Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

iPhone 3G blackra1in jailbreak fix


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
71 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   leontokardos

leontokardos

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:50

παιδια εγω εκανα τη διαδικασια επιτυχωσ αλλα με βγαζει προβλημα στο σαμβια πολλεσ εφαρμογεσ τησ εχει με ερωτιματικο καθωσ και αυτεσ απο το χακυλουσ και δεν μπορω να τησ κατεβασω ειδικα το απ συνγ οποιοσ μπορει ασ βοηθησει ευχαριστω

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Stavrakas

Stavrakas

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2009 - 16:25

αδερφε και φιλε μου εσυ που ειπεσ για το 3g να'σαι καλα

με το που ενεργοποιησα το 3g φτιαχτηκε ρε μεγαλε

θηριο μπραβο σου ρε πραγματικα σου αξιζει νομπελ!!!!!

#33   miros

miros

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/11/2009 - 22:44

παιδια καλησπερα ειμαι καινουριος......εβαλα το blackra1n και το cydia και ολα καλα κατεβασα διαφορα prgms οταν ομος εκλεισα το τηλ και το ανειξα μου πεταξε τιν οθονη με το itunes...... recovery. παντα αυτο θα κανει? ευχαριστω εκ των προτερων και συνγχαρητηρια για το forum.

#34   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 19/11/2009 - 22:51

ΓΙΑ Οσους οταν κάνετε επανεκιννηση σας βγαζει το iphone Σε recovery mode

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

#35   scoob

scoob

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2009 - 10:31

καλημερα.ενω εχω κανει jailbreak με blackra1n και εχω κατεβασει κανονικα το cydia

δεν μπορω μεσω appulous να περασω εφαρμογες!!τις κατεβαζω στο pc αλλα οταν παω

να κανω sync δεν περνανε μου βγαζει unsecured error!! any ideas???

#36   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 28/11/2009 - 10:35

καλημερα.ενω εχω κανει jailbreak με blackra1n και εχω κατεβασει κανονικα το cydia

δεν μπορω μεσω appulous να περασω εφαρμογες!!τις κατεβαζω στο pc αλλα οταν παω

να κανω sync δεν περνανε μου βγαζει unsecured error!! any ideas???


Περνάς το repo του hackulo και στην συνέχεια κατεβάζεις το AppSync for 3.1

#37   scoob

scoob

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2009 - 10:51

Περνάς το repo του hackulo και στην συνέχεια κατεβάζεις το AppSync for 3.1

καταρχας thanks για το αμεσο reply!!!απλα επειδη ειμαι λιγο ως πολυ ασχετος αυτα που λες τα κατεβαζω στο pc η στο iphone??

#38   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 28/11/2009 - 10:58

καταρχας thanks για το αμεσο reply!!!απλα επειδη ειμαι λιγο ως πολυ ασχετος αυτα που λες τα κατεβαζω στο pc η στο iphone??


Αφορά καθαρά το κινητό! Θα ανοίξεις το Cydia και θα περάσεις το repo και στην συνέχεια θα κατεβάσεις το AppSync for 3.1

Διαβασε πιο αναλυτικά εδώ

My link

#39   scoob

scoob

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2009 - 16:47

Αφορά καθαρά το κινητό! Θα ανοίξεις το Cydia και θα περάσεις το repo και στην συνέχεια θα κατεβάσεις το AppSync for 3.1

Διαβασε πιο αναλυτικά εδώ

My link

γραφω στο search cydia repo και appSync και δεν τα βρισκει!τι λάθος κανω??

#40   aghhr

aghhr

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2009 - 17:54

παιδιά προσπαθώ να περάσω το ρεο του hackulo, cydia.hackulo.us αλλα η cydia μου βγάζει μύνημα ότι δεν αναγνωρίζει το repo. Μπορεί κάποιος να βοηθήσεί;

#41   scoob

scoob

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2009 - 18:02

παιδιά προσπαθώ να περάσω το ρεο του hackulo, cydia.hackulo.us αλλα η cydia μου βγάζει μύνημα ότι δεν αναγνωρίζει το repo. Μπορεί κάποιος να βοηθήσεί;

αδερφε πως το βρισκεις το repo??

#42   sisgate10

sisgate10

    iPH User

  • 135 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/04/2010 - 14:21

ρε παιδια εμενα οταν παω start μου βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει...ξερετε τι να κανω???

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 18/04/2010 - 14:23
Greeklish σε Ελληνικα.


#43   sisgate10

sisgate10

    iPH User

  • 135 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/04/2010 - 14:22

sorry make it rain ηθελα να πω

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 18/04/2010 - 14:24
Greeklish σε Ελληνικα.


#44   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.102 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 18/04/2010 - 14:25

Θα σε παρακαλεσω απο την επομενη φορα να γραφεις με Ελληνικα και πεζα γραμματα διοτι τα greeklish απαγορευονται.Στο θεμα σου τωρα.Κανε αναβαθμιση στο antivirus σου και ξαναδοκιμασε.Ποια εκδοση iTunes εχεις?

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 18/04/2010 - 14:26


#45   sisgate10

sisgate10

    iPH User

  • 135 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/04/2010 - 14:37

το itunes μου ειναι οκ γιατι εχω το 9...εκανα update...οταν παταω να τρεξει το προγραμμα μου βγαζει δεν ειναι δυνατος ο εντομισμος στοιχειου επειδη το ASL.dll δεν εντοπιστηκε...

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες