Διαβασα το post του lefty και λες και με προλαβε στο τσακ....
Τον καταλαβαινω και αναφερω και εγω το θεμα μου με τους εν λογω μαμαους premium καραγκιοζηδες!
Εχω εκτος απο το pro, και ενα ipad 2018. Επειδη λοιπον, οπως ολοι μας εχουμε τα κολληματα μας, και ενω δεν εχω ΠΟΤΕ καποιο θεμα, αν και εχω αλλαξει ενα σκασμο apple προιοντα, για 1η φορα αποφασισα να δωσω για ελεγχο και εγω ενα προιον.
Εχω λοιπον το ipad 2018, απο Ιουλιο, και εδω και 2,5 μηνες, με ενοχλει το home button. Ακουγεται τοσο πολυ, σαν να εχει στραγαλια μεσα, ή κομμενα γυαλια. Τοχω σε θηκη και δεν εχει πεσει ποτε, και δεν εχει ουτε νυχιά.
Επειδη εκτος απο το pro, εχει και η γυναικα το mini 4, τσεκαρα και σε αυτο το home, και ειλικρινα πηγα να σπασω το ipad 2018 απο το ποσο σπαστικα ακουγεται ο ηχος οταν πατας το home.
Αποφασιζω λοιπον 15/01/19 και παω το ipad στην επισημη και καλα premium istorm στο golden (μενω βορεια και λογικα πηγα στο πιο κοντινο τρομαρα μου). Το βλεπει πωλητης, τρεχει διαγνωστικα και λεει οτι ειναι πενα και απο θεμα μπαταριας, αλλα και αριστο εξωτερικα και οντως κατι σκαλωνει στο home. Λεει θα το κρατησουν για τσεκ και αν ειναι θα παει και Ολλανδια, να εξεταστει και εκει.
Φτανουμε λοιπον αισιως στις 25/01 και λεω ας παρω εγω τηλεφωνο να δω τι γινεται και αν υπαρχει καποιο νεο, γιατι δεν ειχα καμμια ενοχληση. Τυπος λοιπον εκει στο service μου λεει- ειστε τυχερος μολις το εχω μπροστα μου και το κοιταω και δεν εχει κανενα θεμα...
Λεω καλα δηλ τοσες μερες εκει το εχετε - γιατι 10 μερες λεω θαχει παει εξωτερικο.
Απανταει ναι και οτι τρεχαμε διαγνωστικα και μαλιστα πιο πολλα απο της apple!!!
Του λεω και τι καταλαβατε με τον τραγικο ηχο στο home?και απανταει τιποτα μωρε μια χαρα ειναι, ετσι κανει και το δικο μου!!!
Κατευθειαν ανοιγω case στην apple γιατι απλα ειχαν στο συρτασει τα γιδια, το ipad και ως δια μαγειας μετα δεκα μερες που τους πηρα τηλεφωνο εγω, ετυψε να τοχει μπροστα του ο γαμαω ο service-boy (τρομαρας τους για επισημοι).
Μου λεει λοιπον απο την apple παλικαρι, να μη το παραλαβω, αφου οντως με χαλαει, και οτι το να μου λενε οτι κανουν και παραπανω διαγνωστικα απο την μαμα εταιρεια ειναι ειτε μουφα, ειτε απλα παραβαση τον ορων.
Τελικα ξαναμιλαμε με το φιλο απο την apple και μου λεει πηγαινε παρτο καλυτερα, και στειλτο infoquest και θα τους περιποιηθω εγω...
Α ρε apple store που εισαι? να τα κλεισεις ολα αυτα τα γαμωμαγαζακια..
Επισημοι και παπαριες!
Ημουν πελατης χρονια στην istorm. Αν και το ipad 2018 δεν ειναι και pro, για το γαμωτο και μονο θα το παω infoquest. Και επειδη στανταρ θαχει θεμα, συγκρινομενο και με αλλα που εχω πιασει, μολις παρω το αποτελεσμα, θα παω στο golden και καλυτερα να μην εχει καποιον στο service τους....
Αυτα και σορυ για την εκθεση - απλα μακρια απο αυτους!
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 03/02/2019 - 11:00