Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Το κινητο μου κλάπηκε, αφαιρεσαν το iCloud και το activation lock. Πως έγινε αυτο;

• Please log in to reply
201 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:44

αν εσύ δεν εχεις data στο κινητό πως τα ενεργοποίηση η apple ?

οποιος δεν εχει data καλυτερα να πληρωσει 10 ευρω στον λογαριασμο του παρα να κλαιει 900 ευρω κινητο. και στην τελικη ρε παιδια δεν διανοειται εν ετως 2016 να μην εχεις data στο κινητο σου, ειτε εχεις καρτα ειτε συνδεση 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,948 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:46

αν μπεις στο icloud έχει να κλείσεις την συσκευή .

#93   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,948 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:47

οποιος δεν εχει data καλυτερα να πληρωσει 10 ευρω στον λογαριασμο του παρα να κλαιει 900 ευρω κινητο. και στην τελικη ρε παιδια δεν διανοειται εν ετως 2016 να μην εχεις data στο κινητο σου, ειτε εχεις καρτα ειτε συνδεση 

ποιος ο λόγος λοιπόν να τα εχεις κλειστά και να περιμένεις την apple να τα ανοίξει ?

#94   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:48

αν μπεις στο icloud έχει να κλείσεις την συσκευή .

και να την κλεισω ποιο το νοημα? το θεμα ειναι να εκπεμπει συνεχεια το στιγμα μπας και βρεθει η συσκευη

#95   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:51

ποιος ο λόγος λοιπόν να τα εχεις κλειστά και να περιμένεις την apple να τα ανοίξει ?

γιατι μπορει να τα εχω ξεχασει.,αν και υπαρχει η επιλογη για αυτοματη χρηση δικτυου οταν το σημα του wifi ειναι αδυναμο 

#96   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,948 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:51

αυτο ναι θα ηταν πολυ καλο.να σβηνει  το κινητο αν θελεις με κωδικο η αποτυπωμα

αυτο ναι θα ηταν πολυ καλο.να σβηνει  το κινητο αν θελεις με κωδικο η αποτυπωμα

αυτο ναι συν να απενεργοποιοταν και το control center.

δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει κανει η αππλε ακομα, οταν σβυνεις το κινητο να ζηταει κωδικο η αποτυπωμα.

εσείς το λέτε όχι εγώ .

#97   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1,264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:55

Προτείνω να πας μια βολτα σε αυτα τα μαγαζια εκει γύρω και να τσεκαρεις ταυτοχρονα και τις αγγελιες στο ιντερνετ, γιατι τωρα οσο και να συζηταμε το κινητο δεν θα ερθει μονο του στα χερια σου.

Επισης, εχε υποψιν σου οτι ενας τυπος ο οποιος εχει στησει ενα τοσο ολοκληρωμενο συστημα με phising sites, να στελνει sms στον αριθμο που του δηλωσες μεσω του lost mode και να περνει τα στοιχεια σου ΑΜΕΣΩΣ με το που τα βαζεις στο site του και ενεργοποιει την συσκευη, υποθετω πως ειναι πιθανο να παρακολουθει και αντιστοιχα forum σαν το δικό μας....

Μην ξεχνας οτι δεν μιλαμε για τον κλασσικο τυπο που το εκλεψε για να το πουλησει για ανταλλακτικα... το εκλεψε για να το πουλησει ως πληρως λειτουργικο... ξερει τι κανει...

Οποτε πηγαινε καμια βολτα και απο αυτα τα μαγαζια, χαρουμενος κι ωραιος, βαλε και δυο φιλους σου να πανε και αυτοι και ψαχτε να το βρειτε μεσω ΙΜΕΙ.

(Τελος, σβησε το ΙΜΕΙ σου που το εβαλες σε προηγουμενο ποστ....)

#98   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:56

Το ιδανικό θα  ήταν η συσκευή να ζητούσε το Password όταν κάνεις Power-Off.

Ειλικρινά απορώ γιατί τόσο κάτι απλό δεν έχει μπει ακόμη στο iOS και πρέπει να το κάνουμε μόνο μέσω Cydia tweaks (Activator). Αυτό και μόνο θα έσωζε πολλές καταστάσεις.

Behind the Scenes...

#99   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,948 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:58

Το ιδανικό θα  ήταν η συσκευή να ζητούσε το Password όταν κάνεις Power-Off.

Ειλικρινά απορώ γιατί τόσο κάτι απλό δεν έχει μπει ακόμη στο iOS και πρέπει να το κάνουμε μόνο μέσω Cydia tweaks (Activator). Αυτό και μόνο θα έσωζε πολλές καταστάσεις.

σωστά γιαυτό πάντα το jb είναι ποιο μπροστά από το ios .

#100   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1,264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2016 - 14:59

Επισης κατι που σωζει καταστασεις ειναι τα διαφορα IFTTT σεναρια... μπορεις να το σεταρεις οταν στειλεις απο συγκεκριμενο αριθμο sms με συγκεκριμενο κειμενο να ενεργοποιει το location service, data, να χαμηλωνει την φωτεινοτητα ωστε να κρατησει πιο πολυ η μπαταρια κλπ...

#101   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2,601 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 10/11/2016 - 15:35

Το ιδανικό θα ήταν η συσκευή να ζητούσε το Password όταν κάνεις Power-Off.

Ωραια και αυτο αν γινει, ο κλεφτης δεν μπορει απλα να το αφησει να τελειωσει απο μπαταρια ; ειδικα αν ειναι ´´τυχερος´´ και η μπαταρια ειναι χαμηλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

#102   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/11/2016 - 15:40

πραγματικα απορω γιατι δε το κανει η αππλε στις ρυθμισεις να υπαρχει επιλογη για οποιον θελει.

lol "ask for passcode on shutdown"

Τελευταία επεξεργασία από: airbus, 10/11/2016 - 15:42.

#103   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 10/11/2016 - 15:41

Ωραια και αυτο αν γινει, ο κλεφτης δεν μπορει απλα να το αφησει να τελειωσει απο μπαταρια ; ειδικα αν ειναι ´´τυχερος´´ και η μπαταρια ειναι χαμηλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

και με 5% νομιζω πως προλαβαινει ο αλλος να το βρει απο το find

#104   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/11/2016 - 15:46

μη πιανουμε τα "αν". μπορει να εχει πχ 5% μπορει να εχει πχ 85%. 

αν εχει 5% και δε προλαβεις να το βρεις εισαι ατυχος. αν εχεις ομως πχ 85% και δε μπορει ο αλλος να το σβυσει εχεις ποιο πολλες πιθανοτητες.

γιατι να μπορει να σβυσει καποιος ξενος το κινητο σου οσο μπαταρια και να εχεις? σε συνδυασμο με ανοιχτα δεδομενα και σβηστο control center στη lock screen, δε μπορει να κανει και πολλα ο κλεφτης παρα να περιμενει να σβυσει η συσκευη επειδη τελειωσε η μπαταρια.

θα μου πεις τωρα αμα θελει βγαζει τη sim καρτα.

Τελευταία επεξεργασία από: airbus, 10/11/2016 - 15:51.

#105   grigoris_a

grigoris_a

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 16:00

Λογικά θα αναγράφεται όταν πας κανεις οτιδήποτε. Μίλησα με τη δίωξη ηλ εγκλήματος. Μου λεει κανε καταγγελία στο τμήμα Συντάγματος και μετα μιλά με την Apple Ελλάδας στο τηλ. Αναφέροντας τι εχει γινει.

Φίλε μου εμένα δεν μου κλεψανε κινητό αλλά είχανε μπει στο σπιτι και μου ειχαν πάρει λαπτοπ και κάποια άλλα πράγματα. Είχα το teamviewer στο λαπτοπ και το πετυχαίνω online.Βρίσκω ip(ειμαι Θεσσαλονικη και εμφανίστηκε Βόλο μετα απο μια μερα).Κάνω καταγραφή σε βίντεο ότι κάνει ο τύπος( μπηκε facebook εδωσε το κινητο του σε κοπέλα μπηκε στο προφιλ του ειδα τη φωτο του...) μαζεύω τα στοιχεία και τα πάω στο πιάτο στην αστυνομία(διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.Είχα κανει προηγουμενως μήνυση πηραν αποτυπώματα απο το σπιτι κλπ.).Πέρασαν 9 χρονια και μου έρχεται χαρτι για να παω μαρτυρας στο δικαστήριο του παιδιού που είχε το λαπτοπ.Το λαπτοπ δεν το είδα ποτέ. Ευτυχώς που δεν πληρωνες τοτε για τη μήνυση να χασω και εκεινα τα λεφτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες