Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1471   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:58

Το λέω με τη λογική ότι (τουλάχιστον για μένα) από τη στιγμή που μιλάμε για άλλο λογισμικό δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Πως να το πω, θέλω iCloud, το ένα μου το προσφέρει , το άλλο όχι

Θέλω Continuity , το ένα μου το προσφέρει , το άλλο όχι.

Ναι υπάρχουν άπειρες άψογες συσκευές εκεί έξω, για κάθε budget και για κάθε κέφι, και ίσως καλύτερες σε κάποια πράγματα από το iPhone, από τη στιγμή όμως που δεν μου προσφέρουν αυτά που θέλω, δεν μπαίνω στη διαδικασία να τις συγκρίνω, γιατί δεν έχω λόγο.

Και στο θέμα της μπαταρίας που λες, μας νοιάζει τόσο πολύ αν το 7 Plus έχει 2900 και το 8 Plus ή το Χ 2700 και δεν μας το λέει η Apple; Ή το σημαντικό είναι το τελικό αποτέλεσμα στο χρήστη; Γιατί εμένα με νοιάζει τι θα δω σαν χρήση στο τέλος της ημέρας και όχι αν η μπαταρία επάνω γράφει 3000-5000-15000.

Προσωπικά δεν έχω νιώσει ότι έχει υποβαθμιστεί το προιόν που έχω στα χέρια μου, αλλα σε σύγκριση με τα προηγούμενα είναι βελτιωμένο (και αυτό με ενδιαφέρει στην τελική).

Το αν είναι χειρότερο από το Note, Mate, Pixel, δεν με ενδιέφερε και δεν πρόκειται να με ενδιαφέρει, όσο δεν μπορούν να μου προσφέρουν αυτά που θέλω.

Ας κλείσουμε το offtopic γιατί δεν μας φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. 

Μόνο να αρκεστώ στο να πώ ότι το Icloud που αναφέρεσαι έγινε μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να δωθεί λύση στο γεγονός οτι ενώ πουλούσαν τηλέφωνα με 4κ φωτογραφίες που η κάθεμία πιάνει 20mb ή μισό GB VIDEO σε υψηλή ποιότητα, η Apple πουλούσε συσκευες με 32gb και 16gb οπότε η μόνη λύση να μην την κράξουν ήταν να βρεί σε εξωτερικό server χώρο για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ενω φυσικά οι ανταγωνιστές της Apple έχουν SD Cards για έξτρα χώρο, επιπλέον μπορείς σε οποιαδήποτε Android συσκευη να πληρώσεις apps για εξωτερική αποθήκευση δεδομένον π.χ one drive κτλ. δεν βλέπω κάνενα renovation. Αν χάλάσει για κάποιο λόγο η δεν δουλεύει η υπηρεσία icloud δεν μπορείς να κάνεις χρήση του κινητού σου. Επιπλέον κάτι ευαίσθητα δεδομένα τύπου mobile wallet που αφορά αριθμούς πιστωτικών καρτών και κωδικούς που αποθηκεύονται αν κάτι συμβεί και σου τα hackarουn μετά θα δούμε όλοι τι έστι icloud.

Πραγματικά δεν θέλω και εγώ να προσβάλω κανένα απλά την άποψη μου λέω όπως και εσύ. Σεβαστή η γνώμη σου σε όλα όσα είπες φίλε μου.

Τελευταία επεξεργασία από: karapiperim, 06/11/2017 - 16:59

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1472   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:07

Ξεκινα απο το 2007 μια εποχη που η σαμσουνγκ δεν ηξερε τι ειναι smatrphone. Καταληγει καποια στιγμη να πεφτει στο νερο και να μην εχει παθει τιποτα αντιθετως το αιφον το βαζει στο ρυζι να τραβηξει την υγρασια, Αυτο ας ερθουν να το πουν σε μενα που χωρις να εχει βραχει ποτε το s7 της κοπελας μου οταν το πηγαμε στο σερβις για μια πρασινη γραμμη που εβγαλε χωρις λογο η οθονη, η απαντηση τους ηταν εχει παρει υγρασια η συσκευη... Μετα δειχνει την ασυρματη φορτιση χωρις βεβαια να ακουει μουσικη απο τα ασυρματα ακουστικα της(σαμσουνγκ) η κοπελα τα οποια ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ οπως και η εταιρια αλλα και οι φαν της ;)

#1473   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:07

Μόνο να αρκεστώ στο να πώ ότι το Icloud που αναφέρεσαι έγινε μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να δωθεί λύση στο γεγονός οτι ενώ πουλούσαν τηλέφωνα με 4κ φωτογραφίες που η κάθεμία πιάνει 20mb ή μισό GB VIDEO σε υψηλή ποιότητα, η Apple πουλούσε συσκευες με 32gb και 16gb οπότε η μόνη λύση να μην την κράξουν ήταν να βρεί σε εξωτερικό server χώρο για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ενω φυσικά οι ανταγωνιστές της Apple έχουν SD Cards για έξτρα χώρο, επιπλέον μπορείς σε οποιαδήποτε Android συσκευη να πληρώσεις apps για εξωτερική αποθήκευση δεδομένον π.χ one drive κτλ. δεν βλέπω κάνενα renovation. Αν χάλάσει για κάποιο λόγο η δεν δουλεύει η υπηρεσία icloud δεν μπορείς να κάνεις χρήση του κινητού σου. Επιπλέον κάτι ευαίσθητα δεδομένα τύπου mobile wallet που αφορά αριθμούς πιστωτικών καρτών και κωδικούς που αποθηκεύονται αν κάτι συμβεί και σου τα hackarουn μετά θα δούμε όλοι τι έστι icloud.

Δεν είναι θέμα έξτρα χώρου.

Το έχω αναλύσει στο παρελθόν πολλές φορές τι και πως (μιλάμε πάντα το πως το βλέπω εγώ και πως το χρησιμοποιώ).

Τέλος πάντων.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1474   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:20

Μολις παρελαβα...παω σπιτι να σας πω τι παιχτηκε

#1475   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:31

Μολις παρελαβα...παω σπιτι να σας πω τι παιχτηκε

Πετώντας πήγες?Άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά με το public. καλοριζικο(προπαραγγελια ειναι?)

#1476   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:54

Πήγα πριν public.λεει για τέλος του χρόνου μαζική παραλαβή.καλα λέω εντάξει.

#1477   valantisPao

valantisPao

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 06/11/2017 - 18:46

Μόλις μου εστειλαν απο  media markt mail οτι η παραδοθηkε το iphone x 256gb space στην courier , με είχανε παρει τηλέφωνο τη Παρασκευη και μου είπαν να τους κάνω κατάθεση το ποσό για να προχωρησει η παραγγελία και αφού με διαβεβαίωσαν οτι θα μου το στειλουνε σιγουρα τους εκανα την κατάθεση 

#1478   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:04

Λοιπον παιδια...μολις πηγα σπιτι....καταρχην η προπαραγγελια ειχε γινει ξημερωματα παρασκευης 00:15.Iphone space gray 256 gb.για παραλαβη απο καταστημα public ηρακλειου και πλρωμη στο καταστημα....δεν εχω ουτε βυσμα ουτε γνωστο γνωστου ουτε τιποτα σε κανενα public.καθως διαβαζα σημερα το πρωι το φορουμ εδω σκεφτηκα οτι αφου εγω παρολο που εψαχνα και στα εισερχομενα και στα σπαμ...δεν μου ηρθε ποτε το γνωστο email απο τα public..λεω βρε δεν περνεις πανω στα κεντρικα κανενα τηλεφωνο?..περνω λοιπον το σηκωνει μια κοπελα και λεω...γεια σας ειμαι ο ταδε και εχω παραγγηλει το iphone x για παραλαβη απο public ηρακλειου...το γνωστο email που στελνατε στο κοσμο για μη παραλαβη εμενα δεν μου ηρθε...μπορητε να μου πητε ποια ειναι η κατασταση της παραγγελιας μου...μου λεει δωστε μου κοδικο παραγγελιας...μολις της τον δηνω μου λεει περιμενετε λιγο...αφου περιμενα πανω απο 5 λεπτα μου λεει...κυριε....η συσκευη εχει φυγει απο αθηνα δεσμευμενη στο ονομα σας..παρτε στο ηρακλειο να συννενοηθητε...εγγεφαλικο και νευρα μαζι....περνω ηρακλειο και λεω....απο αθηνα μου ηπαν οτι εστηλαν συσκευη με το ονομα μου...γιατι δεν με ειδοποιησατε να ερθω να παραλαβω?..μου λενε δεν σε ειδοποιησαμε γιατι δεν μας ηρθαν ακομα αυσκευες...η σημερα η αυριο θα ειναι εδω....μετα απο καμια ωρα...τσουπ μνμ...παω και μου λενε οτι αργησαν να τις στηλουν την πεμπτη και ετσι απο επαρχια public θα παραλαμβανου σημερα και αυριο!...σε ερωτηση ποσες αυσκευες φερανε δεν ηξερε..προφανως δεν ηθελε να απαντησει απλα μου ειπε οτι εχουν γινει 37 κρατησεις για παραλαβη απο καταστημα public ηρακλειου

#1479   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:05

To πήρα! iphone X space grey 256 από COSMOTE το πρωί!

Άριστο !!! Έπαθα πλάκα σε σχέση με το 6s

#1480   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.952 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:13

Λοιπον παιδια...μολις πηγα σπιτι....καταρχην η προπαραγγελια ειχε γινει ξημερωματα παρασκευης 00:15.Iphone space gray 256 gb.για παραλαβη απο καταστημα public ηρακλειου και πλρωμη στο καταστημα....δεν εχω ουτε βυσμα ουτε γνωστο γνωστου ουτε τιποτα σε κανενα public.καθως διαβαζα σημερα το πρωι το φορουμ εδω σκεφτηκα οτι αφου εγω παρολο που εψαχνα και στα εισερχομενα και στα σπαμ...δεν μου ηρθε ποτε το γνωστο email απο τα public..λεω βρε δεν περνεις πανω στα κεντρικα κανενα τηλεφωνο?..περνω λοιπον το σηκωνει μια κοπελα και λεω...γεια σας ειμαι ο ταδε και εχω παραγγηλει το iphone x για παραλαβη απο public ηρακλειου...το γνωστο email που στελνατε στο κοσμο για μη παραλαβη εμενα δεν μου ηρθε...μπορητε να μου πητε ποια ειναι η κατασταση της παραγγελιας μου...μου λεει δωστε μου κοδικο παραγγελιας...μολις της τον δηνω μου λεει περιμενετε λιγο...αφου περιμενα πανω απο 5 λεπτα μου λεει...κυριε....η συσκευη εχει φυγει απο αθηνα δεσμευμενη στο ονομα σας..παρτε στο ηρακλειο να συννενοηθητε...εγγεφαλικο και νευρα μαζι....περνω ηρακλειο και λεω....απο αθηνα μου ηπαν οτι εστηλαν συσκευη με το ονομα μου...γιατι δεν με ειδοποιησατε να ερθω να παραλαβω?..μου λενε δεν σε ειδοποιησαμε γιατι δεν μας ηρθαν ακομα αυσκευες...η σημερα η αυριο θα ειναι εδω....μετα απο καμια ωρα...τσουπ μνμ...παω και μου λενε οτι αργησαν να τις στηλουν την πεμπτη και ετσι απο επαρχια public θα παραλαμβανου σημερα και αυριο!...σε ερωτηση ποσες αυσκευες φερανε δεν ηξερε..προφανως δεν ηθελε να απαντησει απλα μου ειπε οτι εχουν γινει 37 κρατησεις για παραλαβη απο καταστημα public ηρακλειου

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν ενδιαφερθείς από κεντρικά δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν με αποτέλεσμα τα δίνουν όπου θέλουν .

#1481   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:14

Για του λογου το αληθες

Συνημμένα αρχεία

#1482   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:17

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν ενδιαφερθείς από κεντρικά δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν με αποτέλεσμα τα δίνουν όπου θέλουν .

Δεν νομιζω....γιατι μου ειπε απο αθηνα εχει δεσμευτη στο ονομα σου..νομιζω δεν μπαινουν στο ρισκο να το κανουν αυτο...αν συνδυασεις ποτε εστελναν τα email οτι δεν παραλαμβανεις...τοτε οντως δεν προλαβαινουν απο αθηνα να ερθουν απο πεμπτη βραδυ παρασκευη κρητη...οποτε παει για δευτερα... μπορει και τριτη

#1483   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:19

Στο μνμ εντωμεταξυ ελεγε οτι λογο αυξημενης ζητησεις του προιοντος θα κρατηθει για σας μονο μια μερα...διλαδη αν δουλευα τον ειχα ποιει

#1484   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:21

Βασικά αν δεν είχες ενδιαφερθεί, θα είχε γραφτεί ένα "καλέσαμε δεν απάντησε"

Και η συσκευή θα είχε πάει στον πρώτο κολλητό , μπατζανάκη, κουμπάρο του αφεντικού , που ψάχνει και δεν βρίσκει.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1485   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.952 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:22

Δεν νομιζω....γιατι μου ειπε απο αθηνα εχει δεσμευτη στο ονομα σου..νομιζω δεν μπαινουν στο ρισκο να το κανουν αυτο...αν συνδυασεις ποτε εστελναν τα email οτι δεν παραλαμβανεις...τοτε οντως δεν προλαβαινουν απο αθηνα να ερθουν απο πεμπτη βραδυ παρασκευη κρητη...οποτε παει για δευτερα... μπορει και τριτη

Αν δεν είχες καλέσει πιστεψε με δεν θα σε είχε καλέσει κάνεις τόσο τυχαίο όταν τους πήρες στο Ηράκλειο μετά από λίγο να σε καλέσουν .

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 06/11/2017 - 19:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4