Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η Vodafone μπλοκάρει το Viber;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
140 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Darudakos

Darudakos

    iPH Contributor

  • 1077 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:08

Τι Carrier settings εχεις ?

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   azriel84

azriel84

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:19

Το τελευταίο update που έδωσαν στο τέλος του 2011. Στο APN δοκίμασα και το webonly.vodafone.gr και το internet.vodafone.gr. Τέλος έκανα και ένα reset settings που επανέφερε το internet.vodafone.gr στο APN. Όλα τα παραπάνω τα πρότεινε το τεχνικό τμήμα της Vodafone. Έκανα και uninstall/reinstall την εφαρμογή. Το Viber αρνείται να κάνει VoIP κλήση.

Τελευταία επεξεργασία από: azriel84, 18/01/2012 - 13:20


#18   Darudakos

Darudakos

    iPH Contributor

  • 1077 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:28

Κάνε και ένα Hard reset μήπως γίνει κάτι..

#19   SirAlex

SirAlex

    iPH Contributor

  • 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:30

Τι Carrier settings εχεις ?



Σωστη ερώτηση. Εκει που λεει ρυθμισεις-γενικα-πληροφορίες-φορέας ποιο version σου λεει;
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#20   azriel84

azriel84

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:31

Ε δεν θα κάνω hard reset επειδή η Vodafone ή και εγώ δεν ξέρω τι μαλα$%*εται...και επαναλαμβάνω πως το θέμα δεν το έχω μόνο εγώ αλλά αρκετοί χρήστες Vodafone. Δεν θέλω να σκέφτομαι άλλα...

Φορέας vf GR11.1, Modem Firmware 1.0.13 αν χρειάζεται και αυτό...

Τελευταία επεξεργασία από: azriel84, 18/01/2012 - 13:32


#21   giorgos_rou

giorgos_rou

    iPH Contributor

  • 1362 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:31

Λίγο έξυπνοι να είμασταν δε θα χρειαζόταν να πληρώνουμε..

Βάλτε όλοι σήμερα σε όλες σας τις συσκευές Skype, Viber, Whatsapp και ακόμη Twitter και Path. Εξοικιοθείτε με τις εφαρμογές και δουλεύετέ 'τες καθημερινά. Έπειτα θα χρειάζεται να έχουμε μόνο SIM για DATA.

Προσωπικά έχουμε οικογενειακό και εγώ πληρώνω μόνο το πάγιο. Viber, iMessages, SKype όλη την ώρα. Τηλέφωνο ποτέ.


Τα λέω και δε με ακούει ΚΑΝΕΝΑΣ και ποτέ. Νομίζουν ότι το What's Up λύνει όλα τα παραπάνω.
Όποιος δεν έχει iPhone, έχει Android παιδιά. Και δόξα τω, η συμβατότητα είναι πλήρης και εκεί.

#22   tsigris

tsigris

    iPH User

  • 175 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:40

Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω παιδιά κολλάει δεν αφήνει η Vodafone χτες το παρατήρησα εντελώς τυχαία ενώ τα μυνηματα στέλνονται κανονικά.σε προγραμμα ultimate 50

#23   azriel84

azriel84

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:46

Όσο πάει, υποψιάζομαι αυτό που δεν παραδέχεται η Vodafone επίσημα...

#24   entzo

entzo

    iPH Addict

  • 716 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 13:58

Η λύση ειναι μια .Cosmote
Πολυ καλυτερη και περισσότερο ,"ανθρώπινη"
Να δεις μετα πως στρωνουν
Φιλικά

#25   azriel84

azriel84

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 14:12

Το θέμα είναι να το διορθώσει το πρόβλημα η Vodafone πριν καταφύγουμε σε τακτικές "φορητότητας" με το γνωστό πρήξιμο έπειτα...

#26   azriel84

azriel84

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 14:29

Όπως ανέφερε φίλος σε άλλο forum, απλά googlάρετε Vodafone Viber και δείτε τα αποτελέσματα σε ξένες ιστοσελίδες...νομίζω πρέπει να αρχίσει γενικό κράξιμο.

#27   giorgos_rou

giorgos_rou

    iPH Contributor

  • 1362 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/01/2012 - 14:31

Η λύση ειναι μια .Cosmote
Πολυ καλυτερη και περισσότερο ,"ανθρώπινη"
Να δεις μετα πως στρωνουν
Φιλικά


LOL WUT
Σόρρυ αλλἀ όλες τα ίδια χάλια είναι, ίδιες η AT&T :P

Θα ήταν ωραία να είχαμε και εδώ μια Verizon :P

Τελευταία επεξεργασία από: giorgos_rou, 18/01/2012 - 14:38


#28   iMarilina

iMarilina

    -

  • 13470 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 18/01/2012 - 14:32

Mην ακούω βλακείες για "ανθρώπινη" Κοσμοτέ και Wind.

Απλά μια ζωή πίσω απο τη Vodafone ήτανε. Σε λίγο θα κάνουν κι αυτές τα ίδια όπως πάντα.
Whatsapp doc?

#29   azriel84

azriel84

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 14:43

Μπα σε κάτι τέτοια η Vodafone τα έκανε όλα μόνη της όπως και στο εξωτερικό...θυμίσου το tethering, μόνο η Vodafone το είχε κόψει.

#30   azriel84

azriel84

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/01/2012 - 21:26

Το θέμα λύθηκε πριν 1.5 ώρα περίπου, όπως ενημερώθηκα πράγματι υπήρχαν λάθος ρυθμίσεις στο δίκτυο της εταιρίας από δική τους αμέλεια. Τέλος καλό, όλα καλά και παραδόξως αμεσότατη αντιμετώπιση του προβλήματος. Εύγε.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες