Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1846   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/11/2017 - 16:21

Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ο γνωστός φίλος στο Πλαίσιο μου είχε πεί ότι όλα τα μαγαζιά θεώρησαν οτι λόγω τιμής το 64ρι θα φύγει πολύ περισσότερο και παρήγγειλαν περισσότερα απο αυτό, αλλά πάθανε πλάκα γιατί τελικά η ζήτηση για 256ρια ήταν συντριπτικά μεγαλύτερη και παρέλαβαν πιο πολλά 64ρια και ελάχιστα 256ρια στην πρώτη παρτιδα και ελπίζουν στη δεύτερη να γίνει το αντίθετο και να ερθουν περισσότερα 256ρια. Μου είχε πει επίσης οτι το Space gray 256 ήταν με διαφορά το δημοφιλέστερο μοντέλο, τουλάχιστον σε αυτούς...

περισσοτερα 256gb ηρθαν και μαλισταα space gray...και στον γερμανο το ιδιο εγινε.

ολοι ελεγαν για το silver αλλα θα πανε σε space gray.

ισχυει και σαν χρωμα κ χωριτηκοτητα οτι παει μπουνια!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1847   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 09/11/2017 - 16:22

Eγω που είχα να κάνω κάτι ψώνια στο Mall, έκανα πάλι μια βόλτα απο όλους εκεί. H γνωστή αδιάφορη αρνητική αντιμετώπιση που αναφέρθηκε και πιο πάνω ως γενικό φαινόμενο , εκτός απο το μαγαζί της Vodafone, όπου μια ευγενέστατη κοπέλα και ενας εξίσου ευγενικός νεαρός προσφέρθηκαν να κρατήσουν τα στοιχεία μου. Η κοπελίτσα μάλιστα, όταν της είπα οτι αν δωσω σήμερα τα στοιχεία μου θα το πάρω την Πρωτοχρονιά, παραξενεύτηκε κιόλας και μου είπε, "Οχι, μη φανταστείτε ότι έχει και τοσο μεγάλη ζήτηση, σε εμας εδω τουλάχιστον". Το παλικάρι μου είπε οτι θα με πάρουν τηλέφωνο μαξιμουμ σε μια βδομάδα να μου πουν ποτε θα το παραλάβω. Όχι οτι ελπίζω κάτι, αλλά απλά το αναφέρω.

Επίσης στο κατάστημα της Cosmote, όπως περίμενα να ρωτήσω, ήρθε απο μέσα μια υπάλληλος και είπε σε κάποιον που χαρχάλευε το δείγμα "64ρια θα υπάρχουν την άλλη Παρασκευή και 256ρια την παράλλη, 24 Νοεμβρίου". Οπότε ούτε καν ρώτησα και έφυγα. Πιασ' το αυγό και κούρευ' το, όλη η κατάσταση....

Καλα ρε ΠανοςΧΧΧ δεν της ειπες της κοπελιας μην παραξενευεσαι ξερω τι σου λεω. Στο παλικαρι δεν το ειπες αυτο για την πρωτοχρονια ;

#1848   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 09/11/2017 - 16:25

και αυτή η παρτίδα μάλλον γεμάτη 64αρια είναι αν κρίνουμε από τις σημερινές παραλαβές

Δεν ξέρω να σου πω γενικά, εγω μόνο στο Πλαίσιο έχω κάνει προπαραγγελία και μόνο με τα κεντρικά του συγκεκριμένου μιλάω και έχω απογοητευτεί και πολύ (παρόλο που το παιδί που μιλάω στα κεντρικά απο τέλος Σεπτεμβρίου είναι εξυπηρετικότατο και με διάθεση να βοηθήσει), γιατι απο οτι βλέπω είναι το μόνο μαγαζί απο το οποίο δεν έχει πάρει σχεδόν κανένας. Απο όλα τα άλλα τσουκου τσούκου απο δω και απο κεί όλο και κάποιος έχει δει φως. Προσπαθώ να μην χάνω την (μικρή) ελπίδα οτι μπορει να αργεί τόσο, για να κάνει κανένα μαζικό μπάμ σύντομα και να πάρει πολύς κόσμος, αν και αμφιβάλλω πολύ.

#1849   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 16:31

Καλα ρε ΠανοςΧΧΧ δεν της ειπες της κοπελιας μην παραξενευεσαι ξερω τι σου λεω. Στο παλικαρι δεν το ειπες αυτο για την πρωτοχρονια ;

Ξέρανε και οι δύο ότι γίνεται γενικά χαμός και μου το είπαν, αλλά μου είπανε οτι αυτοί προσωπικά σαν Vodafone, δεν τον έχουν δεί. Εγω απο όσο είδα και απο οτι έχω ακούσει, στις εταιρείες κινητής δεν γίνεται ΤΟΣΟΣ χαμός όσο αλλού, νομιζω μάλιστα οτι εκτος απο τη Wind, ούτε προπαραγγελία δεν έβαλαν οι άλλες δύο πριν την κυκλοφορία. Στα μαγαζιά έχουν πέσει όλοι πάνω.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 16:32

#1850   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 16:54

Με καλεσαν απο cosmote, λεω ηρθε η σειρα μου!!!!
Τελικα ομως ηθελε να κανει επιβεβαιωση της παραγγελιας που ειχα κανει στο καταστημα για να τα βαλουν σε σειρα απο εβδομαδα που θα παραλαβουν!!!

Ελπιζω ομως να τους κανει τζααα!!! ο courier αυριο κ να με καλεσουν!!!!!

#1851   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 16:59

Τι έγινε παλληκάρια, πως πάνε οι διαθεσιμότητες/παραγγελίες/παραλαβές ;

Σταμάτησα να μπάινω στο νήμα και να αυτοτροφοδοτώ την φρενίτιδα για την απόκτηση του 10 και βρήκα την υγειά μου. Οπότε κι όταν έρθει.

Μεγειές και καλορίζικα στα παιδιά που το πήραν  :) 

#1852   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/11/2017 - 17:00

Με καλεσαν απο cosmote, λεω ηρθε η σειρα μου!!!!
Τελικα ομως ηθελε να κανει επιβεβαιωση της παραγγελιας που ειχα κανει στο καταστημα για να τα βαλουν σε σειρα απο εβδομαδα που θα παραλαβουν!!!
Ελπιζω ομως να τους κανει τζααα!!! ο courier αυριο κ να με καλεσουν!!!!!

Εχω δώσει κ εγω στοιχεία σε 2 καταστήματα cosmote και ενα Γερμανός αλλα δε με πήραν για επιβεβαίωση

#1853   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 17:11

Eμένα μόλις με πήραν από απόκρυψη και ήταν από τα κεντρικά του Γερμανού και με ρώτησαν αν ισχύει η παραγγελία για το iPhone x που έχω κάνει γιατί λέει έχουν δεσμεύσει ένα στο όνομα μου τους είπα ναι και θα το στείλουν στο κατάστημα . Αλλά το πότε δεν ήξερε να μου απαντήσει αλλά για να τους έβαλαν να πάρουν τηλέφωνο σίγουρα περιμένουν αύριο παρτίδα να τους πάει αλλιώς πιστεύω δεν θα έμπαιναν στον κόπο να με πάρουν. Απλά και αυτοί όπως εμείς περιμένουμε ξέρουν ότι έχουμε κάνει παντού προπαραγγελίες και θα κοιτάξουν όσο ποιο άμεσα να τα παραδώσουν και να πάρουν όσο γίνεται μεγαλύτερη πίτα από τις πωλήσεις .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1854   pan1212

pan1212

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/11/2017 - 17:34

Eμένα μόλις με πήραν από απόκρυψη και ήταν από τα κεντρικά του Γερμανού και με ρώτησαν αν ισχύει η παραγγελία για το iPhone x που έχω κάνει γιατί λέει έχουν δεσμεύσει ένα στο όνομα μου τους είπα ναι και θα το στείλουν στο κατάστημα . Αλλά το πότε δεν ήξερε να μου απαντήσει αλλά για να τους έβαλαν να πάρουν τηλέφωνο σίγουρα περιμένουν αύριο παρτίδα να τους πάει αλλιώς πιστεύω δεν θα έμπαιναν στον κόπο να με πάρουν. Απλά και αυτοί όπως εμείς περιμένουμε ξέρουν ότι έχουμε κάνει παντού προπαραγγελίες και θα κοιτάξουν όσο ποιο άμεσα να τα παραδώσουν και να πάρουν όσο γίνεται μεγαλύτερη πίτα από τις πωλήσεις .

Εμένα 3.00 με πήραν από κωτσοβολο να πάω αύριο να παραλάβω από το κατάστημα που τους είχα πει

#1855   Gladstone

Gladstone

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/11/2017 - 17:35

Καλησπέρα στην παρέα, παλιός applακιας αλλα καινούριος εδώ και θέλω να καταθέσω και γω την εμπειρία μου..

Προπαραγγελία από istorm 27/10 10:05 το πρωι, iphone x 256 silver. Μετά απο καμίά ώρα διαπιστώνω ότι είχα δηλώσει λάθος αριθμό στη διεύθυνση, οπότε τους παίρνω τηλ πανικόβλητος να το διορθώσω. Μια κοπέλα με ενημερώνει ότι θα μου τηλεφωνήσουν σε λίγο για να κάνουμε τη διόρθωση. Δεν τηλεφώνησε ποτέ. Την επόμενη ημέρα τους στέλνω email για να διορθώσουμε το θέμα, καμία απάντηση. Στις 3 Νοέμβρη ξανατηλεφωνω και ζητάω να γίνει η διόρθωση επί τόπου, ζήτησα εξηγήσεις γιατί δεν με κάλεσαν ποτέ όποως με είχαν διαβεβαιώσει, αλλά απάντηση δεν πήρα, γενικότητες μόνο. Να σημειώσω ότι εννοείται όλες αυτές τις μέρες, το πλήρες ποσό είχε παρακρατηθεί από την κάρτα μου για την αγορά. Φουλ ξενερωμένος την ίδια μέρα μπαίνω στο public και κάνω την ίδια παραγγελία, αποφασισμένος να το αγοράσω από αυτούς αφού με είχαν γράψει κανονικά στο ιstorm οσον αφορά στην εξυπηρέτησή μου. 

Προς μεγάλη έκπληξη και πιστεύοντας ότι αφού το παρήγγειλα στο public 03/11 θα μου έρθει καλά Χριστούγενα και αν, με ενημέρωσαν σήμερα ότι η παραγγελία μου στάλθηκε με κούριερ και παραλαμβάνω σε δύο εργάσιμες. Μισή ώρα μετά με πήραν και από istorm και ένας τύπος με ενημέρωσε περιχαρής ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί ήρθε η σειρά μου να παραλάβω (κατά λέξη αυτό είπε) και φυσικά τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελία μου επί τόπου γιατί το βρήκα ήδη από το public.

Συμπέρασμα 1, κάποιοι πρέπει  να μάθουν να εξυπηρετούν όσους τους αφήσουν για χρόνια τα χιλιάρικά τους.

Συμπέρασμα 2, παραλαμβάνω από public 256 silver, έχοντας κάνει την παραγγελία 03/11 μεσημέρι, επομένως μάλλον έχουν παραλάβει πάρα πολλά 256άρια;;

Τελευταία επεξεργασία από: Gladstone, 09/11/2017 - 17:42

#1856   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 17:42

Σίγουρα πρέπει να έχουν παραλάβει όλοι μεγάλη ποσότητα τόση ώστε να φύγει το πρώτο κύμα και οι προπαραγγελίες και μερικοί ακόμα γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τόση κινητικότητα .Θα τους είπαν οι διευθυντές ότι αύριο όλα τα καταστήματα θα παραλάβουν και πρέπει να τρέξουν να έχουν όσο γίνεται λιγότερες ακυρώσεις .

Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 09/11/2017 - 17:43

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1857   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 17:58

Λοιπόν public στην Σκουφά μου είπε απο μήνα και βλέπουμε.Στον γερμανό στην γωνία(κολωνακι) μου είπε απο τις 15 του μηνός.Σορι για τα απο κάτω ποστ εχω τραγικό 4g στο σημείο.

Τελευταία επεξεργασία από: wrangler, 09/11/2017 - 18:02

#1858   akismetal

akismetal

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:LuCiFeR™

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:01

Καλησπέρα και απο εμένα. Καλορίζικο σε όσους έχουν παραλάβει ήδη. Κι εγώ κλασσικά είχα κάνει πολλές προκρατήσεις και με πήραν τηλέφωνο όλοι μαζί. Όποιος ενδιαφέρεται θα υπάρχει αύριο στο όνομά μου ένα iphone x 64gb λευκό σε κατάστημα cosmote Αθήνα. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm να του στείλω πληροφορίες. 

#1859   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 667 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:06

Καλησπέρα στην παρέα, παλιός applακιας αλλα καινούριος εδώ και θέλω να καταθέσω και γω την εμπειρία μου..

Προπαραγγελία από istorm 27/10 10:05 το πρωι, iphone x 256 silver. Μετά απο καμίά ώρα διαπιστώνω ότι είχα δηλώσει λάθος αριθμό στη διεύθυνση, οπότε τους παίρνω τηλ πανικόβλητος να το διορθώσω. Μια κοπέλα με ενημερώνει ότι θα μου τηλεφωνήσουν σε λίγο για να κάνουμε τη διόρθωση. Δεν τηλεφώνησε ποτέ. Την επόμενη ημέρα τους στέλνω email για να διορθώσουμε το θέμα, καμία απάντηση. Στις 3 Νοέμβρη ξανατηλεφωνω και ζητάω να γίνει η διόρθωση επί τόπου, ζήτησα εξηγήσεις γιατί δεν με κάλεσαν ποτέ όποως με είχαν διαβεβαιώσει, αλλά απάντηση δεν πήρα, γενικότητες μόνο. Να σημειώσω ότι εννοείται όλες αυτές τις μέρες, το πλήρες ποσό είχε παρακρατηθεί από την κάρτα μου για την αγορά. Φουλ ξενερωμένος την ίδια μέρα μπαίνω στο public και κάνω την ίδια παραγγελία, αποφασισμένος να το αγοράσω από αυτούς αφού με είχαν γράψει κανονικά στο ιstorm οσον αφορά στην εξυπηρέτησή μου. 

Προς μεγάλη έκπληξη και πιστεύοντας ότι αφού το παρήγγειλα στο public 03/11 θα μου έρθει καλά Χριστούγενα και αν, με ενημέρωσαν σήμερα ότι η παραγγελία μου στάλθηκε με κούριερ και παραλαμβάνω σε δύο εργάσιμες. Μισή ώρα μετά με πήραν και από istorm και ένας τύπος με ενημέρωσε περιχαρής ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί ήρθε η σειρά μου να παραλάβω (κατά λέξη αυτό είπε) και φυσικά τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελία μου επί τόπου γιατί το βρήκα ήδη από το public.

Συμπέρασμα 1, κάποιοι πρέπει  να μάθουν να εξυπηρετούν όσους τους αφήσουν για χρόνια τα χιλιάρικά τους.

Συμπέρασμα 2, παραλαμβάνω από public 256 silver, έχοντας κάνει την παραγγελία 03/11 μεσημέρι, επομένως μάλλον έχουν παραλάβει πάρα πολλά 256άρια;;

Με αυτό που μας λες τώρα προσωπικά μου γύρισαν τα μυαλά!!! Παραγγελία σε public 27/10 iphone x 256 silver και δεν έχω παραλάβει!!! Και εσύ με 3/11 παραλαμβάνεις; Η μόνη διαφορά και το ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι έχουν παίξει φουστιά σε όσους βάλαμε παραλαβή από το κατάστημα!! Και αυτό λόγω τιμολογίου!!! Με γεια πάντως και να το χαρείς!!!

#1860   Gladstone

Gladstone

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 18:14

Δεν ξέρω, τι να πω. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι μου τράβηξαν το ποσό απτην κάρτα μόλις έκανα την παραγγελία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες