Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Τελικά υπάρχει πρόβλημα ή όχι στο σήμα του 4?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
402 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Τελικά υπάρχει πρόβλημα στο σήμα στο 4? (415 μέλη έχουν ψηφίσει)

Σαν ιδιοκτήτες iPhone 4 αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το σήμα?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#301   davide

davide

    iPH newbie

  • 30 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2010 - 10:14

μετα απο 3 μερες με τι iphone 4 μπορω να πω οτι το δικο μου δεν εχει καποιο προβλημα με το σημα. μια κληση εχασα και αυτη δεν ξερω αν επαιζε ρολο που ημουν στο ιντερνετ και με ηρθε σαν οτι μιλουσα,κατα τα αλλα επειδη το συγκρινω με το ν97 της νοκια βλεπω οτι στα σημεια μερικα του περιφεριακου δεν εχει σημα και στα ιδια που ειχα προβλημα μεσα στο σπιτι ειναι καπως καλητερα,αλλα αυτο οφειλεται και στην vodafone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   netzi

netzi

    iPH User

  • 113 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2010 - 11:03

θα δοκιμάσω από ένα φίλο που έχει τι μικρή να δω τελικά αν φταίει αυτό γιατί έμενα δεξιά αριστερά είναι ακριβώς στο τσιπακι και μημπως ακουμπάει και δημιουργεί
απώλεια

αυτο ηθελα να το δοκιμασω και εγω,αν μπορεις πες μας το αποτελεσμα

#303   valantis46

valantis46

    iPH newbie

  • 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2010 - 11:08

με τι τρόπο κόψατε τις κάρτες σας;

#304   stocis

stocis

    iPH Enthousiast

  • 502 μηνύματα
  • Twitter:@stocis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:stocis

Δημοσίευση 03/10/2010 - 12:43

με τι τρόπο κόψατε τις κάρτες σας;


δοκίμασε αυτό.
είναι στα γερμανικά αλλά δεν χρειάζεται να διαβάσεις και τίποτα.

#305   acostas

acostas

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 03/10/2010 - 13:16

το "death grip" που ακριβως βρισκεται?
εγω το εχω 1 βδομαδα (cosmote) και ΔΕΝ εχω παρατηρησει αυτο το "γνωστο" προβλημα με το σημα...προς το παρον.

εβδομαδας 32.

#306   bluescorpion

bluescorpion

    iPH User

  • 157 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2010 - 14:15

το "death grip" που ακριβως βρισκεται?
εγω το εχω 1 βδομαδα (cosmote) και ΔΕΝ εχω παρατηρησει αυτο το "γνωστο" προβλημα με το σημα...προς το παρον.

εβδομαδας 32.

καλυτερα να μην ξερεις γιατι αν μαθεις θα εχεις συνεχεια το μυαλο σου εκει.αν φορας θηκη βεβαια κανενα προβλημα.

#307   nikap4

nikap4

    iPH Contributor

  • 1.582 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 03/10/2010 - 14:19

αυτο ηθελα να το δοκιμασω και εγω,αν μπορεις πες μας το αποτελεσμα

αυριο θα ξερω

#308   zeledaki69

zeledaki69

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2010 - 18:16

τελικά έχει πρόβλημα σε έμενα όταν το κρατάω πέφτει δυο γραμμές.Προχτές που πήγα στο apps store στην κηφισιας μου είπαν ότι παίζει
ρόλο η περιοχή και ποιότητα του σήματος της περιοχής γιατί εκεί το αγκαλιαζαμε με όλη τι σημασία και το σήμα καμπάνα τι να πω!!
θα ήθελα να επισημάνω ότι έχω κόψει την κάρτα γιατί έχω 2 σε 1 και το τσιπακι είναι ακριβώς γύρω γύρω και μήπως κάνει επαφή με
το σασί και κάνει παρεμβολή του σήματος.Αυτό αν ξέρει κάποιος ας μου απαντηση.


Για παρεμβολές δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά θυμάμαι ότι αρχές της χρονιάς είχα πάρει ένα Nokia navigator το οποίο έπιανε σήμα gps μόνο μέσα στο κατάστημα της Nokia που ήταν κλειστός χώρος! Τυχαίο; Δε νομίζω...

#309   dimlag

dimlag

    iPH newbie

  • 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/10/2010 - 12:40

Ακριβώς έτσι είναι...... περισσοτερο με εχει ενοχλησει το πρόβλημα με το proximity sensor..


Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο εκνευριστικό το πρόβλημα με τον proximity sensor (έχω περασμένη την 4.1) αφού τουλάχιστον για μένα το "πρόβλημα" της κεραίας έπαψε να υφίσταται πλέον με το Bumper που μου ήρθε. Σε λίγο πάντως θα αρχίσω να πιστεύω ότι μάλλον φταίνε τα αυτιά μου για τον Proximity Sensor. :lol: :lol: μιας και είμαι σίγουρος ότι αν στείλω email στον Jobs έτσι και απαντήσει θα μου πει να κάνω πλαστική αφού το τηλέφωνο είναι μια χαρά :lol: :lol:

#310   kdelios

kdelios

    iPH Elite Poster

  • 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/10/2010 - 12:43

μιας και είμαι σίγουρος ότι αν στείλω email στον Jobs έτσι και απαντήσει θα μου πει να κάνω πλαστική αφού το τηλέφωνο είναι μια χαρά :lol: :lol:

Μα έχει δώσει ήδη την απάντηση: Hold Different... Ψαγμένη απάντηση ταιριάζει παντού...

#311   dimlag

dimlag

    iPH newbie

  • 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/10/2010 - 13:11

Μα έχει δώσει ήδη την απάντηση: Hold Different... Ψαγμένη απάντηση ταιριάζει παντού...


Όντως μια μεγαλύτερη πίεση στο αυτί ελαχιστοποιεί το πρόβλημα και σκέφτεται την υγεία μας και την τσέπη μας αφού ο πόνος από την παρατεταμένη πίεση μας κάνει να μιλάμε λιγότερο στο κινητό. Οπότε και λιγότερη ακτινοβολία αλλά και μικρότερες συνομιλίες. :lol:

#312   DmZ

DmZ

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/10/2010 - 13:37

Εμένα πέφτουν 3-4 μπάρες μέχρι και no service...
αυτο σε ήδη προβληματική περιοχή κάλυψης...
σε άλλη κεραία τώρα στη δουλειά στο κέντρο με κεραία 3G αρκετά κοντά (!!)
το πρόβλημα είναι μικρότερο 1-2 μπάρες...
βέβαια ολα αυτά ΧΩΡΙΣ θήκη... (δηλαδή το έβγαλα για να κάνω τις δοκιμές)
με την θήκη που το έχω απο την πρώτη μέρα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα εννοείται...
μικρό το κακό...
να αφήσω το iphone χωρίς θήκη είναι σα να μου λέτε ΣΕΞ ΜΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ...

#313   steved

steved

    iPH Member

  • 225 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 04/10/2010 - 14:04

Η εταιρία που αναφέρεσαι προφανώς είναι η cosmote. Γιατί ενώ μέχρι χθες το βράδυ είχε διαθέσιμα iPhone 4 + iPhone 3Gs. ξαφνικά σήμερα έγιναν όλα μη διαθέσιμα.
Η vodafone όμως γιατί συνεχίζει και τα πουλάει στο www.vodafone.gr ?

Η εταιρια ειναι η κοσμο και μαλιστα περιμενω περιπου 10 μερες να μου φερουν καινουριο 4ρι επειδη οπως μου ειπε η υπευθυνη με την οποια εχω προσωπικη σχεση,τους εχουν πει απο τα κεντρικα πως μεσα στην εβδομαδα θα ερθει η νεα παρτιδα και ξαφνικα σταματησαν να δινουν 4ρια,απο τις 26-27 σεπτεμβρη.αν το συνδιασεις με την φημη που βγηκε μπορει και να ειναι αληθεια αναμενω την παραλαβη και θα σας ενημερωσω αμεσως.

#314   stk

stk

    iPH newbie

  • 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2010 - 18:21

Διάβασα με προσοχή τα μηνύματα όλων των φίλων καθώς ετοιμάζομαι μεν να πάρω το τηλέφωνο, από την άλλη δε έχω φάει αρκετή ώρα με τηλέφωνα φίλων κ συγγενών σε αθήνα κ εύβοια, περιοχές στις οποίες κινούμε. Με κάθε σεβασμό στα παιδία που έχουν μεγάλο πρόβλημα αλλα αντίστοιχα κ σε αυτούς που θεωρούν ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, σας μεταφέρω τα συμπεράσματα μου…

Το πρόβλημα υπάρχει. Τελεία κ παύλα. Όμως το φαινόμενο είναι αρκετά μεταβλητό ανάλογα με την κάλυψη της περιοχής κ γενικώς την δύναμη του σήματος. Φαίνετε πως αναλογικά, όσο χειρότερο σήμα έχεις, τόσο πιο έντονο είναι το φαινόμενο. Σε περιοχές με καλό σήμα θα πέσει 1-2 γραμμές αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εδώ μετακινούμε στο τραπέζι το τηλέφωνο από το ένα σημείο στο άλλο κ έχει διαφορά. Προφανώς αντίστοιχα επηρεάζονται κ τα data αλλά λίγο. Σε περιοχή με κακό σήμα, ένα απλό άγγιγμα στο γνωστό σημείο κ σε 3 δευτερόλεπτα αντίο κλήση. Βέβαια με κακό σήμα αρκεί να μετακινηθείς κ 2 μέτρα παραπέρα για να χάσεις κλήση… Με μια θηκούλα όμως όλα καλά. Φυσικά κ η θήκη όμως δεν είναι λύση. Δεν το συζητάμε. Είναι απαράδεκτό να πρέπει να βάλεις θήκη για να διορθώσεις θέματα σήματος κ είμαι μαζί με όλους αυτούς που φωνάζουν ότι δεν θέλουν θήκη κλπ.

Το τηλέφωνο θα το πάρω. Και θήκη σίγουρα θα πάρω έχω δεν έχω πρόβλημα με το σήμα. Ο πραγματικός λόγος όμως που νομίζω ότι η θήκη είναι απολύτως απαραίτητη δεν είναι τα προβλήματα με το σήμα. Είναι η τραγική κατασκευή του. Ναι τραγική. Ψάξτε λίγο στο ιντερνετ και θα καταλάβετε τι εννοώ. Το 4 σε σχέση με 3G κ 3GS, είναι ένα τηλέφωνο φτιαγμένο από… πηλό. Εάν πέσει κάτω καληνύχτα κ καλή τύχη. Ωραία τα διπλά τζάμια, ωραίο κ το σχέδιο σάντουιτς με τα τζάμια σχεδόν να πετάγονται γυμνά έξω. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το τηλέφωνο για μένα είναι κατά 50% εργαλείο, κ κατά 50% παιχνιδάκι για μεγάλα παιδιά. Δεν το παίρνω για να είναι προέκταση στο πουλί μου ούτε κ για να ανεβάσω το status μου. Απαιτώ λοιπόν το τηλέφωνο μου να μπορεί να αντέξει , στα πλαίσια του λογικού, τις μικρές πτώσεις που όλοι θα έχουμε. Απαιτώ να το κρατάω στο χέρι κ να είναι εργονομικό κ όχι να νιώθω ότι ανα πάσα στιγμή θα μου γλιστρήσει κ θα φύγει κάτω. Κάποτε ένιωσα την ανάγκη να φοράω κάτι καλό κ ακριβό. Πήγα κ πήρα ένα καλό ρολόι. Αλλά ρε παιδία για όνομα του θεού… τηλέφωνο από τζάμι για να φαίνετε πολυτελές; Και για να μην με χαρακτηρίσει κανένας πολέμιο της apple να πω ότι έχω 2 macbook pro, 1 iphone 3g κ παραγγέλνω για την γυναίκα μου κ ένα ipad.

Θα πρέπει όλοι μαζί να παραδεχτούμε το προφανές. H apple, γνωρίζοντας πολύ καλά τι θυσίες μπορεί ένας καταναλωτής για μια συσκευή η οποία είναι εκτός από λειτουργική αλλά κ υπέροχη οπτικά, έκανε 2 πολύ μεγάλες υποχωρήσεις στον σχεδιασμό του τηλεφώνου. Γυαλί παντού. Υπέροχο; Υπέροχο… Σου έπεσε κ έσπασε κύριε; Ποια εταιρεία καλύπτει εγγύηση για ζημία που έγινε από πτώση; Καμία. Είναι κ καλυμμένοι λοιπόν.
Τι κάνουν οι άλλοι; Βάζουν 4 κ 5 άρες οθόνες σαν φερετζέ/δικαιολογία για να φτιάξουν μεγαλύτερες συσκευές έτσι ώστε να χωρέσουν κ άλλα απαραίτητα πράγματα όπως μεγαλύτερες μπαταρίες; Η apple λοιπόν, κόντρα στο κύμα, θα κάνει μια συσκευή ακόμα πιο λεπτή κ μικρή ακόμα κ αν βάζει περισσότερο hardware μέσα. Πάρε κ την κεραία απ’έξω για να βρούμε κ λίγο χώρο μέσα στο χαμό που γίνετε πλέον κ αν στραβώσει πολύ ο κόσμος με τα μειωνεκτήματα μια εξωτερικής κεραίας, θα το μπαλώσουμε.

Κάπως έτσι λοιπόν μας προέκυψε το 4…. Μια καταπληκτική, μικρή συσκευή που κάνει τα πάντα με μια ‘μικρή’ παραδοχή από καταστκευαστή κ καταναλωτές.. Την έλλειψη σασί.
Προσωπικά, απαράδεκτο ξαπαράδεκτο, καλή συσκευή - κακή συσκεύη… δεν νοείται άνθρωπος που πάει κ σκάει 770ευρώ για να πάρει το 4 κ δεν ανήκει στην κατηγορία των πλουσίων η την κατηγορία που το παίρνει μόνο για φιγούρα, να το παίρνει χωρίς μια καλή θήκη. Η ζούμε με αυτό η κοιτάμε παρακάτω. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα χάσιμο χρόνου.

Αυτά κ σόρρυ για την πολυλογία.

#315   AKELA

AKELA

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/10/2010 - 03:47

Σε εσάς που δεν πέφτει το σήμα ποια εβδομάδα παραγωγής είναι? Καλό είναι εκτός από τον πάροχο να αναφέρετε και αυτό.. ::)

Πως μπορω να δω ποτε ειναι κατασκευασμενο ?
ειναι το ιδιο κολπο κ για το 3gs ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες