Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1861   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 667 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:18

Δεν ξέρω, τι να πω. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι μου τράβηξαν το ποσό απτην κάρτα μόλις έκανα την παραγγελία.

Αυτά συμβαίνει φίλε μου γιατί αν διαβάσεις τα πιο πίσω ποστ θα δεις ότι όσοι πλήρωσαν και έβαλαν παραλαβή στο σπίτι πήραν !!! Όσοι βάλαμε παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα δεν  παραλάβαμε και  μας ρίχνουν πιστευοντας ότι πολλοί δε θα το πάρουμε!!!Και μπορεί για κάποιους με 2-3 προπαραγγελίες να ισχύει αλλά προσωπικά δεν είχα πρόθεση να μην το πάρω...Και όφειλαν να μας δώσουν διευκρινήσεις, γιατί μπορούσα να το πληρώσω όπως και να έχει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1862   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:31

Αυτά συμβαίνει φίλε μου γιατί αν διαβάσεις τα πιο πίσω ποστ θα δεις ότι όσοι πλήρωσαν και έβαλαν παραλαβή στο σπίτι πήραν !!! Όσοι βάλαμε παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα δεν  παραλάβαμε και  μας ρίχνουν πιστευοντας ότι πολλοί δε θα το πάρουμε!!!Και μπορεί για κάποιους με 2-3 προπαραγγελίες να ισχύει αλλά προσωπικά δεν είχα πρόθεση να μην το πάρω...Και όφειλαν να μας δώσουν διευκρινήσεις, γιατί μπορούσα να το πληρώσω όπως και να έχει...

Kι εγώ απο ότι βλέπω, όσοι πλήρωσαν με την προπαραγγελία έχουν προτιμηθεί, so far. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ίσως και να είναι δίκαιο, μια και πήραν μεγάλο ρίσκο να δεσμεύσουν τα λεφτά τους, μην ξέροντας καν ημερομηνία παράδοσης. Και εγω είχα και έχω πρόθεση να το πάρω, αλλά δεν πρόκειται να δεσμεύσω λεφτά, χωρίς να μου πούν πότε ακριβώς θα το έχω, όπως γίνεται σε όλα τα μαγαζιά του υπόλοιπου κόσμου. Δεν μιλάμε για 100 και 200 αλλα για 1400 !!!

Απο τη μία όσοι σκεφτήκαμε έτσι είχαμε το περιθώριο να κινηθουμε παράλληλα σε πολλά μαγαζιά, απο την άλλη αυτή η μέθοδος δεν απέδωσε, όπως φαίνεται. Πάντως και σήμερα κάποιοι ειδοποιήθηκαν απο οτι διαβάζω εδώ (με το καλό, παιδιά) απο διάφορους προμηθευτές, (εκτός του Πλαισίου πάντα, που μας έχει γράψει χοντρότατα και συνεχίζει να κάνει την πάπια) οπότε κάτι κινείται.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 18:36

#1863   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 667 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:37

Kι εγώ απο ότι βλέπω, όσοι πλήρωσαν με την προπαραγγελία έχουν προτιμηθεί, so far. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ίσως και να είναι δίκαιο, μια και πήραν μεγάλο ρίσκο να δεσμεύσουν τα λεφτά τους, μην ξέροντας καν ημερομηνία παράδοσης. Και εγω είχα και έχω πρόθεση να το πάρω, αλλά δεν πρόκειται να δεσμεύσω λεφτά, χωρίς να μου πούν πότε ακριβώς θα το έχω, όπως γίνεται σε όλα τα μαγαζιά του υπόλοιπου κόσμου. Δεν μιλάμε για 100 και 200 αλλα για 1400 !!!

Απο τη μία όσοι σκεφτήκαμε έτσι είχαμε το περιθώριο να κινηθουμε παράλληλα σε πολλά μαγαζιά, απο την άλλη αυτή η μέθοδος δεν απέδωσε, όπως φαίνεται. Πάντως και σήμερα κάποιοι ειδοποιήθηκαν και με το καλό απο διάφορους προμηθευτές, (εκτός του Πλαισίου πάντα, που μας έχει γράψει χοντρότατα και συνεχίζει να κάνει την πάπια) οπότε κάτι κινείται.

Να ξέρεις εσύ και εγώ θα είμαστε οι τελευταίοι.. :D :laugh: :laugh: Επειδή θα το πάρω με τιμολόγιο δεν μπορούσα να το προπληρώσω...πρέπει κατα την αγορά να προσκομίσω κάποια χαρτιά που δείχνουν το αφμ κτλ..Και επειδή αλλάζει η τιμή λόγω φπα η πληρωμή γίνεται στο κατάστημα! Οπότε δεν μπορούσα να τους προπληρώσω ενώ δε θα είχα πρόβλημα να το κάνω αν μου έβρισκαν τρόπο ή το έλεγαν!! Θεωρώ λοιπόν ότι με μία προκαταβολή θα ήταν περισσότερο δίκαιοι απέναντι στους πελάτες τους..Τώρα αν τραβήξει αυτό θα με χάσουν ακόμα και από αναλώσιμα ή οτιδήποτε άλλο...

#1864   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.692 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:40

Να ξέρεις εσύ και εγώ θα είμαστε οι τελευταίοι.. :D :laugh: :laugh: Επειδή θα το πάρω με τιμολόγιο δεν μπορούσα να το προπληρώσω...πρέπει κατα την αγορά να προσκομίσω κάποια χαρτιά που δείχνουν το αφμ κτλ..Και επειδή αλλάζει η τιμή λόγω φπα η πληρωμή γίνεται στο κατάστημα! Οπότε δεν μπορούσα να τους προπληρώσω ενώ δε θα είχα πρόβλημα να το κάνω αν μου έβρισκαν τρόπο ή το έλεγαν!! Θεωρώ λοιπόν ότι με μία προκαταβολή θα ήταν περισσότερο δίκαιοι απέναντι στους πελάτες τους..Τώρα αν τραβήξει αυτό θα με χάσουν ακόμα και από αναλώσιμα ή οτιδήποτε άλλο...

Φιλε μου κι εγω με τιμολογιο θα το παρω απο καταστημα μεσω εταιρειας ενος φιλου. Τι χαρτια χρειαζεται να εχω μαζι μου;

#1865   Gladstone

Gladstone

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:41

Από όλα αυτά μου φαίνεται ότι βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει μία μοναδική λίστα σε κάθε εταιρεία αλλά πολλές. Άλλη για όσους πλήρωσαν με την παραγγελία, άλλη για όσους θα πληρώσουν στο κατάστημα με την παραλαβή, άλλη για απόδειξη άλλη για τιμολόγιο. Και το ίδιο για κάθε κατηγορία συσκευής gb και χρώματος.

#1866   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:54

Eγω, επειδή πραγματικά ο συγκεκριμένος στο Πλαίσιο (στα Κεντρικά) δεν με έχει κοροιδέψει ποτέ και του έχω εμπιστοσύνη, τον ρώτησα αν θέλει να πληρώσω και μου είπε οτι δεν χρειάζεται και δεν παίζει ρόλο τη στιγμή που με ξέρει οτι είμαι πελάτης και του επιβεβαιώνω οτι το θέλω. Και μου είχε πεί οτι αφου δεν έχουν παραλάβει ακόμα, δεν έχει κωδικό προιόντος για να αντιστοιχίσει την προκαταβολή, anyway. Και να θυμήσω οτι με εβαλε στη λίστα τους στις 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, που ήταν η πρώτη μέρα που άνοιξε εσωτερικά στο σύστημα τους η συγκεκριμένη λίστα.

Για το τιμολόγιο μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά όταν και ΑΝ με πάρει θέλω κι εγω να ρωτήσω, γιατί κι εγώ όπως έμαθα πρόσφατα απαλάσσομαι του ΦΠΑ και έβαλα παράδοση σπίτι, με ποιον τροπο μπορω να στείλω αυτή τη σελίδα του Taxis που απαιτείται, φαντάζομαι με e-mail θα γίνεται η δουλειά. Αλλιώς ας μου το στείλουν σε κατάστημα, αν και όταν είχα ρωτήσει μήπως είναι καλύτερα να βάλουμε παράδοση σε κατάστημα, μου είχε πεί, "ασε, καλύτερα σπίτι, μη γίνει καμμια στραβή στο κατάστημα, ποτε δεν ξέρεις" !!!

#1867   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:02

Eγω, επειδή πραγματικά ο συγκεκριμένος στο Πλαίσιο (στα Κεντρικά) δεν με έχει κοροιδέψει ποτέ και του έχω εμπιστοσύνη, τον ρώτησα αν θέλει να πληρώσω και μου είπε οτι δεν χρειάζεται και δεν παίζει ρόλο τη στιγμή που με ξέρει οτι είμαι πελάτης και του επιβεβαιώνω οτι το θέλω. Και μου είχε πεί οτι αφου δεν έχουν παραλάβει ακόμα, δεν έχει κωδικό προιόντος για να αντιστοιχίσει την προκαταβολή, anyway. Και να θυμήσω οτι με εβαλε στη λίστα τους στις 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, που ήταν η πρώτη μέρα που άνοιξε εσωτερικά στο σύστημα τους η συγκεκριμένη λίστα.

Για το τιμολόγιο μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά όταν και ΑΝ με πάρει θέλω κι εγω να ρωτήσω, γιατί κι εγώ όπως έμαθα πρόσφατα απαλάσσομαι του ΦΠΑ και έβαλα παράδοση σπίτι, με ποιον τροπο μπορω να στείλω αυτή τη σελίδα του Taxis που απαιτείται, φαντάζομαι με e-mail θα γίνεται η δουλειά. Αλλιώς ας μου το στείλουν σε κατάστημα, αν και όταν είχα ρωτήσει μήπως είναι καλύτερα να βάλουμε παράδοση σε κατάστημα, μου είχε πεί, "ασε, καλύτερα σπίτι, μη γίνει καμμια στραβή στο κατάστημα, ποτε δεν ξέρεις" !!!

2742144 - Χ 256 Space Gray

2742152 - X 256 Silver

2742128 - X 64 Space Gray

2742136 - X 64 Silver

Οι κωδικοί προιόντων από το Site του Πλαισίου.

Αυτό για την αντιστοίχηση με την προκαταβολή δεν στέκει πολύ, αφού εγώ σαν πελάτης μπορώ να ξέρω τον κωδικό προιόντος από το Site. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1868   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:11

Ειμαι istorm golden hall, κ μολις παρελαβαν 2 πιτσιρικες με την μανουλα τους μπροστα στα ματια μου!!!!!

Παω να βρω φαρμακειο να παρω χαπια για την πιεση!!!!

Το θετικο ας κρατησω.....ηρθαν προφανως κ αλλα!

#1869   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 667 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:13

Φιλε μου κι εγω με τιμολογιο θα το παρω απο καταστημα μεσω εταιρειας ενος φιλου. Τι χαρτια χρειαζεται να εχω μαζι μου;

Οι περισσότεροι ζητούν μια εκτύπωση από το taxis που δείχνει ενεργό το αφμ σου..Μπαίνεις στο taxis και το κατεβάζεις από εκεί που δείχνει τα στοιχεία του μητρώου σου κτλ. Στο public μου είπαν και για καταστατικό. Στη media που μίλησα αργότερα στις 3/11 μου είπαν ότι δε θέλουν κάτι, απλώς υπογράφεις μια υπευθυνη δήλωση που σου δίνουν έτοιμη αυτοί..

#1870   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:20

2742144 - Χ 256 Space Gray

2742152 - X 256 Silver

2742128 - X 64 Space Gray

2742136 - X 64 Silver

Οι κωδικοί προιόντων από το Site του Πλαισίου.

Αυτό για την αντιστοίχηση με την προκαταβολή δεν στέκει πολύ, αφού εγώ σαν πελάτης μπορώ να ξέρω τον κωδικό προιόντος από το Site. 

Ναι, αυτοι οι κωδικοί είναι του κάθε προιόντος φαντάζομαι, αλλά αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι που θα πάρεις εσύ ή εγώ και θα το πληρώσεις έχει και κάποιον άλλον μοναδικό κωδικό, έτσι δεν είναι ? Η συνομιλία που ανέφερα έγινε τέσσερις μέρες ΠΡΙΝ την κυκλοφορία της 3ης Νοεμβρίου και μου είπε επι λέξει, οτι τη στιγμή που δεν έχουν παραλάβει το στοκ απο την infoquest στην αποθήκη τους, ούτε ξέρουν ποιά μέρα ακριβώς θα τους το στείλουν, ώστε να το καταχωρήσουν και να το τιμολογήσουν, το προιόν που θα πάρω εγώ δεν έχει κωδικό στο σύστημα τους, οπότε που να την αντιστοιχίσει την προκαταβολή ? Αυτα μου είπε, αυτα λέω και μου φάνηκαν λογικότατα εκείνη τη στιγμή, μια και δεν μπορω να ξέρω τη μηχανοργάνωση της εταιρείας τους. :)

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 19:22

#1871   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:21

Ειμαι istorm golden hall, κ μολις παρελαβαν 2 πιτσιρικες με την μανουλα τους μπροστα στα ματια μου!!!!!

Παω να βρω φαρμακειο να παρω χαπια για την πιεση!!!!

Το θετικο ας κρατησω.....ηρθαν προφανως κ αλλα!

στο ισόγειο κοντά στην είσοδο

#1872   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:25

Οι περισσότεροι ζητούν μια εκτύπωση από το taxis που δείχνει ενεργό το αφμ σου..Μπαίνεις στο taxis και το κατεβάζεις από εκεί που δείχνει τα στοιχεία του μητρώου σου κτλ. Στο public μου είπαν και για καταστατικό. Στη media που μίλησα αργότερα στις 3/11 μου είπαν ότι δε θέλουν κάτι, απλώς υπογράφεις μια υπευθυνη δήλωση που σου δίνουν έτοιμη αυτοί..

Το καταστατικό νομίζω δεν ισχύει για Ατομικη Επιχείρηση, στην Cosmote μου είπαν μόνο την εκτύπωση του taxis εμένα. Την κουβαλάω μαζί μου σε κάθε βόλτα αναζήτησης, σαν τους ζητιάνους στο Μετρό με τη βεβαίωση του νοσοκομείου... :D :D :D

#1873   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:26

στο ισόγειο κοντά στην είσοδο

Πηγα κ απο συνήθεια ρωτησα κ εκει!!! Μου ειπαν με συνταγη ΕΟΠΥΥ μονο.

#1874   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:26

Όποιος έχει ειδοποίηση για παραλαβή για 64αρι λευκό και δεν το θέλει ας μου στείλει πμ να το πάρω εγώ.Αθηνα.

#1875   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:29

Καλησπέρα στην παρέα, παλιός applακιας αλλα καινούριος εδώ και θέλω να καταθέσω και γω την εμπειρία μου..

Προπαραγγελία από istorm 27/10 10:05 το πρωι, iphone x 256 silver. Μετά απο καμίά ώρα διαπιστώνω ότι είχα δηλώσει λάθος αριθμό στη διεύθυνση, οπότε τους παίρνω τηλ πανικόβλητος να το διορθώσω. Μια κοπέλα με ενημερώνει ότι θα μου τηλεφωνήσουν σε λίγο για να κάνουμε τη διόρθωση. Δεν τηλεφώνησε ποτέ. Την επόμενη ημέρα τους στέλνω email για να διορθώσουμε το θέμα, καμία απάντηση. Στις 3 Νοέμβρη ξανατηλεφωνω και ζητάω να γίνει η διόρθωση επί τόπου, ζήτησα εξηγήσεις γιατί δεν με κάλεσαν ποτέ όποως με είχαν διαβεβαιώσει, αλλά απάντηση δεν πήρα, γενικότητες μόνο. Να σημειώσω ότι εννοείται όλες αυτές τις μέρες, το πλήρες ποσό είχε παρακρατηθεί από την κάρτα μου για την αγορά. Φουλ ξενερωμένος την ίδια μέρα μπαίνω στο public και κάνω την ίδια παραγγελία, αποφασισμένος να το αγοράσω από αυτούς αφού με είχαν γράψει κανονικά στο ιstorm οσον αφορά στην εξυπηρέτησή μου. 

Προς μεγάλη έκπληξη και πιστεύοντας ότι αφού το παρήγγειλα στο public 03/11 θα μου έρθει καλά Χριστούγενα και αν, με ενημέρωσαν σήμερα ότι η παραγγελία μου στάλθηκε με κούριερ και παραλαμβάνω σε δύο εργάσιμες. Μισή ώρα μετά με πήραν και από istorm και ένας τύπος με ενημέρωσε περιχαρής ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί ήρθε η σειρά μου να παραλάβω (κατά λέξη αυτό είπε) και φυσικά τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελία μου επί τόπου γιατί το βρήκα ήδη από το public.

Συμπέρασμα 1, κάποιοι πρέπει  να μάθουν να εξυπηρετούν όσους τους αφήσουν για χρόνια τα χιλιάρικά τους.

Συμπέρασμα 2, παραλαμβάνω από public 256 silver, έχοντας κάνει την παραγγελία 03/11 μεσημέρι, επομένως μάλλον έχουν παραλάβει πάρα πολλά 256άρια;;

ΓΙΑΤΙ βρε αγόρι μου, γιατί βρε καλό μου παιδί, δεν κράτησες και το άλλο ? Βλέπεις τι τραβάμε, λες να μην βρισκόταν σε χρόνο dt κάποιος απο δώ να σε βγάλει απο τη δύσκολη θέση και να το πάρει αμέσως ?

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 19:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15