iPhone 4 vs. HTC Surround
Δημοσίευση 25/10/2010 - 20:44
Ad
Δημοσίευση 25/10/2010 - 20:56
πς1: ειλικρινά το πιστεύω ότι τα 7 θα πιέσουν πολύ τις εξελίξεις στο χώρο του UI με τα διαδραστικά κουτάκια τους και αν κρίνω από τις συσκευές που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν, η ποιότητα κατασκευής τους δεν είναι καθόλου ατυχής.
πς2: για μένα το 2010 η apple έχασε την μάχη απέναντι στο σαφώς πιο ικανοποιητικό samsung galaxy s (το οποίο θα ήταν top πρόταση ασυζητιτί αν είχε αυτό το flash και ίσως διαφορετικότερο design.. όσο και να προσπαθείς, δεν μπορείς να μην δεις ότι είναι κλώνος iphone εξωτερικά) άσχετα από το τί λένε τα στατιστικά. όλοι πια ξέρουμε αυτούς που αγοράζουν iphone και γιατί το αγοράζουν.
Δημοσίευση 25/10/2010 - 21:16
πες τα Χρυσοστομε!!!!!!!!!!εγώ πάλι, αντί να τρώγομαι για το αν τα windows mobile 7 θα φέρουν μια νέα αποκάλυψη στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας ή αν το android θα ξεσκίσει το iOS με την gingerbread ή όχι, κάθομαι και περιμένω να δω ποιό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα των εξελίξεων. εδώ θα είμαστε και όταν έρθει η ώρα να αλλάξω το 3GS μου (να σημειώσω ότι εθελημένα δεν το άλλαξα με το 4, γιατί όσες φορές το περιεργάστηκα, δυστυχώς δεν ένιωσα ότι μου προσφέρει κάτι τόσο σημαντικό που να αξίζει τόσα λεφτά η αντικατάστασή του) θα τα βάλω κάτω, θα τα ζυγιάσω και θα προτιμήσω το δυνατότερο πακέτο.
πς1: ειλικρινά το πιστεύω ότι τα 7 θα πιέσουν πολύ τις εξελίξεις στο χώρο του UI με τα διαδραστικά κουτάκια τους και αν κρίνω από τις συσκευές που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν, η ποιότητα κατασκευής τους δεν είναι καθόλου ατυχής.
πς2: για μένα το 2010 η apple έχασε την μάχη απέναντι στο σαφώς πιο ικανοποιητικό samsung galaxy s (το οποίο θα ήταν top πρόταση ασυζητιτί αν είχε αυτό το flash και ίσως διαφορετικότερο design.. όσο και να προσπαθείς, δεν μπορείς να μην δεις ότι είναι κλώνος iphone εξωτερικά) άσχετα από το τί λένε τα στατιστικά. όλοι πια ξέρουμε αυτούς που αγοράζουν iphone και γιατί το αγοράζουν.
@@@@s
Δημοσίευση 25/10/2010 - 21:16
Πριν μερικές εκδόσεις iPhone πίσω είχαμε ένα άριστο λειτουργικό σε ένα ξεπερασμένο σύστημα. Σήμερα με το 4 έχουμε το ανάποδο.
Νομίζω ότι η apple θα έχει απάντηση σύντομα και για αυτό.
Όμως μην ξεχνάμε ότι η φιλοσοφία των δύο εταιρειών διαφέρει σε πολλά σε αυτό το κομμάτι.
Τέλος …παιδιά έλεος!!! μετά από τόσα χρόνια και όσα έχουμε δει είναι δυνατόν να μιλάμε για την Nokia και ποσό δύναμη είναι όταν μας πουλούσε πανάκριβες συσκευές με περιορισμένες δυνατότητες και απαρχαιώμενα λειτουργικά.
Έπρεπε δηλαδή να μπει το μήλο στην αγορά για να ξεκινήσει η Nokia να μας προσφέρει συσκευές που να συμβαδίζουν με την εποχή που ζούμε?
Μας αρέσει δεν μας αρέσει το μήλο ανέβασε τον πήχη και ευτυχώς το είδαν και οι ανταγωνιστές το έργο ….δεν αρκεί μόνο το marketing για να τραβήξεις την αγορά, πρέπει να είσαι και καινοτόμος
Δημοσίευση 25/10/2010 - 21:23
Δημοσίευση 25/10/2010 - 21:34

Δημοσίευση 26/10/2010 - 01:32
συμφωνω ενα μηλο την ημερα το γιατρο.....Τι να λένε μερικοί τώρα.ρωτήστε 10 άτομα τι κινητό θέλετε; Οι 7 θα πούνε iPhone. Κ εγώ είχα ολα τα ακριβά νοκια κ το τελευταίο ήταν το n92!φανταστιτε ποσά χρόνια!πάω τρία χρόνια με iPhone κ όλα τα αλλά μου φαινοντε μαπες. Όχι πως δεν είναι ομορφα όλα τα αλλά αλά με το μήλο τρως κολλιμα
@@@@s
Δημοσίευση 26/10/2010 - 01:46
Δημοσίευση 26/10/2010 - 08:08
Δημοσίευση 28/10/2010 - 19:01
Και για να συμπληρώσω …επειδή έτυχε να είμαι σε μια παρουσίαση των win phone7, είχε πλακά όταν μας ενημέρωσαν ότι κατά πάσα πιθανότητα στην πρώτη έκδοση δεν θα υπάρχει copy paste!!!
![]()
XAXAXA...τι σας ελεγα!
http://www.pcw.gr/Ar...h/179-5314.html
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες