Νέοι iMac με Sandy Bridge επεξεργαστές και τεχνολογία Thunderbolt
Δημοσίευση 04/05/2011 - 00:56
Ad
Δημοσίευση 04/05/2011 - 07:26
Δημοσίευση 04/05/2011 - 11:24
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, τα νέα iMac πλησιάζουν σε απόδοση τα Mac Pro που κυκλοφόρησαν πέρυσι, ενώ είναι σημαντικά ταχύτερα από τα MacBook Pro που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στο 2011!
Ακόμη, η ιστοσελίδα Macworld δοκίμασε ένα 27” iMac με επεξεργαστή Intel Core i5 3.1GHz και αναφέρει ότι είναι το ταχύτερο iMac που έχει δοκιμάσει ποτέ στη σουίτα Speedmark 6.5!
Our overall system performance test suite, Speedmark 6.5, shows the new system to be 16 percent faster than the previous high-end standard configuration iMac, a 27-inch 2.8GHz Core i5 quad-core model with a 1TB 7,200-rpm hard drive, and ATI Radeon HD 5750 graphics with 1GB of dedicated RAM. (Apple considered the older 27-inch 2.8GHz Core i5 iMac a BTO option, but the online Apple Store didn’t treat it like one, so we decided to treat it like a standard configuration model.)
[via Macuser]
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:23
Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 04/05/2011 - 17:25
fixed link
Δημοσίευση 04/05/2011 - 22:21
Οι τιμες ειναι ενα λιγο ποιο χαμηλες??Και οι τιμές στα νέα imac.....http://www.golden-i....art&Itemid=237
Δημοσίευση 04/05/2011 - 22:29
Σκέφτομαι να πουλησω τον i5 μου 27αρη που τον πήρα πριν λίγους μήνες για τον καινούριο 27αρη, πιστεύετε αξίζει η αλλαγή;
Αν το σκεφτεσε στ'αληθεια στειλε μου ενα πμ να το συζητησουμε
Δημοσίευση 04/05/2011 - 22:33
Mac rules...

Δημοσίευση 04/05/2011 - 22:58
Δημοσίευση 04/05/2011 - 23:01
Πάρε το κτήνος, αξίζει! Μάλιστα και για να δεις ταινία είναι όλα τα λεφτά, μία που μιλάμε για ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, άρα μπορείς από απόσταση να χαρείς τις ταινίες σου. Το έκανα εγώ και δεν το μετάνιωσα...Εγώ πάντως είμαι σε δίλημμα: 21,5'' 2,8 i7 ή 27'' 2,7 i5....

Δημοσίευση 04/05/2011 - 23:11
Δημοσίευση 05/05/2011 - 22:59
Επιπλέον η τοποθέτηση ενός SSD δίσκου από το επίσημο service είναι τσιμπημένη αρκετά , αν αγόραζα μεμονωμένα από άλλο κατάστημα έναν SSD ΣΥΜΒΑΤΟ με το σύστημα του iMac ή και ακόμα τον ίδιο που προσφέρει η "μαμά" φυσικά σε μικρότερο κόστος αγοράς και επειδή γνωρίζω ότι μπορεί ταυτόχρονα πλέων να φορά ο iMac έναν κλασσικό HDD και έναν SSD επίσης (τοποθετείτε πίσω από τον οπτικό δίσκο υπάρχει εκεί χώρος) , το ερώτημα είναι υπάρχουν εξωτερικοί έμπειροι τεχνικοί που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση ?? Διότι το να ανοίξει ένας απλός χρήστης έναν iMac είναι σαν να ανοίγει το κουτί της Πανδώρας αν δεν ξέρει , διότι εκεί μέσα όλα είναι πολύ διαφορετικά από τα PC διαρυθμισμένα και για να προσθέσεις κάτι πρέπει να κάνεις επέμβαση ολόκληρη...υπάρχουν λοιπόν εξωτερικοί τεχνικοί??
Δημοσίευση 05/05/2011 - 23:27
Φίλε από πάνω μου αν χάνεις την εγγύηση τι να τον κάνεις τον φτηνό τεχνικό ?!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 00:25
Συμφωνώ σε όλα όσα λες φίλε μου , πλέων τα μηχανήματα της Apple γίνονται εξαιρετικά δυνατά με ότι ποιο τελευταίο κυκλοφορεί , οπότε πάει η εποχή πού ήταν μια γενιά πίσω σε σχέση με τα δυνατά PC , πλέων είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης και η τελευταία κατακόρυφη αναβάθμιση της κάρτας γραφικών με την πανίσχυρη HD 6970 με άφησε θετικά έκπληκτο και προβλέπω από εδώ και πέρα μια νέα εποχή μαζί με όλο και ταχεία αυξανόμενους τίτλους παιχνιδιών στο Mac AppStore , ένδειξη ότι τα iMac είναι πλέων κατάλληλα και για απαιτητικό gaming και πασάρονται ως μια νέα καινούρια πρόταση στην αγορά των παιχνιδο-φίλων , ακόμα βεβαία στην αρχή είναι η όλη φάση , αλλά μπαίνει στο παιχνίδι δυναμικά και σε κανα χρόνο που οι τίτλοι θα πολλαπλασιαστούν σφοδρά και οι κάρτες στην επόμενη αναβάθμιση θα είναι πλέων η κορυφή και ο αφρός και μαζί με τους απίστευτους Ivy Bridge (3D Transistors) , τότε πλέων θα προσελκισει η Apple καινούριο κόσμο που θα θέλει συνάμα και το πολύ δυνατό gaming !!! Οσο για τον τεχνικό φίλε από επάνω , σε καμία περίπτωση δεν ψάχνω τον φτηνό τεχνικό , αντίθετος είμαι υπέρ και του Apple Care για εξασφάλιση από την αντιπροσωπεία , απλά ρώτησα αν θέλω να βάλω έναν SSD αγοράζοντας τον εκτός μαμάς για να τον πάρω στην μισή τιμή και όχι στα 600 ευρό , μπορεί τέλος πάντων κάποιος να τον τοποθετήσει εκεί μέσα , πράγμα που εγώ δεν θέλω και ούτε προτιθέμεθα να δοκιμάσω να τον περάσω κάνοντας εγχείριση έναν iMac...αυτό ρώτησα , αν δηλαδή για τον δίσκο SSD είναι μονόδρομος το servise της Apple !!Για εμένα από τώρα κ στο εξής αξίζει να πάρεις Mac.. Επιτέλους σκέφτηκε η Apple πόσα χρήματα θα βγάλει από τα "ακριβά" παιχνίδια τύπου Windows που θα πουλιούνται μέσω AppStore κ έκανε σοβαρές αναβαθμίσεις στους υπολογιστές της..Ο i5 sandy είναι πιο καλός και γρήγορος από τον απλό i7 οπότε ψηθείτε ανάλογα.. Ssd όχι ακόμα 8Gb μνήμη σίγουρα.. και αν είναι iMac τότε μόνο 27" Αυτή είναι η δική μου ¨"πρόταση".. Φυσικά πάντα θα φωνάζω κ θα λέω πόσο απαράδεκτο είναι ο ένας χρόνος εγγύηση..
Φίλε από πάνω μου αν χάνεις την εγγύηση τι να τον κάνεις τον φτηνό τεχνικό ?!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 03:38

Δημοσίευση 14/05/2011 - 08:47
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες