Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

New 3Gs with 3.1 pre-installed on box


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
225 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   noodles1980

noodles1980

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 13:57

Παιδιά σας παρακαλώ πολύ πέστε μου (αν μπορείτε0.

Το 3Gs αγορασμένο με 3.1 preinstalled (out of the box) θα παίξει με το Blackra1n?
Θα παραμείνει unlocked με την Cosmote?

θα παραμείνει unlock δεν κλειδώνουν ποτέ όσα είναι αγορασμένα απο ελλάδα. Εγώ χτες έκανα jailbreak με blakra1n αλλά προτείνω να κάνεις πρώτα update την 3.1.2. Αυτό έκανα εγώ και δούλεψε μια χαρά.....δεν είμαι πολύ έμπειρος πολύ και γώ πρόσφατα το πήρα.....αν θές περίμενε απο κάποιον πιο έμπειρο.......ψάξτο πάντως εδώ μέσα στα forums.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο .....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   mfous

mfous

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:01

@noodles1980 & @Christos75

1000 ευχαριστώ. Θα το κάνω και θα αναφέρω....

#183   noodles1980

noodles1980

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:02

Αν έχει αγοραστεί από Ελλάδα είναι ήδη Unlocked! Αν είναι έτσι λοιπόν, κάνε update στην 3.1.2 και μετά jailbreak με blackra1n !

Christo να σε ρωτήσω κάτι επειδή βλέπω πως είσαι αρκετά έμπειρος. Αξίζει να βάλω το icy και το installer?χτες έκανα jb και έβαλα μόνο το cydia και έκανα uninstall το blackra1n απο το iphone μου....Πως το ξαναπερνάω ?ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε

#184   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:29

Christo να σε ρωτήσω κάτι επειδή βλέπω πως είσαι αρκετά έμπειρος. Αξίζει να βάλω το icy και το installer?χτες έκανα jb και έβαλα μόνο το cydia και έκανα uninstall το blackra1n απο το iphone μου....Πως το ξαναπερνάω ?ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε


Δεν θα σου γράψω αν αξίζει...θα σου πω ότι εγώ το έχω βάλει! Και αυτό και το Rock και το Installοus, φαντάζομαι σε αυτό αναφέρεσαι! Καλό θα ήταν να τα εγκαταστήσεις και αυτά! Θα χρειαστούν εκτιμώ στο μέλλον! Τώρα σε ότι αφορά το unistall που έκανες στο blackra1n...δεν έχω άποψη διότι δνε το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω κάποιο φίλο που να έχει κάνει κάτι ανάλογο. Δεν θέλω να σου γράψω κάτι και να σε «κάψω»! Εικάζω, ότι μπορείς να το ξαναπεράσεις και να σετάρεις ό,τι θες από εκεί αλλά με κάθε επιφύλαξη!

@noodles1980 & @Christos75

1000 ευχαριστώ. Θα το κάνω και θα αναφέρω....


Θα αναμένουμε αναφορά αν όλα πήγαν κατ'ευχήν!!!! Καλή τύχη επί τη ευκαιρία...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 12/10/2009 - 14:30


#185   Lenswide

Lenswide

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 18:47

Επιτυχώς έκανα jailbrake σε 2 iphone 3gs 3.1 OTB σε windows 7. Το πρόγραμμα λειτούργησε άψογα και γρήγορα. Πριν ανοίξω το blackra1n.exe τσέκαρα να λειτουργεί με compatibility win ΧΡ .

#186   chria

chria

    iPH newbie

  • 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 09:12

Για να κάνει κανεις JB το 3G (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση) πρέπει να κάνει πρώτα RESTORE από το iTUNES και μετα Blackra1n.

#187   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2009 - 09:22

Επιτυχώς έκανα jailbrake σε 2 iphone 3gs 3.1 OTB σε windows 7. Το πρόγραμμα λειτούργησε άψογα και γρήγορα. Πριν ανοίξω το blackra1n.exe τσέκαρα να λειτουργεί με compatibility win ΧΡ .

Το blackra1n λειτουργεί κανονικά στα 7 και χωρίς compatibility mode.

Για να κάνει κανεις JB το 3G (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση) πρέπει να κάνει πρώτα RESTORE από το iTUNES και μετα Blackra1n.

Αν θέλεις να περάσεις την 3.1.2 και το τηλ είναι από Ελλάδα απλά κανε την αναβάθμιση σε 3.1.2. Αν έχεις κατεβάσει το firmware από αλλού πχ από το forum κρατά πατημενο το shift όταν κλικαρεις το restore και μπορείς να επιλεξεις χειτοκινητα ποιο firmware θα περάσεις. Μετά το restore και όταν το iTunes σε ρωτάει αν θέλεις να σεραρεις την συσκευή σαν new iPhone ή από το backup κλικαρεις το backup για να σου κρατήσει ακόμα και τις ρυθμίσεις που είχες στο iPhone και να σου συγχρονισει τις εφαρμογές επαφές και τη μουσική σου όπως τα είχες πριν το update ακόμα και την θέση τω icons.

#188   Aster

Aster

    iPH Addict

  • 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 10:56

Μου έβγαλε την ψυχή αλλά τελικά τα κατάφερα. :)
Με το blackra1n δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα, το περασα σε δέκα δευτερόλεπτα, όμως με πετούσε συνέχεια από το Cydia, ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα.
Τώρα όμως παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ υπάρχει κάποιο tutorial πως και τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να έχω την πολυτέλεια να μείνω στην έκδοση 3.1 και να μην πάω αναγκαστικά στην καινούργια version αν χρειαστεί να κάνω restore μέσω του iTunes?

Αξίζει να βάλω το icy και το installer?

Εγώ με το Icy ήμουνα πάρα πολύ ευχαριστημένη, τώρα με το blackra1n όμως δεν μπορώ να βάλω και το Icy και το Cydia, όταν βάζω το Icy "γκρινιάζει" το Cydia και δεν δουλευει σωστά, αναγκαστικα και το έσβησα το Icy. :(

Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 13/10/2009 - 10:57


#189   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2009 - 10:59

Μου έβγαλε την ψυχή αλλά τελικά τα κατάφερα. :)
Με το blackra1n δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα, το περασα σε δέκα δευτερόλεπτα, όμως με πετούσε συνέχεια από το Cydia, ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα.
Τώρα όμως παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ υπάρχει κάποιο tutorial πώς και τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να έχω την πολυτέλεια να μείνω στην έκδοση 3.1 και να μην πάω αναγκαστικά στην καινούργια version αν χρειαστεί να κάνω restore μέσω του iTunes?


Εγώ με το Icy ήμουνα πάρα πολύ ευχαριστημένη, τώρα με το blackra1n όμως δεν μπορώ να βάλω και το Icy και το Cydia, όταν βάζω το Icy "γκρινιάζει" το Cydia και δεν δουλευει σωστά, αναγκαστικα και το έσβησα το Icy. :(

Δεν φταίει το blackra1n.Πολλές φορές κλωτσάει το icy με το cydia στο ίδιο iPhone. Αν πρέπει να κάνεις επιλογή θα πρότεινα Cydia.

#190   pavou

pavou

    iPH newbie

  • 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:13

Διαβαζω σε ολα τα topics που αχολουνται με το συγκεκριμενω θεμα και ειναι ετοιμος να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου!! :(

Δηλαδη ΟΛΑ αφορουν το j/b ....κανεις δεν ενδιαφερεται για unlock......
Εκει που ολοι περιμεναν το j/b της 3.1 ξαφνικα μας προεκυψε 3.1.2 j/b

Για ακομα μια φορα οσοι αγορασαμε απο εξωτερικο πηραμε τα @#$$%δια μας!!! :mad:
Για οσους το αγορασαν απο εξωτερικο και εκανα την $%^κια να αναβαθμησουν σε 3.1 (και κατ'επεκταση bb σε 5.χ.χ) πηραμε τα @#$$%δια μας!!!

Ας μας πουνε καποιοι τουλαχιστον που μπορουσε να το πουλησουμε (εστω και για 200€), τουλαχιστον να παμε να παρουμε κατι αλλο, γιατι απο οτι φαινεται ολα αυτα που λεμε εδω εινα για λιγους...για πολυ λιγους και τυχερους..... :(


Καλημέρα (αν και το πρώτο μου post) καλώς σας βρήκα :)

ρίξε μια ματιά εδώ και πες μας για αποτελέσματα , δεν το έχω κάνει μιας και περιμένω το δικό μου 3GS και θά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μιας και δεν είναι Unlocked

#191   ftasos

ftasos

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:31

καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης. κανω jailbreak την 3.1.2 me to blackra1n και εχω κολλησει στην οθονη done wait for rebbot. ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο και τι πρεπει να κανω? ευχαριστω εκ των προτερων!

#192   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:32

Δεν φταίει το blackra1n.Πολλές φορές κλωτσάει το icy με το cydia στο ίδιο iPhone. Αν πρέπει να κάνεις επιλογή θα πρότεινα Cydia.


Και εγώ Cydia ψηφίζω αν και τα έχω και τα δύο (cydia+Icy) στο j/b τηλέφωνό μου και δουλεύουν άψογα αμφότερα!!!

#193   kaniafas

kaniafas

    iPH newbie

  • 27 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 18:09

Παιδια εγω εχω to 3GS αγορασμενο με εκδοση 3.0. Θα κανω update σε 3.1.2 και μετα j/b. Σωστα ως εδω? 1. Θα δουλεξει με blackrain? 2. Αν θελησω να κανω restore σε ποια εκδοση θα μου το κανει? σας ευχαριστω...

#194   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2009 - 18:27

1. Nαι
2. Restore μόνο στην 3.1 Εκτώς αν εννοείς update οπότε θα γίνει στην 3.1.2

#195   kinakos

kinakos

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:48

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Θεωρώ ότι τώρα που η apple είδε το jailbreak θα βγάλει νέο firmware για να κλείσει την τρίπα που εκμεταλεύτηκε ο Geohot.
Τι πρέπει να κάνουμε τώρα ώστε σε περίπτωση restore να προστατέψουμε το jailbreak μας εφόσον βγει νέα version?
Πρέπει να πάρουμε κάπως τα ECID files (δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτά);
Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για να ξέρουμε ότι πάντα τουλάχιστον θα είμαστε σε θέση να κάνουμε restore με jailbrake τουλάχιστον στην
υπάρχον version (3.1.2).

ΥΓ: Δεν μιλάω για θέμα διατήρησης unlock, αναφέρομαι στα κινητά που είναι αγορασμένα από ελλάδα και έγειναν για πρώτη φορά jailbrake με blackra1n .
Διαβάζω κάτι και γιαυτό ο project που λέει να βιαστούμε αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πολλά πράγματα http://thefirmwareum...la.blogspot.com

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες