Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Το κινητο μου κλάπηκε, αφαιρεσαν το iCloud και το activation lock. Πως έγινε αυτο;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
201 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 10/11/2016 - 17:12

Α επίσης ήθελα να ρωτήσω πως στα κομμάτια θα ελέγχεις που βρίσκεται η συσκευή σου εκτός σπιτιού μιας και δεν μπορείς να το κάνεις αυτό από ταμπλέτ ή smartphone????? Θα πρέπει δηλαδή να είσαι σε κάποιο σταθερό υπολογιστή και να έχεις έναν έξω να ψάχνει κι εσύ να τον κατευθύνεις. Μεγάλη βλακεία της apple

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 10/11/2016 - 17:15

A τέλος να πω πως ο κλέφτης μπορεί ήδη να  έχει παρακολουθήσει την όλη συζήτηση εδώ μέσα. Άρα σ' αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός. Πας στην Αστυνομία και φροντίζει αυτή να κάνει ότι ενέργειες είναι να κάνει, ενημερώνεις τον πάροχό σου και την apple και σε κατευθύνουν. 

#123   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 10/11/2016 - 17:29

Το phishing SMS ήρθε από κινητό ή web? Όπως και να'χει υπάρχουν κάποια στοιχεία να κυνηγήσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#124   Macbook

Macbook

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/11/2016 - 18:11

Κριμα φιλε μου λυπαμαι εγω μολις ξαναεπεστρεψα στην οικογενια της apple με το 7ρι. Και αυυο που θα σου προτεινω που ειναι και η μονη λυση την οποια εκανα κιολας παρτο με ασφαλεια θραυσης κλοπης τοσα λευτα δεν ειναι τπτ τα 40-70 παραπανω εγω εκανα ασφαλια για 2 χρονια. Ολα τα αλλα δεν κανουν τπτ μπορει να το απενεργοποιηση να τελιωση η μπαταρια να βγαλη τη sim και στην τελικη το δινει για ανταλακτικα

#125   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/11/2016 - 18:24

Κριμα φιλε μου λυπαμαι εγω μολις ξαναεπεστρεψα στην οικογενια της apple με το 7ρι. Και αυυο που θα σου προτεινω που ειναι και η μονη λυση την οποια εκανα κιολας παρτο με ασφαλεια θραυσης κλοπης τοσα λευτα δεν ειναι τπτ τα 40-70 παραπανω εγω εκανα ασφαλια για 2 χρονια. Ολα τα αλλα δεν κανουν τπτ μπορει να το απενεργοποιηση να τελιωση η μπαταρια να βγαλη τη sim και στην τελικη το δινει για ανταλακτικα

πως αποδεικνυεις οτι κλαπηκε? παντα το ειχα απορια!

#126   Macbook

Macbook

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/11/2016 - 18:31

πως αποδεικνυεις οτι κλαπηκε? παντα το ειχα απορια!

Εχεις τα χαρτια απο την ασφαλεια τα οποια ειναι καμια 10ρια σελιδες και αναγραφουν αναλυτικα τα στοιχεια του κινητου imei serial number κανεις μια δηλωση οτι κλαπηκε στην αστυνομια πας στο καταστημα με την δηλωση χαρτια ασφαλειας και αποδειξη αγορας και σε 1-2 εργασιμες σου φερνουν καινουριο (refubised) σφραγισμενο δλδ ανακατασκευασμενο και συνεχιζει η εγγυηση απο την ημερομηνια του παλιου σε αυτη που εκανα δικαιουσε 1 περιστατικο φθωρας - κλοπης τον χρονο και εχει ισχη 2 χρονια η ασφαλεια

#127   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2016 - 19:12

Και η κάμερα πρέπει να απενεργοποιηθεί από την αρχική οθόνη, καταναλώνει μπαταρία με αποτέλεσμα να κλείνει και το κινητό.

Όσων αφορά τα δεδομένα που λέτε είναι περιττά μιας και αλλάζουν την κάρτα sim επιτόπου ή μάλλον την αφήνουν κενή. Σε JB υπάρχει εφαρμογή που μετά από 3 λανθασμένους κωδικούς ανοίγει αυτόματα τα δεδομένα, αλλά εάν δεν έχει μέσα κάρτα.

Λύση? Να εξιχρονιστούν τα δίκτια και να πετάξουν την περιττή κάρτα sim και να ενσωματωθεί μέσα στην συσκευή ή να υπάρχουν δίκτυα cdma

Επίσης υπάρχει και αυτό το νέο από την apple. Σίγουρα να το περάσεις στην μαύρη λίστα των imei από τον πάροχο σου. Οπότε σε όλη την ευρώπη δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί.

#128   spirosd2010

spirosd2010

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 10/11/2016 - 20:04

Μια ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει γίνει, η κάρτα σιμ σου είχε πιν; το μήνυμα SMS που λες ήρθε στο δικό σου αριθμό; δηλαδή πήγες στον παροχο και έκανες αλλαγή σιμ και φραγη; γιατί ρωτάω, γιατί αν η κάρτα σιμ σου είχε πιν εσύ είχες pass code στο iPhone ο μόνος τρόπος για να βρουν τον αριθμό σου είναι με την βοήθεια κάποιου που δουλεύει στην εταιρία τηλεφωνίας σου, οπότε με το 20ψηφιο αριθμό της σιμ βρήκε το νούμερο σου γνωρίζοντας ότι έχεις αλλάξει σιμ πλέον και έσταλεί το παραπλανιτικο SMS.

#129   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4.004 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 10/11/2016 - 20:39

Επισης κατι που σωζει καταστασεις ειναι τα διαφορα IFTTT σεναρια... μπορεις να το σεταρεις οταν στειλεις απο συγκεκριμενο αριθμο sms με συγκεκριμενο κειμενο να ενεργοποιει το location service, data, να χαμηλωνει την φωτεινοτητα ωστε να κρατησει πιο πολυ η μπαταρια κλπ...

Μπορεις να μας πεις πως εφτιαξες αυτο το σεναριο; 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#130   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:03

Μπορεις να μας πεις πως εφτιαξες αυτο το σεναριο;

με activator και notiaction,εχω βαλει με το που στειλω panicmode αυτοματα ανοιγουν δεδομενα-3g-locations.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#131   georgeadams

georgeadams

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • GameCenter:georgeadams

Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:17

Τέλειο αυτό!! Δεν το ήξερα οτι γινόταν και σε ευχαριστώ!!!
Και πάντα αυτο έλεγα...Γιατι να μπορει ο οποιοσδηποτε να απενεργοποιησει το wifi απο κλειστη οθονη?Η κλασσική κινηση που θα κάνει ο κλέφτης με το που το πάρει θα ειναι αυτη!
Το έκανα ηδη!Ευχαριστω!Και τα δεδομενα εννοειται ΠΑΝΤΑ ανοικτα!

Ακόμα, καλό είναι να απενεργοποιήσεις το pin της sim. Έτσι, θα συνδέεται κατευθείαν στο internet με το που θα κάνει boot (φυσικά το κόλπο αυτό δεν έχει νόημα αν ο κλέφτης βγάλει την κάρτα sim).

#132   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:21

Εγω απο τα λιγα που διαβασα δεν καταλαβα το εξης. Sms που ελαβες εφοσον σου εκλεψαν το τηλεφωνο;

#133   nkod

nkod

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:31

Εγω απο τα λιγα που διαβασα δεν καταλαβα το εξης. Sms που ελαβες εφοσον σου εκλεψαν το τηλεφωνο;

Σωστός! Τρελή απορία!!!! (την είχα κι εγω)

#134   Jimskord

Jimskord

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:34

Ρε παιδιά ορίζεις ενα τηλεφωνο στη συγκεκριμένη περίπτωση εγω όρισα του αδελφού μου, αυτο είναι το πρόβλημα;

#135   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4.004 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:35

Ρε μπορει να εδωσε αριθμο φιλου του! Δεν εχει να λεει αυτο! 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1