Αυτά συμβαίνει φίλε μου γιατί αν διαβάσεις τα πιο πίσω ποστ θα δεις ότι όσοι πλήρωσαν και έβαλαν παραλαβή στο σπίτι πήραν !!! Όσοι βάλαμε παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα δεν παραλάβαμε και μας ρίχνουν πιστευοντας ότι πολλοί δε θα το πάρουμε!!!Και μπορεί για κάποιους με 2-3 προπαραγγελίες να ισχύει αλλά προσωπικά δεν είχα πρόθεση να μην το πάρω...Και όφειλαν να μας δώσουν διευκρινήσεις, γιατί μπορούσα να το πληρώσω όπως και να έχει...
Kι εγώ απο ότι βλέπω, όσοι πλήρωσαν με την προπαραγγελία έχουν προτιμηθεί, so far. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ίσως και να είναι δίκαιο, μια και πήραν μεγάλο ρίσκο να δεσμεύσουν τα λεφτά τους, μην ξέροντας καν ημερομηνία παράδοσης. Και εγω είχα και έχω πρόθεση να το πάρω, αλλά δεν πρόκειται να δεσμεύσω λεφτά, χωρίς να μου πούν πότε ακριβώς θα το έχω, όπως γίνεται σε όλα τα μαγαζιά του υπόλοιπου κόσμου. Δεν μιλάμε για 100 και 200 αλλα για 1400 !!!
Απο τη μία όσοι σκεφτήκαμε έτσι είχαμε το περιθώριο να κινηθουμε παράλληλα σε πολλά μαγαζιά, απο την άλλη αυτή η μέθοδος δεν απέδωσε, όπως φαίνεται. Πάντως και σήμερα κάποιοι ειδοποιήθηκαν απο οτι διαβάζω εδώ (με το καλό, παιδιά) απο διάφορους προμηθευτές, (εκτός του Πλαισίου πάντα, που μας έχει γράψει χοντρότατα και συνεχίζει να κάνει την πάπια) οπότε κάτι κινείται.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 18:36