Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1486   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:24

τι να πω δεν ξερω δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια...αυτο διασταυρωνετε με public σε επαρχιες αν πηγαν σημερα οι συσκευες η ακομα και αυριο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1487   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:00

Aπο οτι βλέπω, Public, Media markt, Cosmote, Vodafone, Kωτσόβολος, όλο και κάποιοι τσουκου τσουκου παρέλαβαν σήμερα και τις προηγούμενες μέρες. (Με γεια σας, παιδιά) Το ΠΛΑΙΣΙΟ τι στο διάολο κάνει, έχει παραλάβει γενικά κανείς που παρήγγειλε απο κεί ή να το ξεχάσουμε και να το γράψουμε οπως μας έγραψε και να ψαχτούμε αλλού όσοι το προτιμήσαμε ? :wub:

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 06/11/2017 - 20:02

#1488   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:12

Aπο οτι βλέπω, Public, Media markt, Cosmote, Vodafone, Kωτσόβολος, όλο και κάποιοι τσουκου τσουκου παρέλαβαν σήμερα και τις προηγούμενες μέρες. (Με γεια σας, παιδιά) Το ΠΛΑΙΣΙΟ τι στο διάολο κάνει, έχει παραλάβει γενικά κανείς που παρήγγειλε απο κεί ή να το ξεχάσουμε και να το γράψουμε οπως μας έγραψε και να ψαχτούμε αλλού όσοι το προτιμήσαμε ? :wub:

Άσε την προπαραγγελία να τρέχει, και βγες μια βόλτα μπας και βρεις κάτι.

Μόλις το βρεις, την ακυρώνεις (γιατί πιθανότατα θα βρεις πριν σε θυμηθεί το Πλαίσιο).

Εκτός αν σου κάνανε καμια σουπερ ντουπερ έκπτωση ή κανένα δώρο, οπότε πρέπει ντε και καλά να αγοράσεις από αυτούς.

Σαν καταναλωτής κοίτα το συμφέρον σου. Δεν χρωστάς κάτι στο κατάστημα (φαντάζομαι).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1489   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:23

Άσε την προπαραγγελία να τρέχει, και βγες μια βόλτα μπας και βρεις κάτι.

Μόλις το βρεις, την ακυρώνεις (γιατί πιθανότατα θα βρεις πριν σε θυμηθεί το Πλαίσιο).

Εκτός αν σου κάνανε καμια σουπερ ντουπερ έκπτωση ή κανένα δώρο, οπότε πρέπει ντε και καλά να αγοράσεις από αυτούς.

Σαν καταναλωτής κοίτα το συμφέρον σου. Δεν χρωστάς κάτι στο κατάστημα (φαντάζομαι).

Εννοείται οτι δεν τους χρωστάω ούτε ότι πρέπει να αγοράσω απο αυτούς, απλά απο οτι βλέπω και ακούω δεν κινείται τίποτα στα μαγαζιά, έκανα μια βόλτα το Σάββατο, δε γίνεται να κάνω και όλο αυτή τη δουλειά, έχουμε και ζωή.  :)  Και εχω βάλει και φίλη μου μεσα στα κεντρικά της Cosmote να ψάχνει. Απλά επειδή είδα οτι σήμερα κάποιες προπαραγγελίες αλλού εξυπηρετήθηκαν, λέω, μήπως και άφησαν τις προπαραγγελίες για αυτη τη βδομάδα βρε παιδί μου, πριν απογοητευτώ πάλι και περιμένω την επόμενη παραλαβή που κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι ! <_<

#1490   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:26

Εννοείται οτι δεν τους χρωστάω ούτε ότι πρέπει να αγοράσω απο αυτούς, απλά απο οτι βλέπω και ακούω δεν κινείται τίποτα στα μαγαζιά, έκανα μια βόλτα το Σάββατο, δε γίνεται να κάνω και όλο αυτή τη δουλειά, έχουμε και ζωή.  :)  Και εχω βάλει και φίλη μου μεσα στα κεντρικά της Cosmote να ψάχνει. Απλά επειδή είδα οτι σήμερα κάποιες προπαραγγελίες αλλού εξυπηρετήθηκαν, λέω, μήπως και άφησαν τις προπαραγγελίες για αυτη τη βδομάδα βρε παιδί μου, πριν απογοητευτώ πάλι και περιμένω την επόμενη παραλαβή που κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι ! <_<

Να ξέρεις ότι πιο πιθανό είναι να πας σε κατάστημα Cosmote της γειτονιάς σου , και να σου πουν "έχουμε μια παραλαβή , θες να στην κρατήσουμε;" , παρά να βρει η φίλη σου από τα κεντρικά.

#1491   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:35

Εννοείται οτι δεν τους χρωστάω ούτε ότι πρέπει να αγοράσω απο αυτούς, απλά απο οτι βλέπω και ακούω δεν κινείται τίποτα στα μαγαζιά, έκανα μια βόλτα το Σάββατο, δε γίνεται να κάνω και όλο αυτή τη δουλειά, έχουμε και ζωή. :) Και εχω βάλει και φίλη μου μεσα στα κεντρικά της Cosmote να ψάχνει. Απλά επειδή είδα οτι σήμερα κάποιες προπαραγγελίες αλλού εξυπηρετήθηκαν, λέω, μήπως και άφησαν τις προπαραγγελίες για αυτη τη βδομάδα βρε παιδί μου, πριν απογοητευτώ πάλι και περιμένω την επόμενη παραλαβή που κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι ! <_<

Νομιζω σημερα παρελαβαν οι αποστολες που εφυγαν την 3-11 απο την παλια παρτιδα
Ολες οι πληροφοριες συγκλινουν οτι η επομενη παρτιδα θαρθει 12-15 νοεμβριου

Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 06/11/2017 - 20:36

#1492   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:38

Να ξέρεις ότι πιο πιθανό είναι να πας σε κατάστημα Cosmote της γειτονιάς σου , και να σου πουν "έχουμε μια παραλαβή , θες να στην κρατήσουμε;" , παρά να βρει η φίλη σου από τα κεντρικά.

Ισχύει αυτό που λέει ο Πάνος

#1493   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:39

Για του λογου το αληθες

Nαι ρε Οφαρα καλοριζικο !!!!!!!!!!!!!!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1494   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2017 - 20:52

Nαι ρε Οφαρα καλοριζικο !!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστωωω-4-

#1495   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:00

Να ξέρεις ότι πιο πιθανό είναι να πας σε κατάστημα Cosmote της γειτονιάς σου , και να σου πουν "έχουμε μια παραλαβή , θες να στην κρατήσουμε;" , παρά να βρει η φίλη σου από τα κεντρικά

Ναι, αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι το μόνο κατάστημα κοντά μου που μπορώ να πάω με τα πόδια μπαμ μπαμ είναι στο Mall, που όλοι ξέρουμε πόσες εκατονταδες άτομα περνάνε κάθε μέρα. Αλλιώς πρέπει να πάρω αμάξι και να βγω Κηφισίας ή Χαλάνδρι, που όλοι ξέρουμε και για τα δύο και για την κίνηση και το πόσο ταλαιπωρία είναι να βρείς κάπου να το αφήσεις. Και δε γίνεται να χάνω ενα δίωρο ταλαιπωρίας την ημέρα, με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να πετύχω το στόχο μου για να τους ακουμπήσω 1400 ευρω. :unsure: Οπότε, υπομονή...

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 06/11/2017 - 21:02

#1496   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:03

Ναι, αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι το μόνο κατάστημα κοντά μου που μπορώ να πάω με τα πόδια μπαμ μπαμ είναι στο Mall, που όλοι ξέρουμε πόσες εκατονταδες άτομα περνάνε κάθε μέρα. Αλλιώς πρέπει να πάρω αμάξι και να βγω Κηφισίας ή Χαλάνδρι, που όλοι ξέρουμε και για τα δύο και για την κίνηση και το πόσο ταλαιπωρία είναι να βρείς κάπου να το αφήσεις. Και δε γίνεται να χάνω ενα δίωρο ταλαιπωρίας την ημέρα, με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να πετύχω το στόχο μου για να τους ακουμπήσω 1400 ευρω. :unsure: Οπότε, υπομονή...

Mall μπορεί να βρεις να ξέρεις.

Πέρυσι μπήκα στο άκυρο στο κατάστημα της Cosmote και ρώτησα αν έχουν 7 Plus διαθέσιμα , και είχε ένα Black 128. 

Το έγραψα εδώ και πήγε μέλος και το πήρε.

Γενικά κάνε μια ερώτηση, δεν χάνεις κάτι.

#1497   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:18

Mall μπορεί να βρεις να ξέρεις.

Πέρυσι μπήκα στο άκυρο στο κατάστημα της Cosmote και ρώτησα αν έχουν 7 Plus διαθέσιμα , και είχε ένα Black 128. 

Το έγραψα εδώ και πήγε μέλος και το πήρε.

Γενικά κάνε μια ερώτηση, δεν χάνεις κάτι.

Το καλό με το Mall είναι οτι είναι σχεδόν όλοι εκεί και Cosmote και Vodafone και Wind και Κωτσόβολος και Πλαίσιο και Public και Γερμανος. Το κακό είναι οτι με ΤΟΣΟ κόσμο που έχει, το θεωρώ πιθανότητα επιπέδου Τζόκερ το να πετύχεις την ΑΚΡΙΒΗ στιγμή που θα υπάρχει κομμάτι και θα το ζητάς εσύ και όχι ο προηγούμενος ή ο επόμενος. :) Το Σάββατο που είπα να περάσω και πέρασα μια βόλτα απο όλα μπας και... με κοιτάγανε σχεδόν με λύπηση οι υπάλληλοι όταν ρώταγα, λες και ήμουν τρελλός που περίμενα να βρώ.  :rolleyes: Ειλικρινά, σε κάποια φάση αισθάνθηκα μα@@@ας, δεν μου έχει ξανασυμβεί σαν πελάτης. Α ρε apple...

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 06/11/2017 - 21:19

#1498   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:21

Το καλό με το Mall είναι οτι είναι σχεδόν όλοι εκεί και Cosmote και Vodafone και Wind και Κωτσόβολος και Πλαίσιο και Public και Γερμανος. Το κακό είναι οτι με ΤΟΣΟ κόσμο που έχει, το θεωρώ πιθανότητα επιπέδου Τζόκερ το να πετύχεις την ΑΚΡΙΒΗ στιγμή που θα υπάρχει κομμάτι και θα το ζητάς εσύ και όχι ο προηγούμενος ή ο επόμενος. :) Το Σάββατο που είπα να περάσω και πέρασα μια βόλτα απο όλα μπας και... με κοιτάγανε σχεδόν με λύπηση οι υπάλληλοι όταν ρώταγα, λες και ήμουν τρελλός που περίμενα να βρώ.  :rolleyes: Ειλικρινά, σε κάποια φάση αισθάνθηκα μα@@@ας, δεν μου έχει ξανασυμβεί σαν πελάτης. Α ρε apple...

Λογικό ρε συ.

Σάββατο ούτε παραλαβές δεν θα είχαν, λογικά, για αυτό και τα βλέμματα (φαντάζομαι).

Για μένα κάνε μια κρούση στο άσχετο μεσα στην εβδομάδα, ποτέ δεν ξέρεις.

#1499   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:33

Επειδή και εμένα το πιο κοντινό είναι στο mall στο κατάστημα εκεί της cosmote δεν έχουν πάει ακόμα κομμάτια. Για vodafone και wind δεν ξέρω. Σε περίπτωση που μάθω κάτι θα σας πω. Το ίδιο ισχύει για το κατάστημα cosmote στην Κηφισίας.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 06/11/2017 - 21:34

#1500   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:34

Σε ποιο public?

Στο τηλεφωνο που δίνουν πήρα εξυπηρέτηση πελατών
Στα κεντρικά λογικά.