Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10936   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/04/2014 - 14:41

Συνεχώς αγόραζα iphone αλλα βλέπωντας αυτη την στιγμή τον ανταγωνισμό καταλαβαίνω ότι η Apple έχει μείνει πολύ πίσω. Ηρθε η στιγμή να κάνω την μετάβαση λοιπόν απο το iphone 5 σε ένα αξιόλογο android και όταν λέω αξιόλογο εννοώ το samsung galaxy s4 ή το samsung galaxy s5. Αναλύω λέγοντας ότι το samsung s4 με καλύπτει απο χαρακτηριστικά για το σύνολο του και το design . Τώρα το samsung galaxy s5 δεν με εντυπωσιάζει απο design αλλα εχει αρκετα προχωρημένα χαρακτηριστικά αλλα αυτό που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν είναι αν έχει ράδιο το s5 και αν έχει και τα χαρακτηριστικά του s4. Γενικα να πώ ότι είμαι μεταξύ των δύο και θα ήθελα την γνώμη όσων τα έχουν δοκιμάσει.

Πως και είσαι ανάμεσα μόνο σε αυτά τα δυο; Εγώ θα πρότεινε lg g2 πάντως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10937   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/04/2014 - 15:18

Πως και είσαι ανάμεσα μόνο σε αυτά τα δυο; Εγώ θα πρότεινε lg g2 πάντως.

Το Lg g2 δεν το αγοράζω γιατί δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και επέκταση μνήμης με sd. Τώρα δεν είναι αδιαβροχο, δεν έχει qhd και τα gestures που έχει η samsung δηλ τα airview, την λειτουργία να σταματαει με το κατέβασμα των ματιών και φυσικά με ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα . Τώρα όποιος έχει ενα απο τα δύο κινητα s4 ή s5 θα ήθελα να αναφέρει αν είναι ικανοποιημένος απο τις λειτουργίες και απο την κάμερα.

#10938   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 26/04/2014 - 15:25

Το Lg g2 δεν το αγοράζω γιατί δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και επέκταση μνήμης με sd. Τώρα δεν είναι αδιαβροχο, δεν έχει qhd και τα gestures που έχει η samsung δηλ τα airview, την λειτουργία να σταματαει με το κατέβασμα των ματιών και φυσικά με ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα . Τώρα όποιος έχει ενα απο τα δύο κινητα s4 ή s5 θα ήθελα να αναφέρει αν είναι ικανοποιημένος απο τις λειτουργίες και απο την κάμερα.

Κανένα δεν έχει QHD οθόνη.

Το S4 δεν κρατάει η μπαταρία καθόλου το είχα και το έστειλα στον πρώτο μηνα. Οποτε δες για S5.

Το θέμα αποσπώμενης μπαταρίας δεν παιζει ρολο στο G2 μιας και η μπαταρία κρατάει 1 μέρα πολύ άνετα (με άπειρη χρηση σε 4G).

Κάμερα και το S4 & το S5 θα σε ικανοποιήσουν αφού παντα η Samsung ηταν πρωτοπόρος σε αυτον τον τομέα (μέχρι τωρα).

Τέλος, τα Gestures είναι κυριολεκτικά άχρηστα. Θα τα χρησιμοποιήσεις 1-2 φορες για εφέ και τίποτα άλλο. Το ίδιο και οι αισθητήρες. Είναι εκεί απλα και μονο για να υπαρχουν.

Εγώ θα πω οτι το vfm είναι το G2 όπως λένε και οι υπόλοιποι. Να σε προειδοποιησω πάντως ότι αν πάρεις τηλέφωνο Samsung και πάρεις την απόφαση να το κανεις Root, χάνεις την εγγύηση (η οποία δεν επανέρχεται) και για οποιαδήποτε επισκευή, η Samsung ΑΠΑΙΤΕΙ να κανεις και αλλαγή πλακέτας (υπολόγιζε 200-250€ +), αλλιως δεν στο επισκευάζει.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10939   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2014 - 15:45

Κανένα δεν έχει QHD οθόνη.

Το S4 δεν κρατάει η μπαταρία καθόλου το είχα και το έστειλα στον πρώτο μηνα. Οποτε δες για S5.

Το θέμα αποσπώμενης μπαταρίας δεν παιζει ρολο στο G2 μιας και η μπαταρία κρατάει 1 μέρα πολύ άνετα (με άπειρη χρηση σε 4G).

Κάμερα και το S4 & το S5 θα σε ικανοποιήσουν αφού παντα η Samsung ηταν πρωτοπόρος σε αυτον τον τομέα (μέχρι τωρα).

Τέλος, τα Gestures είναι κυριολεκτικά άχρηστα. Θα τα χρησιμοποιήσεις 1-2 φορες για εφέ και τίποτα άλλο. Το ίδιο και οι αισθητήρες. Είναι εκεί απλα και μονο για να υπαρχουν.

Εγώ θα πω οτι το vfm είναι το G2 όπως λένε και οι υπόλοιποι. Να σε προειδοποιησω πάντως ότι αν πάρεις τηλέφωνο Samsung και πάρεις την απόφαση να το κανεις Root, χάνεις την εγγύηση (η οποία δεν επανέρχεται) και για οποιαδήποτε επισκευή, η Samsung ΑΠΑΙΤΕΙ να κανεις και αλλαγή πλακέτας (υπολόγιζε 200-250€ +), αλλιως δεν στο επισκευάζει.

Αν δεν κάνω λάθος ειδα σε κάποιο review είδα ότι έχει qhd  το s5 για λήψη βίντεο. Την αποσπώμενη μπαταρια την αναφέρω γιατι με την χρήση που κανω με videos, net , 3g και γενικα βαριά χρήση θεωρώ ότι θα την αντικαθιστώ με αλλη και θα μπορώ να συνεχίσω την χρήση. Αυτο με το root με έχει προβληματίσει αλλα δεν νομίζω να το κάνω root μιας και το android ειναι open source λειτουργικό. Να σου πώ την αλήθεια σαν χαρακτηριστικά το s5 θα ήθελα να αγοράσω αλλα το μόνο που δεν με ικανοποιεί είναι το design του ενω το s4 έχει πιο ωραίο design. Τώρα αν ξέρεις το samsung s5 έχει τις λειτουργίες του s4 δηλ τα gestures και τους αισθητήρες γιατι με ενδιαφέρει πολύ να τα έχει και αυτά...

#10940   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2014 - 15:50

Αν δεν κάνω λάθος ειδα σε κάποιο review είδα ότι έχει qhd το s5 για λήψη βίντεο. Την αποσπώμενη μπαταρια την αναφέρω γιατι με την χρήση που κανω με videos, net , 3g και γενικα βαριά χρήση θεωρώ ότι θα την αντικαθιστώ με αλλη και θα μπορώ να συνεχίσω την χρήση. Αυτο με το root με έχει προβληματίσει αλλα δεν νομίζω να το κάνω root μιας και το android ειναι open source λειτουργικό. Να σου πώ την αλήθεια σαν χαρακτηριστικά το s5 θα ήθελα να αγοράσω αλλα το μόνο που δεν με ικανοποιεί είναι το design του ενω το s4 έχει πιο ωραίο design. Τώρα αν ξέρεις το samsung s5 έχει τις λειτουργίες του s4 δηλ τα gestures και τους αισθητήρες γιατι με ενδιαφέρει πολύ να τα έχει και αυτά...

Ναι τα Gestures τα έχει απο όσο γνωρίζω.

Με βαριά χρήση που έκανα φορτιζα το S4 2φορες την ημέρα, ενώ το G2 καμία.

Μήπως εννοείς 4K λήψη βίντεο και εγώ κατάλαβα QHD οθόνη;

Γενικά σαν την κάμερα του S5 δύσκολα θα βρεις άλλη.

Το ότι είναι open source δεν σημαίνει ότι δουλεύουν τα πάντα χωρίς root, μιας και υπάρχουν εφαρμογές που ίσως το χρειαστείς (βέβαια μπορείς να κανείς και χωρίς αυτές λογικά).

#10941   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2014 - 15:56

Ναι τα Gestures τα έχει απο όσο γνωρίζω.

Με βαριά χρήση που έκανα φορτιζα το S4 2φορες την ημέρα, ενώ το G2 καμία.

Μήπως εννοείς 4K λήψη βίντεο και εγώ κατάλαβα QHD οθόνη;

Γενικά σαν την κάμερα του S5 δύσκολα θα βρεις άλλη.

Το ότι είναι open source δεν σημαίνει ότι δουλεύουν τα πάντα χωρίς root, μιας και υπάρχουν εφαρμογές που ίσως το χρειαστείς (βέβαια μπορείς να κανείς και χωρίς αυτές λογικά).

Ναι panosmouz εννοώ 4κ λήψη βίντεο..

Απο ότι βλέπω πρέπει να ενημερωθώ για το root γιατι θα το χρειαστώ..

Ευχαριστώ με βοήθησες σε ποσοστό για αγορά 60% s5 και 40% για s4

Μάλλον με βλέπω για αγορά του samsung s5...

#10942   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2014 - 16:01

Ψάξε καλά πριν πάρεις κάποια απόφαση

Οι πιο πολλοί εδω έχουμε περάσει απο σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες του 2013 και έχουμε μια πληρη γνώμη.

Σε σπρωχνουμε προς G2 όχι γιατί παίρνουμε ποσοστά, αλλά γιατί είδαμε κάτι διαφορετικό και καλό.

Αν δεν σε νοιάζει καθόλου το Root, τοτε πάρε Samsung. Αν σε ενδιαφέρει έστω και λίγο, θα έλεγα να μείνεις μακρυά μιας και είναι μονοδρομος που καταλήγει σε αδιέξοδο (τι ποιητικά που τα λέω :P)

Το android έχει το καλό οτι έχει μεγάλη γκάμα δυνατών συσκευών απο τις οποίες μπορείς να διαλέξεις. Οποτε πριν βιαστεις ψάξε και διάβασε reviews για όλες :)

Ίσως δεις κάτι άλλο να σε τραβηξει πιο πολύ.

Φιλικά :)

#10943   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 26/04/2014 - 17:00

το 16 όμως δεν έχει κανένα θέμα έτσι δεν είναι; στα χρώματα ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εγγύηση

Νομίζω μόνο λευκό και μαύρο υποστηρίζονται. Θα σου απαντήσει με σιγουριά κάποιος άλλος

Μόνο μαύρο nexus 5 16gb καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία. Τίποτα άλλο.

Καλά μας δουλεύουν! Τι μλκιες είναι αυτές ? Δλδ αν το πάρει κάποιος σε κοκκινο δεν θα έχει εγγύηση? Τι να πω..........

Από όσο ξέρω δεν το εισαγουνε οπότε εάν χρειαστείς αντικατάσταση δεν έχουν να στο αλλάξουν.

Καλύπτει η LG Hellas μόνο το λευκό και σε λιγες μέρες θα καλύπτει και το κόκκινο μιας και έχει έρθει και επισημα και θα διατεθεί στην ελληνική αγορά σε λίγες μέρες μέσω τις WIND

#10944   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 26/04/2014 - 21:51

S5 δεν αξιζει για αμεση αγορα. Παρτο σε κανα 4μηνο ναχει πεσει στη μιση τιμη.

You'll Never Walk Alone

#10945   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2014 - 00:43

Ακόμα εδω συζητάτε για τα  ανδροιδ :huh:  το μόνο κινητο απο ανδροιδ που ίσως να αγοράζα είναι το s4. Ισως το s4 γιατι και αυτό απο θέμα οθόνης είναι τεραστίο 5 ιντσες...Διαβαζω για κατι note 3 και έχω μια απορια : Σας είναι ευχρηστο  ή χρειάζεστε και κάτι άλλο να το μεταφέρετε? 

Το ios είναι ενα σταθερο λειτουργικό ,παραμετροποιημένο άριστα  στα μέτρα του iphone . Ακόμα το design του iphone είναι το καλύτερο και το πιο εύχρηστο που κυκλοφορεί στην αγορά. Το δεχομαι ότι μετα του Steve  jobs εποχή δεν έχει παρουσιαστει κάτι το καινοτόμο αλλα υπάρχει πάντα το jb που κάνει το μήλο πολύ καλύτερο απο κάθε ανδροιδ συσκέυή. Αυτό επιβεβαιώνεται αρκετά εύκολα όταν βλέπεις  χρήστες ,εδω στο φορούμ, να αγοράζουν s4 και μετα απο 5 μερες να αγοράζουν το 5αρι.

Parafron4 εγω δεν φοράω κολάν και αυτες τις λέξεις να τις αναφέρεις στους ομοίους σου που ίσως να φοράνε . Όσο  αφορά τις συσκευές έχεις αγοράσει  15 ανδροιδ , μεσα σε αυτες και τις κορυφαιες( s3,s4,note2,3)  και έχεις ξαναεπιστρέψει σε iphone ....Κωλοτούμπα αλα Κομανέτσι με κολάν έσυ μου φαίνεται έχεις γίνει τελικά!!!!!!

Λοιπόν έχεις αποδείξει  ότι επηρεάζεσαι απο μεταβασείς που κάνουν ενίοτε κάποιοι χρήστες εδω μέσα με αποτέλεσμα να κάνεις και εσύ μεταβάσεις στο ανδροιδ , δεν σε κατηγορώ γιατι κάποιοι άνθρωποι αναγκαστικά ακουλουθούν κάποιους άλλους. Τον λόγο το ξέρεις εσύ καλύτερα όταν κάνεις την κωλοτούμπα αλα κομανέτσι.

Εγω παραμένω σταθερά σε iphone...

Κάνοντας jb εγω δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα σε σταθερότητα, ασφαλεια κτλπ. Το παραδειγμα των θεμάτων που αναφέρεις  δεν έχω δει εγω κάποια δυσκολία όταν βάζεις winterboard κτλπ...

Εχω δει πολλους χρήστες που έχουν πάει σε ανδροιδ, note3, s4 κτλπ και έχουν επιστρέψει  στο μηλό...όπως είπα δεν τους χαρακτηρίζω γιατι κάποιοι άνθρωποι ακολουθούν κάποιους άλλους γιατι έτσι έχουν μάθει...

Ναι μας δώσανε jb και χαρηκάμε...Εσυ μπορεί να μην έχεις θέμα αλλα κάποιοι άλλοι που πειράζουν , ρουτάρουν την συσκευή τους έχουν θέμα αν δεις μερικές σελίδες πίσω... Όσον αφορά το battery drain εγω δεν εχω θέμα και μάλλον έχεις μείνει στο iphone 4...Mε την σταθερότητα δεν έχω να σκεφτω τίποτα γιατι τα ανδροιδ έχουν ακόμα θέματα..

Ευτυχώς στo design δεν αναφέρεις το s4...τωρα για τις υπόλοιπες συσκεύες που λές  αντιγραφή του iphone είναι...

Stefano23 την απάντηση σου την πήρες... Προτείνω  στους moderators , ο τίτλος να αναγράφει μετάβαση απο ανδροιδ σε Ios...

Stefano23 όταν τελειώνει η επιχειρηματολογία ξεκινά η ufologia....

Ti να πουν τα γατάκια ο jig και stefano23 για το Μήλο ας ασχοληθούν με το μούφα ανδροιδ....

.....και άλλα πολλά

μετά λοιπόν από όλα αυτά που μας έχωσε :rolleyes: πριν μερικές εβδομάδες ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Συνεχώς αγόραζα iphone αλλα βλέπωντας αυτη την στιγμή τον ανταγωνισμό καταλαβαίνω ότι η Apple έχει μείνει  πολύ πίσω. Ηρθε η στιγμή να κάνω την μετάβαση λοιπόν απο το iphone 5 σε ένα αξιόλογο android και όταν λέω αξιόλογο εννοώ το samsung galaxy s4 ή το samsung galaxy s5. Αναλύω λέγοντας ότι το samsung s4 με καλύπτει απο χαρακτηριστικά για το σύνολο του και το design . Τώρα το samsung galaxy s5 δεν με εντυπωσιάζει απο design αλλα εχει αρκετα προχωρημένα χαρακτηριστικά αλλα αυτό που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν είναι αν έχει ράδιο το s5 και αν έχει και τα χαρακτηριστικά του s4. Γενικα να πώ ότι είμαι μεταξύ των δύο  και θα ήθελα την γνώμη όσων τα έχουν δοκιμάσει.

:lol: :lol:

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#10946   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2014 - 00:51

Ναι ΄σε όλα αυτα που  έγραφα δεν  τα αλλάζω γιατι τότε  πραγματικά με jb ήταν ότι καλύτερο. Τώρα κυκλοφορεί όπως ξέρεις το samsungs galaxy s5 και με ενδιαφέρει όπως διαβάζεις να έχει τα χαρακτηριστικά του s4 το s5 προκειμενου να το αγοράσω. Επιπλέον δεν είδες το one plus one και ότι είναι εκτός ανταγωνισμού τωρα το Iphone είναι δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό. Τώρα το νέο iphone μπορεί να έχει χαρακτηριστικά που να με καλύψουν στις ανάγκες μου περισσότερο απο το samsung galaxy s5.. Tι δεν καταλαβαίνεις :huh: Σαν καταναλωτης αγοράζω αυτο που με καλύπτει περισσότερο...

Εdit Το iphone 5 εννοείται πως δεν θα το πουλήσω αλλα με ενδιαφέρει να δοκιμάσω και ενα λειτουργικό open source με περισσότερα χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να με καλύπτει περισσότερο.

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 28/04/2014 - 00:54

#10947   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2014 - 01:01

Εμείς σε καταλαβαίνουμε, εσύ?

Έχεις ξεχάσει τις προσωπικές επιθέσεις που έκανες σε εμένα τον Στέφανο, τον Parafron και δεν θυμάμαι σε ποιον άλλον, όταν σου λέγαμε να είσαι ανοιχτό μυαλό και να μην κρίνεις γιατί  έχει ο καιρός γυρίσματα.

Αυτό αγαπητέ μου λέγεται κολοτούμπα και μάλιστα χωρίς τραμπολίνο

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#10948   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2014 - 01:04

Εμείς σε καταλαβαίνουμε, εσύ?

Έχεις ξεχάσει τις προσωπικές επιθέσεις που έκανες σε εμένα τον Στέφανο, τον Parafron και δεν θυμάμαι σε ποιον άλλον, όταν σου λέγαμε να είσαι ανοιχτό μυαλό και να μην κρίνεις γιατί  έχει ο καιρός γυρίσματα.

Αυτό αγαπητέ μου λέγεται κολοτούμπα και μάλιστα χωρίς τραμπολίνο

Δεν λέγεται ουτε τουμπα ουτε τίποτα την γνώμη μου για την Apple δεν την αλλάζω. Απλώς την συγκεκριμένη χρονική στιγμη έχει παρουσιάσει πιο προηγμένη τεχνολογία σε ορισμένους τομείς η samsung που επικουρικά στην καθημερινότητα σαν καταναλωτην με διευκολύνει. Τώρα σε περισσότερη ανάλυση δεν θα προχωρήσω και ούτε έκανα και ούτε πρόκειται να κάνω σε κανένα προσωπικές επιθέσεις ..καληνύχτα..

#10949   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 28/04/2014 - 01:05

Nickolaou δυστυχώς πας για χρυσό στη ρυθμική σαν τον Μελισσανίδη...

Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε.

Λες ότι σε ενδιαφέρουν στο S5 τα χαρακτηριστικά του S4. Τότε δεν σε ενδιέφεραν? Υπήρχε από τότε και το S4 και τα χαρακτηριστικά του.

Όσο για λύσεις τύπου One Plus One ναι μεν πολύ δυνατές στα specs αλλά μετά? Ξέρεις πόσα κινέζικα ανάλογων specs έχω κατά καιρούς πιάσει?

Με εξαίρεση την Oppo Που πάει να κάνει κάτι αξιοσημείωτο, τα υπόλοιπα αργά ή γρήγορα ξεχνιούνται ή πάνε κουβά...

ΥΓ: Η One Plus κατά 99% είναι κρυφή θυγατρική της Oppo. Κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι, γιατί δεν το έβγαλε με το ήδη πετυχημένο brand name της αλλά επέλεξε να δημιουργήσει καινούριο?

#10950   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/04/2014 - 01:38

Nickolaou δυστυχώς πας για χρυσό στη ρυθμική σαν τον Μελισσανίδη...

Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε.

Λες ότι σε ενδιαφέρουν στο S5 τα χαρακτηριστικά του S4. Τότε δεν σε ενδιέφεραν? Υπήρχε από τότε και το S4 και τα χαρακτηριστικά του.

Όσο για λύσεις τύπου One Plus One ναι μεν πολύ δυνατές στα specs αλλά μετά? Ξέρεις πόσα κινέζικα ανάλογων specs έχω κατά καιρούς πιάσει?

Με εξαίρεση την Oppo Που πάει να κάνει κάτι αξιοσημείωτο, τα υπόλοιπα αργά ή γρήγορα ξεχνιούνται ή πάνε κουβά...

ΥΓ: Η One Plus κατά 99% είναι κρυφή θυγατρική της Oppo. Κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι, γιατί δεν το έβγαλε με το ήδη πετυχημένο brand name της αλλά επέλεξε να δημιουργήσει καινούριο?

Κατι μου λεει οτι ποτε δεν ειχε πιασει android συσκευη στην ζωη του και τζαμπα μας εβριζε.. μαλλον επιασε κανενα s4, του αρεσε κ τωρα περιμενει το s5.. δεν εξηγειται αλλιως

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34

0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες