Και γω νομίζω ετσι κι αλλιως άλλαξε όλο το κινητό πλέον λιγο που το είδε η κοπέλα μου ειπε πετάει καμια σχέση με πριν συν οτι άλλαξε όλο το ui....αφού η δουλειά έγινε....πάντως Στέφανε βρήκα ενα custom rom γνωστού dev δεν θυμάμαι το όνομα το οποίο λεει οτι βάζει τον 4.4 και ειδικά για arc μπορεί να το δοκιμάσω και αυτο...παντως ευχαριστώ και παλι.....Ειναι απο την εκδοση android που φοραει.. το υποστηριζει. Εισαι κομπλε πιστευω

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 07/04/2014 - 00:44
Knowledge Is Power
Ad
Δημοσίευση 07/04/2014 - 00:45
Και γω νομίζω ετσι κι αλλιως άλλαξε όλο το κινητό πλέον λιγο που το είδε η κοπέλα μου ειπε πετάει καμια σχέση με πριν συν οτι άλλαξε όλο το ui....αφού η δουλειά έγινε....πάντως Στέφανε βρήκα ενα custom rom γνωστού dev δεν θυμάμαι το όνομα το οποίο λεει οτι βάζει τον 4.4 και ειδικά για arc μπορεί να το δοκιμάσω και αυτο...παντως ευχαριστώ και παλι.....
Αυτη ειναι aosp, βασισμενη ρομ στο nexus δηλαδη.. αλλη φιλοσοφια..
Δημοσίευση 09/04/2014 - 01:59
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 09/04/2014 - 02:01
Δημοσίευση 09/04/2014 - 20:41
Τη χασαμε κ εμείς την οθόνη του Ν5!
Είναι μονο το τζάμι , και μιας και δεν έχω εγγυηση μου είπαν οτι ειναι πιθανό να αλλάζει μονο το τζάμι σχετικά φθηνά (ευτυχώς).
Αν δεν , τότε μάλλον θα πάω για το κοκκινακι
Δημοσίευση 10/04/2014 - 02:01
Τη χασαμε κ εμείς την οθόνη του Ν5!
Είναι μονο το τζάμι , και μιας και δεν έχω εγγυηση μου είπαν οτι ειναι πιθανό να αλλάζει μονο το τζάμι σχετικά φθηνά (ευτυχώς).
Αν δεν , τότε μάλλον θα πάω για το κοκκινακι
Όχι ρε φίλε! Πως το έπαθες? Μου φαίνεται ότι όντως μπορείς να αλλάξεις μόνο το τζάμι, ψάξε το λίγο. Όπως και να έχει ενημέρωσε μας....
Δημοσίευση 10/04/2014 - 02:24
έφυγε μέσα απο την τσέπη.άσε.Όχι ρε φίλε! Πως το έπαθες? Μου φαίνεται ότι όντως μπορείς να αλλάξεις μόνο το τζάμι, ψάξε το λίγο. Όπως και να έχει ενημέρωσε μας....
Περιμένω αύριο να μου πουν όλοι οι τεχνικοί που μιλησα και θα ενημερωσω.
Ένας φίλος τεχνικός είπε ότι ίσως αλλάζει μονο το τζαμι με κανένα 60αρι.
Δημοσίευση 10/04/2014 - 05:46
Ελα αφου καινουριο θα παρεις, σιγα μη κρατησεις το "τρακαρισμενο".
Και το Σεπτεμβρη τσιμπας και ενα απτα "καλα".
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/04/2014 - 11:20
Παίδες για πείτε κανένα κινητό έως 150 ευρώ που θέλω για δώρο με android.
Δημοσίευση 10/04/2014 - 11:27
Θα σου έλεγα να δείς λίγο παραπάνω το Moto G Νομίζω είναι Value for Money το συγκεκριμένο.
Δημοσίευση 10/04/2014 - 13:33
Παιδιά, στην σχεδόν βασανιστική διαδικασία σκέψης μου για μετάβαση σε Android χρειάζομαι τα φώτα σας...
Μία από τις σημαντικότερες χρήσεις που κάνω στο iphone είναι η LockScreen του. Για να μην πολυλογώ, έχω jailbroken iphone και έχω ταυτόχρονα στη Lockscreen (π.χ. με το LockInfo, κλπ) δύο πολύ σημαντικά για μένα πράγματα: 1) τα notifications , 2) τα Calendar events. Είναι κάτι που απλά αν δεν βρώ (έστω με κάπως διαφορετικό) τρόπο να το χω στο Android, δεν νομίζω ότι θα το πάρω απόφαση να κάνω την μετάβαση...
Εχω βρει λοιπόν δύο Widgets / apps που ξεχωριστά το καθένα φαίνονται να κάνουν σε κάποιο βαθμό αυτό που θέλω.
1) Slidelock
Ο προβληματισμός μου...:
- Μπορώ να βάλω και τα 2 παραπάνω σαν widgets στο Lockscreen στην ίδια (μία) οθόνη ; Να είναι δηλαδή το ένα κάτω από το άλλο...;
- Αν δεν μπορώ να τα βάλω σε μία οθόνη LockScreen, μπορώ να έχω δύο Lock οθόνες και με swipe (όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη) να πηγαίνω από τη μία οθόνη στην άλλη (η μία με το Slidelock και η άλλη με το Neat Calendar);
- Με προβληματίζει που ενώ το ένα είναι widget (Neat Calendar Widget) το άλλο (Slidelock) είναι "Clean lockscreen replacement" application... Συγκεκριμένα στην περιγραφή του Slidelock γράφει ότι "Swipe the screen to the right to unlock, swipe it to the left to access camera". Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι δεν με αφήνει να έχω 2 lock οθόνες... Κάνω λάθος;
p.s. εναλλακτικά αντί για το Slidelock βλέπω και το LockerPro Lockscreen..
αυτά... ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 10/04/2014 - 13:35
Δημοσίευση 10/04/2014 - 13:40
Καλησπέρα! Προσωπικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις το WidgetLocker σε συνδιασμό με το Dashclock Widgets . Νομίζω είναι ότι καλύτερο για τη δουλειά που το θελεις
Δημοσίευση 10/04/2014 - 14:43
Παιδιά, στην σχεδόν βασανιστική διαδικασία σκέψης μου για μετάβαση σε Android χρειάζομαι τα φώτα σας...
Μία από τις σημαντικότερες χρήσεις που κάνω στο iphone είναι η LockScreen του. Για να μην πολυλογώ, έχω jailbroken iphone και έχω ταυτόχρονα στη Lockscreen (π.χ. με το LockInfo, κλπ) δύο πολύ σημαντικά για μένα πράγματα: 1) τα notifications , 2) τα Calendar events. Είναι κάτι που απλά αν δεν βρώ (έστω με κάπως διαφορετικό) τρόπο να το χω στο Android, δεν νομίζω ότι θα το πάρω απόφαση να κάνω την μετάβαση...
Εχω βρει λοιπόν δύο Widgets / apps που ξεχωριστά το καθένα φαίνονται να κάνουν σε κάποιο βαθμό αυτό που θέλω.
1) Slidelock
2) Neat Calendar Widget
Ο προβληματισμός μου...:
- Μπορώ να βάλω και τα 2 παραπάνω σαν widgets στο Lockscreen στην ίδια (μία) οθόνη ; Να είναι δηλαδή το ένα κάτω από το άλλο...;
- Αν δεν μπορώ να τα βάλω σε μία οθόνη LockScreen, μπορώ να έχω δύο Lock οθόνες και με swipe (όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη) να πηγαίνω από τη μία οθόνη στην άλλη (η μία με το Slidelock και η άλλη με το Neat Calendar);
- Με προβληματίζει που ενώ το ένα είναι widget (Neat Calendar Widget) το άλλο (Slidelock) είναι "Clean lockscreen replacement" application... Συγκεκριμένα στην περιγραφή του Slidelock γράφει ότι "Swipe the screen to the right to unlock, swipe it to the left to access camera". Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι δεν με αφήνει να έχω 2 lock οθόνες... Κάνω λάθος;
p.s. εναλλακτικά αντί για το Slidelock βλέπω και το LockerPro Lockscreen..
αυτά... ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Καλησπέρα φίλε μου, πρώτα απ´ολα ποια συσκευή σκέφτεσαι να πάρεις? λογικά θα εχει 4.3 και πάνω , άρα ολα τα apps που αναφέρεις αν έχουν widget μπορείς εννοείται να τα έχεις στην lock screen όπως επίσης μπορείς να έχεις και δυο μαζι....Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση το Dash clock widget όπου μπορείς να βάλεις όσα extension θέλεις(νομίζω οτι θα σε βολέψει πιο πολυ)
Πάντως μην το σκέφτεσαι καν εννοείται οτι μπορείς να κανείς αυτα που κανείς τωρα με το iPhone και πολλά παραπάνω
Δημοσίευση 10/04/2014 - 14:57

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 10/04/2014 - 14:59
Δημοσίευση 10/04/2014 - 19:49
Παίδες για πείτε κανένα κινητό έως 150 ευρώ που θέλω για δώρο με android.
Οπως ειπε και ο Πάνος πολύ καλό Δημήτρη είναι το Moto G στα 169 Ευρω
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 10/04/2014 - 19:50
Δημοσίευση 10/04/2014 - 21:59
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Το Dash clock widget φαίνεται αρκετά υποσχόμενο...
Για συσκευή δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά κλίνω προς Galaxy S4 μιας και το budget δεν είναι μεγάλο...
Ο προβληματισμός μου είναι μην πουλήσω το iPhone και μετά το μετανιώσω...
Κι αυτό διότι το iphone όπως το έχω τώρα σεταρισμένο κάνει όλα αυτά που θέλω ακριβώς όπως τα θέλω.
Απλά πλέον η μικρή οθόνη του με κουράζει...
Καλησπέρα! Προσωπικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις το WidgetLocker σε συνδιασμό με το Dashclock Widgets . Νομίζω είναι ότι καλύτερο για τη δουλειά που το θελεις
Καλησπέρα φίλε μου, πρώτα απ´ολα ποια συσκευή σκέφτεσαι να πάρεις? λογικά θα εχει 4.3 και πάνω , άρα ολα τα apps που αναφέρεις αν έχουν widget μπορείς εννοείται να τα έχεις στην lock screen όπως επίσης μπορείς να έχεις και δυο μαζι....Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση το Dash clock widget όπου μπορείς να βάλεις όσα extension θέλεις(νομίζω οτι θα σε βολέψει πιο πολυ)
Πάντως μην το σκέφτεσαι καν εννοείται οτι μπορείς να κανείς αυτα που κανείς τωρα με το iPhone και πολλά παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 10/04/2014 - 21:59
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες