Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Μαύρες κηλίδες σε iMac 27"


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   argate7

argate7

    iPH Contributor

  • 1.735 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/04/2012 - 21:35

Ωχ... Ωχ... Το βλέπω να μού'ρχεται... Μαζί μ'αυτό και το εγκεφαλικό... Ευτυχώς έχω την τριετή εγγύηση και ελπίζω να επισκευάζεται... Αν όμως δεν επισκευάζεται, μπορώ να ζητήσω αλλαγή μηχανήματος? Είναι από την εγγύηση του Κωτσόβολου που έλεγε ότι σε περίπτωση που οποιαδήποτε βλάβη του δεν επισκευάζεται ο πελάτης υποχρεωτικά αποζημιώνεται με ένα νέο υπολογιστή. Ελπίζω να το καλύπτει αυτό..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Heatspreader

Heatspreader

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/04/2012 - 22:39

Φιλε μου, εγω αρχικα θα στειλω email στην Apple. Αν δεν με καλυψουν, θα το παω αλλιως. Αν με βοηθησουν και τα Forum να δωσουν δημοσιοτητα στο θεμα με καποια ειδηση στις κεντρικες σελιδες, θα ηταν καλο. Θα ψαξω οσους εχουν 27ριδες iMacs μηπως θελουν να βοηθησουν και αυτοι. Αλλιως μονος μου.

Γιατι δηλαδη πρεπει να παω το iPad να πληρωσω βενζινη ή ταξι, να χασω χρονο και να πρεπει να ξαναπαω για να μου δωσουν αλλο; Δεν θελω ουτε μια ωρα να μεινω χωρις iPad. Και δεν ειναι η δουλεια μου, θελω να παιζω Infinity Blade. Εχω σκασει 1000αδες Ευρω επειδη θελω!
Γιατι πρεπει να πηγαινω τον iMac για κατσαβιδιασμα; Να μου αλλαζουν οθονες; All in One δεν ειναι; Δεν θελω να ανοιχτει το μηχανημα μου! Επαιρνα και PC και το εφτιαχνα και μονος μου!
Οι Apple users εχουμε ερωτα με αυτα. Μας αρεσει που ειναι ενα πραμα και ομορφο. Δεν καταλαβαινουν οτι αυτο χαλαει τον ερωτα, το παθος που εχει ο αλλος με το μηχανημα του; Δεν αρκει να δουλευει κατι. Χρειαζεται να κοιμασαι και ησυχος οπως ελεγε και ο Jobs.

Οποιος θελει ας μου στειλει ενα pm. Να οργανωθουμε παιδια. Με το να μην αγορασεις, δεν τους κανεις ζημια. Ειμαστε μικρη χωρα εδω στην Ελλαδα. Με το ζορι μας τα πουλανε και με το ζορι μας παρεχουν Service.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες