Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Istorm service για κλωτσιες!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
57 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/02/2019 - 17:31

απο που το εχεις αγοράσει το ipad?

media markt

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 17:36

Τα ίδια χάλια και στην Θεσσαλονίκη η iStorm. Εμένα μου "επισκεύασαν" την κάρτα γραφικών σε 27αρι iMac και μετά από έναν χρόνο, όταν το άνοιξα για να βάλω SSD, είδα ότι έλειπαν οι 3 από τις 8 βίδες που κρατούν την logic board στο σασί. Προφανώς και επικοινώνησα με την apple, προφανώς και δεν βρήκα το δίκιο μου. Απλά μην μπλέξετε μαζί τους. 2 χρόνια πριν τους πήγα το 6S Plus μου (γιατί είχα θέματα με την δόνηση) και μου στέλνουν μετά από μέρες SMS ότι είναι έτοιμο να πάω να το πάρω. Πηγαίνω και μου λένε δεν είχε κάτι. Τρελαίνομαι που με κουβάλησαν 1 ώρα δρόμο μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να μου το επιστρέψουν "έτοιμο", τους ξαναδείχνω το πρόβλημα και τελικά μου το αντικατέστησαν 1 εβδομάδα αργότερα. Είναι τελείως αντι-επαγγελματίες.

Απο μενα φιλε φαγανε Χ
Ξεφτιλα να κρατανε ενα μηχανημα που απλα επρεπε να τεσταρουν το home δηλαδη μηχανικο προβλημα και οχι καποιο software και αντι να με ενημερωσουν οτι δεν εχει τιποτα (κατα την δικη τους αποψη), το κρατησαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ 10 μερες για να το παιξουν και καλα service επισημο.
Για ΚΛΩΤΣΙΕΣ

#18   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 03/02/2019 - 22:30

Στα iPads δεν έχει έλεγχο στο home button όπως στα iphones στο διαγνωστικό σύστημα.απαξ και ο τεχνικός διαπιστώσει unusual sound or mechanical failure κάνει αντικατάσταση τη συσκευή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#19   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 22:43

Στα iPads δεν έχει έλεγχο στο home button όπως στα iphones στο διαγνωστικό σύστημα.απαξ και ο τεχνικός διαπιστώσει unusual sound or mechanical failure κάνει αντικατάσταση τη συσκευή.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτο λεω και εγω αδελφε. Κρατησαν το ipad με μονο λογο που σημειωσε οτι ο πελατης εχει θεμα ΜΟΝΟ με το home..
Αλλωστε μπροστα μου οταν το πηγα στις 15-01 ετρεξε γενικως διαγνωστικα και μου λεει οτι ειναι αψογο, με 100% μπαταρια και κοιτωντας το εξωτερικα μου λεει οτι ειναι σαν να το ανοιξα τωρα.

Το κρατησαν λοιπον χωρις καποιο αλλο λογο και οπως παρα πολυ σωστα ειπες φιλε pats, απο τη στιγμη που ειναι μηχανικο το θεμα (μηχανικη βλαβη οπως ακριβως αναφερεις) το τσεκαρουν και αν οντως ειναι το αντικαθιστουν.
Και αν ΔΕΝ ειναι, δεν το κρατανε 15 μερες στο συρταρι και θα πρεπει ο πελατης να τους παρει τηλ, και ετσι να το θυμηθουν!

Απλα οι τυποι δεν κανουν. Και γιαυτο και εγω προτεινω, με τη δικια μου εμπειρια, μονο info και docu.

#20   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2019 - 23:13

Εγώ ακόμα περιμένω (από τις 10 Νοεμβρίου που έκλεισα ραντεβού) για να με καλέσουν να αλλάξω τη μπαταρία στο 6S Plus μέσω του προγράμματος αντικατάστασης της Apple. 2 Φορές που κάλεσα για να μάθω, η απάντηση τους ήταν ότι έχουν πολύ κόσμο σε αναμονή.......Τα συμπεράσματα δικά σας.

#21   kopasGR

kopasGR

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 03/02/2019 - 23:23

Εγώ ακόμα περιμένω (από τις 10 Νοεμβρίου που έκλεισα ραντεβού) για να με καλέσουν να αλλάξω τη μπαταρία στο 6S Plus μέσω του προγράμματος αντικατάστασης της Apple. 2 Φορές που κάλεσα για να μάθω, η απάντηση τους ήταν ότι έχουν πολύ κόσμο σε αναμονή.......Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλά, και γω περιμένω από το Σεπτέμβριο τηλέφωνο για αλλαγή μπαταρίας σε 6s. Μετά από τέσσερα τηλέφωνα, ακόμα είμαι στη λίστα αναμονής. 

Το έστειλα document, σε 4 μέρες το είχα πίσω.

#22   Ravager

Ravager

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/02/2019 - 23:25

ναι όντως είναι η επίσημη apple σε αυτό το τηλέφωνο. Έχω φίλο που δουλεύει εκεί. Είναι μάλιστα και στην Αθήνα το κέντρο. Κάπου στην Καλλιθέα είναι.

#23   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2019 - 23:30

Αναμονή τόσους μήνες για αλλαγή μπαταρίας σε κινητό του 16.... Καταλάβαμε αυτοί βαριούνται να δουλέψουν..

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#24   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/02/2019 - 00:09

Τα 'χουμε πει πολλές φορές για την "αγαπημένη" iStorm.

Πάλι καλά να λες που δεν πήρες δωράκι "αναμνηστικά" χτυπήματα και γρατζουνιές.

* Προσοχή με το λεξιλόγιο.. :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#25   Ravager

Ravager

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/02/2019 - 01:05

Για να δείτε πόσο σοβαρή εταιρία είναι θα σας πω προσωπική ιστορία που έγινε μαζί τους πριν 2 χρονιά. Στην εταιρία που δουλεύω θέλαμε να κάνουμε δώρο ένα macbook pro τα Χριστούγεννα. Για να μην έχουμε προβλήματα η παραγγελιά έγινε τηλεφωνικά μαζί τους αρχές Σεπτεμβρίου. Αφού λοιπόν με διαβεβαίωσαν ότι υπάρχει διαθέσιμο κομμάτι μας είπαν να καταθέσουμε τα χρήματα στον λογαριασμό τους και θα αποσταλεί αμέσως. Την επόμενη έγινε η κατάθεση όλου του ποσού. Τους πήραμε πάλι τηλέφωνο ότι έγινε η κατάθεση. Λόγω πολύ δουλειάς το θέμα ξεχάστηκε. Και το θυμηθήκαμε αρχές Δεκεμβρίου που πλησιάζει ο καιρός. Ψάξαμε μήπως ήρθε και δεν το καταλάβαμε άλλα πουθενά. Τους παίρνουμε τηλεφωνώ και αρχίσανε της δικαιολογίες ότι δεν υπάρχει και άλλες τέτοιες βλακείες. Σε 2 μέρες ήρθε.

#26   Vito

Vito

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/02/2019 - 06:02

Στις πελατειακές σχέσεις υπάρχει η ΑΦΟΣΙΩΣΗ η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Προς το band της Apple και από εμάς που αγαπάμε και αγοράζουμε τα προϊόντα της υπάρχουν και τα 2.

Στους "επίσημους" η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη κλονίζεται ή και χάνεται λόγω έλλειψης ικανοτήτων από κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Apple store στην Ελλάδα άμεσα για να τελειώνουμε με αυτά... 

Τελευταία επεξεργασία από: Vito, 04/02/2019 - 06:05

#27   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2019 - 07:16

Τα 'χουμε πει πολλές φορές για την "αγαπημένη" iStorm.

Πάλι καλά να λες που δεν πήρες δωράκι "αναμνηστικά" χτυπήματα και γρατζουνιές.

* Προσοχή με το λεξιλόγιο.. :)

Να σου πω Νικο αυτο με τις γρατζουνιες και τα χτυπηματα - επειδη εχει συμβει σε ατομα στο παρελθον - το φοβομουν και εγω, για αυτο και οταν το πηρα, μπροστα τους, το τσεκαρα 100 φορες γυρω γυρω μηπως και ειχε κατι αλλα ευτυχως τιποτα.

Το μονο θεμα ηταν (αν και εννοειτε δεν ειναι προβλημα αυτο) οτι, παρολο που το ειχα παει με 100% μπαταρια, το βρηκα εντελως πεθαμενο - δεν ανοιγε καν. Ευτυχως ηταν απο μπαταρια και οχι απο κατι αλλο..

*εχεις δικιο για το λεξιλογιο - οπου κλωτσιες θα βαζω ραπισματα  :D

#28   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2019 - 07:17

Στις πελατειακές σχέσεις υπάρχει η ΑΦΟΣΙΩΣΗ η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Προς το band της Apple και από εμάς που αγαπάμε και αγοράζουμε τα προϊόντα της υπάρχουν και τα 2.

Στους "επίσημους" η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη κλονίζεται ή και χάνεται λόγω έλλειψης ικανοτήτων από κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Apple store στην Ελλάδα άμεσα για να τελειώνουμε με αυτά... 

+100000 like φιλε

Τα ειπες ολα σε 5 σειρες!

#29   kober

kober

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/02/2019 - 08:02

...Η εταιρεία iStorm για την οικονομία της συζήτησης ανήκει στην Infoquest...

https://www.quest.gr/el/activities

#30   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2019 - 08:26

...Η εταιρεία iStorm για την οικονομία της συζήτησης ανήκει στην Infoquest...

https://www.quest.gr/el/activities

Μπορει να ανηκει στην Quest (δεν ξερω αν ειναι το ιδιο...) αλλα επειδη μιλησα με Apple και μου ειπαν να ζητησω να στειλουν απο την istorm, κατευθειαν 

το ipad στην info, οι τυποι το αρνηθηκαν, λεγοντας μου οτι ειναι αλλη εταιρεια και δεν στελνουν αυτοι απευθειας, αλλα θα πρεπει να παω εγω (πραγμα που εκανα) να παρω το ipad απο istorm και να στειλω στην info.

Αν ηταν παρακλαδι της info τοτε γιατι να μην το εστελναν αυτοι απευθειας??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες