Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10801   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 03/04/2014 - 20:40

Παιδιά, ευχαριστώ για τις γνώμες, απλά με προβληματίζει ότι οι συσκευές αυτές που προτείνετε (nexus 5 & G2) δεν παίρνουν επέκταση μνήμης (micro SD). Και δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο αντίστοιχο σε ποιότητα κατασκευής, κλπ, που να είναι και προσιτό.

Μαλλον δεν εχεις ακουστα το meenova.. εχω ατομο που φερνει, γυρω στα 17 ευρω βγαινει αν δεν κανω λαθος.. οποτε χρησιμοποιεις την χωρητικοτητα της συσκευης για τα βασικα που θα σε υπερκαλυψει, κ εχεις εξτρα κ αυτο το οποιο ειναι παρα πολυ μικρο κ εισαι κυριος

http://www.meenova.com/st/p/m3r.html

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10802   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2014 - 10:32

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο  δωρεαν application που αν συγχρονίζει τις επαφές απο icloud se gmail και αντίστροφα?

#10803   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/04/2014 - 13:54

εχω και γω το meenova αλλα δεν βολευει τουλαχιστον σε μενα καθολου.δεν ειναι τοσο σταθερο και θα προτιμούσα αυτα με το καλώδιο otg γιατι ετσι και αλλιως δεν μπορεις να το εχεις μονιμα πανω .

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 04/04/2014 - 13:57

#10804   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2014 - 14:23

εχω και γω το meenova αλλα δεν βολευει τουλαχιστον σε μενα καθολου.δεν ειναι τοσο σταθερο και θα προτιμούσα αυτα με το καλώδιο otg γιατι ετσι και αλλιως δεν μπορεις να το εχεις μονιμα πανω .

Και αυτο με το otg γινεται που λες.. με στικακι..

#10805   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 06/04/2014 - 08:56

Καλημέρα μια ερώτηση μια φίλη εχει το arc και θέλει να το κανει rooted για να αποθηκεύει τις εφαρμογές στην memory card και οχι στο κινητό γιατι εχει γεμίσει η μνήμη...εχω δυο ερωτήσεις πρώτον αν το κάνουμε root γινεται αυτο;Και δεύτερων αν θυμάμαι καλα μετά απο μια έκδοση του android αυτο γινόταν χωρις root σωστά;

Knowledge Is Power

#10806   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2014 - 11:26

Καλημέρα μια ερώτηση μια φίλη εχει το arc και θέλει να το κανει rooted για να αποθηκεύει τις εφαρμογές στην memory card και οχι στο κινητό γιατι εχει γεμίσει η μνήμη...εχω δυο ερωτήσεις πρώτον αν το κάνουμε root γινεται αυτο;Και δεύτερων αν θυμάμαι καλα μετά απο μια έκδοση του android αυτο γινόταν χωρις root σωστά;

Απο την 4.3 κ μεταγινεται αυτο φιλε

#10807   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2014 - 11:32

Απο την 4.3 κ μεταγινεται αυτο φιλε

Είχα την εντύπωση απο πιο πισω...μάλιστα Στέφανε με root αυτο γινεται γιατι ειναι ο μόνος λόγος που θέλει να το κανει ή πρεπει να αλλάξω και έκδοση να βάλω κάποια custom?

Knowledge Is Power

#10808   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2014 - 11:36

Είχα την εντύπωση απο πιο πισω...μάλιστα Στέφανε με root αυτο γινεται γιατι ειναι ο μόνος λόγος που θέλει να το κανει ή πρεπει να αλλάξω και έκδοση να βάλω κάποια custom?

Αυτη η λειτουργια υπηρχε κ στις πρωτες εκδοσεις android, αλλα η google το σταματησε καποια στιγμη αυτο κ το επανεφερε ξανα στην 4.3.
Αυτο γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις στην διαχειριση εφαρμογων.. αν υπαρχει μεσω αναβαθμισης 4.3 για το arc ας την βαλει πανω.. αν οχι, σιγουρα δεν θα υπαρχουν κ custom roms, αφου δεν υπαρχει επισημη βαση..

#10809   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2014 - 11:57

Μάλιστα οκ θα το ψάξω και θα δω άρα ειναι θεμα firmware και οχι root δηλαδη και root να κάνω δεν εχει να λεει με το που θα αποθηκεύει τις εφαρμογές δηλαδη να εχει κάποιο tweak;

Knowledge Is Power

#10810   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2014 - 16:34

Μάλιστα οκ θα το ψάξω και θα δω άρα ειναι θεμα firmware και οχι root δηλαδη και root να κάνω δεν εχει να λεει με το που θα αποθηκεύει τις εφαρμογές δηλαδη να εχει κάποιο tweak;

Υπαρχουν διαφορες εφαρμογες, αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε καμια για να σου πω αν δουλευουν σωστα ή οχι.. μπορεις να δοκιμασεις βεβαια κ βλεπεις αναλογα.. ετσι κ αλλιως το root θα γινει στην συσκευη οποια μεθοδο κ αν ακολουθησεις

#10811   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2014 - 18:19

Υπαρχουν διαφορες εφαρμογες, αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε καμια για να σου πω αν δουλευουν σωστα ή οχι.. μπορεις να δοκιμασεις βεβαια κ βλεπεις αναλογα.. ετσι κ αλλιως το root θα γινει στην συσκευη οποια μεθοδο κ αν ακολουθησεις

Εχεις κατα νου κάποια εφαρμογή γι αυτο;

Knowledge Is Power

#10812   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2014 - 20:42

Εχεις κατα νου κάποια εφαρμογή γι αυτο;

Δοκιμασε αυτη

https://play.google.....android.app2sd

#10813   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/04/2014 - 22:26

http://forum.xda-dev...d.php?t=1201902

Ή ξεκλείδωμα boot loader, αλλαγή recovery και πέρασμα Rom που υποστηρίζει app2sd.

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 06/04/2014 - 22:35

#10814   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2014 - 00:09

Δοκιμασε αυτη

https://play.google.....android.app2sd

http://forum.xda-dev...d.php?t=1201902

Ή ξεκλείδωμα boot loader, αλλαγή recovery και πέρασμα Rom που υποστηρίζει app2sd.

Ευχαριστώ παιδια για τις πληροφορίες αλλα έγινε το εξής η κοπέλα είχε μεσα το 2.3 δεν είχε παει στην τελευταια για το εν λόγω κινητό που ειναι η 4 μολις πήγα εκει στο επίσημο firmware και έκανε boot μου πρότεινε το ίδιο όσες εχουν την δυνατότητα να πανε στην sd να τις παει...τωρα πως έγινε αυτο δεν ξέρω...αλλα θα εχω κατα μου και αυτα που μου είπατε....παντως μεσα στο αντίστοιχο μενού το εχει να μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd....

Knowledge Is Power

#10815   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2014 - 00:11

Ευχαριστώ παιδια για τις πληροφορίες αλλα έγινε το εξής η κοπέλα είχε μεσα το 2.3 δεν είχε παει στην τελευταια για το εν λόγω κινητό που ειναι η 4 μολις πήγα εκει στο επίσημο firmware και έκανε boot μου πρότεινε το ίδιο όσες εχουν την δυνατότητα να πανε στην sd να τις παει...τωρα πως έγινε αυτο δεν ξέρω...αλλα θα εχω κατα μου και αυτα που μου είπατε....παντως μεσα στο αντίστοιχο μενού το εχει να μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd....

Ειναι απο την εκδοση android που φοραει.. το υποστηριζει. Εισαι κομπλε πιστευω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15