Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Νέοι iMac με Sandy Bridge επεξεργαστές και τεχνολογία Thunderbolt


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
45 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   dusty

dusty

    iPH Enthousiast

  • 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 14/05/2011 - 09:05

Φυσικά και μπορεί να τον τοποθετήσει οποιοσδήποτε τεχνικός.Η εγγύηση όμως θα είναι το πρόβλημα.Παντος να σου πω κάτι ? Λίγοι θα το παραδεχτούν γιατί δεν είμαστε ευρωπη είμαστε βαλκανια και έχουμε πάντα το καλύτερο γιατί απλά μας πιάνουν Κότσους κ μας τα παίρνουν.. Οι SSD είναι ότι καλύτερο να τον πάρεις έτοιμο με το λειτουργικό του να τον βάλεις πάνω στο μηχάνημα και να πάρεις το 1/4 από τις επιδόσεις που λέει οτι προσφέρει σίγουρα όμως καλύτερες από τους συμβατικούς.Αν όμως θέλεις ένα δίσκο να του κάνεις partition,παρεμβάσεις,σβησίματα,γραψίματα,διπλά bootarismata,klp.είναι εντελώς άχρηστοι.Είναι υπερτιμημένοι σε κάθε περίπτωση.Στο λέω γιατί πλήρωσα SSD 400 ευρω για 64GB k πιάστηκα όπως γράφω παραπάνω Κότσος.Προχτές διάβαζα σε ενα ξένο φόρουμ το ίδιο,αγόρασε ο χριστιανός έναν SSD κ για να μην κάθετε να το στήνει από την αρχή προσπάθησε να κάνει cloning φυσικά κ δεν δούλεψε ποτέ,αλλά και μετά ούτε partition δεν του έκανε έμεινε με τον SSD να τον κοιτάζει στα μάτια..πόσο μάλλον αν στον χρεώνει η Apple 800 ευρω.Εγώ θα παραμείνω μακριά από αυτή την τεχνολογία πάντως για καιρό ακόμα γι'αυτο κ η πρόταση μου δεν τους εμπεριέχει.κ ένα τελευταίο που ξέχασα να γράψω απο πάνω.να είμαστε σίγουροι οτι η Apple έκανε μεγάλο βήμα αλλα με τα σημερινά δεδομένα έκανε το μισο.το άλλο μισό θα το κάνουν οι κατασκευαστές παιχνιδιών με εκπτώσεις.μόνο αυτοί κ όποιος κάνει επαγγελματικό μοντάζ χρειάζεται τους 12000 βαθμούς στο GeekBench k αυτός πάλι εικονικά,γιατί μοντάζ κάνεις σε εξωτερικούς δυστυχώς δίσκους.επίσης το 12000 δεν είναι κάτι τρομερό intel based μηχανήματα το έχουν καταφέρει 1 χρόνο πριν ;).Σε κάθε περίπτωση και εγώ θέλω έναν iMac 27" να τον ξεσκονίζω κάθε μέρα και να πίνω μπροστά του τον καφέ μου αλλά πρέπει να μου δώσει κατι ακόμα,τουλάχιστον άλλον ενα χρόνο εγγύηση γιατί τώρα δεν μπορεί να μου λεει ποσο εκπληκτικά μηχανήματα ειναι αλλά φιλε μετα απο ενα χρόνο δεν ειμαι υπεύθυνος για οτι συμβεί.. αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό. αν το κάνει τοτε θα ειμαι έτοιμος να ξανα πιαστώ Κοτσος ! :)


Η καλυτερη χρηση για εναν ssd, κατα τη γνωμη μου, ειναι να του βαλεις το λειτουργικο συστημα, με τα προγραμματα, τα παιχνιδια και τα εγγραφα που πραγματικα χρησιμοποιεις και τελος.
Φωτος, βιντεος και γενικα setup files ειναι προτιμοτερο να τα εχεις στο δευτερο σκληρο, ειτε ειναι externel ειτε ενας απλος εσωτερικος δισκος.
Ακολουθωντας την παραπανω πρακτικη στο pc του γραφειου και του σπιτιου μου (με vertex 2 120GB και Corsair Force F120 αντιστοιχα) ολα πανε σφαιρατα και απροβληματιστα.
Οι ssd ειναι το παρον και το μελλον. Ευτυχως δηλαδη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες