Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1876   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 667 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:39

Το καταστατικό νομίζω δεν ισχύει για Ατομικη Επιχείρηση, στην Cosmote μου είπαν μόνο την εκτύπωση του taxis εμένα. Την κουβαλάω μαζί μου σε κάθε βόλτα αναζήτησης, σαν τους ζητιάνους στο Μετρό με τη βεβαίωση του νοσοκομείου... :D :D :D

Γενικά το θεωρώ υπερβολή το καταστατικό αλλά μόνο στο public μου το ζήτησαν και μίλησα και με τον λογιστή τους στην Αθήνα..Όπως και να έχει εγώ έχω Α.Ε και  ΙΚΕ οπότε αυτό είναι το λιγότερο..

apple junkies καταντήσαμε..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1877   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:42

Όποιος έχει ειδοποίηση για παραλαβή για 64αρι λευκό και δεν το θέλει ας μου στείλει πμ να το πάρω εγώ.Αθηνα.

Λευκο το ζητας το εσυ κ περιμενεις να σου πουν οτι εχουν....(Κωτσοβολος)

Εδω τους πηρε μια εβδομαδα να καταλαβουν οτι ειναι το 10, πας κ το ζητας λευκο την ωρα που στο συστημα κ στο καρτελακι τους το αναγραφει silver??

#1878   stevakos

stevakos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:St3vakos

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:47

Ενημερωση και απο εμενα, με πηραν πριν καμια ωρα να παω να παραλαβω αυριο το πρωι.Ασπρο 64αρι παραγγελια 11:28 27/11απο public

Τελευταία επεξεργασία από: stevakos, 09/11/2017 - 19:53

#1879   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:48

Φίλος πηρε λέει σήμερα απο κοτσοβωλο 64αρι λευκο

ειχε κανει λεει πρώτη μερα και ώρα 10.10 το πρωι προπαραγγελία.

Επίσης του ηρθε μνμ απο isystems και istorm για περιορισμενη διαθεσιμοτητα κτλ.

Απο cosmote αλλος βρηκε λεει τυχαία ενα κομματι απο υποκαταστημα  στην πευκη.

Δυσκολευομαι να το πιστεψω γιατι ξερω οτι γινεται χαμος...αλλα..το μεταφερω

ασχετο αλλα ωραια η θηκη Spigen gunmetal

#1880   dimitrisgf

dimitrisgf

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Twitter:@dimitrisgf
  • GameCenter:dimitrisgf

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:50

Καλησπέρα στην παρέα, παλιός applακιας αλλα καινούριος εδώ και θέλω να καταθέσω και γω την εμπειρία μου..

Προπαραγγελία από istorm 27/10 10:05 το πρωι, iphone x 256 silver. Μετά απο καμίά ώρα διαπιστώνω ότι είχα δηλώσει λάθος αριθμό στη διεύθυνση, οπότε τους παίρνω τηλ πανικόβλητος να το διορθώσω. Μια κοπέλα με ενημερώνει ότι θα μου τηλεφωνήσουν σε λίγο για να κάνουμε τη διόρθωση. Δεν τηλεφώνησε ποτέ. Την επόμενη ημέρα τους στέλνω email για να διορθώσουμε το θέμα, καμία απάντηση. Στις 3 Νοέμβρη ξανατηλεφωνω και ζητάω να γίνει η διόρθωση επί τόπου, ζήτησα εξηγήσεις γιατί δεν με κάλεσαν ποτέ όποως με είχαν διαβεβαιώσει, αλλά απάντηση δεν πήρα, γενικότητες μόνο. Να σημειώσω ότι εννοείται όλες αυτές τις μέρες, το πλήρες ποσό είχε παρακρατηθεί από την κάρτα μου για την αγορά. Φουλ ξενερωμένος την ίδια μέρα μπαίνω στο public και κάνω την ίδια παραγγελία, αποφασισμένος να το αγοράσω από αυτούς αφού με είχαν γράψει κανονικά στο ιstorm οσον αφορά στην εξυπηρέτησή μου. 

Προς μεγάλη έκπληξη και πιστεύοντας ότι αφού το παρήγγειλα στο public 03/11 θα μου έρθει καλά Χριστούγενα και αν, με ενημέρωσαν σήμερα ότι η παραγγελία μου στάλθηκε με κούριερ και παραλαμβάνω σε δύο εργάσιμες. Μισή ώρα μετά με πήραν και από istorm και ένας τύπος με ενημέρωσε περιχαρής ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί ήρθε η σειρά μου να παραλάβω (κατά λέξη αυτό είπε) και φυσικά τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελία μου επί τόπου γιατί το βρήκα ήδη από το public.

Συμπέρασμα 1, κάποιοι πρέπει  να μάθουν να εξυπηρετούν όσους τους αφήσουν για χρόνια τα χιλιάρικά τους.

Συμπέρασμα 2, παραλαμβάνω από public 256 silver, έχοντας κάνει την παραγγελία 03/11 μεσημέρι, επομένως μάλλον έχουν παραλάβει πάρα πολλά 256άρια;;

istorm οτι χειροτερο υπαρχει σε εξυπηρετηση και γενικα σε συμπεριφορα προς τους πελατες. Εχουν ακουσει πολλα γαλλικα απο μενα κατα καιρους. Μεχρι που με πηραν ειδικα για να τους πω τα παραπονα μου καποτε και το ρολοι που ειχα παραγγηλει απο αυτους! Δεν νομιζω οτι θα ξαναπαρω ποτε και τιποτα απο αυτους λογω συμπεριφορας

#1881   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:52

Φίλος πηρε λέει σήμερα απο κοτσοβωλο 64αρι λευκο

ειχε κανει λεει πρώτη μερα και ώρα 10.10 το πρωι προπαραγγελία.

Επίσης του ηρθε μνμ απο isystems και istorm για περιορισμενη διαθεσιμοτητα κτλ.

Απο cosmote αλλος βρηκε λεει τυχαία ενα κομματι απο υποκαταστημα  στην πευκη.

Δυσκολευομαι να το πιστεψω γιατι ξερω οτι γινεται χαμος...αλλα..το μεταφερω

ασχετο αλλα ωραια η θηκη Spigen gunmetal

Για Cosmote να είσαι σίγουρος ότι σου είπε αλήθεια. Έτσι γινόταν μέχρι σήμερα (δεν ξ΄ρω αν θα συνεχίσει η φάση , ή αν θα πανε σε φάση προπαραγγελιών τώρα)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1882   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:54

Λευκο το ζητας το εσυ κ περιμενεις να σου πουν οτι εχουν....(Κωτσοβολος)
Εδω τους πηρε μια εβδομαδα να καταλαβουν οτι ειναι το 10, πας κ το ζητας λευκο την ωρα που στο συστημα κ στο καρτελακι τους το αναγραφει silver??

Δεν κατάλαβες,Με το που μπήκα στο public και τους είπα καλησπέρα, εχω κανει μια προπαραγγελια, μου λέει" για το Χ?" Χαχαχα Βουλομενο γράμμα διαβάζουν.

#1883   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:55

Πολλά τηλέφωνα για παραλαβές βλέπω σήμερα. Όπως πάει, θα μείνουμε 5-6 κακότυχοι σε αυτό thread, οι υπόλοιποι θα μετακομίσουν στο thread " Τα πρώτα iphone X - Εντυπώσεις" !!! :wub: :D :P

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 19:56

#1884   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 19:58

Πολλά τηλέφωνα για παραλαβές βλέπω σήμερα. Όπως πάει, θα μείνουμε 5-6 κακότυχοι σε αυτό thread, οι υπόλοιποι θα μετακομίσουν στο thread " Τα πρώτα iphone X - Εντυπώσεις" !!! :wub: :D :P

πολλά 64αρια ακούω όμως και για 256 τίποτα, ίσως και αυτό να παίζει ρόλο

#1885   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:02

πολλά 64αρια ακούω όμως και για 256 τίποτα, ίσως και αυτό να παίζει ρόλο

Δες πιο πάνω, τον Gladstone τον ειδοποίησαν για ΔΥΟ 256άρια, ένα απο Istorm και ένα απο Public !

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 20:03

#1886   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:03

Δες πιο πάνω, τον Gladstone τον ειδοποίησαν για ΔΥΟ 256άρια, ένα απο Istorm και ένα απο Public !

μήπως έχουν έρθει πολλά silver και όχι τόσα space grey?

#1887   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:07

Εγω κ ποιοι αλλοι 4?

#1888   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:12

Πέρασα απο Vodafone πριν λίγο και μου έδειξε ο πωλητής ότι περιμένουν παραλαβή στις αποθήκες τους αύριο 10/11. Μου είπε να περάσω αύριο να το επιβεβαιώσω και με μια μικρή προκαταβολή (100€) θα το εχω σε 2 εργάσιμες.

#1889   konkos

konkos

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:13

Βρε παιδιά καλησπέρα Παρακολουθώ εδώ και μια εβδομάδα το συγκεκριμένο θέμα Γτ θέλω και εγω το x το οποίο και παράγγειλα επο τόπου στο κοτσωβολο Περιστερίου μιας και έχω ξεμείνει με τι iph 5.Αυτο που γίνεται και διαβάζω έχει γίνει και με τα ενδιάμεσα iph ή μόνο με το συγκεκριμένο ;Γτ έχω αγοράσει του γιου μου το 6,το7βεβαια όχι άμεσα μετά την άμεση άφιξη αλλά όταν έπρεπε και ήμουν έτοιμος .

#1890   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:13

Εγω κ ποιοι αλλοι 4?

Εσύ, εγώ, ο ChrisDs, ο xsiv74, o wrangler, δεν τους θυμάμαι όλους αλλά λίγοι έχουμε μείνει που δε το κρατάμε ακόμα, δώστε ενα παρών και οι υπόλοιποι πικραμένοι ρε παιδιά... :D

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 20:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12