Μα δε μιλαμε για specifications αλλα για την εμπειρια χρησης με το καθενα απο αυτα.Nα τα χάσει ολα δε θα τα χάσει γιατί έχει μεγάλο αριθμό πιστών followers, αλλα η αλήθεια είναι οτι ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, αν και απο τα 100 μοντέλα που βγαίνουν στην αγορά, μονο 4-5 είναι αυτά που είναι ισάξια σε specifications.
Ας πουμε το iphone 4 δε θα το συγκρίνεις με ολα τα φθηνότερα μοντέλα της Samsung, Sony κλπ, θα το συγκρίνεις μονο με καναδυο μοντέλα (Galaxy S και πάνω κλπ).
Και ηδη απο τα πρωτα reviews βλεπουμε συσκευες οπως το motorola razr και το galaxy nexus να αφηνουν τις καλυτερες των εντυπωσεων.
Εγω θα εχω στα χερια μου και το Galaxy Note (παντα λατρης των μεγαλων οθονων, οπως το αγαπημενο μου dell streak), το οποιο φανταζει εξαιρετικο.
Βλεπω οτι στον τομεα των κινητων ο ανταγωνισμος πλεον περνα μπροστα και αυτο θα φανει και στις πωλησεις μεχρι το αλλο καλοκαιρι.
Στις ταμπλετες δεν εχει ακομα κανενα ανταγωνισμο το ipad 2 (και δεν εχω σκεφτει ουτε στιγμη να το δωσω για καποιο honeycomb tablet).