το τελευταίο που με ενδιαφέρει ειναι ποσο αργά φορτιζει το κινητό μου. Με τον τροπο ζωής μου θέλω απλά να φορτιζει γρήγορα ακομα και αν ειναι βράδυ γιατι μπορεί να γυαλίζω σπίτι 3-4 το πρωί και να πρέπει να φύγω στις 6. Αύρα με την αργή φόρτιση κτλ ειναι μόνο για να μας χαλάνε την διάθεση. Για τον ίδιο λόγο δεν εχω θήκες και προστασίες για την οθόνη. Εχω πολλά άγχη για να προσθέτω και αυτο. Απλά χαίρομαι τις συσκευές μου και ετσι και αλλιώς καθε χρόνο αλλάζω όποτε η μπαταρία ακόμα και αν φθιρεται, δεν με απασχολεί..Δεν νομίζω να περίμενε κανενας ότι η ασύρματη φόρτιση θα φέρει καμία επανάσταση... Απλά είναι ενα καλοδεχούμενο επιπλέον χαρακτηριστικό.
Σίγουρα κακό δεν κάνει να το έχεις.
Επίσης για την αργή φόρτιση, βαλε το κινητό σου να φορτίσει ασύρματη το βράδυ, ή έστω με ενα φορτιστη με χαμηλά amp, και το άλλο βράδυ βάλτο να φορτίζει με ένα φορτιστή που το φορτίζει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κάνε το αυτό εναλλάξ για ένα μήνα. Βγάλε το μέσο όρο του πόσο σου κρατάει η μπαταρία με τη κάθε μέθοδο ξεχωριστά
Η αργή φόρτιση είναι ότι πιο καλό μπορείς να κάνεις για τη μπαταρία σου, αν δεν βιάζεσαι φυσικά.
Αυτά και σόρυ για τι ψιλό-off topic.
Live to ride, ride to live