Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10786   muddyfox2005

muddyfox2005

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 30/03/2014 - 16:16

10.37 LG g2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10787   demosthenes

demosthenes

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/03/2014 - 22:19

10.62 gb είναι το ελεύθερο στο G2..
Και αντί για sd card υπάρχουν τα otg που συνδέεις στη συσκευή και μπορείς να χρησιμοποιείς sd card μέχρι 64 gb η κάποιο usb stick όσα gb θέλεις εσύ...

έλα ρε φίλε δεν το ήξερα αυτό με την επεκταση μνήμης που το βρισκουμε
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Τελευταία επεξεργασία από: demosthenes, 30/03/2014 - 22:20

#10788   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/03/2014 - 23:11

Υπομονη μεχρι Σεπτεμβρη ειπαμε. Αν δε μεγαλωσει η οθονη την κανουμε, διαφορετικα αν δε παει κατι στραβα μαλλον κλεινει το παρον topic. :P

Το θέμα ότι μέχρι να μεγαλώσει η γκομενα έχει βρει αλλού την ευχαρίστηση.

#10789   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 30/03/2014 - 23:48

πλακα πλακα κανενα λινκ για καλο otg έχουμε? Θελω εγω για micro usb και ενας φιλος για note 3...

#10790   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 31/03/2014 - 10:44

έλα ρε φίλε δεν το ήξερα αυτό με την επεκταση μνήμης που το βρισκουμε
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

πλακα πλακα κανενα λινκ για καλο otg έχουμε? Θελω εγω για micro usb και ενας φιλος για note 3...

http://www.play247.g...oducts_id=99981

Οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.Εχω του έχω βάλει μια  SanDisk ultra 64GB 

#10791   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 31/03/2014 - 15:12

http://www.play247.g...oducts_id=99981

Οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.Εχω του έχω βάλει μια SanDisk ultra 64GB

Πολύ καλό το παραπάνω, σκεφτόμουν να το πάρω και εγώ αλλά τελικά πήρα αυτό http://pages.ebay.co...id=331075518300 στα 2,5€ και δουλεύει άψογα!

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 31/03/2014 - 15:16

#10792   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 31/03/2014 - 20:15

Πολύ καλό το παραπάνω, σκεφτόμουν να το πάρω και εγώ αλλά τελικά πήρα αυτό http://pages.ebay.co...id=331075518300 στα 2,5€ και δουλεύει άψογα!

Μπάμπη κάνει δουλειά μια χαρά στο N5;

#10793   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 31/03/2014 - 22:26

Μπάμπη κάνει δουλειά μια χαρά στο N5;

Ναι, δουλεύει μια χαρά! Αν και δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια

#10794   demosthenes

demosthenes

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/04/2014 - 09:30

Καλημέρα έχω το νοτε2 και ενώ μου έχει γεμίσει η μνήμη αποφάσισα να πάρω μια καρτουλα 32 άρα. αφού την βάλω τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω χώρο γιατί πάω στις εφαρμογές κάνω μεταφορά στην sd αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι και μου έκανε και μερικά εικονίδια αχνά

#10795   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2014 - 14:54

Odin υπάρχει μόνο για Windows

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν το JOdin για Mac & Linux και μάλιστα μέσω web browser

https://builds.casual-dev.com/jodin3/

http://casual-dev.co...-flashing-tool/

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#10796   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 03/04/2014 - 14:56

Καλημέρα παιδιά.
Σκέφτομαι έντονα να κάνω τη μετάβαση απο το iPhone 4S σε Galaxy S4.

Το χω δουλέψει το S4 για λίγες ώρες και μου άρεσε. Ανησυχώ βέβαια λίγο απο κάτι αναφορές για lag, υπερθέρμανση, κλπ.
Ο βασικός μου ο προβληματισμός όμως ειναι η "διάρκεια ζωής" του, με την έννοια του για πόσο καιρό ακόμα θα εχει updates, θα υποστηρίζεται και θα ειναι "επίκαιρο" και ...γρήγορο για να σηκώνει τα μελοντικά OS updates, με δεδομένο ότι κυκλοφόρησε το S5.

Τέλος, προβληματίζομαι και για την ποιότητα κατασκευής, συνηθισμένος χρόνια τώρα με iPhone.

Να σημειώσω ότι συνηθίζω να κρατάω τις συσκευές μου για 2+ χρόνια.

Θα χαιρόμουν να διαβάσω γνώμες

#10797   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2014 - 16:33

Καλημέρα παιδιά.

Το χω δουλέψει το S4 για λίγες ώρες και μου άρεσε. Ανησυχώ βέβαια λίγο απο κάτι αναφορές για lag, υπερθέρμανση, κλπ.
Ο βασικός μου ο προβληματισμός όμως ειναι η "διάρκεια ζωής" του, με την έννοια του για πόσο καιρό ακόμα θα εχει updates, θα υποστηρίζεται και θα ειναι "επίκαιρο" και ...γρήγορο για να σηκώνει τα μελοντικά OS updates, με δεδομένο ότι κυκλοφόρησε το S5.

Τέλος, προβληματίζομαι και για την ποιότητα κατασκευής, συνηθισμένος χρόνια τώρα με iPhone.

Φίλε μου εγώ επειδή την έκανα τη μετάβαση από 4s θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς Nexus 5 και λογω αναβάθμισεων και λογω κατασκευής. Νομίζω είναι ότι πιο κοντά σε iphone αν θες να κάνεις την μετάβαση

#10798   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 03/04/2014 - 16:37

Καλημέρα παιδιά.

Τα προβληματα υπερθερμανσης και lag λυθηκαν απο τους πρωτους κιολας μηνες κυκλοφοριας του s4. Πλεον φοραει κ αυτο οπως κ το s5 kitkat, η οποια ειναι φανταστικο lagfree και bugfree firmware. Εχει γινει πολυ καλη δουλεια.. μελλοντικα δεν ξερω κατα ποσο θα υποστηριζεται, αυτο μονο η κυρα sammy το ξερει.. παραδοσιακα παντως η samsung μετα απο τα nexus που ειναι google official products ειναι η πρωτη εταιρια που δινει τα updates σε σχεση με τις αλλες.. απο εκει κ περα δεν ειναι αλουμινενια κατασκευη οπως τα iphone αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα.. παντως θα σου προτεινα προσωπικα να πας σε g2.. πιο καινουριο, καλυτερο hardware, αυτονομια απλησιαστη (δραματικα καλυτερη απο το s4) και πλεον πηρε κ αυτο την 4,4,2 οποτε θα εισαι καλυμμενος...

#10799   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 03/04/2014 - 18:25

Παιδιά, ευχαριστώ για τις γνώμες, απλά με προβληματίζει ότι οι συσκευές αυτές που προτείνετε (nexus 5 & G2) δεν παίρνουν επέκταση μνήμης (micro SD). Και δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο αντίστοιχο σε ποιότητα κατασκευής, κλπ, που να είναι και προσιτό.

Φίλε μου εγώ επειδή την έκανα τη μετάβαση από 4s θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς Nexus 5 και λογω αναβάθμισεων και λογω κατασκευής. Νομίζω είναι ότι πιο κοντά σε iphone αν θες να κάνεις την μετάβαση

Τα προβληματα υπερθερμανσης και lag λυθηκαν απο τους πρωτους κιολας μηνες κυκλοφοριας του s4. Πλεον φοραει κ αυτο οπως κ το s5 kitkat, η οποια ειναι φανταστικο lagfree και bugfree firmware. Εχει γινει πολυ καλη δουλεια.. μελλοντικα δεν ξερω κατα ποσο θα υποστηριζεται, αυτο μονο η κυρα sammy το ξερει.. παραδοσιακα παντως η samsung μετα απο τα nexus που ειναι google official products ειναι η πρωτη εταιρια που δινει τα updates σε σχεση με τις αλλες.. απο εκει κ περα δεν ειναι αλουμινενια κατασκευη οπως τα iphone αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα.. παντως θα σου προτεινα προσωπικα να πας σε g2.. πιο καινουριο, καλυτερο hardware, αυτονομια απλησιαστη (δραματικα καλυτερη απο το s4) και πλεον πηρε κ αυτο την 4,4,2 οποτε θα εισαι καλυμμενος...

#10800   djtakis

djtakis

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/04/2014 - 19:42

Παιδιά, ευχαριστώ για τις γνώμες, απλά με προβληματίζει ότι οι συσκευές αυτές που προτείνετε (nexus 5 & G2) δεν παίρνουν επέκταση μνήμης (micro SD). Και δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο αντίστοιχο σε ποιότητα κατασκευής, κλπ, που να είναι και προσιτό.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που το είχες και στο iphone. Απλά βρίσκεις τη χωρητικότητα που σε αντιπροσωπεύει και προχωράς. Εκτός αν θέλεις πάνω από 32άρι, που σε g2 τουλάχιστον που έχω κι εγώ δεν υπάρχει. Νομίζω και στο nexus δεν υπάρχει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες