Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10921   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 23/04/2014 - 15:04

Οχι ρε Πανο, δεν ειναι ετσι ... Τα ιδια λεγατε και για τα Oppo μερικους μηνες πριν ... Δεν εχω δει κανενα Oppo να κυριευει την αγορα ... Δεν καταλβαινεις οτι οσο το κριτηριο σου ειναι τα specs τιποτε δεν 'ηρθε για να μεινει' ;;
Γιατι πολυ απλα τα specs συνεχως βελτιώνονται. Αλλα πραγματα ειναι αυτα που ερχονται για να μεινουν και δεν εχουν σχεση με τα specs που αναποφευκτα και νομοτελειακα σχεδον αλλάζουν συνεχως ...

Αντώνη καμία σχέση με oppo. Η oppo έδινε φθηνές ( ; ) συσκευές με οκ specs (αν εξαιρέσεις το find 7 με 2k οθόνη και 50mp camera που κοστίζει όσο ένα high end κινητό).

Αυτή τη στιγμή η oneplus προσφέρει μια συσκευή επιπέδου S5/Htc one M8 στα μισά χρήματα και με almost pure android.

Ναι είναι vfm σαν συσκευή και πιστεύω ότι τέτοιες χρειαζόμαστε (όχι όλοι :Ρ)

Αν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε αυτή τη συσκευή και σε κάποια άλλη που έχει 2 η και 3 φορές την τιμή της , θα προτίμηση αυτή, και ας την πετάξω στα σκουπίδια στην τελική.

Μου προσφέρει ότι και οι άλλες εταιρείες σε καλύτερη τιμή , με ίδια ποιότητα. Γιατί να μην το επιλέξω λοιπόν;

Τι καλύτερο έχει να προσφέρει ένα κινητό επιπέδου S5/m8? τίποτα! Μόνο όνομα.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 23/04/2014 - 15:04

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10922   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 23/04/2014 - 15:14

Αντώνη καμία σχέση με oppo. Η oppo έδινε φθηνές ( ; ) συσκευές με οκ specs (αν εξαιρέσεις το find 7 με 2k οθόνη και 50mp camera που κοστίζει όσο ένα high end κινητό).

Αυτή τη στιγμή η oneplus προσφέρει μια συσκευή επιπέδου S5/Htc one M8 στα μισά χρήματα και με almost pure android.

Ναι είναι vfm σαν συσκευή και πιστεύω ότι τέτοιες χρειαζόμαστε (όχι όλοι :Ρ)

Αν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε αυτή τη συσκευή και σε κάποια άλλη που έχει 2 η και 3 φορές την τιμή της , θα προτίμηση αυτή, και ας την πετάξω στα σκουπίδια στην τελική.

Μου προσφέρει ότι και οι άλλες εταιρείες σε καλύτερη τιμή , με ίδια ποιότητα. Γιατί να μην το επιλέξω λοιπόν;

Τι καλύτερο έχει να προσφέρει ένα κινητό επιπέδου S5/m8? τίποτα! Μόνο όνομα.

Αυτο που λέω ειναι οτι ισχυροτερο και ταυτοχρονα φθηνοτερο  hardware δεν αποτελει μια ξεχωριστη προταση. Καθε αλλο. Ισχυροτερο και φθηνοτερο hardware ειναι η πορεια της τεχνολογιας τα τελευταια 50 χρονια !. Ειναι το αναμενομενο ..  Σε δυο μηνες απο σημερα θα υπαρχει κατι αλλο με καλυτερα specs και φθηνοτερο απο το OnePlus . 

Αλλα ειναι τα πραγματα που κανουν μια προταση να ξεχωριζει (και κακα τα ψεματα μονο προς την Apple μπορεις να τα βρεις).

Δεν εχει να κανει με τα specs (τα οποια αναποφευκτα αργα η γρηγορα θα φτασουν και θα ξεπερασουν αλλοι) 

#10923   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 23/04/2014 - 15:23

Αυτο που λέω ειναι οτι ισχυροτερο και ταυτοχρονα φθηνοτερο hardware δεν αποτελει μια ξεχωριστη προταση. Καθε αλλο. Ισχυροτερο και φθηνοτερο hardware ειναι η πορεια της τεχνολογιας τα τελευταια 50 χρονια !. Ειναι το αναμενομενο .. Σε δυο μηνες απο σημερα θα υπαρχει κατι αλλο με καλυτερα specs και φθηνοτερο απο το OnePlus .
Αλλα ειναι τα πραγματα που κανουν μια προταση να ξεχωριζει (και κακα τα ψεματα μονο προς την Apple μπορεις να τα βρεις).
Δεν εχει να κανει με τα specs (τα οποια αναποφευκτα αργα η γρηγορα θα φτασουν και θα ξεπερασουν αλλοι)

Πιστεύω οτι αυτο που κανει μια πρόταση να ξεχωρίζει στα ματια μου η στα ματια σου είναι θέμα υποκειμενικό και θέμα αναγκών. Π.χ. θέλω quick reply & chat heads σε όλες μου τις εφαρμογές, χωρίς να χρειαζεται να αλλά ζω στο Facebook κάθε φορά που έχω ειδοποίηση . εσένα αυτά μπορεί να σου είναι άχρηστα. Ακόμα και αν πάμε στη λογική του Jailbreak, δεν είσαι καλυμμένος, αφού ενα πρόβλημα μπορεί να σε οδηγήσει σε restore και να μη μπορείς να εχεις τα ίδια πράγματα.

Αυτή τη στιγμη καλώς η κακώς το oneplus ξεχωρίζει στην android κοινοτητα. Αύριο μπορεί (και σιγουρα θα ειναι) να είναι κάτι αλλά φυσικά.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10924   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.610 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/04/2014 - 15:39

To θέμα με τις νέες συσκευές, Hardware κτλ, μου θυμίζει την ιστορία με τις κάρτες γραφικών στα PC.

Παίρνεις τη πιο μαμάτη που κυκλοφορεί και σε 2 μήνες έχει βγει καλύτερη και 'συ μένεις με το ... στο χέρι.

Το OnePlus μακάρι να αλλάξει το τιμολογιακό κομμάτι στα Smartphones. Επίσης.

"CP: Oppo is our contract manufacturer, which means they are the ones manufacturing our products, similar to how, for instance, Apple uses Foxconn as their factory. So because we are outsourcing our production, we can keep our team small and lean."

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#10925   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/04/2014 - 16:14

To θέμα με τις νέες συσκευές, Hardware κτλ, μου θυμίζει την ιστορία με τις κάρτες γραφικών στα PC.

Παίρνεις τη πιο μαμάτη που κυκλοφορεί και σε 2 μήνες έχει βγει καλύτερη και 'συ μένεις με το ... στο χέρι.

Το OnePlus μακάρι να αλλάξει το τιμολογιακό κομμάτι στα Smartphones. Επίσης.

Οι κυνηγοι των specs προφανως δεν νοιαζονται αν αυτο που θα παρουν τωρα σε δυο μηνες θα ξεπεραστει, γιατι οταν ερθει κατι πιο φρεσκο θα μετακινηθουν εκει.. και αργοτερα στο αλλο, και παει λεγοντας.. οποτε προφανως μια συσκευη σαν το one plus θα τους ειναι και πιο συμφερουσα, αφου δεν θα δαπανησουν πολλα χρηματα για μια συσκευη που ξερουν οτι σε λιγο καιρο θα εχει ημερομηνια ληξης και θα την στειλουν..το θεμα ειναι οτι με αυτη την τιμολογιακη πολιτικη της συγκεκριμενης συσκευης και οι μη κυνηγοι των specs που απλα θελουν ενα smartphone να κανει την δουλεια τους για τα επομενα 2 χρονια ανετα θα επωφεληθουν επισης.. σιγουρα δεν υπαρχει το καταλληλο brandname, αν ομως βγει αξιοπιστη η συγκεκριμενη συσκευη, εχοντας απο πισω και παντοτινο συμβολαιο υποστηριξης λογω cyanogen (οποιος ασχολειται με android ξερει την βαρυτητα του ονοματος), θα βαλει πολλες εταιριες με το υφακι της επιτυχιας σε σκεψεις.. καλο για τον ανταγωνισμο και για εμας τους ιδιους πανω απο ολα

#10926   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.610 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/04/2014 - 17:04

Σίγουρα. Συμφωνούμε σε αυτό.

Εγώ μόνο ως θετικό το βλέπω το παραπάνω. Εξαιρετική συσκευή, για τα λεφτά ας μη μιλήσουμε. Τους ξέκανε όλους.

Και απ' ότι διάβαζα χθες, και η Google με το επόμενο Nexus προσανατολίζεται για ακόμα πιο χαμηλή τιμή, με τα υλικά να έρχονται απο Ταιβάν μεριά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#10927   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 23/04/2014 - 18:48

Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε το Oneplus γιατί και από Hardware αλλά και Software έχει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά, επίσης η τιμή του είναι απίστευτα χαμηλή. Τώρα στο αν "ήρθε για μείνει" φαίνεται πολύ δύσκολο ειδικά στο κομμάτι των πωλήσεων μιας και δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει τις εταιρείες με πιο "βαρύ" όνομα Αλλά όσων αφορά το κομμάτι Software/Hardware τότε είναι εξίσου καλή μπορεί και καλύτερη..... Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι τα άτομα που ασχολούνται σίγουρα θα το γλυκοκοιταξουν.

Παιδιά σκέφτομαι να κάνω και εγώ την αλλαγή σε android. Προς το παρόν έχω ένα iPhone 4s αλλά αρχίζει να μου τη σπάει το λαγκ του και έχω και προβλήματα με τα κουμπιά. Έβγαλε τα λεφτά του τόσο που το έχω δουλέψει. Σκέφτομαι για νεξους αλλά με προβληματίζει το κακό ηχείο που λένε ότι έχει καθώς και η μέτρια φωτογραφική του. Ιδιοκτήτες νεξους, που συμμετέχουν στη κουβέντα, που είχαν παλιά iphone μετάνιωσαν για την αλλαγή? προσωπικά δεν είμαι πορωμενος με τα προϊόντα αππλε απλά το iphone ήταν το πρώτο κινητό που με βόλεψε τόσο και για αυτο το κράτησα και 2,5 χρόνια χωρίς να σκέφτομαι την αλλαγή (σε αντίθεση με παλιά που άλλαζα κάθε χρόνο) για αυτο φοβάμαι μη απογοητευτω με το νεξους. Είναι εξίσου ικανοποιητικό με ένα iphone?

Φίλε μου μην το σκέφτεσαι καν μιας και το Ν5 είναι πολύ πιο ανώτερο σε όλα. Εγώ πχ από 4S είχα πάει σε S3 μετά σε Ν4 και τώρα σε Ν5, απλά δεν υπάρχει σύγκριση και ιδικά στην κάμερα που αναφέρεις.

#10928   demosthenes

demosthenes

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/04/2014 - 10:07

Καλημέρα να σας ρωτήσω το nexus 5 32gb από σκρουτζομαγαζο έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα η θα έχω θέμα

#10929   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 25/04/2014 - 10:10

Δεν θα σε καλύπτει η εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία. Θα πρέπει να το πας στο μαγαζί που το αγόρασες και να τους πεις να το στείλουν έξω, εκεί από όπου εκείνοι το πήραν και το έφεραν Ελλάδα...

Καλημέρα να σας ρωτήσω το nexus 5 32gb από σκρουτζομαγαζο έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα η θα έχω θέμα

#10930   demosthenes

demosthenes

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2014 - 10:13

Δεν θα σε καλύπτει η εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία. Θα πρέπει να το πας στο μαγαζί που το αγόρασες και να τους πεις να το στείλουν έξω, εκεί από όπου εκείνοι το πήραν και το έφεραν Ελλάδα...

το 16 όμως δεν έχει κανένα θέμα έτσι δεν είναι; στα χρώματα ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εγγύηση

#10931   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 25/04/2014 - 12:22

Νομίζω μόνο λευκό και μαύρο υποστηρίζονται. Θα σου απαντήσει με σιγουριά κάποιος άλλος

#10932   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/04/2014 - 14:22

Μόνο μαύρο nexus 5 16gb καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία. Τίποτα άλλο.

#10933   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 25/04/2014 - 16:04

Καλά μας δουλεύουν! Τι μλκιες είναι αυτές ? Δλδ αν το πάρει κάποιος σε κοκκινο δεν θα έχει εγγύηση? Τι να πω..........

#10934   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 25/04/2014 - 19:53

Από όσο ξέρω δεν το εισαγουνε οπότε εάν χρειαστείς αντικατάσταση δεν έχουν να στο αλλάξουν.

#10935   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2014 - 13:50

Συνεχώς αγόραζα iphone αλλα βλέπωντας αυτη την στιγμή τον ανταγωνισμό καταλαβαίνω ότι η Apple έχει μείνει  πολύ πίσω. Ηρθε η στιγμή να κάνω την μετάβαση λοιπόν απο το iphone 5 σε ένα αξιόλογο android και όταν λέω αξιόλογο εννοώ το samsung galaxy s4 ή το samsung galaxy s5. Αναλύω λέγοντας ότι το samsung s4 με καλύπτει απο χαρακτηριστικά για το σύνολο του και το design . Τώρα το samsung galaxy s5 δεν με εντυπωσιάζει απο design αλλα εχει αρκετα προχωρημένα χαρακτηριστικά αλλα αυτό που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν είναι αν έχει ράδιο το s5 και αν έχει και τα χαρακτηριστικά του s4. Γενικα να πώ ότι είμαι μεταξύ των δύο  και θα ήθελα την γνώμη όσων τα έχουν δοκιμάσει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες