Ρε Βαγγέλη τα έχουμε πει αυτά info αλλοιώς document .
Sent from my iPad using Tapatalk
καλησπερα και απο μενα, εδω θελω να αναφερω ποσο αντιεπαγγελματικα φερθηκε σε μενα η infoquest.
macbook pro 2016 με το πλεον γνωστο θεμα με το πληκτρολογιο, τραβαω βιντεο και το στελνω δειχνοντας το προβλημα που ειχαν συγκεκριμενα πληκτρα (εκαναν πολυ θορυβο σε σχεση με τα υπολοιπα και ειναι ενα αναγνωρισμενο προβλημα ξαναλεω), απλα εγω επειδη μενω Χιο λεω κατσε να επιβεβαιωσω μη χασω μια βδομαδα στις μεταφορες χωρις λογο. Μου απαντανε οτι λογος αντιακταστασης ειναι μονο οταν πατας και δε γραφει ή οταν πατας και γραφει διπλα-τριπλα, οχι οταν κανει θορυβο.
Δεν τους απανταω και με τη μια στελνω ακριβως το ιδιο μειλ στην iSystem. Απαντησαν θετικα και εννοειται εκαναν τη δουλεια τους οπως επρεπε. Επικοινωνησε μαλιστα μαζι μου και τεχνικος αφου παρελαβαν για να τους δωσω αδεια να βγαλουν ενα skin που ειχα βαλει.
Αφου λοιπον παρελεβα πισω το macbook, εστειλα ενα μειλ στην infoquest λεγοντας να προσεχουν καλυτερα τα προγραμματα που τρεχουν γιατι δινουν λαθος πληροφοριες...δεν απαντησαν ποτε εννοειται.
Εκ τοτε εχω συνεργαστει αλλες 2 φορες με iSystem και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος.
Αναφερω τη δικη μου περιπτωση γιατι και γω ειχα την infoquest σαν την καλυτερη επιλογη...
Τελευταία επεξεργασία από: Mikachuchios, 07/02/2019 - 14:23