Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Istorm service για κλωτσιες!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
57 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/02/2019 - 10:57

Καλημερα παιδες!
Διαβασα το post του lefty και λες και με προλαβε στο τσακ....

Τον καταλαβαινω και αναφερω και εγω το θεμα μου με τους εν λογω μαμαους premium καραγκιοζηδες!

Εχω εκτος απο το pro, και ενα ipad 2018. Επειδη λοιπον, οπως ολοι μας εχουμε τα κολληματα μας, και ενω δεν εχω ΠΟΤΕ καποιο θεμα, αν και εχω αλλαξει ενα σκασμο apple προιοντα, για 1η φορα αποφασισα να δωσω για ελεγχο και εγω ενα προιον.
Εχω λοιπον το ipad 2018, απο Ιουλιο, και εδω και 2,5 μηνες, με ενοχλει το home button. Ακουγεται τοσο πολυ, σαν να εχει στραγαλια μεσα, ή κομμενα γυαλια. Τοχω σε θηκη και δεν εχει πεσει ποτε, και δεν εχει ουτε νυχιά.
Επειδη εκτος απο το pro, εχει και η γυναικα το mini 4, τσεκαρα και σε αυτο το home, και ειλικρινα πηγα να σπασω το ipad 2018 απο το ποσο σπαστικα ακουγεται ο ηχος οταν πατας το home.

Αποφασιζω λοιπον 15/01/19 και παω το ipad στην επισημη και καλα premium istorm στο golden (μενω βορεια και λογικα πηγα στο πιο κοντινο τρομαρα μου). Το βλεπει πωλητης, τρεχει διαγνωστικα και λεει οτι ειναι πενα και απο θεμα μπαταριας, αλλα και αριστο εξωτερικα και οντως κατι σκαλωνει στο home. Λεει θα το κρατησουν για τσεκ και αν ειναι θα παει και Ολλανδια, να εξεταστει και εκει.

Φτανουμε λοιπον αισιως στις 25/01 και λεω ας παρω εγω τηλεφωνο να δω τι γινεται και αν υπαρχει καποιο νεο, γιατι δεν ειχα καμμια ενοχληση. Τυπος λοιπον εκει στο service μου λεει- ειστε τυχερος μολις το εχω μπροστα μου και το κοιταω και δεν εχει κανενα θεμα...
Λεω καλα δηλ τοσες μερες εκει το εχετε - γιατι 10 μερες λεω θαχει παει εξωτερικο.
Απανταει ναι και οτι τρεχαμε διαγνωστικα και μαλιστα πιο πολλα απο της apple!!!

Του λεω και τι καταλαβατε με τον τραγικο ηχο στο home?και απανταει τιποτα μωρε μια χαρα ειναι, ετσι κανει και το δικο μου!!!

Κατευθειαν ανοιγω case στην apple γιατι απλα ειχαν στο συρτασει τα γιδια, το ipad και ως δια μαγειας μετα δεκα μερες που τους πηρα τηλεφωνο εγω, ετυψε να τοχει μπροστα του ο γαμαω ο service-boy (τρομαρας τους για επισημοι).
Μου λεει λοιπον απο την apple παλικαρι, να μη το παραλαβω, αφου οντως με χαλαει, και οτι το να μου λενε οτι κανουν και παραπανω διαγνωστικα απο την μαμα εταιρεια ειναι ειτε μουφα, ειτε απλα παραβαση τον ορων.
Τελικα ξαναμιλαμε με το φιλο απο την apple και μου λεει πηγαινε παρτο καλυτερα, και στειλτο infoquest και θα τους περιποιηθω εγω...

Α ρε apple store που εισαι? να τα κλεισεις ολα αυτα τα γαμωμαγαζακια..
Επισημοι και παπαριες!
Ημουν πελατης χρονια στην istorm. Αν και το ipad 2018 δεν ειναι και pro, για το γαμωτο και μονο θα το παω infoquest. Και επειδη στανταρ θαχει θεμα, συγκρινομενο και με αλλα που εχω πιασει, μολις παρω το αποτελεσμα, θα παω στο golden και καλυτερα να μην εχει καποιον στο service τους....

Αυτα και σορυ για την εκθεση - απλα μακρια απο αυτους!

Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 03/02/2019 - 11:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.949 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/02/2019 - 11:02

Ρε Βαγγέλη τα έχουμε πει αυτά info αλλοιώς document .

Sent from my iPad using Tapatalk

#3   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 11:08

Ρε Βαγγέλη τα έχουμε πει αυτά info αλλοιώς document .
Sent from my iPad using Tapatalk

Αφου ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και ειπα να τους εμπιστευτω?.
Μας εχουν ζαλιζει τα παπαρια οτι απο τον σεπτεμβριο εγιναν και αυτοι επισημοι (αχρηστοι θα ελεγα)
Και να πω οτι δεν το ηξερα οτι docu και info ειναι μονο αυτοι?
Λεω ας δωσω μια ευκαιρια, καφε επινα στο goldenhall ας τους το δωσω.
Μαυρη ωρα...

Καλημερα Κρητικαρε!

#4   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/02/2019 - 11:14

Aγορίνα μου πώς επικοινωνώ με την Apple οπως εσύ?

Μπορείς να με κατατοπίσεις..?

Apple Store στην Ελλάδα τώωωωρα!!! Έλεος πια!

#5   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 03/02/2019 - 11:35

Τι να πούμε κι εμείς εδώ πάνω; Περιμένουμε πότε θα κατεβούμε Αθήνα να κάνουμε δουλειά...

#6   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 800 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/02/2019 - 11:45

Προσωπικά έχω μικτές εντυπώσεις από το iStorm της Θεσσαλονίκης. Σε άλλες περιπτώσεις ήταν άψογοι και σε άλλες απαράδεκτοι. Όταν εμφάνισε το staingate ο mac σε δυο μέρες ο υπολογιστής ήταν έτοιμος. Στην αλλαγή μπαταρίας όμως περίμενα 10 μέρες και πλήρωσα πολλά.

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#7   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 12:02

Aγορίνα μου πώς επικοινωνώ με την Apple οπως εσύ?
Μπορείς να με κατατοπίσεις..?
Apple Store στην Ελλάδα τώωωωρα!!! Έλεος πια!

00800 44145417

Αστικη χρεωση
Πατας αναλογα με το τι θες στον αυτοματο και βγαινει Ελληναρας και σου απανταει.

#8   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 12:03

00800 44145417

Αστικη χρεωση
Πατας αναλογα με το τι θες στον αυτοματο και βγαινει Ελληναρας και σου απανταει.

Eίναι όντως Ελληναράς? Θα ενημερωθεί η μαμά εταιρία? Ή τζάμπα θα επικοινωνήσω?

#9   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 12:05

Eίναι όντως Ελληναράς? Θα ενημερωθεί η μαμά εταιρία? Ή τζάμπα θα επικοινωνήσω?

Μα ειναι επισημη apple. Τσεκαρε το. Και ειναι το τηλεφωνο για Ελλαδα
Και ανοιγουν case με το θεμα σου και σου στελνουν mail
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ

Παρε αφοβα!

#10   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 12:08

Thanks!

#11   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 14:32

(Δεν έχει σχέση με την istorm η περίπτωση μου αλλά μιας που αναφέρθηκε η επίσημη Apple Hellas είπα να πω την εμπειρία μου)

Εγώ πάντως με ένα θέμα που είχα με τον iMac και πήρα στην Apple δε μπορώ να πω ότι με βοήθησαν αρκετά. Στην ουσία μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έμπλεξα με τους ανίκανους της iSystem που τον έστειλα και δεν βρήκαν τίποτα (πήγαν να με βγάλουν και τρελό) και το μόνο που μου πρότειναν στην Apple ως λύση είναι να τον ξανά στείλω «να τον δουν καλύτερα».

Μένω και επαρχια. Καταδικασμένος!

Τελευταία επεξεργασία από: jimdem, 03/02/2019 - 14:33

#12   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 03/02/2019 - 15:14

Μα ειναι επισημη apple. Τσεκαρε το. Και ειναι το τηλεφωνο για Ελλαδα
Και ανοιγουν case με το θεμα σου και σου στελνουν mail
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ

Παρε αφοβα!

απο που το εχεις αγοράσει το ipad?

#13   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 03/02/2019 - 15:44

και δεν πας εκει για κλοτσιές;

πάμε όλο το team...! θα φέρω και πάγκο για τον καραγκιόζη....!!!  :lol:  :lol:  :lol:

#14   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 03/02/2019 - 16:05

Τα ίδια χάλια και στην Θεσσαλονίκη η iStorm. Εμένα μου "επισκεύασαν" την κάρτα γραφικών σε 27αρι iMac και μετά από έναν χρόνο, όταν το άνοιξα για να βάλω SSD, είδα ότι έλειπαν οι 3 από τις 8 βίδες που κρατούν την logic board στο σασί. Προφανώς και επικοινώνησα με την apple, προφανώς και δεν βρήκα το δίκιο μου. Απλά μην μπλέξετε μαζί τους. 2 χρόνια πριν τους πήγα το 6S Plus μου (γιατί είχα θέματα με την δόνηση) και μου στέλνουν μετά από μέρες SMS ότι είναι έτοιμο να πάω να το πάρω. Πηγαίνω και μου λένε δεν είχε κάτι. Τρελαίνομαι που με κουβάλησαν 1 ώρα δρόμο μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να μου το επιστρέψουν "έτοιμο", τους ξαναδείχνω το πρόβλημα και τελικά μου το αντικατέστησαν 1 εβδομάδα αργότερα. Είναι τελείως αντι-επαγγελματίες. 

#15   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 16:48

Εγώ πιστεύω είναι και θέμα υπαλλήλου. Δεν έχω αντίστοιχες εμπειρίες αλλά σε αλλά σέρβις που είχα απευθυνθεί για εξοπλισμούς κατά καιρούς (συσκευές σπιτιού, Η/Υ κτλ) διαπίστωσα πως όσο μεγάλη και επίσημη αλυσίδα-αντιπρόσωπος είναι κάποια εταιρεία κάποιοι εξυπηρετούν με τον α τρόπο και κάποιοι με τον β..στην ίδια εταιρεία. Δεν ξέρω δεν τους πληρώνουν είναι θέμα αμάθειας κάποιων τι να πω.. Ίσως η επαφή με προϊσταμένους τμημάτων μπορεί να βοηθήσει

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1