Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone 4 Review


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
359 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   dusty

dusty

    iPH Enthousiast

  • 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 03/08/2010 - 15:08

polakis εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο στο δικο μου. Επισης δεν εχω προβλημα με το σημα πουθενα. Ισα ισα που πιανει καλυτερα απο αλλα κινητα στο ιδιο σημειο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   maiki

maiki

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/08/2010 - 02:55

Κατ' αρχήν παιδιά συγχαριτηρια στο iphone hellas για τα ενδιαφέροντα topics και τα reviews που μας προσφέρετε κάθε μέρα, θα ήθελα όμως να διατυπώσω τις παρατηρήσεις μου μετά από 5 εβδομάδες συμβίωσης με το iPhone 4(το χρησιμοποιώ από τις 25 Ιουνίου).
Όντος η τεχνολογία που κρύβει αυτό το τόσο δα πραγματάκι είναι εκπληκτική.Η Retina Display είναι από άλλο πλανήτη και η ανάλυση των pixel της δεν υπάρχει σε καμία ηλεκτρονική συσκευή (όχι μόνο smartphones) που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.Η ταχύτητα, η απόκριση , η κάμερα , το HD video, είναι 50% καλύτερα από το προηγούμενο 3gs.Ο εκπληκτικός τρόπος που έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας cmos πίσω από τον φακό(πρώτη φορά σε κάμερα)είναι ασύληπτο. Το έξτρα γυροσκόπιο τριών αξόνων είναι πραγματικά ένα θαύμα της τεχνολογίας.(Δείτε τα όλα αυτά στο iFix it και θα καταλάβετε για τι μιλάω......)Θα μπορούσα να γράφω ώρες γαι τον Α4 για την διπλάσια ram του τηλεφώνου και το κυριότερο για τα πόσο 'μικρές΄είναι όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες που χωράνε στο 1/4 της συσκευής αφού τα άλλα 3/4 τα καταλαμβάνει η μεγαλύτερη από τα 3g-3gs μπαταρία, και όλα αυτά σε μία συσκευή 25% μικρότερη από τον προκάτοχο της.Χωρίς πολλά λόγια το iPhone 4 είναι ότι πίο εξελιγμένο έχει να μας προσφέρει η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προιόντων σήμερα.
Αλλά......
Δεν θα αναφερθώ στο πρόβλημα με την κεραία η οποία πράγματι έχει φανταστική λήψη παντού ....αρκεί φυσικά να μάθετε να το κρατάτε!!!!!
Αυτό που με στεναχωρεί και με εξοργίζει πιο πολύ από όλα είναι η πολυδιαφημισμένη ποιότητα των υλικών. Τι να την κάνω την επίστρωση της γύαλινης οθόνης με υλικό που χρησιμοποιείται στις πτέρυγες των ελικοπτέρων όταν με το παραμικρό χαράζει??? Τι να την κάνω την πραγματικά πανέμορφη γυαλινη πίσω όψη όταν φοβάμαι να το ακουμπήσω οπουδήποτε για να μην γεμίσει γρατζουνιές? Τι να πώ για την πανέμορφη αλουμινένια πλάγια όψη (κεραίες) όταν κάθε φορά που το βάζω στην τσέπη μου ψάχνω έντρομος μην έχω ξεχάσει κάποιο κέρμα η κλειδί μέσα γιατι θα γεμίσει σημάδια??? Και Φυσικά να προσπαθώ να μην πατήσω το Home Button με το νύχι μου γιατί γρατζουνίζεται αμέσως? Πράγματι το iPhone είναι πανέμορφο Αλλά γιατί να το έχεις κλεισμένο σε μία κακόγουστη θήκη αφού το θέλεις, το ποθείς, στήνεσαι στις ουρές για να το αγοράσεις όχι μόνο γιατί όντος ειναι Το Καλύτερο, Αλλά γιατί τέλος πάντων Το Γουστάρεις όταν το κοιτάζεις!
Η μήπως η Apple θέλει να το έχω πάνω στο τραπέζι μου μόνιμα για να το χαίρομαι? Αρνούμαι να το κλείσω μέσα σε ένα προφυλακτικό κύριοι της Apple επειδή αφού επενδύσατε τόσα λέφτα στην τεχνολογία αποφασίσατε να κρατήσετε το κόστος κατασκευής τόσο χαμηλά για να έχετε 300% κέρδος σε κάθε συσκευή!
(κόστος κατασκευής iPhone 4 160 Δολλάρια.....τιμή πώλησης στην ευρώπη 610 ευρώ τα 16 gb) Που πήγε η ικανοποίηση του χρήστη κύριοι (συγνώμη για τα αγγλικά μου, το Customer Satisfaction όταν πρέπει να ζω μέσα στο αγχος μην και πάθει κάτι αυτό το πραγματικά υπέροχο αισθητικά δημιούργημα? Η μήπως νομίζετε ότι όλοι το αγοράζουμε για να το αφήνουμε επιδεικτικά πάνω στο τραπέζι για να προσελκύουμε τα βλέμματα ή γιατί σύμφωνα με τiς έρευνες οι κάτοχοι iPhone είναι πιό ελκυστικοί στο γυναικείο φύλο?? Όχι οι πιό πολλοί από εμάς αγοράζουμε τα προιόντα σας γιατί είναι πανέμορφα, εύκολα στη χρήση , έχουν τεράστιες δυνατότητες κτλ κτλ Και φυσικά γιατί η ποιότητα κατασκευής τους είναι(?) κορυφαία. Κύριε Jonathan Ive σε όλες τις παρουσιάσεις σας λέτε οτι φτιάχνετε προιόντα (σε ελεύθερα ελληνικά) που ταιρίαζουν στον πελάτη και όχι ο πελάτης να ταιριάζει σε αυτά.(we try to make products to fit the customer and not the customer fit to them).
Τι γίνεται λοιπόν με το iPhone 4? Παίρνουμε ηλίθια bumpers, κακάσχημες θήκες μόνο και μόνο για να μπορούμε να κάνουμε το αυτονόητο να μιλάμε στο τηλεφωνο δηλαδή και κρύβουμε αυτήν την πανεμορφη συσκευή (που κοστίζει όσο ο κατώτερος μισθός στη χώρα μας για να μην την γρατζουνίσουμε και μετά να έχουμε τύψεις επειδή δεν της φορέσαμε προφυλακτικό??? Έλεος πια κ.Jobs τα καταφέρατε, ξεπεράσατε σε χρηματιστηριακή αξία την Microsoft τι άλλο θέλετε πιά? Μπράβο σας κάνατε τους αναλυτές της Wall Street να σκίζουν τα πτυχία τους αφού είναι παγκόσμιο φαινόμενο μία εταιρία να μεγαλώνει τόσο ραγδαία να έχει 75% αύξηση κερδοφορίας κάθε χρόνο και παράλληλα τα λειτουργικά κόστη να παρουσιάζουν κάθετη πτώση.(το ξαναλέω κόστος Iphone 4 160 Δολλαρια).Ξυπνήστε επιτέλους και δώστε στους αφοσιωμένους σας πελάτες αυτό που πληρώνουν, γιατί δεν είναι όλοι Ψώνια και όπως τόσο εύκολα σας ανέβασαν στην κορυφή από τα πέτρινα χρονια αφόυ εκτίμησαν τις προσπάθειες και τα υπέροχα προίοντα που προσφέρατε(τα οποία βέβαια χρυσοπληρώνουν) άλλο τόσο εύκολα μπορούν να σας γυρίσουν την πλάτη ,όταν κατηγορείται τα Blackberry , Nokia κτλ, τους λέτε ότι κρατάνε τα τηλέφωνα λάθος και τους μοιράζεται αυτά τα κακόγουστα προφυλακτικά(κόστους μισού δολλαρίου).
Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.....

Ένας απογοητευμένος χρήστης Iphone 4 που μεγάλωσε στο σπίτι με Macintosh II se κοιτώντας αποσβολωμένος τα παράθυρα και το mouse όταν οι άλλοι ακόμα γράφαν σε Dos και ακούγαν για ποντίκια και ψάχναν Φάκες!!!

Τελευταία επεξεργασία από: maiki, 08/08/2010 - 03:01


#333   kondan

kondan

    iPH User

  • 190 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/08/2010 - 04:48

Να προσθεσω και γω με τη σειρα μου, πως με το iphone 4 εχω περιπου 30 με 40% καλυτερο σημα απ οτι με το 3gs.
Στο υπογειο του σπιτιου μου που εχω το γραφειο μου δεν επιανε το παλιο ενω τωρα μιλαω κανονικα.
Και σε συγκεκριμενη διαδρομη που κανω με το αυτοκινητο μου ενω κοβοταν η συνδεση σε 3 με 4 στανταρ σημεια, τωρα πουθενα.

Και να σκεφτειτε πως εχω και την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εταιρια του κοσμου!!!(wind)

#334   Agnwristos

Agnwristos

    iPH Contributor

  • 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 08/08/2010 - 12:19

Που πήγε η ικανοποίηση του χρήστη κύριοι (συγνώμη για τα αγγλικά μου, το Customer Satisfaction όταν πρέπει να ζω μέσα στο αγχος μην και πάθει κάτι αυτό το πραγματικά υπέροχο αισθητικά δημιούργημα? Η μήπως νομίζετε ότι όλοι το αγοράζουμε για να το αφήνουμε επιδεικτικά πάνω στο τραπέζι για να προσελκύουμε τα βλέμματα ή γιατί σύμφωνα με τiς έρευνες οι κάτοχοι iPhone είναι πιό ελκυστικοί στο γυναικείο φύλο??

Η λύση είναι 1ον : Zagg Invisible Shield Δές : Scratch Test

2όν (Προαιρετικά) Μία θήκη που δέν μπορώ να βρώ atm (Thinnest iPhone case) ή κάποια Vapor..

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 08/08/2010 - 12:21


#335   GadgetMaciac

GadgetMaciac

    iPH Member

  • 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/08/2010 - 09:57

Πολυ καλο review, καλυπτει τις περισσοτερες πλευρες του θεματος.

ps. Απορια. Με τι φωτογραφικη μηχανη βγαλατε τις αρχικες φωτογραφιες? :)

#336   dreamangel25

dreamangel25

    iPH Addict

  • 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 19/08/2010 - 17:19

καλησπερα και απο μενα!εμενα παλι δεν ξερω αλλα εχω απογοητευτει με το iphone4!να σας εξηγησω: 1)αρχικα με εχει κουρασει τ γεγονος του συνεχους update και jailbrake, (μην μου πειτε να μην κανω γιατι δεν παιζει να πληρωσω τοσες εφαρμογες!)2. θεωρω απαραδεκτο ενα τηλεφωνο που σου προσφερει τοσες υπηρεσιες να μην βαζει βluetooth και flash player aπο την στιγμη που ενα 80% τον ιστοσελιδων εχουν flash και 3)ενταξει καταλαβαινω οτι το iphone 4 εχει καποια καινουργια χαρακτηριστικα αλλα αξιζουν τοσο πολυ το flash,η ποιοτητα υλικων,ο ποιο γρηγορος επεξεργαστης,ετσι ωστε να δωσω 700 ή 800 euro για να το αποκτησω?? ξερω οτι οι περισσοτεροι ειναι κολλημενοι με το iphone (οπως ημουν και εγω) και εννοειται πως θα πουν ναι οπως θα ελεγα και εγω, αλλα τελικα λεω να κοιταξω και λιγο προς αλλη κατευθυνση.

#337   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 20/08/2010 - 09:43

από την στιγμη που ενα 80% τον ιστοσελιδων εχουν flash


Ρεαλιστικότατο και πολύ έγκυρο νούμερο.

Good things come to those who wait...


#338   n4speed

n4speed

    iPH User

  • 143 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/08/2010 - 00:34

καλησπερα και απο μενα!εμενα παλι δεν ξερω αλλα εχω απογοητευτει με το iphone4!να σας εξηγησω: 1)αρχικα με εχει κουρασει τ γεγονος του συνεχους update και jailbrake, (μην μου πειτε να μην κανω γιατι δεν παιζει να πληρωσω τοσες εφαρμογες!)2. θεωρω απαραδεκτο ενα τηλεφωνο που σου προσφερει τοσες υπηρεσιες να μην βαζει βluetooth και flash player aπο την στιγμη που ενα 80% τον ιστοσελιδων εχουν flash και 3)ενταξει καταλαβαινω οτι το iphone 4 εχει καποια καινουργια χαρακτηριστικα αλλα αξιζουν τοσο πολυ το flash,η ποιοτητα υλικων,ο ποιο γρηγορος επεξεργαστης,ετσι ωστε να δωσω 700 ή 800 euro για να το αποκτησω?? ξερω οτι οι περισσοτεροι ειναι κολλημενοι με το iphone (οπως ημουν και εγω) και εννοειται πως θα πουν ναι οπως θα ελεγα και εγω, αλλα τελικα λεω να κοιταξω και λιγο προς αλλη κατευθυνση.


Στα κινητά που έχω δει flash απλά δεν λειτουργεί σωστά. Η μόνη διαφορά είναι αντί να δείχνουν το LEGO ότι λείπει plugin , δείχνουν μια εικόνα.
Στο Λαπτοπ που έχω flash κρασάρει 1 φορά τη μέρα.

Από τη στιγμή που έχεις wifi και 3g το να στέλνεις αρχεία με bluetooth είναι σαν να είσαι στο βενζινάδικο και αντί για την αντλία χρησιμοποιείς μπιτόνια. Εγώ όταν το έκανα jailbreak και έβαλα bluetoοth έστειλα όλα και όλα 2 ringtones στο αρχαίο κινητό της μανας μου.

Απλά για να εκτιμήσει κανείς το iOS πρέπει να χρησιμοιήσει για αρκετό καιρό κάτι άλλο (πχ windows mobile) και αφού του σπάσουν τα νεύρα θα καταλάβει ότι με τους περιορισμούς της η Apple μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν το πουλάς πάντως στειλε μου pm ;).

#339   giannos9

giannos9

    iPH User

  • 118 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/08/2010 - 00:45

φιλε οχι +1 συν 100 σου δίνω!!! ειχα iphone 3g λεω να παρω windows mobile το htc touch hd και τρελάθηκα! μαγκομα? σπασιμο νευρων? οταν βλέπω βιντεο ΑΠΛΑ μαγκωνει? οταν στειλο 5 μηνυματα και μιλαω στο τηλ. για 5 λεπτα ΒΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ!!! και μετα απο αυτα? αν προσπαθισεις να στιλεις μηνυμα μπορει το μπαλκονι να μην του φτανει! ΑΝ λεω αληθειες βαλε +1 αν δεν ειναι αυτα που συναντας σε windows mobile γραψε μου και -1!!! αχχαχαχα :) :) :)

#340   animus

animus

    iPH User

  • 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Animus 2.0

Δημοσίευση 21/08/2010 - 00:58

καλησπερα και απο μενα!εμενα παλι δεν ξερω αλλα εχω απογοητευτει με το iphone4!να σας εξηγησω: 1)αρχικα με εχει κουρασει τ γεγονος του συνεχους update και jailbrake, (μην μου πειτε να μην κανω γιατι δεν παιζει να πληρωσω τοσες εφαρμογες!)2. θεωρω απαραδεκτο ενα τηλεφωνο που σου προσφερει τοσες υπηρεσιες να μην βαζει βluetooth και flash player aπο την στιγμη που ενα 80% τον ιστοσελιδων εχουν flash και 3)ενταξει καταλαβαινω οτι το iphone 4 εχει καποια καινουργια χαρακτηριστικα αλλα αξιζουν τοσο πολυ το flash,η ποιοτητα υλικων,ο ποιο γρηγορος επεξεργαστης,ετσι ωστε να δωσω 700 ή 800 euro για να το αποκτησω?? ξερω οτι οι περισσοτεροι ειναι κολλημενοι με το iphone (οπως ημουν και εγω) και εννοειται πως θα πουν ναι οπως θα ελεγα και εγω, αλλα τελικα λεω να κοιταξω και λιγο προς αλλη κατευθυνση.Αν το πουλας θέλω να μου στείλεις pm.


Το ότι δεν έχει flash θετικό ειναι και όχι αρνητικό....εμένα στο λάπτοπ κρασάρει εαν δουλέψω πολυ youtube και γενικα πολυ flash.Εγω bluetooth εχω να χρησημοποιησω πριν παρω iphone το είχε το κινητό και δεν το έκανα τίποτα,τωρα εσυ αν το δουλευεις καθε μερα και δεν μπορεις εντάξει δεν μπορω να σου πω έχεις άδικο.

Στα κινητά που έχω δει flash απλά δεν λειτουργεί σωστά. Η μόνη διαφορά είναι αντί να δείχνουν το LEGO ότι λείπει plugin , δείχνουν μια εικόνα.
Στο Λαπτοπ που έχω flash κρασάρει 1 φορά τη μέρα.

Από τη στιγμή που έχεις wifi και 3g το να στέλνεις αρχεία με bluetooth είναι σαν να είσαι στο βενζινάδικο και αντί για την αντλία χρησιμοποιείς μπιτόνια. Εγώ όταν το έκανα jailbreak και έβαλα bluetoοth έστειλα όλα και όλα 2 ringtones στο αρχαίο κινητό της μανας μου.

Απλά για να εκτιμήσει κανείς το iOS πρέπει να χρησιμοιήσει για αρκετό καιρό κάτι άλλο (πχ windows mobile) και αφού του σπάσουν τα νεύρα θα καταλάβει ότι με τους περιορισμούς της η Apple μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν το πουλάς πάντως στειλε μου pm ;).


Συμφωνω απόλυτα μαζί σου μπράβο,τα έφαγα στην μαπα τα κωλο-windows mobile ,εντάξει καταλάβα το εξης...οτι δεν θα μάθουν ποτέ! +1

#341   fteo

fteo

    iPH Enthousiast

  • 558 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 21/08/2010 - 02:23

Ρεαλιστικότατο και πολύ έγκυρο νούμερο.

Ωραία συμπεριφορά έχεις για admin. ::)

#342   dreamangel25

dreamangel25

    iPH Addict

  • 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 21/08/2010 - 21:41

φιλε οχι +1 συν 100 σου δίνω!!! ειχα iphone 3g λεω να παρω windows mobile το htc touch hd και τρελάθηκα! μαγκομα? σπασιμο νευρων? οταν βλέπω βιντεο ΑΠΛΑ μαγκωνει? οταν στειλο 5 μηνυματα και μιλαω στο τηλ. για 5 λεπτα ΒΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ!!! και μετα απο αυτα? αν προσπαθισεις να στιλεις μηνυμα μπορει το μπαλκονι να μην του φτανει! ΑΝ λεω αληθειες βαλε +1 αν δεν ειναι αυτα που συναντας σε windows mobile γραψε μου και -1!!! αχχαχαχα :) :) :)

οκ για τα windows αλλα και για τα android θα βρεις πολλα μειον??οκ το παραδεχομαι μ'αρεσει πολυ το iphone και το σκεφτομαι σοβαρα για το 4 οπως και σοβαρα σκεφτομαι και για το galaxy!μιλαμε για ενα πολυ αναπτυγμενο και πολλα υποσχομενο market αφου το android πλεον χρησιμοποιητε σε πολλα κινητα, εχει εναν αρκετααα γρηγορο επεξεργαστη, δεν κολλαει (το εχω χρησιμοποιηση 2 μερες απο ενα φιλο και παει σφαιρα)κ.α πολλα!δεν διαφωνω πως το iphone ειναι απο μονο του πρωτοπορια στην εξελιξη των συσκευων αλλα μην ειμαστε παντα μονοπλευροι και απολυτοι!

#343   Veri

Veri

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/08/2010 - 02:24

Πολύ καλή η παρουσίαση και κατατοπιστικότατη!!Να ρωτησω αν παραγγειλλω το 4 απο αγγλια θα πρεπει να περιμενω να βγουν καρτες απο τους παροχους μας ετσι?ποσο καιρο θα κανουν να βγουν τετοιες σιμ?ενας φιλος μου μου ειπε οτι αν το παρω απο αγγλια θα πρεπει να το κανω unlock και αυτο καθυστερει λιγο το iphone ισχυει?γιατι εγω δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο...Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...

#344   Telephoner

Telephoner

    iPH Member Leacher

  • 1.753 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 22/08/2010 - 02:28

Οι καρτες απο Wind + Voda ειναι ετοιμες.Αν δεν θες να αγορασεις την καρτα μπορεις να παρεις ενα μηχανημα το οποιο την κοβει και εχει και ανταπτορα για να την χρησιμοποιεις σαν κανονικη σιμ και οχι μικρο.

Για να κανεις Unlock αν ειναι κλειδωμενο σε παροχο θες καποια Sim ξεκλειδωματος ( υπαρχουν πολλες All in 1 στο ebay).
Το iPhone δεν το καθυστερει καθολου το Unlock.

#345   Veri

Veri

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/08/2010 - 02:34

Αν το αγορασω απο το αγγλικο appstore θα ειναι ξεκλειδωτο? Απο cosmote μηπως γνωριζεις ποτε θα κυκλοφορησει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες