Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Gaming on a Mac


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 03/07/2011 - 20:51

Δεν ξερω αν αξιζει να μπω στον κοπο να παρω ενα PS3 ασε που στο ps3 ειναι πανακριβα τα παιχνιδια ενω στο pc τα κατεβαζεις σπασμενα... Οθονη εχω μια καλη LED 22''... ποντικακι και πληκτρολογιο ασυρματα ( κομπλε και αυτα) δηλαδη μονο ηχεια δεν εχω... Bluetooth δεν το βρισκω απαραιτητο ( διορθωσε με αν ειμαι λαθος) και μια wifi χρειαζετε οπωσδηποτε ( 50ευρω περιπου).. και μια καλη καρεκλα χρειαζομαι γιατι αυτη που εχω ουτε καν μπρατσα δεν εχει :D :D :

Απο το Πλαισιο αξιζει να στησω το pc ( εξαρτημα προς εξαρτημα )?? [ http://www.plaisio.g...px?show=desktop ]

Επισης αν εχεις χρονο μπορεις να μου πεις την γνωμη σου για το τι χαρακτηριστικα θα χρειαστω για να βαλω και 7 ultimate 64 και Hackintosh(και εαν αξιζει να βαλω τα lion πανω στο μηχανημα), να παιζω ανετα τα παιχνιδακια ( οχι λιωσιμο ομως , normal πραγματα), downloading ( λιωσιμο του mtorrent), και multitasking( να ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ οταν εχω 10 παραθυρα ανοιχτα και να μην παταω ctrl+alt=del και να βλεπω οτι ολα δεν ανταποκρινονται ..)

Οσο για τα antivirus λες ειναι καλυτερα να τα αγορασω? Στο laptop μου εχω κατεβασει τα avast και κατεβασα ενα license file και ειμαι κομπλε , ετσι πιστευω τουλαχιστον..

Σε ευχαριστω πολυ και σορρυ που κανω τοσες πολλες ερωτησεις .. :)

Αγαπητέ πολλά ερωτήματα όντως. Εφόσον έχεις καλά περιφερειακά έχεις LED οθόνη κτλ. και επειδή από ότι διάβασα παραπάνω δεν θέλεις να προβείς στην λύση του PS3 για τους δικούς σου λόγους , ψάχνεις για σπασμένα και κρακαρισμενα στα οποία ομολογώ είμαι κάθετα αντίθετος , διότι την δουλειά των προγραμματιστών την πληρώνουμε σε κάθε επίπεδο και αυτό καλό είναι να περνάει στον κόσμο , επιτέλους ας αλλάξουμε νοοτροπία !! Τέλος πάντων , αν και ο φίλος μας παραπάνω σου εξήγησε ότι και με το PS3 μπορείς να μπεις στον...κόσμο των σπασμένων...κάνοντας κάποια πράματα , προφανώς ενδιαφέρεσαι ολοκληρωτικά για την παραδοσιακή λύση του PC Gaming και όχι της κονσόλας!! Άρα καταλήγουμε ότι πρακτικά ξέρεις τι θέλεις...αυτό που θέλεις είναι μια PC παιχνιδομηχανη , ναι μεν δεν θα το λιώνεις στα παιχνίδια , αλλά στο μέλλον μπορεί και να το κάνεις διότι σου αρέσουν όπως καταλάβαμε όλοι...άρα πας σε PC.
Μπορείς να πας στο Πλαισο - Μουλτιραμα ή κάπου αλλού αντίστοιχα ή σε κάποιο μικρο τοπικό κατάστημα..αν και πολλά κλείσανε ο κόσμος αγοράζει από τα μεγάλα πλέων...ή να τα αγοράσεις μόνος σου τα εξαρτήματα και να το στήσεις εσύ...αλλά πρέπει να ξέρεις 5 πράματα από αρχιτεκτονική hardware ώστε να το στήσεις σωστά και όλα αυτά να συνεργάζονται περίφημα μεταξύ τους...γιαυτό θέλει καλό ψάξιμο , να διαβάσεις συγκρίσεις κτλ. να δεις ποια κομμάτια hardware αποδίδουν καλά και σε συνεργασία με ποια άλλα ώστε να προκύπτει καλό αποτέλεσμα , γιαυτό υπάρχουν διάφορα reviews που σου λένε ο τάδε επεξεργαστής αποδίδει καλύτερα με την τάδε ψήκτρα κτλ. !!
Το Hackintos είναι δίκοπο μαχαίρι...πρέπει να ξέρεις να διαβάσεις και να έχεις κατάλληλο-συμβατό hardware στο PC σου. Στους περισσοτέρους που δοκίμασαν γιατί ουσιαστικά ένας πειραματισμός είναι , ποιο πολύ για να δεις αν μπορεί να γίνει και να το καταφέρεις παρά μια ουσιαστική λύση , οι περισσότεροι λοιπόν διαπίστωσαν κολλήματα , ασυμβατότητες προβλήματα και τα σχετικά οπότε τζίφος. Άλλοι λένε ότι κατά 99% το σύστημα τους ήταν σταθερό μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου βέβαια , πάντως άποψη μου , δεν είναι μια λύση που εσύ προσωπικά πρέπει να επενδύσεις...αν ήσουν φοιτητής πληροφορικής να το έκανες για να μάθεις για την εμπειρία και μόνο και ως κει. Όσοι κάνουν Hackintosh συνήθως ο επόμενος υπολογιστής τους θα είναι ένας κανονικός Apple , οπότε μην μπλέκεις!!
Εφόσον διαθέτεις 2500 ευρώ , αγόρασε ως μια επιλογή ένα 1100+ PC μια παιχνιδομηχανη που να κάνεις ότι ακριβώς θέλεις και σκέφτεσαι φυσικά με τα 7 ultimate 64bit επάνω και αν γίνετε με γνήσιο antivirous , διότι πολλά τσάμπα Free που υπάρχουν χύμα στο δίκτυο , είναι από μόνα τους τα ίδια κακόβουλο υλικό , οπότε προσοχή στα τσαμπί για άλλη μια φορά !! Με τα υπόλοιπα χρήματα εφόσον εχεισ και καλή οθόνη LED , πάρε ένα Mac Mini , τα οποία θα βγουν ανανεωμένα και καινούρια σε ένα μήνα περίπου , με τα λιοντάρια εγκατεστημένα επάνω !! Έτσι εχεισ την εμπειρία του Mac OSX για όλες της καθημερινές χρήσεις σου , με ασφάλεια και ευκολία και έχεις και το δυνατό PC ως παιχνιδομηχανη !! Ένα οικοσύστημα που ο καθένας είναι ειδικός εκεί που πρέπει!! Σύνολο περίπου 2000-2100 ευρώ !! Αν μπορείς να περιμένεις άλλους 6..7 μήνες , τότε αγοράζεις PC με Ivy Bridge τεχνολογία από Γενάρη και μετά και με τις νέες κάρτες γραφικών του 2012 , πάλι στα ίδια χρήματα 1100+ και αν θέλεις ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσουν και τα νέα iMac 2012 πλήρως ανανεωμένα και αναβαθμισμένα - μεγάλη αναβάθμιση - και τσιμπάς με άλλα 1270 ευρώ ένα μικρο iMac 23-24 inches και θα κάνεις όλες τις άλλες πέρα από τα παιχνίδια δουλειές σου εξαιρετικά από εκεί μέσα....σύνολο 2500 ευρώ περίπου και τα δυο...και φυσικά με ότι καλύτερο επάνω τους για την εποχή εκείνη!! Έτσι θα εχεισ και τις 2 πλατφόρμες στο κατάλληλο hardware και θα έχεις την καλύτερη συνολική εμπειρία χρήσης !! Πιστεύω να βοήθησα αγαπητέ !! :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Dimitris5

Dimitris5

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/07/2011 - 21:28

Ναι φιλε..! Με βοηθησες παρα πολυ..!! Χιλια ευχαριστω...
Μαλλον θα περιμενω 6-7 μηνες να παρω ενα καλο pc για gaming και ενα mac mini η τον μικρο iMac για να ζησω την εμπειρια των mac...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες