Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

iPhone 3G blackra1in jailbreak fix


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
71 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   fly3003

fly3003

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 20:38

καλησπερα εκανα το fix αλλα τιποτα και παλι κολλαγε στο running to blackra1n και to iphone στο recovery mode μετα οταν κλεινω το blackra1n μου λεει πως εχει γινει το jailbreak και να κανω reboot στο τηλ.υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω????και ολα αυτα σε XP SP3 και σε windows 7........

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   avpap

avpap

    iPH User

  • 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Aλάνες πριν πολλά χρόνια.

Δημοσίευση 12/10/2009 - 21:04

Εκανες αυτή τη διαδικασία;

#18   iWizard

iWizard

    iPH Member

  • 228 μηνύματα
  • Twitter:@limneos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 12/10/2009 - 21:17

Για όσους έχουν πρόβλημα σε Vista ή Windows 7, μην το τρέχετε σαν Administrator.

Ακόμα καλύτερα:
Κλείστε το UAC ,κάντε επανεκκίνηση...και make it ra1n...

Δεν είχα κανένα πρόβλημα χωρίς UAC ενεργό και φαίνεται πως εκεί έγκειται το πρόβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από: iWizard, 12/10/2009 - 21:18


#19   dreamangel25

dreamangel25

    iPH Addict

  • 858 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 12/10/2009 - 22:41

τα εχω δοκιμασει ολα και εχω απογοητευτει!κανεις καμια ιδεα?συνεχιζει να μενει το iphone στο itunes και το jailbreak να γραφει running :mad:

#20   yianko

yianko

    iPH Member

  • 236 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 22:49

Ειναι θεμα τυχης μην αγχωνεσαι και πολυ....απλα εινια κακογραμμενο προγγραμα και δουλευει οποτε θελει....Εμενα μου εγινε το jailbreak το 3G και μετα το εκανα restore και τωρα δεν ξανα γινεται....αλλα τωρα περασα MAC OS X portal for windows και το κανω με pwnage tool αλλα περιμενω το iREB αυριο που θα βγει για να κανω το downgrade....

#21   dreamangel25

dreamangel25

    iPH Addict

  • 858 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 12/10/2009 - 23:31

εχω δοκιμασει 100 φορες!το κουφο ποιο ειναι?οταν μου βγαζει στην οθονη του κινητου το ιtunes,το κανω hard reboot και μολις το αφαιρω απο την usb μου λεει πως το jailbreak εγινε, ενω δεν εχει γινει!!!
Δεν παμε καθολου καλα..........!!!!!!!!! :mad:

#22   yianko

yianko

    iPH Member

  • 236 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 23:35

Εμενα μου εγινε μετα απο 36 φορες που το δοκιμασα και 6 restore....βγαζει αυτο το μυνημα γιατι νομιζει το "ΤΕΛΕΙΟ" και "ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ" προγραμμα το γιωργακη οτι εγινε!!!!Μην το προσπαθεις αλλο φτανει...και σε εμενα που εγινε μια φορα οποιο προγραμμα και αν περνουσα απο cydia δεν λειτουργουσε κανενα καλα....ασ'τα βραστα!!!γενικως.....

#23   fly3003

fly3003

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 00:44

παιδια και εμενα τα ιδια και το εκανα και οπως μ ειπε ο avpap και παλι τα ιδια και ξαφνικα εκει που μου εβγαζε τα ιδια με εσας το εκλεισα με boot(πατημενο home button και power button)και μ εβγαλε τον γιωργακι.......τι να πω ας του στειλουμε κανενα mail μπας και το φτιαξει.......

#24   AlfistaFotis

AlfistaFotis

    iPH newbie

  • 25 μηνύματα
  • Twitter:@alfistafotis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:50

Παιδιά δεν είναι τίποτα. Σε vista 64-bit(κιόλας) αφού κάνει restore την 3.1.2 και πριν κάνει unlock το itunes την συσκευή, τότε πατήστε το blackrain.

#25   ipotas

ipotas

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:51

Και εγω ειχα προβλιμα στην αρχει για 3g παντα! εκανα το εξις ανιζα το προγραμα blackra1n και με τα πατισα make it ra1n meta apo liga deytera συνδεσα το iphone στο pc και μου εμφανιστηκε ι πολυ ποθητη μουτσουνα τοu geohot και μετα ολα εγινενα μονα τους ( βεβεα εγω δν κρατισα backup δεν ξερος αμα αυτο επεχε ρολο τα εσβησα ολα οπως ηταν) προτα ετρεχα το blackra1n! το itunes ηταν κλιστο ανιζε οταν σινδεσα το iphone με το pc!

Τελευταία επεξεργασία από: ipotas, 13/10/2009 - 01:54


#26   paskalare

paskalare

    iPH newbie

  • 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 07:16

καντε τα εξης:

1. Ανοιξτε το itunes με συνδεμενο το iphone και περιμενετε να το βρει. Βγαλτε επιλογη για αυτοματο sync.
2. Αφου το βρει παρτε μια βαθια ανασα και τρεξτε το blackra1in χωρις να κλεισετε το itunes.
3. Ειστε ετοιμοι.

:rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: paskalare, 13/10/2009 - 07:19


#27   minotavrs

minotavrs

    iPH User

  • 178 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:01

Για το αναθεμα ειναι το εργαλειο.... ουτε σε 7aria ουτε σε xp παιζει με & χωρις dll kai otι αλλο εχει προταθει εδω μεσα... οποιος βοηθησει να το στησω κερδιζει την μπλε βαφή (πριν το πεταξω στην θαλασσα)

Τελευταία επεξεργασία από: minotavrs, 13/10/2009 - 15:05


#28   cacau

cacau

    iPH newbie

  • 30 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 18:40

Παληκάρια μου τα κατάφερα , αλλάζοντας υπολογιστή... και μετά από καμιά δεκαριά προσπάθειες . Δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος , απλά κάνεις όσα λένε παραπάνω τα παιδιά , παίρνεις βαθειά ανάσα - σταυρώνεις τα δάχτυλα κι ο θεός βοηθός ! Ή κάνεις υπομονή μέχρι να γίνει κάτι πιό αξιόπιστο... Συνίσταται σφόδρα μετά την ταλαιπώρια που έφαγα... :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: cacau, 13/10/2009 - 18:40


#29   Dinko

Dinko

    iPH User

  • 115 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:05

Δείτε λίγο κι αυτό ίσως βοηθήσει:

http://www.iphonehel...1n-μεγα-οδηγοσ/

#30   georgep

georgep

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/10/2009 - 18:40

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας!!! Εγώ έκανα την διαδικασία κανονικά σε 3G και δούλεψε με την πρώτη!!! Το πρόβλημα μου είναι ότι ο Installus δεν μου δουλεύει σωστά ενώ μπαίνω στο μενού και διαλέγω το app που θέλω να κατεβάσω δείχνει ότι θα ξεκινήσει να κατεβάζει αλλά πάντα σταματάει εκει!!!

HELP

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες