Το έχεις δοκιμάσει εσύ αυτό?
Εννοείται
Δημοσίευση 08/12/2016 - 18:54
Το έχεις δοκιμάσει εσύ αυτό?
Εννοείται
Δημοσίευση 08/12/2016 - 18:55
Κανε σύνδεση μέσω hotspot μεταξύ κινητού και iPad,κάνε σύνδεση στο CosmoteTV go στο iPad και άστο για 10-20 δευτερόλεπτα.Μετα βγες από την εφαρμογή(χωρίς log out απλά βγες),κλείσε το hotspot και συνδέσου στο wifi του σπιτιού.Ανοιξε την εφαρμογή και θα δεις ότι παίζει...Δοκιμασμένο 100%Το έχεις δοκιμάσει εσύ αυτό?
Δημοσίευση 08/12/2016 - 18:55
Αυτό σου εξήγησα πιο πάνω.
Θα δηλώσεις το iPhone και μετά θα κάνεις αυτό που σου έγραψα
όταν λέμε χρειάζεται να δηλώσω συσκευή , εννοούμε να καταχωρήσει η cosmote μόνο το νούμερο ή καταχωρεί και την συσκευή μαζί με νούμερο cosmote?
Δημοσίευση 08/12/2016 - 18:56
Δημοσίευση 08/12/2016 - 18:58
Όταν ξεκίνησες την υπηρεσία πρέπει να δηλωσες ένα κινητό cosmote τότε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
δήλωσα ένα κινητό vodafone (ως κινητό επικοινωνίας) το οποίο έχω σαν βασικό μου νούμερο
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:01
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:02
Φίλε μου προφανώς δεν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία (έχεις πάρει κωδικούς?)
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:03
δήλωσα ένα κινητό vodafone (ως κινητό επικοινωνίας) το οποίο έχω σαν βασικό μου νούμερο
Πάμε από την αρχή, έχεις σύνδεση cosmote?
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:04
Φίλε μου προφανώς δεν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία (έχεις πάρει κωδικούς?)
εννοείται ότι έχω κωδικούς και βλέπω κανονικά cosmote tv στο ipad, αλλά μόνο στo συγκεκριμένο wifi δικτυο
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:04
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:08
Ο φίλος το ενεργοποίησε απλά επειδή είναι σε άλλη εταιρεία κινητης δεν μπορεί να βλέπει μέσω δεδομένων παρά μόνο μέσω του wifi που είναι το cosmote tv.Φίλε μου προφανώς δεν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία (έχεις πάρει κωδικούς?)
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:08
sim Cosmote χρειάζεται...Αν δεν έχεις τότε δεν παίζει πουθενά άλλου εκτός του wifi του σπιτιού σουόταν λέμε χρειάζεται να δηλώσω συσκευή , εννοούμε να καταχωρήσει η cosmote μόνο το νούμερο ή καταχωρεί και την συσκευή μαζί με νούμερο cosmote?
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:09
εννοείται ότι έχω κωδικούς και βλέπω κανονικά cosmote tv στο ipad, αλλά μόνο στo συγκεκριμένο wifi δικτυο
Πολύ ωραία, οπότε προφανώς έχεις δηλώσει και έναν αριθμό cosmote (μπορείς μέχρι 2) για να δεις ποιος είναι αυτός συνδέσου (δημιούργησε λογαριασμό αν δεν έχεις) εδώ
Στη συνέχεια θα κάνεις αυτό που σου είπαμε πιο πάνω, όχι όμως στο δικό σου WiFi (δεν χρειάζεται) αλλά σε οποιοδήποτε άλλο
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:16
μην τον μπερδεύεις τον άνθρωπο παραπάνω...Μπορείς να δεις στο wifi του σπιτιού χωρίς να έχεις δηλώσει αριθμό κινητού κοσμοτε...Σιμ κοσμοτε χρειάζεται αν θες να δεις από κινητό εκτός σπιτιού.Πολύ ωραία, οπότε προφανώς έχεις δηλώσει και έναν αριθμό cosmote (μπορείς μέχρι 2) για να δεις ποιος είναι αυτός συνδέσου (δημιούργησε λογαριασμό αν δεν έχεις) εδώ
Στη συνέχεια θα κάνεις αυτό που σου είπαμε πιο πάνω, όχι όμως στο δικό σου WiFi (δεν χρειάζεται) αλλά σε οποιοδήποτε άλλο
Δημοσίευση 08/12/2016 - 19:36
μην τον μπερδεύεις τον άνθρωπο παραπάνω...Μπορείς να δεις στο wifi του σπιτιού χωρίς να έχεις δηλώσει αριθμό κινητού κοσμοτε...Σιμ κοσμοτε χρειάζεται αν θες να δεις από κινητό εκτός σπιτιού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχεις δίκιο αλλά ρωτάει πως θα δει σε διαφορετικό WiFi, Ανακεφαλαιώνουμε:
Αν δεν έχεις σύνδεση cosmote δεν γίνεται, αν έχεις την δηλώνεις και ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες