Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple Blocks Jailbreak in New iPhone 3GS Units!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   mastersifou

mastersifou

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:10

Παιδιά να πω κάτι για να τελειώνουμε. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην apple είναι προγραμματιστές . Στην γλώσσα του προγραμματισμού και των υπολογιστών να ξέρετε ότι ποτέ δεν υπάρχει το τέλειο σύστημα. Πάντα θα γίνονται αναβαθμίσεις γιατί πάντα θα υπάρχει κάποια τρύπα. Από την άλλη πλευρά έτσι υπάρχουν και οι χακερς, προγραμματιστές οι οποίοι δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα το κάνουν από χόμπι. Στην ουσία οι χακερς είχαν δημιουργηθεί για να κλείνουν αυτές τις τρύπες και να λένε στους administrators που υπάρχουν αυτά τα «λάθη». Έτσι γίνεται και τώρα βρίσκουν κάποια τρύπα και οι προγραμματιστές της apple την κλείνουν. Έλα όμως που θα υπάρχουν πάντα τρύπες . Οι χάκερς πιστεύουν ότι η πρόσβαση στην πληροφορία αποτελεί παγκόσμιο κοινό αγαθό και ότι είναι ηθικό καθήκον τους να μοιράζονται τις ικανότητές τους τόσο δημιουργώντας λογισμικό ανοικτού κώδικα, όσο και διευκολύνοντας την πρόσβαση σε πληροφορίες και υπολογιστικούς πόρους, όπου αυτό είναι εφικτό. Έχουν, επίσης, την αμφιλεγόμενη πεποίθηση ότι το «σπάσιμο» και η «εξερεύνηση» ενός υπολογιστικού συστήματος, τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και (κυρίως) λογισμικού είναι ηθικά αποδεκτή, εφόσον ο χάκερ δεν διαπράττει κλοπή, βανδαλισμό ή παραβίαση εμπιστευτικότητας.. Για τους χάκερς, όποιος «αξίζει αυτόν τον τίτλο, είναι στην πραγματικότητα ένας έξυπνος προγραμματιστής ή άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες στην κατανόηση και το χειρισμό υπολογιστικών συστημάτων».
Γι’ αυτό πάντα θα υπάρχει jailbreak!! :D :D :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   WishmasteR

WishmasteR

    iPH newbie

  • 68 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:17

καλα θα κανει η apple και οποιαδηποτε apple να καταλαβει γιατι μπαινει ο κοσμος στην ταλαιπωρια και ψαχνει τροπους να ξεκλειδωνει τις συσκευες που ακριβοαγοραζει. γιατι πολυ απλα δεν φτανει που δινεις ενα καρο λεφτα να αγορασεις μια συσκευη, στην εχουν κλειδωμενη, ολα τα προγραμματα ειναι πανακριβα και γινεσαι ο ευκολος στοχος των επιτηδιων εταιριων που εχουν σκοπο να αρμεξουν τον κοσμακη (και δεν μιλαω για τα παλικαρια τους devs που βγαζουν ενα app στο applestore και το πουλανε 1 ευρω, τετοιες εφαρμογες εχω αγορασει μπολικες, αλλα για τις εταιριουλες οπως Navigon/tomtom/ΕΑ/Gameloft που μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες - ακου κει 100 ευρω για προγραμμα πλοηγησης που ειναι και μουφα, ελεος!).
ο κοσμος θελει να δινει πολλα λεφτα και να αγοραζει κατι το οποιο μετα να του παρεχει ΔΩΡΕΑΝ παροχες/προγραμματα/υπηρεσιες/εφαρμογες, δε θελει να δινει πολλα λεφτα και πριν και μετα την αγορα, νιωθει κοροιδο.
ε οχι λοιπον, οι φιλοι μας οι hackerαδες θα συνεχισουν να τα σπανε και να μας δινουν την δυνατοτητα να απελευθερονουμε τις συσκευες που εχουμε αγορασει. οτι και να κανουν αυτες οι εταιριες, οσο και να προσπαθισουν να κανουν τις συσκευες αυτες hack-free, ειναι πρακτικα αδυνατον. παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν τροποι να hackαριστουν.
BTW ειμαι νεος κατοχος iPhone 3GS και το εκανα JB με το που το παρελαβα, γιατι πολυ απλα ειμαι κατα των κερδοσκοπων εταιριων οπως η μαμα Μηλο και ενω ειναι φανταστικη κατασκευαστικη εταιρια με τρελο τμημα inovation, δυστυχως εχει κολημα στο να σου ρουφαει το αιμα απαξ και τσιμπισεις και αγορασεις καποιο προιον της αντι να σε επιβραβευει.
και οσοι πουν καλα ντε και γιατι πηρες iPhone και δεν πηγες να παρεις ενα Android που ειναι opensource? θα το προτιμουσα το Android αν υπηρχε καμια συσκευη της προκοπης στα ποιοτικα επιπεδα του iPhone στην αγορα αλλα προς το παρον υπαρχουν μονο τα κακασχημα Magic και Hero. Στον μελλον μαλλον ομως εκει θα καταληξω αν βγει τιποτα καλυτερο.

Τελευταία επεξεργασία από: WishmasteR, 14/10/2009 - 13:26


#18   WizeMan

WizeMan

    iPH Enthousiast

  • 541 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:25

Τα είπες όλα...

+1

#19   ApoelAndreas

ApoelAndreas

    iPH Enthousiast

  • 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:33

σαφώς αλλά αν τυχόν ανννν καταφέρει να κλειδώσει ένα προιόν εγώ που θα το αγόραζα δεν θα το κάνω και όταν αρχίσει και χάνει πελάτες και ακούνε παράπονα τότε θα αλλάξει νοοτροπία αλλιώς θα ναυαγίσει.. μετά από χρόνια ή θα απολύσει τους μισούς εργαζόμενους γιατί δεν έχει $$ :P


Και τι θα πανε να τους πουνε οσοι εχουν παραπονο? Γιατι "κλειδωσατε" το κινητο??? Τωρα δεν μπορουμε να βαζουμε cracked apps και θα πρεπει να σας πληρωσουμε!! Και θα σου πει ο ιδιος ο Steve.. Οχχ μας συγχωρειτε δεν θα επαναληφθει, φυσικα και θελουμε να μην χρειαζεται να μας δινετε λεφτα.. :lol:

#20   sjonjon

sjonjon

    iPH User

  • 143 μηνύματα
  • Twitter:@sjonjon
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:48

