Γεια σας παιδιά και από μενα! Έγκατέστησα και εγώ πριν 2 μέρες την beta 2 στο ipad 2. Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας ότι για κάποιο λόγο το itunes 10.5 σε Lion αρνούταν πεισματικά να εγκαταστήσει τη beta στο ipad και έτσι το έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα σε windows.
Αμέσως μετά έκανα restore from previous backup αλλά τελικά δε μου πέρασε εφαρμογές αλλά μικρό το κακό, τα συγχρόνισα μετά ξανά! Συνάντησα πρόβλημα στο συγχρονισμό των επαφών, όπου μου έβγαζε μύνημα ότι δε μπορεί να επιτευχθεί σύνδεση (όλα τα άλλα αν δοκίμαζα μεμονωμένα συγχρονίζονταν.) Στο icloud δύο φορές έκανα επιτυχώς backup λίγο πριν γράψω αυτό το μήνυμα πήγα να κάνω άλλο ένα αλλά επανειλλημένα μου έβγαλε ότι υπάρχει πρόβλημα για να ολοκληρωθεί το backup και να δοκιμάσω αργότερα. (Εδώ να ρωτήσω επειδή εγκατέστησα και το icloud στο lion μπορώ να δω κάπου τα ανεβασμένα αρχεία ; ) .
Στα υπόλοιπα το λογισμικό είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Apple και πραγματικά δεν βρίσκω λόγο για jb. Τα gestures όσο δύσκολο κι αν φαντάζει τα συνήθισα αμέσως και με διευκόλυναν πολύ ( να μην πατάω και συνέχεια το home button). Επίσης στα + η μπαταρία που κρατάει αρκετά παραπάνω - μεγάλο πράγμα! Ωραίος ο νέος safari, πολύ γρήγορος με τα tabs (είχα ανοιχτά 5-6 tabs δεν καταλάβαινε τίποτα, η ασύρματη σύνδεση και οι ασύρματες μεταφορτώσεις και συγχρονισμοί δουλεύουν άψογα! Αυτά από μενα και φυσικά περιμένοντας και τις υπόλοιπες beta!
Τελευταία επεξεργασία από: aris4me, 05/07/2011 - 19:05