Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

BlackRa1n for Mac released


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
130 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Virtuous

Virtuous

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/01/2010 - 13:09

Παιδία πρόβλημα. Έχω εδώ και καιρό κάνει jailbreak το νέο μου iPhone 3GS 16GB με blackrain σε windows. Πριν 1 εβδομάδα πήρα iMac και σύνδεσα κανονικά το κινητό. Σήμερα μετά από επανεκκίνηση του iPhone χρειάστηκε να τρέξω το blackrain και αυτή την φορά από το mac.
Ok, το τρέχω τελειώνει, αλλά μετά δεν συνδέεται με τίποτα στο iTunes. Το iPhone δεν φένεται πουθενά στο σύστημα. Τα νεύρα μου. Αν κάνω restart το iPhone ξανασυνδέεται για jailbreak και μετά πάλι εξαφανίζεται. Δεν φορτίζει καν.

iPhone: 3.1.2
iTunes: 9.0.2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   tjetri

tjetri

    iPH User

  • 103 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/01/2010 - 13:23

σκεφτομουνα να κανω το ιδιο και τωρα που διαβασα το ποστ σου με το iMac φοβαμαι να προχωρησω.
Αν και εχω 3G πιστευω οτι θα ειναι τα ιδια αποτελεσματα...
ίδωμεν...

#78   xxxxxx

xxxxxx

    iPH Guru

  • 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/01/2010 - 15:53

το 3g δεν εχει αναγκη απο tethered jailbreak

#79   papanikos

papanikos

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/01/2010 - 14:36

τα καταφερα σε iphone 3G 16gb με macbook pro και itunes 9.0.2.. ευχαριστω!!!!!! :D :D

#80   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/01/2010 - 14:56

Παιδία πρόβλημα. Έχω εδώ και καιρό κάνει jailbreak το νέο μου iPhone 3GS 16GB με blackrain σε windows. Πριν 1 εβδομάδα πήρα iMac και σύνδεσα κανονικά το κινητό. Σήμερα μετά από επανεκκίνηση του iPhone χρειάστηκε να τρέξω το blackrain και αυτή την φορά από το mac.
Ok, το τρέχω τελειώνει, αλλά μετά δεν συνδέεται με τίποτα στο iTunes. Το iPhone δεν φένεται πουθενά στο σύστημα. Τα νεύρα μου. Αν κάνω restart το iPhone ξανασυνδέεται για jailbreak και μετά πάλι εξαφανίζεται. Δεν φορτίζει καν.

iPhone: 3.1.2
iTunes: 9.0.2

θα πρεπει να το βαλεις σε dfu mode .. να κανεις restore.. και να τρεξεις το blackra1n για mac.. dfu mode: πατας ταυτοχρονα και παρατεταμενα home και power buuton για 10 sec .. αφηνεις το power και συνεχιζεις να πατας το home μεχρι να το δει το itunes.. κατεβαζεις για mac απο www.blackra1n.com.. το blackrain και εισαι ετοιμος. :)

edit: τωρα ειδα την ημ/νια.. φανταζομαι θα το εχεις φτιαξει.. :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 20/01/2010 - 14:58


#81   breke

breke

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/01/2010 - 19:04

Καλημέρα,

Έχω iphone πολλά χρόνια (από το 2G) και σήμερα πήρα ένα δεύτερο 3GS 32GB προσπάθησα να το κάνω jailbreak με windows & Mac αλλά αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα. Μόλις έκανα jailbreak με το blackra1n το τηλέφωνο έκλεινε και μετά μου έλεγε πως πρέπει να κάνω restore. Το τηλέφωνο δεν άνοιγε με τίποτα απο το pc και αναγκάστηκα να το τρέξω απο το mac, κατάφερα μετά απο μεγάλη προσπάθεια να το κάνω restore και μόλις πήγα να κάνω jailbreak απο το mac πάλι τα ίδια, μόλις έβγαζε τη φωτογραφία του μορφονιού πάλι τα ίδια, να κάνω restore.
Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι μπορώ να κάνω???

#82   xxxxxx

xxxxxx

    iPH Guru

  • 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/01/2010 - 19:17

Δεν κανει να σου κλεινει ουσιαστικα το τηλεφωνο μολις σου κλεισει και σου ανοιξει και εμφανισει την αηδια για ρεστορ ξανατρεξε το blackra1n..καθε φορα που θα σου κλεινει και το ανοιγεις η κανεις restart επειδη το jailbreak δεν εγγραφεται στο exploit των καινουργιων iphone ξανα τρεχει το blackra2n..δυστυχως μεχρι σημερα δεν βρεθηκε λυση μονιμη πας δηλαδη για tethered jailbreak

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 20/01/2010 - 19:19


#83   breke

breke

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/01/2010 - 19:33

Sorry αλλά επειδή μάλλον κάτι έχω χάσει.
τι είναι το tethered jailbreak?
επίσης να πω ότι δεν μου κλείνει απλά όταν εμφανίζει την εικόνα του του μορφονιού μου δείχνει το καλώδιο και το itunes μου λέει ότι πρέπει να κάνω restore

#84   xxxxxx

xxxxxx

    iPH Guru

  • 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/01/2010 - 19:49

ξανατρεξε το blackra1n κανε ενα search για blackra1n το αναφερει νομιζω καπου

#85   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/01/2010 - 21:16

Sorry αλλά επειδή μάλλον κάτι έχω χάσει.
τι είναι το tethered jailbreak?
επίσης να πω ότι δεν μου κλείνει απλά όταν εμφανίζει την εικόνα του του μορφονιού μου δείχνει το καλώδιο και το itunes μου λέει ότι πρέπει να κάνω restore

αντε να το πουμε αλλη μια φορα.: στις νεες συσκευες 3gs και μονο, που φορουν την καινουρια bootrom ( 359.3.2 ή 359.32 ) δεν εχει βγει ολοκληρωμενο jailbreak.. θα πρεπει να μην κανεις επανεκινηση την συσκευη και να προσεχεις μην σου σβησει.. σε περιπτωση που γινει κατι απο τα δυο, θα πρεπει να το συνδεσεις στο pc και να τρεξεις το blackra1n για να επανερθει.. ( χωρις restore ).. εαν ψαξεις εδω θα βρεις την ιδια απαντηση αμετρητες φορες :)

#86   gusdaver

gusdaver

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/01/2010 - 18:33

Σ ε 3g 8 gb το blackra1n σε μενα μπεικε με την πρωτη και ευκολα :rolleyes: :rolleyes:

#87   georgeNPS

georgeNPS

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/02/2010 - 18:47

Εχω κάνει jailbreak με blackra1n.
Βγήκε καινούριο update 3.1.3
To update 3.1.3 επηρεάζει το jailbreak με blackra1n??
Να το κάνω το update??

#88   jim clarinetist

jim clarinetist

    iPH Addict

  • 660 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 06/02/2010 - 13:36

OXI

#89   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/02/2010 - 13:43

οπως ακριβώς το λέει ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ θα χάσεις το jailbreak και μάλλον δεν θα υπάρξει απενεργοποιησε και τα update από το iTunes και δεν θα μπεις σε πειρασμό!

#90   dimitrislikoudis

dimitrislikoudis

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2010 - 20:15

Για εχω 3gs και εχω βαλει 3.1.3 και δεν μπορο να βαλο blackra καθολου εχω προσπαθιση παραπολες φορες για να το βαλο θελο λιγο βοιθια πεστε μου πος να το βαλο ινα να λο μονο το cydia πιο ειναι το προγραμα για να το βαλο αλα εχο mac ?????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Google (1)