναι ελεύθερη Μεταφραση και μπορεί να δηλώνει ο κάθε ένας)ενώ κατα τους περισσότερους το σωστό θα ήταν να γίνετε απο πιστοποιημένα/authorized απο την Apple καταστήματα όπου δεν χρησιμοποιούνται αμφιβόλου Ανταλακτικα /οθόνες (βλέπε infoquest/istorm/κτλπ)τα οποία θα πρέπει και να αναγράφονται στην γραπτή εγγύηση που παρέχετε.

Έτσι πιστεύω ότι ξεκαθάριζει ένα θολό τοπίο όσο αφορά την επισκευή και εγγύηση μια συσκευής το οποίο επιδέχεται πολλά ερωτηματικά και επικρίσεις .

Αυτά όσο αφορά της προτάσεις που αναφέρατε ότι θέλατε να ακούσετε απο τους καταναλωτές σας.

Τελευταία επεξεργασία από: tzigis, 12/12/2014 - 14:01


#330   karasarinis

karasarinis

    iPH Contributor

  • 1.026 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/12/2014 - 14:02

Εγω πριν τοποθετήσω το υλικό στο plus μου φορούσα μεμβράνη. Όταν πήγα για τοποθέτηση του υλικού αφαιρέθηκε εκεί η μεμβράνη και μου πέρασαν το υλικό. Μετά από 24 ώρες όταν σκούπισα την Οθονη είδα 2 πολύ μικρές γρατζουνιές που φαίνονται στο κινητό με κάποιες μοίρες γυρισμένη η Οθονη στο φως. Πολύ αχνές δλδ. Αμέσως επικοινώνησα με τα κεντρικά και τους είπα τι συμβαίνει. Μου είπαν να το δουν από κοντά όπως κι έγινε.
Στο μικροσκόπιο φαινόταν πολύ δύσκολα. Για τόσο ανεπαίσθητες. Αμέσως τα παιδιά μου είπαν επειδή είμαι στην εγγύηση να γίνει αντικατάσταση συσκευής από εκείνους.
Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι η γρατζουνιές έγιναν μετά την εφαρμογή του υλικού ή αν προϋπήρχαν. Έγινε δοκιμή να μου το γρατζουνισουν οι ίδιοι με κλειδί, αφού μου είπαν ότι θα νου δώσουν Καινουριο, κι όμως δεν έγινε καμία γρατζουνιά καινούργια στην Οθονη.

Τώρα περιμένω να παραλάβω τη νέα συσκευή κι ευχαριστω τον Λεωνιδα και τον Γιώργο για την επαγγελματική υποστήριξη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Google (1)