Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 5: 3.7" οθόνη, πλάτη iPod touch, home button αφής (;)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
166 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 01/09/2011 - 02:08

ακριβώς, πούλησα το 4αρακι μου (επειδη ήταν από Αμερική βασικά και με το iOS5 δεν ήθελα να το ρισκάρω με την gevey)εχω 1 3gs τωρα και περιμένω κάτι καινούριο, και το ίδιο να είναι εξωτερικά ελπίζω τουλάχιστον για μεγαλύτερη οθόνη και Α5, αυτά είναι τα 2 πράγματα που πρέπει να έχει για να το πάρω...

Το σίγουρο είναι ότι Α5 επεξεργαστή θα έχει , αλλά υπό-χρονισμένο σε σχέση με αυτόν στο iPad 2 και υπό-χρονισμένο για 2 λόγους...πρώτον διάρκεια μπαταρίας και δεύτερον για χαμηλότερα επίπεδα παραγόμενης θερμότητας !! Βέβαια θα αργήσουν να δημιουργηθούν εφαρμογές που θα τσιτώνουν - εκμεταλλεύονται πλήρως τον Α5 ώστε να δεις πραγματικά τα "δόντια" του , εδώ για τον μέσω χρήστη ο Α4 είναι ήδη υπέρ-αρκετός για αυτά που κάνει στο κινητό του καθημερινά , φαντάσου λοιπόν ότι η επιπλέον επεξεργαστική ισχύ που θα προσφέρει ο Α5 θα είναι για το 80%-90% των καθημερινών χρηστών ΑΝΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΤΗ , με εξαίρεση τους πολύ απαιτητικούς iPhone-gamers !! Αγοράζεις το 5αρι όχι για τον Α5 , δύσκολα φίλε μου θα ζήσεις την τρελή - μοναδική εμπειρία της επιπλέον επεξεργαστικής ισχύος από τον υπάρχον Α4 , οπότε αγοράζεις το 5αρι και σωστά κάνεις επειδή έχεις ξεμείνει από iPhone , άρα ότι βγει και όπως βγει στην τελική το αγοράζεις...τόσο απλά !! Σου εύχομαι καλή αγορά , όπως και να έχει !!

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 01/09/2011 - 02:09


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   iahabibi

iahabibi

    iPH newbie

  • 60 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:kingofthestoneage

Δημοσίευση 01/09/2011 - 11:25

Συμφωνω με τους παραπανω για τη λογικη της apple μιας και ειμαι αρκετα χρονια στο κουρμπετι με μακ προντακτς.

Αλλα παντα θελω να δινω στον ευατο μου καποιες εξτρα ελπιδες για το τι μπορει να συμβει. Μερικα πραγματα που μου δινουν ελπιδες.

IPhone 2G ζορικο update σε 3g με λιγο redesign.

Μεγαλος ανταγωνισμος πλεον. Κακα τα ψεματα το android εχει γινει μεγαθηριο και εχει πολλες αξιοπιστες λυσεις για ολους τους χρηστες.

Μπορει ακομα η μηλοεταιρια να πωρευεται με αυτες τις ιντσες; Εγω τουλαχιστον δεν μπορω, μου βγαινουν τα ματια καθε φορα να γραψω κατι.

Εχει αργησει υπερβολικα πολυ να το ανακοινωσει. Δλδ που δυσκολευεται τοσο; Να kani underclock τον Α5 και να βαλει μια 8mp καμερα; Σιγουρα ετοιμαζει κατι καλυτερο.

Φυσικα ολοι θελουμε κατι καινουργιο και ας γνωριζουμε τη πολιτηκη της εταιριας και τα μαρκετιστικα κολπα που κανει για καθαρος κερδος και οχι αναπτυξη/ευχαριστηση του χρηστη.

Αλλα μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι πλεον σε ολους μας χτυπαει η πορτα του android με υπερκομπλε λυσεις.

Το galaxy s2 του τα ριχνει στη μαπα σε ολους τους τομεις και αν η μηλοεταρεια δεν με εντυπωσιασει θα παω στη λαγανα γιατι δεν ειμαι το παιδακι που παιρνει το iphone για να παιξει tiny wings και να μπει facebook.
Πλεον δεν ειναι 2007 (iphone 2g) αλλα 2011-12 αν δεν παει σε μεγαλυτερες ιντσες θα παρει πουλους.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες