Καλησπέρα στην παρέα, παλιός applακιας αλλα καινούριος εδώ και θέλω να καταθέσω και γω την εμπειρία μου..
Προπαραγγελία από istorm 27/10 10:05 το πρωι, iphone x 256 silver. Μετά απο καμίά ώρα διαπιστώνω ότι είχα δηλώσει λάθος αριθμό στη διεύθυνση, οπότε τους παίρνω τηλ πανικόβλητος να το διορθώσω. Μια κοπέλα με ενημερώνει ότι θα μου τηλεφωνήσουν σε λίγο για να κάνουμε τη διόρθωση. Δεν τηλεφώνησε ποτέ. Την επόμενη ημέρα τους στέλνω email για να διορθώσουμε το θέμα, καμία απάντηση. Στις 3 Νοέμβρη ξανατηλεφωνω και ζητάω να γίνει η διόρθωση επί τόπου, ζήτησα εξηγήσεις γιατί δεν με κάλεσαν ποτέ όποως με είχαν διαβεβαιώσει, αλλά απάντηση δεν πήρα, γενικότητες μόνο. Να σημειώσω ότι εννοείται όλες αυτές τις μέρες, το πλήρες ποσό είχε παρακρατηθεί από την κάρτα μου για την αγορά. Φουλ ξενερωμένος την ίδια μέρα μπαίνω στο public και κάνω την ίδια παραγγελία, αποφασισμένος να το αγοράσω από αυτούς αφού με είχαν γράψει κανονικά στο ιstorm οσον αφορά στην εξυπηρέτησή μου.
Προς μεγάλη έκπληξη και πιστεύοντας ότι αφού το παρήγγειλα στο public 03/11 θα μου έρθει καλά Χριστούγενα και αν, με ενημέρωσαν σήμερα ότι η παραγγελία μου στάλθηκε με κούριερ και παραλαμβάνω σε δύο εργάσιμες. Μισή ώρα μετά με πήραν και από istorm και ένας τύπος με ενημέρωσε περιχαρής ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί ήρθε η σειρά μου να παραλάβω (κατά λέξη αυτό είπε) και φυσικά τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελία μου επί τόπου γιατί το βρήκα ήδη από το public.
Συμπέρασμα 1, κάποιοι πρέπει να μάθουν να εξυπηρετούν όσους τους αφήσουν για χρόνια τα χιλιάρικά τους.
Συμπέρασμα 2, παραλαμβάνω από public 256 silver, έχοντας κάνει την παραγγελία 03/11 μεσημέρι, επομένως μάλλον έχουν παραλάβει πάρα πολλά 256άρια;;
Τελευταία επεξεργασία από: Gladstone, 09/11/2017 - 17:42.