Ο ίδιος ο Musclenerd σε δημοσίευση του στο twitter όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 3GS είχε πεί χαρακτηριστηκά απαντώντας σε ερώτηση κάποιου follower ,ότι εκτιμά οτι σε περίπου 18 μήνες (κυκλοφορία επόμενου μοντέλου) jb me την έννοια που το ξέρουμε θα πάψει να υφίσταται(δυστυχώς δεν έχω link)...τελικά φαίνεται πως θα γίνει νωρίτερα...Οποιος έχει παρακολουθήσει στενά τη δράση των ομάδων που ασχολούνται με το jb ξέρει oti και οι ίδιοι θεωρούν οτι είμαστε ήδη πολυ τυχεροί που το 3GS είναι jb-able(βλ. σκηνικό με nitrokey)....Αν το σκεφτείτε είναι πολύ λογικό...Το ΜΟΝΟ που έχει να κάνει η apple είναι να πάρει το bootrom tων ipt2,3GS να κλείσει το 24kpwn να μην αλλάξει τιποτα άλλο (γιατι δεν χρειάζεται να το κάνει) και αμέσως αμέσως έφταξε mia unjailbrakable device!!Κάνει και κάποιες μικροβελτιώσεις στο hardware πχ δεύτερη κάμερα ,καινούργιο design και να το το iphone4g!To iBoot επίσης θα έρθει κάποια στιγμή που η apple δε θα χρειάζεται να το αναβαθμίσει και θα τότε θα έρθει ο κορεσμός των exploits kai τέλος και με το έτσι κ αλλιώς δύσχρηστο tethered jb...Οι αναβαθμίσεις του FW δεν προσφέρουν κάτι...Τώρα ίσως κάποτε υπάρξουν hardware τρόποι jb alla ποιός είναι διατεθιμένος να ανοίξει ή να του ανοίξουν το iphone?Tέλος μπορεί να υπάρξουν τρόποι οι οποίοι να απαιτούν παράνομη διαδικασία και να έρχονται σε αντίθεση με το "Patch, dont pirate" moto της dev team αλλά και σε αντίθεση γενικώς με τις αντιλήψεις των hacker οπότε και μάλλον δε θα μαθευτεί..Εγω πιστεύω πως οι μέρες του jb είναι μετρημένες...Εκτος φυσικά αν η συσκευή είναι pwned for life ;)
P.S. η apple χάνει περισσότερα απο την πειρατεία εφαρμογων απο οσα θα χάσει αν οι συσκευές σταματήσουν να είναι jb-able
Τον σκοπό της τον πέτυχε..Η γοητεία του hacking "παγίδεψε" ισοβίως τους αγοραστές και το iphone , jb-able ή όχι, θα εξακολουθήσει να είναι best seller.....

#21   drspeed

drspeed

    iPH User

  • 122 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:59

Οι προγραμματιστες έχουν ένα σοφό ρητό: if it ain't broken don't fix it. Και αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι όταν πας να βελτιώσεις κάτι που δουλεύει αξιόπιστα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κανείς κάποια μαλακια που θα φανεί μετά από καιρό και θα σου πάρει πολλαπλάσιο χρόνο για να την συμαζεψεις. Είναι πολύ πιθανό να δούμε στα καινούρια 3gs να σκάνε official πανακρυβες εφαρμογές , αστάθειας χειρότερες από τα wm και γενικά μια υποβάθμιση σε θέματα update.
Και στο φιναλε αν υπάρχει τρόπος να μη χαλάει το update σε κάθε reboot θα υπάρχει και τρόπος να γίνει μόνιμο jb. Πάντα κλεινωντας μια τρύπα σε ένα συστημα ανοίγουν 10 άλλες απλά ελπιζεις οτι επιδη δεν ξέρεις ΕΣΥ ποιες είναι αυτές οι τρύπες ,δεν θα τις ανακαλύψουν και κάποιοι άλλοι.
Το νέο jb θα είναι απλά θέμα χρόνου. Και στην αρχή λέγανε ότι το iPhone δεν hackαρεται αλλά ένας μαθητής εγινε παγκόσμια είδηση γιατί έδωσε το iPhone στον κοσμο που δεν γουστάρει την ΑΤΤ. Η διάφορα είναι ότι τώρα δεν ψάχνεται ένας χρήστης αλλά αρκετές χιλιάδες και παρά πολλοί από αυτούς είναι γνωστες. Το πολύ πολύ να καταφέρει η apple να κλειδώσει το τηλ στον κάθε πάροχο αν και με ένα τόσο πολύπλοκο συστημα όπως το iPhone το βλέπω σχεδόν αδύνατο να φτιαχτεί ένα ασπαστο λογισμικό.

#22   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:09

Υπερβολές. Τα πάντα ξεκλειδωνουν εύκολα η δύσκολα. Και αν θέλετε μπορούμε να τραβήξουμε τις υποθέσεις ακόμα πιο μακριά. Ποιος λέει πως δεν θα υπάρξει port του android για το iPhone ή κάποιο limo? Ποιον θα χαλαγε να τρέχει ένα λινουξακι στο iPhone? Απίθανο? Σε συσκευές wm γίνονται προσπάθειες να τρέξουν και τα 2 λειτουργικά γιατί να ξεφύγει η apple? Κάποτε ένας αναλυτής συστημάτων είχε πει πως το να φτιάξεις ένα απόλυτος ασφαλές λειτουργικό είναι το πιο εύκολο πράγμα το αποτέλεσμα όμως θα ήταν το πιο δυσχρηστο λειτουργικό σον κόσμο. Αν η apple σου πετάει ένα update την εβδομάδα για να κλείνει τρύπες ποσοσυντομα θα εμφανιστούν τα πρώτα προβλήματα συμβατοτητας με εφαρμογές? Αν αυτά τα προβλήματα αρχίσουν να αυξάνουν και πρέπει να αγοράζεις τα νέα versions ποσο χρόνο θα χρειαστεί ο μέσος χρήστης να πει αγαμοι θυται θα αγοράσω android?

Εν ολιγης δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Το έχω ξαναπεί και σε αλλά ποστ jailbreak or not το επόμενο μου τηλ θα είναι android γιατί υπάρχει και θα σκάσω αν δεν το δοκιμάσω. Αν γίνει το no jailbreak θα αλλάξω μια ώρα νωρίτερα. Και αν και αυτό είναι μαπα ξανά wm ή palm ή blckberry ή symbian ή linux. Ελεύθερη αγορά. = ελεύθερες επιλογές.

#23   sjonjon

sjonjon

    iPH User

  • 143 μηνύματα
  • Twitter:@sjonjon
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:37

Αν το καλοσκεφτεί κανείς οι τρύπες που έχουν βρεθεί και παρέχουν μόνιμο jb είναι μόνο 2!!Pwnage exploit (iphone,iphone3g,ipt)
kai 24kpwn exploit (ipt2g,3Gs).To bootrom είναι τόσο compact που δεν επιτρέπει και πολλά περιθώρια.Στην ουσία το ΙΔΙΟ bootrom εξετάζεται εδώ και 2,5 χρόνια...Οταν φτιαχτεί το 24kpwn η apple δεν χρειάζεται να ξανασχοληθεί..Don't get me wrong μακάρι να κάνω λάθος αλλά....
My link
και
@serbinhio honestly it was a miracle we found 24kpwn, I would be amazed if another bootrom exploit was found
My link
λέω αυτό και τελειώνω...αν το καλοσκεφτεί κανείς ήταν η πρώτη φορά που η apple κλήθηκε να κλειδωσει κάτι με τη συγκεκριμένη έννοια όπως την εννοούμε στο iphone...Οι προσωπικοί υπολογιστες είναι ανοικτοί και μπορείς να τουσ κάνεις οτι θες και να βάλεις μέσα οτι σου γουστάρει...Tωρα πια έμαθε....Οπως έμαθε και η sony....

Ποιος λέει πως δεν θα υπάρξει port του android για το iPhone ή κάποιο limo? Ποιον θα χαλαγε να τρέχει ένα λινουξακι στο iPhone?

Δε το σχολιάζω οτι συγκρίνεις το πιο εύχρηστο και όμορφο λειτουργικό που έχει φτιαχτεί (iphone os) με linux..Καλά χρησά τα linux αλλά σε κινητό...??μην τρελαθουμε :D Πρέπει να είναι κάποιος ψηχοπαθής για να το κάνει..Ναι ναι ξέρω έχουν αρχίσει ήδη να το κάνουν αλλα αυτό δεν αναιρεί το προηγούμενο... :D
+για να γίνει port άλλου λογισμικού χρειάζεται jb....
over and out

Τελευταία επεξεργασία από: sjonjon, 14/10/2009 - 15:44


#24   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:37

Tα μπερδέψαμε λιγάκι. Ας αρχίσουμε

[quote name='inSync' date='14 October 2009 - 01:11 PM' timestamp='1255511479' post='83336']Δεν λέω ότι είναι καλύτερο το android phone από το iPhone (αν το πίστευα δεν θα είχα κάνει υπομονή να φέρουν 3GS και θα έπερνα το Magic X_X) απλά λέω ότι έχει μεγάλο περιθώριο εξέλιξης, είναι πιο open και ένα μερίδιο αγοράς θα το πιάσει σίγουρα!
[/quote]

Εγώ πάλι θεωρώ το Android στα ίδια επίπεδα. Ο μόνος λόγος που το iPhone 3GS είναι σε ανώτερα επίπεδα είναι λόγω...iPhone 3GS. Το Android δεν έχει να επιδείξει κάποια συσκευή αντίστοιχου βεληνεκούς. Το Hero θεωρείται ο μόνος αντίπαλος και αυτό είναι αρκετά laggy. Ίσως με το Dragon να αλλάξουν τα πράγματα. Σίγουρα έχει πάρα πολύ μέλλον το Android


[quote name='ktzaf' date='14 October 2009 - 01:26 PM' timestamp='1255512397' post='83344']
Πάλι θέμα χρόνου είναι, να βρεθεί ένας τρόπος χρήσης για τα υπάρχοντα exploit και να τελειώνουμε.
[/quote]

Σαφώς. Θέμα χρόνου είναι. Ρισκάρεις όμως; Το PS3 πότε ξεκλειδώνει είπαμε; :P


[quote name='Tillter' date='14 October 2009 - 01:33 PM' timestamp='1255512813' post='83352']
Η Apple ΠΡΑΓΜΑΤΙ θέλει να καταργήσει εντελώς το Jailbreak. Είναι καθαρά θέμα αρχής και φιλοσοφίας
[/quote]

Aκριβώς αυτό. Και ο μόνος λόγος που δεν το έχει καταφέρει ακόμα είναι γιατί και οι προγραμματιστές της δεν είναι τέλειοι και φυσικά τους έχουν ξεφύγει αρκετά exploits που ίσως να μην τα έχουν ανακαλύψει ακόμα οι "αντίπαλοι".

Αλλά το ότι δεν κλείνει τις τρύπες επειδή είναι πρακτικά αδύνατο (γιατί πάντα στον προγραμματισμό κάτι θα σου ξεφύγει. Το θέμα είναι να υπάρχει κάποιος έξυπνος στην αντίπερα όχθη να το εκμεταλευτεί) δεν σημαίνει ότι το κάνει επίτηδες και ότι την συμφέρει αυτή η κατάσταση. (Συμπέρασμα που είναι λάθος και που πιστεύουν οι περισσότεροι)


[quote name='Ultralord' date='14 October 2009 - 01:53 PM' timestamp='1255514039' post='83364']
σαφώς αλλά αν τυχόν ανννν καταφέρει να κλειδώσει ένα προιόν εγώ που θα το αγόραζα δεν θα το κάνω και όταν αρχίσει και χάνει πελάτες και ακούνε παράπονα τότε θα αλλάξει νοοτροπία αλλιώς θα ναυαγίσει.. μετά από χρόνια ή θα απολύσει τους μισούς εργαζόμενους γιατί δεν έχει $$[/quote]

Εσύ (και ο κάθε "εσύ") αποτελείς ένα 6,5% της αγοράς των iPhone. Ποσοστό αστείο για να σηκωθεί το αριστερό φρύδι του Steve Jobs :P

Oι πωλήσεις του iPhone διαψεύδουν τα πάντα


[quote name='ktzaf' date='14 October 2009 - 02:06 PM' timestamp='1255514766' post='83370']
Πάντως έχετε υπ'όψην πως το 24kpwn αφορά στο untethered jailbreak. Δλδ, χωρίς αυτό κάνεις jailbreak αλλά αν κάνεις reboot το χάνεις και ξανατρέχεις το blackra1n ή όποιο άλλο jailbreak app.
[/quote]

Σωστό εν μέρει. Στο iPhone το tethered είναι πιο πολύπλοκο λόγω του..phone. Στο iPod touch όντως δεν θα ήταν και κάτι σπουδαίο αλλά θα ήταν κάτι


[quote name='mastersifou' date='14 October 2009 - 03:10 PM' timestamp='1255518601' post='83416']
Παιδιά να πω κάτι για να τελειώνουμε. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην apple είναι προγραμματιστές . Στην γλώσσα του προγραμματισμού και των υπολογιστών να ξέρετε ότι ποτέ δεν υπάρχει το τέλειο σύστημα. Πάντα θα γίνονται αναβαθμίσεις γιατί πάντα θα υπάρχει κάποια τρύπα. [/quote]

Σωστός! Και θα επαναλάβω πάλι ότι επειδή απλά είναι πρακτικά αδύνατο δεν σημαίνει ότι δεν το επιδιώκει (το αναφέρω ξανά γιατί από αυτό ξεκίνησε η κουβέντα...ότι την apple την συμφέρει το jailbreak που είναι εσφαλμένη αντίληψη)

@Wishmaster what? Όλο σου το σκεπτικό είναι παράλογο. Από που να ξεκινήσω...

[quote name='WishmasteR' date='14 October 2009 - 03:17 PM' timestamp='1255519029' post='83422']
καλα θα κανει η apple και οποιαδηποτε apple να καταλαβει γιατι μπαινει ο κοσμος στην ταλαιπωρια και ψαχνει τροπους να ξεκλειδωνει τις συσκευες που ακριβοαγοραζει. γιατι πολυ απλα δεν φτανει που δινεις ενα καρο λεφτα να αγορασεις μια συσκευη, στην εχουν κλειδωμενη, ολα τα προγραμματα ειναι πανακριβα[/quote]

Συγνώμη αλλά αυτό όφειλες να το ξέρεις από πριν αγοράσεις την συσκευή. Επίσης, όσον αφορά τα προγράμματα που είναι ακριβά αυτό από που προκύπτει; Ειδικά στο AppStore οι τιμές της συντριπτικής πλειοψήφιας είναι της τάξεως των 1-5 ευρώ


[quote name='WishmasteR' date='14 October 2009 - 03:17 PM' timestamp='1255519029' post='83422']αλλα για τις εταιριουλες οπως Navigon/tomtom/ΕΑ/Gameloft που μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες - ακου κει 100 ευρω για προγραμμα πλοηγησης που ειναι και μουφα, ελεος!). [/quote]

:blink: Δηλαδή, πόσο έπρεπε να έχουν αυτά τα προγράμματα; :huh: Έχεις δει κανά GPS φθηνότερο και δεν το ξέρω; Έχεις δει επίσης τις τιμές των παιχνιδιών που αναφέρεις σε άλλες κονσόλες; Πολύ πιο ακριβές. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

[quote name='WishmasteR' date='14 October 2009 - 03:17 PM' timestamp='1255519029' post='83422']ο κοσμος θελει να δινει πολλα λεφτα και να αγοραζει κατι το οποιο μετα να του παρεχει ΔΩΡΕΑΝ παροχες/προγραμματα/υπηρεσιες/εφαρμογες, δε θελει να δινει πολλα λεφτα και πριν και μετα την αγορα, νιωθει κοροιδο.[/quote]

κορόιδο είναι όποια εταιρεία ακολουθήσει τη συμβουλή σου γιατί θα φαληρίσει σε χρόνο dt. Aυτό που λες δεν γίνεται ούτε στον παράδεισο. Τέτοια ανιδιοτέλεια δεν υπάρχει στον κόσμο. Θα κάτσει να σου φτιάξει η tom tom πρόγραμμα gps για το iPhone δωρεάν νομίζεις; Βρες μου ΕΝΑΝ σοβαρό λόγο να το κάνει αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν

[quote name='WishmasteR' date='14 October 2009 - 03:17 PM' timestamp='1255519029' post='83422']BTW ειμαι νεος κατοχος iPhone 3GS και το εκανα JB με το που το παρελαβα, γιατι πολυ απλα ειμαι κατα των κερδοσκοπων εταιριων οπως η μαμα Μηλο και ενω ειναι φανταστικη κατασκευαστικη εταιρια με τρελο τμημα inovation, δυστυχως εχει κολημα στο να σου ρουφαει το αιμα απαξ και τσιμπισεις και αγορασεις καποιο προιον της αντι να σε επιβραβευει. [/quote]

...θες να πεις ότι έκανες jailbreak για να βάζεις cracked apps?

Follow me on twitter


#25   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:45

Sepsis το ps3 δεν παίζει σπασμένα μέσω Linux και copy στον δίσκο; Αρκει βέβαια να μην είσαι στο playstation network? Δεν γνωρίζω γιατί δεν ασχολήθηκα αλλά έχω αυτή την εντύπωση.

Και σε αντιπαραβολή ποτέ σπασανε τα wm?

#26   tesalat

tesalat

    iPH Enthousiast

  • 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:47

Οι κινήσεις της Apple δεν είναι κινήσεις εντυπωσιασμού: Η Apple ΠΡΑΓΜΑΤΙ θέλει να καταργήσει εντελώς το Jailbreak. Είναι καθαρά θέμα αρχής και φιλοσοφίας: Απο τότε που υπάρχει η Apple σαν εταιρεία, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί. Οτιδήποτε ξεφεύγει απο τον έλεγχο της, πολύ απλά προσπαθεί να το τραβήξει πίσω. Δεν έχει να κάνει με marketing, έχει να κάνει με τα μυαλά που κουβαλά ο Steve Jobs και όλοι αυτοί που τον περιβάλλουν. Οι άνθρωποι θέλουν πολύ απλά να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προϊόντος τους, και τον αποκλειστικό λόγο στο πως θα το χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Οπότε δεν θα με εξέπλητε καθόλου αν κάποια στιγμή η Apple έβρισκε πράγματι κάποιο τρόπο να καταργήσει μόνιμα το Jailbreak. Και τελικά ο μόνος λόγος που η Apple εξακολουθεί να έχει πελάτες, είναι επειδή παρά τα σφιχτά λουριά, βγάζει καταπληκτικά προϊόντα...

Αγαπητέ φίλε οπως έγραψα και εχθες σε άλλο νημα, εγώ και πολύ άλλοι, δεν θέλουμε να κρατήσουμε ενα iphone χωρις JB.

Δεν μας κάνει, δεν ταιριάζει στην χρηση μας.
Χωρις τις εφαρμογές της Cydia, ειναι απλα μια κορυφαία συσκευη αλλά με πολυ περιορισμενες ικανοτητες κυριως γι αυτους που την θελουν για επαγγελματικη χρηση.

Οι εφαρμογές του App Store ειναι τουλάχιστον αστείες μπροστα στις Cydia συν του οτι καποια πράγματα οπως το SSH, iFile, Action menu, AttachmentSaver, Downloader, iSmartDialer, κ.λ.π. ειναι απαραίτητα για οποιον πληρωνει ενα κινητό 700 ευρω για να μπορει να κανει την δουλεια του χωρις να κουβαλα μονιμως το λαπτοπ του.

Αν μου τα κόψουν, θα αναγκαστω να επιστρεψω σε κατοτερο λειτουργικο αλλα σε συσκευη που θα την κάνω οτι θελω εγω που την εχω πληρωσει.

Και μην μου πειτε αυτη είναι η apple, ας μην αγοραζα αφου το γνωρίζω.
Γιατι θα σας πω οτι προτιμησα το iphone λογω των δυνατοτητων που του δινει η παρεμβαση της Dev Team.

Αν δεν είμαστε τοσο βλάκες να κανουμε ουρές, αντι να στειλουμε χιλλιάδες mail διαμαρτυρίας και να ζητάμε οχι να αφησουν την συσκευη ξεκλειδωτη ωστε να βαζουμε σπασμενες εφαρμογές, αλλα να ενσωματώσουν τα αυτονοητα, ωστε να μπορει να ειναι πραγματικα χρησιμη, ισως κερδίζαμε κάτι.
Ομως με το τροπο μας, εμεις κανουμε την apple τοσο αλαζονική.

Δινεις 700 ευρω για να μπορεις να δεις και να αποθηκευσεις ενα attachment, να μπορεις να στειλεις σε καποιον αλλο, κατι που εχεις αποθηκευμένο και πολλα αλλα που είναι εδω και χρονια στανταρ.

Αλλιως τι μενει?
Μια οθόνη με το καλυτερο touching που υπάρχει και ενα κλειστο αλλα πολυ απλο και ευχρειστο λειτουργικο.

#27   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:52

Δινεις 700 ευρω για να μπορεις να δεις και να αποθηκευσεις ενα attachment, να μπορεις να στειλεις σε καποιον αλλο, κατι που εχεις αποθηκευμένο και πολλα αλλα που είναι εδω και χρονια στανταρ.

Αλλιως τι μενει?
Μια οθόνη με το καλυτερο touching που υπάρχει και ενα κλειστο αλλα πολυ απλο και ευχρειστο λειτουργικο.


Αυτό είναι πολύ σωστό. Και εδώ υπάρχουν δύο σταθμά. Από τη μία είναι απαράδεκτο να βάζεις copy-paste μετά από 3 χρόνια αλλά από την άλλη όταν είσαι μόνος σου χωρίς ανταγωνισμό γιατί να το κάνεις; Και παρόλες τις ελλείψεις του ρε γμτ παραμένει η πιο πολυσυζητημένη συσκευή των τελευταίων χρόνων. Πιστεύω ότι αν σηκωθεί ο πήχης (android) τότε θα δούμε και άλλα πράγματα.

Άντε να ρθει ο Μάρτης-Απρίλης να δούμε κανά iPhone OS 4 preview :D

Follow me on twitter


#28   Billucky

Billucky

    iPH Member

  • 315 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:54

Προσωπικά αν ΔΕΝ ξαναγίνει jailbreak θα ξενερώσω άσχημα....

Από το να έχω μία Bugatti Veyron με απίστευτες δυνατότητες αλλά με κόφτη στα 120 km/h... Και να με εκνευρίζει που δεν μπορώ να την χαρώ όπως της αξίζει.......1000 φορές καλύτερα ένα απλό Yugo τουρμπάτο με 100 άλογα να το πηγαίνω τσίτα....

#29   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/10/2009 - 15:55

+1 στον sepsis αν και δεν πιστευω πως θα αλλαξει πολιτικη η apple..

ezgif_com_crop_2.gif


#30   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 16:09

Παιδιά υπάρχουν και business users εκεί έξω που το κινητό είναι και εργαλείο δουλειάς. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει JB, αλλά δεν μπορώ να βρω άλλο κινητό που να μου προσφέρει ότι το iPhone για την ώρα για τις ανάγκες μου. Θεωρώ ότι σε ένα χρόνο με τη νέα γενιά συσκευών τα android phones κυρίως από Motorola και HTC θα μου καλύψουν τις ανάγκες αλλά για την ώρα δεν το κουνάω ρούπι από την Apple.

Για μια πολύ μεγάλη μάζα πελατών iPhone που αγγίζει το 95% του συνόλου (100% σε business related αλλά όχι αποκλειστικά χρήσεις).

Ίσως να αποχωρήσουν οι πιο σκληροπυρηνικοί χρήστες αλλά έτσι και αλλιώς ξώφαλτσα μπήκαν και αυτοί στην πλατφόρμα iPhone.

Γενικά πιστεύω ότι με όλα τις cracked apps κάπου παραχόνδρυνε το παιχνίδι και κάποιοι το παραξυλώσανε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες