Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

New 3Gs with 3.1 pre-installed on box


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
225 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   noodles1980

noodles1980

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/10/2009 - 16:38

δεν μου ανοίγει καθόλου το iphone τι κάνουμε τώρα????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   obex

obex

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 16:42

Περίεργο εμένα το πέρασε κανονικά. ???



ειχα βαλει λαθος source, ολα Ok!!

#168   arisf

arisf

    iPH newbie

  • 14 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/10/2009 - 17:40

Καλησπέρα,
Εχω το iphone 3G με την εκδοση 3.1.2..
Επιτέλους μετά απο καιρό είδα ξανα το iphone μου j/b....
Την διαδικασία την έκανα με το blackra1n
Παραθέτω κ link για να δείτε τι κ πως....
http://www.digitalma...sing-blackra1n/
Η όλη διαδικασία μου πείρε μόλις 2-3 λεπτά..... :-)))

#169   MaxII

MaxII

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/10/2009 - 18:05

Διαβαζω σε ολα τα topics που αχολουνται με το συγκεκριμενω θεμα και ειναι ετοιμος να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου!! :(

Δηλαδη ΟΛΑ αφορουν το j/b ....κανεις δεν ενδιαφερεται για unlock......
Εκει που ολοι περιμεναν το j/b της 3.1 ξαφνικα μας προεκυψε 3.1.2 j/b

Για ακομα μια φορα οσοι αγορασαμε απο εξωτερικο πηραμε τα @#$$%δια μας!!! :mad:
Για οσους το αγορασαν απο εξωτερικο και εκανα την $%^κια να αναβαθμησουν σε 3.1 (και κατ'επεκταση bb σε 5.χ.χ) πηραμε τα @#$$%δια μας!!!

Ας μας πουνε καποιοι τουλαχιστον που μπορουσε να το πουλησουμε (εστω και για 200€), τουλαχιστον να παμε να παρουμε κατι αλλο, γιατι απο οτι φαινεται ολα αυτα που λεμε εδω εινα για λιγους...για πολυ λιγους και τυχερους..... :(

#170   kostastnt

kostastnt

    iPH newbie

  • 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 18:18

Για 200 Ευρώ το αγοράζω εγώ... Χωρίς πλάκα...

Αλλά αν κάνεις υπομονή κάποια στιγμή κάτι θα βγει...

#171   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 11/10/2009 - 18:23

Διαβαζω σε ολα τα topics που αχολουνται με το συγκεκριμενω θεμα και ειναι ετοιμος να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου!! :(

Δηλαδη ΟΛΑ αφορουν το j/b ....κανεις δεν ενδιαφερεται για unlock......
Εκει που ολοι περιμεναν το j/b της 3.1 ξαφνικα μας προεκυψε 3.1.2 j/b

Για ακομα μια φορα οσοι αγορασαμε απο εξωτερικο πηραμε τα @#$$%δια μας!!! :mad:
Για οσους το αγορασαν απο εξωτερικο και εκανα την $%^κια να αναβαθμησουν σε 3.1 (και κατ'επεκταση bb σε 5.χ.χ) πηραμε τα @#$$%δια μας!!!

Ας μας πουνε καποιοι τουλαχιστον που μπορουσε να το πουλησουμε (εστω και για 200€), τουλαχιστον να παμε να παρουμε κατι αλλο, γιατι απο οτι φαινεται ολα αυτα που λεμε εδω εινα για λιγους...για πολυ λιγους και τυχερους..... :(


Καλά και εγώ το αγοράζω για 200,00 Ευρώ αλλά σου συτήνω να μη το κάνεις, δεν σε συμφέρει!!!Κάνε λίγη υπομονή...

#172   MaxII

MaxII

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/10/2009 - 18:28

Καλα για τα 200 ετσι το ειπα.....κατω απο 300 δεν θα την πουλαγα μην τρελαθουμε κιολας!! ???
Αλλα πραγματικα μεχρι το τελος του Οκτωβριου αν δεν εχει βγει τιποτα για unlock οντως την πουλαω (σοβαρα) για 300€.

#173   ftasos

ftasos

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 09:49

παιδια παω να κατεβασω το blackra1.exe απο το λινκ που εχει δωθει παραπανω και μου βγαζει το κατωθι μηνυμα. τωρα τι μπορω να κανω για να κατεβασω το αρχειο?


Forbidden
You don't have permission to access /blackra1n.exe on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8k DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 FrontPage/5.0.2.2635 Server at blackra1n.com Port 80

Τελευταία επεξεργασία από: ftasos, 12/10/2009 - 09:49


#174   ftasos

ftasos

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 09:59

ακυρο το παραπανω μηνυμα. τελικα οκ το κατεβασα. τωρα σαν τελειως νεος μετα το jailbraeak με το blackra1 υπαρχει καποιος οδηγος για το τι κανουμε μετα το jailbreak? παιδια sorry αλλα θελω να δω το iphone moy να τρεχει διαφορα οπως ολων των αλλων αλλων και εχω αγχωθει μην κανω καμια πατατα.εχω κανει acount στο itunes παιζει καποιο προβλημα μετα το jailbreak? εχω την 3.1 ΟΤΒ και ειναι αγορασμενο ελληνικο. ας βοηθησει καποιος αν δεν σας γινομαι βαρος! ευχαριστω εκ των προτερων!

#175   kinakos

kinakos

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:18

Παιδια να ρωτησω κατι λιγο ασχετο. Πες οτι εκανα το jailbreak με το καινουριο προγραμμα του GeoHot και καποια στιγμη (μετα απο 1-2 μηνες για παραδειγμα) μου κολλαει το iphone και πρεπει να κανω restore μεσα του itunes. Αν μου πει παλι αναγκαστικα να βαλω καινουρια version (που θα εχει βγει μεχρι τοτε) με την οποια μπορει να χασω παλι το jailbreak μου και να μην μπορω να γυρισω στην παλια version. Και ας πουμε οτι ο GeoHot δεν θα εχει jailbreak για την πιο προσφατη version για εκεινη την ωρα. Τοτε τι θα μπορεσω να κανω σε αυτη τη περιπτωση? Θα μπορεσω να βρω λυση για να κανω restore και να μην χασω το jailbreak?


Σωστή παρατήρηση Aster και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό για να μην βρεθούμε αργότερα σε δύσκολες καταστάσεις...

Πρέπει να κρατήσεις τα signatures του shsh. Δεν ξέρω αν αυτή η υπηρεσία προσφέρεται ακόμα από το cydia αλλά τα νέα tools εικαζεταιβοτι θα ο κάνουν. Έτσι θα έχεις πάντα μια signed version να κανείς restore.

Στην τελική φτιαχνεις ένα custom firmware με το pwnage tool (βγαίνει και για windows) για να έχεις πάντα την πολυτέλεια του restore.


Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Θυμίζω ότι έχουμε jb 3.1.2 με blackrain! Αν εγκαταστήσουμε το pwnage tool μπορούμε να φτιάξουμε custom firmware της version που βρισκόμαστε τώρα???

Αγαπητή Aster, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προνοήσεις να αποθηκεύσεις το .ipsw που τρέχει στο 3Gs σου + το blackra1n για να έχεις Restore από την τωρινή κατάσταση.


Πως μπορώ να αποθηκεύσω το ipsw που τρέχει το κινητό μου τώρα για να μπορώ να κάνω restore; Μπορείς να δώσεις κάποιες οδηγίες?

#176   muddyfox2005

muddyfox2005

    iPH User

  • 170 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:31

Τι custom την υπογράφει η apple όταν πάει κάποιος για restore;

#177   noodles1980

noodles1980

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 12:19

να ρωτήσω κάτι;;;έκανα χτες jb και όλα τέλεια...πέρασα μόνο το cydia...θέλω να περ´ασω και τα άλλα 2 το icy και το installer...έχω σβήσει το blackra1n από το iPhone.τιμπορώ να κάνω;;;;πρέπει να κάνω πάλι jb???ευχαριστώ πόλυ

#178   noodles1980

noodles1980

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 12:22

Και κάτι άλλο! αξίζουν το icy και το installer?

γιατί στο cydia δεν βλέπω και πολλά αξιόλογα apps...βοηθήστε αν θέλετε

#179   mfous

mfous

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 13:42

Παιδιά σας παρακαλώ πολύ πέστε μου (αν μπορείτε0.

Το 3Gs αγορασμένο με 3.1 preinstalled (out of the box) θα παίξει με το Blackra1n?
Θα παραμείνει unlocked με την Cosmote?

#180   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 12/10/2009 - 13:54

Αν έχει αγοραστεί από Ελλάδα είναι ήδη Unlocked! Αν είναι έτσι λοιπόν, κάνε update στην 3.1.2 και μετά jailbreak με blackra1n !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες