περιοχη?
κοριδαλος
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:34
περιοχη?
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:34
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:35
κοριδαλος
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:35
Συμφωνω - μας εχει χεσμενους η apple και ας της τα ακουμπαμε κανονικα.....!
Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 26/08/2010 - 10:40
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:37
Μόλις παρέλαβα το iPhone 4 (32GB) και περιμένω τη SIM να ενεργοποιηθεί
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:42
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:43
Αυτο που λετε δεν ισχυει 100%...ο λογος ειναι γιατι ολα τα καταστηματα βοντα-γερμανος τα εχουν και για να μην δημιουργηθουν ουρες καυγαδες (τυπου γιατι εκεινος γιατι ο αλλος)και περα απο αυτο δεν τους επιτρεπεται να πουλησουν αν δεν ειναι η ημερομηνια 27/8/2010 οπως εχει διαταχθει απο τις εταιριες (μονο οι ιδιοκτητες τα εχουν παρει ητε για εκεινους ητε για αλλους ενοοειται χαχαχ)...!Εχω γνωστο και σας τα λεω αυτα δεν θελω να το παιξω πολυξερος....!Στο συγκεκριμενο καταστημα που δουλευει ο φιλος μου εχουν γυρω στα 20 τεμαχια...δεν θελω να σας πω ψεματα για το ποσα ειναι τα 16αρια και ποσα τα 32αρια παντως ολα μαζι ειναι τοσα...για τα αλλα καταστηματα δεν ξερω...θα το ειχα στα χερια μου αλλα μετα το σκηνικο που εγινε στο καταστημα του Π.φαληρου(στο καταστημα της Αμφιθεας) δυσκολεψαν τα πραγματα για λογους που ισος καταλαβενεται...!Ναι ρε συ κ γω φιλικά το είπα, sorry αν με παρεξήγησες. Η αλήθεια είναι ότι είτε κάποιοι από τις εταιρείες έχουν άγνοια, είτε όπως στην vodafone που έχω κανει pre order κ απλά το έχουν αλλά μέχρι να πάρουν την εντολή δεν το δίνουν. Πάντως ο φίλος μου(δουλεύει Γερμανός/Αθήνα) επειδή είχα μιλήσει κ χτες μαζί του δεν είχε ιδέα για σήμερα κ σήμερα το πρωϊ με πήρε κ μου είπε το έχω, μέχρι να το δει όμως είχε φύγει.
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:43
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:44
καλοριζικο..!!φιλος στο καταστημα που το πηρες..??το θελωωωωωω πφφ!Kαλορίζικο!!!!
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:46
εμ αφου τους τα ακουμπατε , τι θελετε να σας κανουν; σιγουρακι εισαι(οχι εσυ, γενικοτερα μιλαω)...οτι βγαζει πεφτουν σαν τα σκυλια επανω με τι δικαιολογια του απολυτου τεχνολογικου gadget(ας ειναι και ελλατοματικο...)
βεβαια ο ελληνας δεν εχει να φαει και διαμαρτηρεται , αλλα το iphone στην τσεπη, ακους αλλους να ειναι δυο χρονια ανεργοι και με το ''στανιο'' να πανε να αγοραζουν καθε χρονο iphone, για λογους απολυτως κατανοητους...
σρυ αλλα με τοσα που διαβαζεις καθε μερα εδω...βρισκομαστε σε ενα πληρες μπερδεμα απο τη μια ακους εμεις ειμαστε οι καταναλωτες και απο την αλλη ''εχω παρει σε 100 vodafone/cosmote και σας παρακαλω κρατηστε το μου να ερθω να παρω το ενα απο τα δυο που εχετε φερει...ελεος ρε παιδια λιγο περιφανια
χεστε τους λιγο, παρτε οτι πραγματικα θελετε, χρειαζεστε και μπορειτε να αποκτησετε και θα δειτε για ποτε θα ανοιξει apple store οχι στο κολωνακι , στο περιστερι!
\
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:46
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:49
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:50
η σκηνη με τον begging hommer φανταζομαι οτι ειναι βγαλμενη μεσα απο τη ζωη μπορει και απο ελλαδα....Μην αγχώνεστε ρε μάγκες,είναι η πολιτική της Apple να εμφανίζεται οτί δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση για να δημιουργείτε μεγάλος σάλος στις street release date.
Γιατί όπως και να το κάνουμε το να μην ήξερε τη ζήτηση θα περίμενε ήταν δικαιολογημένο στο iPhone3G (ήταν η πρώτη διάθεση iPhone εκτός Αμερικής) αλλά δυστυχώς τα ίδια είδαμε και στο 3GS και στο 4.
Άν πήγαινε ο καθένας σήμερα σε Voda ή Cosmo και έπερνε ένα iPhone4 απο τα το ράφι,δεν θα φτάναμε τα 1200+ μηνύματα σε αυτό το thread !
o Matt Groening το έχει πιάσει το νόημα,έτσι για να ευθυμήσουμε και λιγάκι
καλή συνέχεια στο safari.
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:51
Αν μπορείς να μας πεις πως και έχεις τόσο καλή επιδότηση,γιατί σε ένα μηνα θα έχω και εγώ και να ξέρω περίπου τι γίνεται!Πάντως αυτό που ίσχυσε κ πέρσυ με προτεραιότητα σε νέες συνδέσεις κ ανανεώσεις ισχύει. Ευτυχώς που μου κάνανε γερή επιδότηση κ θα δώσω μόνο κανά 150αρη ευρώπουλα. Άντε ρε vodafone, δώσε το ΟΚ να ξεκινήσει η διάθεση στο κοινό. Κρατημένο μου το έχουνε.
Δημοσίευση 26/08/2010 - 10:52
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες