Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

MyOS


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Kostas75

Kostas75

    iPH Addict

  • 735 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 08/11/2010 - 02:28

Καλά, δε "βγαίνεις" και πήρες iPhone 4 32GB Black (καλά έκανες, δικαίωμά σου) και ζορίζεσαι στα τρείς κι εξήντα μιας εφαρμογής;


To ήξερα ότι θα πεις εσύ ή κάποιος άλλος κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα, πολλές φορές καταφέρνω και παίρνω κάτι που παραγματικά θέλω πολύ, όπως το iPhone 4. Αλλά μετά από αυτά τα χρήματα για το iPhone 4, ή για κάποια άλλη αγορά αυτού του επιπέδου τιμής, με κάνουν και σκέφτομαι τις κινήσεις μου τους επόμενους μήνες. Φυσικά δεν είμαι κάποιος που "πεινάει", ή δεν μπορεί να "ανασάνει" από την οικονομική κρίση, θα ήταν ψέμα και αχαριστία να πω κάτι τέτοιο. Αυτό που εννοώ όμως είναι ότι απλά υπάρχουν και πολύ καλύτερες καταστάσεις και επίπεδο ζωής από αυτά που βιώνουμε εμείς οι Έλληνες επί χρόνια, με τη συνεχόμενη πολιτική λιτότητας και τώρα με το ΔΝΤ. Για παράδειγμα ένας με το πτυχίο μου και την εμπειρία μου στο εξωτερικό μπορεί να πάει διακοπές άνετα 3-4 φορές τον χρόνο με τον μισθό που αμείβεται, χωρίς να το πολυ-σκέφτεται. Εγώ για να πάω διακοπές 2-3 φορές το χρόνο, θα το σκεφτώ πολύ περισσότερο και όταν πάω σίγουρα μετά δεν θα ήθελα μετά ούτε καν να σκέφτομαι να αγοράσω ένα iPhone 4, απλά γιατί ο λογαριασμός μου στην τράπεζα θα μειωθεί σε μεγάλο ποσοστό. Ελπίζω να βγάζω νόημα με ότι λέω. Με άλλα λόγια, θέλω επιτέλους να μπορούμε κάποια στιγμή επιτέλους σε αυτή τη χώρα να περνάμε καλύτερα, να μην το σκεφτόμαστε συνέχεια ακόμη και όταν παίρνουμε μια.. τοστιέρα! Να φτάσει σε ένα άλλο level το βιοτικό μας επίπεδο, πιο "ευρωπαϊκό". Θα μου πεις όλοι στον κόσμο αυτή τη περίοδο περνάνε πιο δύσκολα, ναι, αλλά δεν είναι στα πρόθυρα χρεωκοπίας όπως η Ελλάδα, με ότι συνεπάγεται και κυρίως δεν τους λένε επί τόσα χρόνια συνεχόμενα οι κυβερνήσεις τους για "λιτότητα".

Και όσο αφορά τις εφαρμογές επί πληρωμή, σου είπα γενικά δίκιο έχεις, οι developers πρέπει να αμείβονται. Κάποιες φορές "παρεκτρεπόμαστε" όμως, λόγω όλων των παραπάνω, ένα είδος "αντίδρασης" ίσως... στη τύχη μας.. που πρέπει συνέχεια να πληρώνουμε τα πάντα μαζί με τα "σπασμένα" όταν δεν φταίμε για τα "σπασμένα"..
Δεν είναι σωστό για τους developers, αλλά συμβαίνει.
Αυτά και τέλος το off topic.

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 08/11/2010 - 02:30


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   asdkostas

asdkostas

    iPH Enthousiast

  • 433 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:asdkostas

Δημοσίευση 08/11/2010 - 03:45

Παιδια ξεφυγατε πολυ απο το θεμα...και το αντικειμενο για το οποιο συζητατε ειχει χιλιοσυζητηθει....αποψεις επι του θεματος δεκτες.Γενικες αποψεις περι διαχειρησης οικονομικων και σπασμενων εφαρμογων στο bla bla παρακαλω.
ευχαριστω

#33   nikosg83

nikosg83

    iPH Member

  • 290 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/03/2011 - 20:54

απενεργοποιήσα το multitasking το κομπακι που ξεκλειδώνει το rotaror των εφαρμογων το χανω και αφτο;;;




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες