Γι’ αυτό πάντα θα υπάρχει jailbreak!!

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:10

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:17
Τελευταία επεξεργασία από: WishmasteR, 14/10/2009 - 13:26

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:25

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:33
σαφώς αλλά αν τυχόν ανννν καταφέρει να κλειδώσει ένα προιόν εγώ που θα το αγόραζα δεν θα το κάνω και όταν αρχίσει και χάνει πελάτες και ακούνε παράπονα τότε θα αλλάξει νοοτροπία αλλιώς θα ναυαγίσει.. μετά από χρόνια ή θα απολύσει τους μισούς εργαζόμενους γιατί δεν έχει $$
 Τωρα δεν μπορουμε να βαζουμε cracked apps και θα πρεπει να σας πληρωσουμε!! Και θα σου πει ο ιδιος ο Steve.. Οχχ μας συγχωρειτε δεν θα επαναληφθει, φυσικα και θελουμε να μην χρειαζεται να μας δινετε λεφτα..
 Τωρα δεν μπορουμε να βαζουμε cracked apps και θα πρεπει να σας πληρωσουμε!! Και θα σου πει ο ιδιος ο Steve.. Οχχ μας συγχωρειτε δεν θα επαναληφθει, φυσικα και θελουμε να μην χρειαζεται να μας δινετε λεφτα..   

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:48

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:59

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:09

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:37
Δε το σχολιάζω οτι συγκρίνεις το πιο εύχρηστο και όμορφο λειτουργικό που έχει φτιαχτεί (iphone os) με linux..Καλά χρησά τα linux αλλά σε κινητό...??μην τρελαθουμεΠοιος λέει πως δεν θα υπάρξει port του android για το iPhone ή κάποιο limo? Ποιον θα χαλαγε να τρέχει ένα λινουξακι στο iPhone?
 Πρέπει να είναι κάποιος ψηχοπαθής για να το κάνει..Ναι ναι ξέρω έχουν αρχίσει ήδη να το κάνουν αλλα αυτό δεν αναιρεί το προηγούμενο...
 Πρέπει να είναι κάποιος ψηχοπαθής για να το κάνει..Ναι ναι ξέρω έχουν αρχίσει ήδη να το κάνουν αλλα αυτό δεν αναιρεί το προηγούμενο...  
 Τελευταία επεξεργασία από: sjonjon, 14/10/2009 - 15:44

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:37

Δηλαδή, πόσο έπρεπε να έχουν αυτά τα προγράμματα;
   Δηλαδή, πόσο έπρεπε να έχουν αυτά τα προγράμματα;   Έχεις δει κανά GPS φθηνότερο και δεν το ξέρω; Έχεις δει επίσης τις τιμές των παιχνιδιών που αναφέρεις σε άλλες κονσόλες; Πολύ πιο ακριβές. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
  Έχεις δει κανά GPS φθηνότερο και δεν το ξέρω; Έχεις δει επίσης τις τιμές των παιχνιδιών που αναφέρεις σε άλλες κονσόλες; Πολύ πιο ακριβές. Μην τα ισοπεδώνουμε όλαFollow me on twitter

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:45

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:47
Αγαπητέ φίλε οπως έγραψα και εχθες σε άλλο νημα, εγώ και πολύ άλλοι, δεν θέλουμε να κρατήσουμε ενα iphone χωρις JB.Οι κινήσεις της Apple δεν είναι κινήσεις εντυπωσιασμού: Η Apple ΠΡΑΓΜΑΤΙ θέλει να καταργήσει εντελώς το Jailbreak. Είναι καθαρά θέμα αρχής και φιλοσοφίας: Απο τότε που υπάρχει η Apple σαν εταιρεία, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί. Οτιδήποτε ξεφεύγει απο τον έλεγχο της, πολύ απλά προσπαθεί να το τραβήξει πίσω. Δεν έχει να κάνει με marketing, έχει να κάνει με τα μυαλά που κουβαλά ο Steve Jobs και όλοι αυτοί που τον περιβάλλουν. Οι άνθρωποι θέλουν πολύ απλά να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προϊόντος τους, και τον αποκλειστικό λόγο στο πως θα το χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Οπότε δεν θα με εξέπλητε καθόλου αν κάποια στιγμή η Apple έβρισκε πράγματι κάποιο τρόπο να καταργήσει μόνιμα το Jailbreak. Και τελικά ο μόνος λόγος που η Apple εξακολουθεί να έχει πελάτες, είναι επειδή παρά τα σφιχτά λουριά, βγάζει καταπληκτικά προϊόντα...

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:52
Δινεις 700 ευρω για να μπορεις να δεις και να αποθηκευσεις ενα attachment, να μπορεις να στειλεις σε καποιον αλλο, κατι που εχεις αποθηκευμένο και πολλα αλλα που είναι εδω και χρονια στανταρ.
Αλλιως τι μενει?
Μια οθόνη με το καλυτερο touching που υπάρχει και ενα κλειστο αλλα πολυ απλο και ευχρειστο λειτουργικο.

Follow me on twitter

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:54

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:55

Δημοσίευση 14/10/2009 - 16:09
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες