Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 5 με 4" οθόνη και επεξεργαστή Α5 (;)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
81 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   nikolakis91

nikolakis91

    iPH Enthousiast

  • 549 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 17/02/2011 - 01:40

βρε παιδιά, end-to-end το iphone είναι 5". οπότε μπορούν να διατηρηθούν οι αρχικές διαστάσεις με 4" οθόνη. Εγώ την σκέφτομαι να είναι πιο πλάτιά. Να έχει το ίδιο φάρδος αλλά να πιάνει μέχρι κάτω (εκεί που είναι το κουμπί).

φίλε μου δεν είναι μονό ότι βλέπεις από έξω...δεν γίνεται να κάνεις ένα τηλέφωνο-οθόνη πρώτον και δεύτερον όταν αλλάζεις το από έξω αλλάζεις και το από μέσα!η οθόνη από πίσω έχει ένα πάνελ το οποίο καταλαμβάνει χώρο και αν έχεις δει iphone ανοιχτό θα προσέξεις ότι όλα είναι στριμωγμένα οπότε για να μεγαλώσουν οθόνη θα μεγαλώσουν και το κινητό!άσε που στο άρθρο εξηγεί πολύ ξεκάθαρα τους λόγους γιατί δεν γίνεται αυτό!η τέλος πάντων πως αλλιώς γίνεται!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   nikolakis91

nikolakis91

    iPH Enthousiast

  • 549 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 17/02/2011 - 01:55

ρε παιδία τώρα πραγματικά...ποιος ζηλεύει αυτές τις "γκουμουτσες" που έχουν λανσάρει οι διαφορές εταιρίες!δηλαδή βλέπω και εκείνους τους καημένους τους χρήστες τους-που αν δεν είσαι μπασκετμπολίστας να έχεις χέρια-κουπιά-τότε δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!θέλεις μεγάλη οθόνη!?πάρε tablet!άσε που με τις γιγαντοοθόνες καταργείται και το one-hand control!οπότε ναι μεν μεγαλώνεις την οθόνη άλλα χάνεις από πλευράς design-εργονομίας και μετά πάμε σε ποιο "hardwerika" θέματα όπως μπαταριά,αναλυση και τα λοιπά!κατά έμενα θέλει ακόμα συζήτηση το να μεγαλώσουν την οθόνη τους στο iphone5!επεξεργαστής,μνημη ram,καρτα γραφικών,μπαταρια είναι οι πλέον αποδέκτες αναβαθμίσεις!iphoniades μου τι έχετε να πείτε?

#63   trisk

trisk

    iPH Elite Poster

  • 2.395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 17/02/2011 - 02:02

πες τα ρε νικο το ζενιθ της κακης αισθητικης (να σας πω αν βγαλει νανο η apple Εγω θα το αγορασω και αν εχει hardware του 4 )

#64   nikolakis91

nikolakis91

    iPH Enthousiast

  • 549 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 17/02/2011 - 02:06

πες τα ρε νικο το ζενιθ της κακης αισθητικης (να σας πω αν βγαλει νανο η apple Εγω θα το αγορασω και αν εχει hardware του 4 )

μαζί σου!ότι και να βγάλει πάντως αυτή η εταίρια  θα είναι κορυφή!

#65   tesalat

tesalat

    iPH Enthousiast

  • 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/02/2011 - 10:43

Αν το θελήσει να ανεβει στις 4" ιντσες θα βρει τον τροπο η apple.
Δεν είναι τραγικό να παει το πλάτος στα 63mm και δεν χάθηκε ο κόσμος αν απο 326 παμε λίγο κάτω απο τα 300.

Επαναλαμβάνω οποίος δεν έχει δουλέψει σε smartphone με οθόνη 4"+ ιντσών δεν μπορει να καταλάβει την διαφορά.
Πέρυσι τον Φεβρουάριο πουλησα το 3GS μου, θυμωμένος που η apple δεν έδωσε αμέσως στο iPhone τις δυνατότητες του ipad 3.2 iOS για αποθήκευση συνημενων και άνοιγμα αρχείων office κατευθείαν στις εφαρμογές τους.
Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να ξαναγυρισω στο i4, πέρασαν απο τα χέρια μου το HTC_HD2 και το Galaxy S. Τεράστια διάφορα, ειδικά η οθόνη του galaxy s που ήταν και ποιοτική, έκανε το browsing πιο ξεκουραστο, επέτρεπε μεγαλύτερες γραμματοσειρες χωρίς να χάνεις πολλα . Εκει που υπήρχε τρομακτική διάφορα ήταν στην προβολή βίντεο, ταινιών και προεσκοπιση φωτογραφιών, όπου δεν χρειάζονταν zoom για να διακρινεις πρόσωπα.

Το ότι οδηγήθηκε το στάνταρ στις 4" ιντσες απο τον ανταγωνισμο, δεν έγινε για λόγους marketing αφου όλοι διαθέτουν συσκευες με τέτοιες οθόνες. Εκει βρίσκεται το ιδανικο όπως έχει διαμορφωθεί πλέον το software.

Προσωπικά αν το iPhone 5 μείνει στις 3,5", δεν έχω λόγο να αντικαταστησω το 4αρι μου το καλοκαίρι.
Οι διάφορες με τον πολυπυρηνο επεξεργαστη θα επικεντρωθούν κυρίως σε ότι έχει να κάνει με γραφικά και λήψη-προβολή βίντεο.
Σημαντικές αλλαγές μαζι με την καλύτερη κάμερα, αλλα όχι ικανές να με κάνουν να δώσω i4+250-300€ για αυτές μόνο.

Βεβαίως αυτη είναι η άποψη μου. Κανεις δεν θα με ρωτήσει. Όπως εγω έχω την επιλογη να μην αγοράσω το νέο iPhone.

Έγραψα σε άλλο φόρουμ ότι εδω κι ενα χρόνο, ίσως περισσότερο, βλέποντας την πρόοδο των android λέγαμε:
"Είναι καλο αυτο γιατί θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός προς όφελος των καταναλωτών" τελικά μάλλον το λέγαμε χωρίς να το πιστεύουμε.
Οι περισσότεροι απο εμάς τρέχουμε να υιοθετησουμε σαν απολύτως ορθές τις αποφάσεις της apple, πριν ακόμα τις πάρει η ίδια η εταιρεία. Σαν να θελουμε να μείνουμε επ απειρον στο ίδιο hardware, στο ίδιο UI που κυκλοφόρησε πριν 3,5 χρόνια κλπ κλπ.

Φέτος πιστεύω ότι η apple θα αποδειχθεί ότι βρίσκεται πιο μπροστα απο του fun της και θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ώστε όχι μόνο να κρατήσει τους υπάρχοντες αλλα να τους αυξήσει.

Αν δεν κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές, θα παραμείνει ουσιαστικά με την ίδια συσκευη μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Παλιότερα μπορουσε να το κάνει. Τώρα όμως όχι. Και το γνωρίζουν καλύτερα απο εμάς.

Είδατε ότι στο iPad δεν δίστασε να αλλάξει την εμφάνιση και όπως δείχνουν τα πράγματα, η καθυστέρηση της παρουσίασης του, οφείλεται ότι θα γινουν περισσότερες αλλαγές στα specs απ ότι λένε οι φήμες εδω και μήνες. Λογικο γιατί ήθελε να δει τι διαθέτει ο ανταγωνισμός και μετα να προχωρήσει.

Παιδια δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Ο ανταγωνισμός έχει κάνει τεράστια βήματα. Μπορει να μην έχουν καταφέρει να μπουν 100% στην φιλοσοφία των προϊόντων της apple, αλλα είναι κοντα. Μπορείς εμάς που οι περισσότεροι διαθέτουμε 2 και 3 συσκευές apple να μην μας αγγίζει η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, όμως οι νέοι υποψήφιοι αγοραστές, δεν το βλέπουν έτσι.
Δεν μπορει λοιπόν η εταιρεία εδω που έφτασε να παραμείνει στάσιμη και να αρκεστει μονο στους fun της, όπως έκανε 10 χρόνια πριν με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δεν μπορείς να κρατάς ενα προϊόν σε συγκεκριμένες διαστάσεις γιατί αυτο είναι το κλασσικο. Είδατε ότι στο air δεν δίστασε να βγάλει το 11" . Γιατί το έκανε?
Μα πολυ απλα γιατί ήθελε να προσελκύσει και αυτούς που τους ενδιέφερε η μικρότερη διάσταση.

#66   codmdantes

codmdantes

    iPH User

  • 180 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/02/2011 - 11:35

Θα ήταν πραγματικά αυτοκτονία για την Apple να κλείσει τα μάτια σε ένα τόσο αναπτυσσόμενο Android, που εμπράκτως την έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις... Βλέπετε με την τεράστια γκάμα που έχει, καλύπτει ακόμα και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών. Σίγουρα το iPhone είναι κορυφαίο σε ποιότητα, εμφάνιση και λειτουργικό αλλά ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε η τεχνολογία προχωράει και θα πρέπει να την ακολουθήσει και η Apple. Είναι αναμφισβήτητο ότι έχει ξεσπάσει ένας "πόλεμος" οθονών και hardware. Όπως είδαμε, από πλευράς hardware, η Apple ακολούθησε και έβγαλε το 4άρι με αυτά που έπρεπε προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι. Πρέπει όμως να κάνει κάτι και με την οθόνη. Εντάξει, πολύ εντυπωσιακή η Retina και η ανάλυσή της, αλλά πνίγεται μέσα σε μόνο 3.5 ίντσες... Εξάλλου, δεν είναι χαζές όλες οι άλλες εταιρίες που βγάζουν amoled, super amoled, 3d και δεν συμμαζεύεται, και θεωρούν ως ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάσταση οθόνης τις 4 ίντσες...

Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει η Apple να σταματήσει τους ανόητους περιορισμούς, να δώσει flash στον κόσμο (δεν νοείται 2011 και να μην μπορείς να δεις ιστοσελίδες), και φυσικά να προσαρμόσει την συσκευή της στις απαιτήσεις της εποχής... Είμαι όμως ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ, ότι δεν θα κάνει τίποτα από αυτά μιας και έχει αποδείξει ότι είναι εκπληκτικά φειδωλή στο να δίνει απλόχερα...

#67   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 17/02/2011 - 11:49

Να δείτε λοιπόν που η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 5 με 3.5'' οθόνη, και με ελάχιστες διαφορές (μνήμη, CPU) σε σχέση με το iPhone 4. Ο Jobs δεν έδωσε ποτέ δεκάρα τσακιστή για τον ανταγωνισμό (αυτό μάλιστα του κόστισε μια φορά το σουτάρισμα του απο την Apple), τώρα θα δώσει? Αμα ο άνθρωπος πιστεύει ότι οι 3.5 ίντσες είναι οι ιδανικές για τον χρήστη, ότι το flash είναι κακό και το ραδιόφωνο είναι περιττό, δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, και ας κάνει ότι θέλει ο ανταγωνισμός. Κάποια κολλήματα δεν ξεπερνιούνται ποτέ...

Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 17/02/2011 - 11:51


#68   dedalos

dedalos

    iPH Member

  • 273 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/02/2011 - 11:53

Όλα τα υπόλοιπα είναι θετικά εκτός απο το flash ( την μεγαλύτερη κατάρα του Internet ) εύχομαι η apple να καταφέρει μόνο αυτό στην πετυχημένη πορεία της να εξαφανίσει το flash απο το διαδίκτυο. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει Linux αρκετά χρόνια καταλαβαίνουν την ευχή μου.

#69   REX

REX

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/02/2011 - 12:43

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για φήμες και μόνο φήμες...
Για να έχει λόγο να αλλάξει μέγεθος της οθόνης η Apple θα το κάνει μόνο αν έχει να προσφέρει μεγαλύετερη ανάλυση.
Κι επειδή η οθόνη του 4 είναι μόλις μερικών μηνών (640x960 έναντι της 320x480 των 3g/3gs), δε μου φαίνεται πολύ πιστικό το γεγονός να ετοιμάζεται κάτι καινούριο. Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
Ένας σοβαρός λόγος που το 3gs ήταν φωτοτυπία του 3g (εξωτερικά) ήταν θέμα οθόνης.

Εκτός κι αν θεωρήσουν ότι τα "326 ppi" αξίζει να γίνουν πιο λίγο ώστε να μεγαλώσει σε μέγεθος και να πάει στις 4".
Πράγμα όμως που ακούγεται σαν "back-step" στην τεχνολογία.

#70   tesalat

tesalat

    iPH Enthousiast

  • 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/02/2011 - 15:28

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για φήμες και μόνο φήμες...
Για να έχει λόγο να αλλάξει μέγεθος της οθόνης η Apple θα το κάνει μόνο αν έχει να προσφέρει μεγαλύετερη ανάλυση.
Κι επειδή η οθόνη του 4 είναι μόλις μερικών μηνών (640x960 έναντι της 320x480 των 3g/3gs), δε μου φαίνεται πολύ πιστικό το γεγονός να ετοιμάζεται κάτι καινούριο. Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
Ένας σοβαρός λόγος που το 3gs ήταν φωτοτυπία του 3g (εξωτερικά) ήταν θέμα οθόνης.

Εκτός κι αν θεωρήσουν ότι τα "326 ppi" αξίζει να γίνουν πιο λίγο ώστε να μεγαλώσει σε μέγεθος και να πάει στις 4".
Πράγμα όμως που ακούγεται σαν "back-step" στην τεχνολογία.

Το ότι η μεγάλη οικονομική επιτυχία των τελευταίων ετών οφείλεται στο iPhone ουδείς μπορει να αμφισβητησει.
Ποιος ο λόγος να μην μπορει τέτοια εταιρεία να υποστηρίξει 3 διαφορετικές συσκευές συν το iPad καλύπτοντας όλο το πελατολόγιο?

#71   Aelaos

Aelaos

    iPH Enthousiast

  • 494 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/02/2011 - 15:57

Η μεγάλη ποικιλία στα μοντέλα μόνο σύγχυση μπορεί να επιφέρει στο καταναλωτικό κοινό , και στους προγραμματιστές . Σίγουρα η 4" οθόνη είναι πιο ευανάγνωστη από τα 3,5" , αλλά και η 5" καλύτερη από τις 4" κ.ο.κ. Στην ουσία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για φορητή συσκευή , και το πρώτο μέλημα είναι η φορητότητα και η αυτονομία . Εγώ δεν θα ήθελα να αλλάξει το μέγεθος της οθόνης , την βρίσκω μια χρυση τομή , αλλά αν μπορούσαν να μικραίνουν τις διαστάσεις και να το κάνουν από 115,2 χιλ Χ 58,6 χιλ Χ 9,3 χιλ και 137 γραμμάρια , σε 85 χιλ Χ 55 χιλ Χ 7 χιλ με κάτω από 100 γραμμάρια βάρος και διπλάσια αυτονομία . Ούτε για Dual Core πολυσκοτίζομαι , ούτε και το 1 GB Ram . Η δουλεία μου να γίνεται και να μπορώ να χαίρομαι το κινητάκι μου είναι αυτό που μετράει στο τέλος

#72   Alexkor

Alexkor

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:AlexI4

Δημοσίευση 17/02/2011 - 16:36

Συγνωμη παιδια αλλα εγω δεν ζηλευω τις πιο μεγαλες οθονες των ανδροιδων. Μεγαλυτερη οθονη δεν σημαινει κ καλυτερη ποιοτητα κ νομιζω οτι το υπαρχον μοντελο δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο τα κινητα που βγαινουν με μεγαλυτερη οθονη. Σιγουρα ειναι πιο ευχρηστο σ οσους δυσκολευονται να δουλεψουν σε μικροτερες οθονες. Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να δω το επομενο iphone με μεγαλυτερες διαστασεις. Και ουτε θελω να σκεφτω το κοστος της επομενης συσκευης με μεγαλυτερη οθονη, μπαταρια, επεξεργαστη, ραμ γιατι σιγουρα αυτο που δεν προκειται να διαπραγματευτει η apple ειναι η ποιοτητα κατασκευης.

#73   Dimos234

Dimos234

    iPH User

  • 118 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/02/2011 - 23:57

προσωπικα θα ηθελα να δω μια μεγαλυτερη οθονη στο iphone. απο θεμα κατασκευης θα ηθελα να δω παλι την ιδια αλλα θα ηθελα να δω κατι το διαφορετικο το μαναδικο στο νεο iphone διοτι βλεπω τον ανταγωνισμο οπως τα νεα android με 2 πυρηνες που σιγουρα πιστευω να δουμε και απο την apple κατι που ζηλεψα ειναι η 3D οθονη.

Τελευταία επεξεργασία από: Dimos234, 18/02/2011 - 00:04


#74   dusty

dusty

    iPH Enthousiast

  • 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 18/02/2011 - 08:06

Ειχα στα χερια μου για μια εβδομαδα ενα Galaxy S. H μεγαλυτερη απο το iphone 4 οθονη του στο σερφαρισμα μπορει ο,τι κερδιζει λογω μεγεθους το χανει απο την αναλυση οποτε δεν απολαυσα καλυτερο σερφαρισμα με αυτο.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι η 3,5'' οθονη με βολευει μια χαρα και δε με χαλαει καθολου. Αντε να παει το πολυ 3.7
Δε θελω σε καμια περιπτωση ομως να παει 4 ή 5 ή 6 και να γινει το κινητο γκουμουτσα. Ειπαμε παιδια εκτος απο "μινι υπολογιστες" ειναι και κινητα πανω απο ολα. Με την ιδια λογικη σε 2 χρονια οι οθονες των smartphones θα πρεπει να ειναι 6-7 ιντσες. Ελεος δηλαδη!

#75   Spireto

Spireto

    iPH newbie

  • 91 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/02/2011 - 12:47

Ε βέβαια βρε παιδιά εγω βλέπω τα android κινητά με τις οθονάρες τους και μου τρέχουν τα σάλια αλλά διστυχώς υστερούν σχεδόν σε ολα τα άλλα σε σχέση με το iPhone...
Μόνο η μεγαλύτερη οθόνη λείπει απο το iPhone, επεξεργαστής, μνήμη κ.τ.λ. θα αναβαθμιστούν έτσι κι αλλιώς υποθέτω, μόνο η οθόνη μένει να μεγαλώσει λίγο για να μπεί πάλι μπροστά στον ανταγωνισμό γιατι φέτος κακά τα ψέμματα θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός για την Άπλ. Τα αντρόιντ κινητά εξλίσοντε με ταχύς ρυθμούς και όλοι βγάζουν applications και games και για Android πλέον... Τι αβαντάζ θα έχει πλέον η Apple σε σχέση με τους άλλους? Λατρέυω το iPhone αλλά πιστέυω οτι πρέπει να μεγαλώσει την οθόνη του λίγο για να καλύψει όλους τους ενδιαφερόμενους. Τότε 8α αλλάξω το 3GS μου με το iPhone 5. Και το θέλω πολύ αυτό :) ...



Ειμαι χρηστης του android απο την εποχη που ηταν στα νιατα του στην εκδοση 1.5 . Ενω ειναι τρομερο λειτουργικο δυο πραγματα το σκοτωνουν το fragmetion απο τις εταιριες αλλα και η ελλειπης ποιοτητα στις εφαρμογες . Αν και οντως ολο και περισσοτερες εταιριες αναπτυσουν εφαρμογες ολες μα ολες ! υστερουν σε ποιοτητα . Εξου και δεν θα προχωρησω στην αγορα του γαλαξια 2 για να περιμενω να δω τι θα ανακοινωσει η μηλοεταιρια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες