Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10906   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 16/04/2014 - 15:01

Παιδιά μην κρίνετε πράγματα που δεν χργσιμοποιήσατε. Δεν κάθομαι να κρίνω ούτε αυτούς που λένε πόσο τέλειο είναι το ένα ούτε ότι το τάδε είναι το καλύτερο που υπάρχει (βάζοντας την υποκειμενική σας γνώμη μέσα). Αλλά η ultrapixel παίζει να είναι η πιο παρεξηγημένη τεχνολογία της κινητής αυτή τη στιγμή (ας είναι καλά κάτι site του κ@λου με το arena στο τέλος του ονόματος τους). Κρίνετε όλοι από τη λεπτομέρεια σε crop σε πρωινά θέματα, αλλά κανείς δε μίλησε για τα χρώματα, την ταχύτητα, την απόδοση σε πιο σκοτεινά θέματα και τη συνολική ευκολία χρήσης που προσφέρει στο μέσο χρήστη που δεν έχει πολλές γνώσεις. Με λίγα λόγια πιο πιθανό σαν μέσος χρήστης (ή σαν πιο προχωρημένος αλλά με το πρώτο κλικ) είναι να πάρεις καλή φωτογραφία με το one (και το iPhone) πάρα με τα 16 και 20 MP άλλων.

Φιλε μου το οτι τραβαει.γρηγορα δεν μου λεει κατι, το βραδυ με φλας παιρνει φωτο σε 2 secs ενω οι υπολοιποι σε 2.3. Τιποτα το ιδιαιτερο., επισης μαλλον δεν εχεις δει βραδυνη φωτο απο note 3 γι αυτο τα λες αυτα.. δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις σε χαμηλο φωτισμο χωρις φλας, και dslr να εχεις δεν θα παρεις σωστ φωτογραφια με τιποτα.. οι βραδυνες ληψεις συνεπαγονται με φλας αλλιως ειναι σαν να κοροιδευομαστε.. επισης σαφεστατα τα mpixels δεν παιζουν κυριαρχο ρολο στις επιδοσεις της καμερας, αλλα μην κανεις σαν τους χρηστες iphone που εχουν την εντυπωση οτι μονο η εταιρια τους ξερει να αγοραζει φακους και οι αλλοι ειναι χαζοι., το s4 octa φοραει αισθητηρα exmor και βαζει κατω ακομα και τις φετινες συσκευες σε επιδοσεις καμερας.. το htc one χανει σε αυτο το κομματι κατα κρατος και το ξερουμε ολοι αυτο.. καλη φωτογραφια βγαζει κ το s3, μεσα στον φετινο ανταγωνισμο δεν ειναι ομως, πως να το κανουμε;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10907   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/04/2014 - 15:33

Φιλε μου το οτι τραβαει.γρηγορα δεν μου λεει κατι, το βραδυ με φλας παιρνει φωτο σε 2 secs ενω οι υπολοιποι σε 2.3. Τιποτα το ιδιαιτερο., επισης μαλλον δεν εχεις δει βραδυνη φωτο απο note 3 γι αυτο τα λες αυτα.. δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις σε χαμηλο φωτισμο χωρις φλας, και dslr να εχεις δεν θα παρεις σωστ φωτογραφια με τιποτα.. οι βραδυνες ληψεις συνεπαγονται με φλας αλλιως ειναι σαν να κοροιδευομαστε.. επισης σαφεστατα τα mpixels δεν παιζουν κυριαρχο ρολο στις επιδοσεις της καμερας, αλλα μην κανεις σαν τους χρηστες iphone που εχουν την εντυπωση οτι μονο η εταιρια τους ξερει να αγοραζει φακους και οι αλλοι ειναι χαζοι., το s4 octa φοραει αισθητηρα exmor και βαζει κατω ακομα και τις φετινες συσκευες σε επιδοσεις καμερας.. το htc one χανει σε αυτο το κομματι κατα κρατος και το ξερουμε ολοι αυτο.. καλη φωτογραφια βγαζει κ το s3, μεσα στον φετινο ανταγωνισμο δεν ειναι ομως, πως να το κανουμε;

Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά. Αν πάρεις 10 φωτογραφίες με το one οι 8 θα είναι ίδιες. Πάνω από το μέσο όρο. Οι 2 θα είναι για τα σκουπίδια. Αν πάρεις 10 φωτογραφίες (ειδικά για σκοτεινές) με κάποιο άλλο οι 5 θα είναι για τα σκουπίδια οι 3 πάνω από το μέσο όρο και οι 2 θα είναι καλές (η μία μπορεί να είναι και τέλεια). Το θέμα είναι ότι αυτό είναι για τους πειραγμένους των φόρουμ. Για τον μέσο χρήστη νομίζεις ότι αυτό είναι αρκετό; Νομίζεις ότι έχει ο κόσμος τις γνώσεις για το πως να πάρει μια καλή φωτογραφία και τι είναι το ISO; Νομίζεις ότι το night mode ή το sports έχει κάποια αξία γι αυτούς; Ή νομίζεις ότι ο προχωρημένος θα δει τη φωτογραφία από το κινητό και δε θα χτυπιέται κάτω από τα γέλια επειδή με φωτογραφική 150-200 ευρώ θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα;
Το συμπέρασμα είναι. Χωρίς να ξέρω για κάτι μπαχαντέλες της Nokia με τεράστιους φακούς, όλα τα υπόλοιπα βγάζουν μέτριες φωτογραφίες για το μάτι που ξέρει. Επειδή όμως δεν απευθύνονται στον γνώστη αλλά στον μέσο χρήστη το βασικό είναι η ευκολία. Το "σημαδεύω και τραβάω". Κι εκεί το iPhone είναι ανίκητο. Και το one συνολικά πιο καλό από τα περισσότερα από αυτή την άποψη. Μπορεί το οποιοδήποτε να βγάζει με ρυθμίσεις, τρίποδες και σταθερά χέρια καλύτερες φωτογραφίες (και πάλι όχι όλες) αλλά ο σκοπός της φωτογραφικής ενός κινητού δεν είναι αυτός. Με αυτή τη λογική θα προτιμούσαμε όλοι να πάμε στο σούπερ μάρκετ με μια Lamborghini επειδή είναι πιο γρήγορη και στρίβει καλύτερα πάρα με το seicento που καίει το 1/6 και χωράει παντού. Με λίγα λόγια το καθετί θα πρέπει να ξέρει τη θέση του γιατί όσο κι αν το παλέψω και ότι κινητήρα και λάστιχα να βάλω το seicento (κινητό) δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Lamborghini (φωτογραφική) αλλά και ανάποδα...

#10908   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2014 - 15:55

Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά. Αν πάρεις 10 φωτογραφίες με το one οι 8 θα είναι ίδιες. Πάνω από το μέσο όρο. Οι 2 θα είναι για τα σκουπίδια. Αν πάρεις 10 φωτογραφίες (ειδικά για σκοτεινές) με κάποιο άλλο οι 5 θα είναι για τα σκουπίδια οι 3 πάνω από το μέσο όρο και οι 2 θα είναι καλές (η μία μπορεί να είναι και τέλεια). Το θέμα είναι ότι αυτό είναι για τους πειραγμένους των φόρουμ. Για τον μέσο χρήστη νομίζεις ότι αυτό είναι αρκετό; Νομίζεις ότι έχει ο κόσμος τις γνώσεις για το πως να πάρει μια καλή φωτογραφία και τι είναι το ISO; Νομίζεις ότι το night mode ή το sports έχει κάποια αξία γι αυτούς; Ή νομίζεις ότι ο προχωρημένος θα δει τη φωτογραφία από το κινητό και δε θα χτυπιέται κάτω από τα γέλια επειδή με φωτογραφική 150-200 ευρώ θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα;
Το συμπέρασμα είναι. Χωρίς να ξέρω για κάτι μπαχαντέλες της Nokia με τεράστιους φακούς, όλα τα υπόλοιπα βγάζουν μέτριες φωτογραφίες για το μάτι που ξέρει. Επειδή όμως δεν απευθύνονται στον γνώστη αλλά στον μέσο χρήστη το βασικό είναι η ευκολία. Το "σημαδεύω και τραβάω". Κι εκεί το iPhone είναι ανίκητο. Και το one συνολικά πιο καλό από τα περισσότερα από αυτή την άποψη. Μπορεί το οποιοδήποτε να βγάζει με ρυθμίσεις, τρίποδες και σταθερά χέρια καλύτερες φωτογραφίες (και πάλι όχι όλες) αλλά ο σκοπός της φωτογραφικής ενός κινητού δεν είναι αυτός. Με αυτή τη λογική θα προτιμούσαμε όλοι να πάμε στο σούπερ μάρκετ με μια Lamborghini επειδή είναι πιο γρήγορη και στρίβει καλύτερα πάρα με το seicento που καίει το 1/6 και χωράει παντού. Με λίγα λόγια το καθετί θα πρέπει να ξέρει τη θέση του γιατί όσο κι αν το παλέψω και ότι κινητήρα και λάστιχα να βάλω το seicento (κινητό) δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Lamborghini (φωτογραφική) αλλά και ανάποδα...

Λογικο το σκεπτικο σου, αλλα δεν συμβαδιζει με τις απαιτησεις ολων των χρηστων.. τα smartphones εχουν φτασει σε ενα επιπεδο παρα πολυ καλο οσων αφορα την δυνατοτητα ληψης φωτογραφιων.. αλλο να λες οτι το htc one M8 θα καλυψει τις αναγκες του μεσου χρηστη και με το παραπανω (αυτο ελειπε συσκευη 2014 να μην μπορουσε να τα καταφερει σε αυτο) και αλλο να λες οτι εχει ανταγωνιστικη καμερα με τον ανταγωνισμο.. η ευκολια χρησης μπορει παρα πολυ ευκολα να συνδυαστει με πολυ ποιοτικες φωτογραφιες ταυτοχρονα ομως.. δεν καταλαβαινω γιατι η καμερα του s5 να ειναι δυσχρηστη και αυτη του one και του 5s το αντιθετο.. δεν ειναι επιστημη, μπορεις να αποθανατισεις ωραιες στιγμες και χωρις να παιξεις με iso και τιμη εκθεσης.. κανεις δεν ειπε οτι ειναι για τα σκουπιδια η καμερα του Μ8, αλλα εχει ελαττωματα.. ναι θα βγαλω καλη κοντινη λογω dual camera, και γρηγορα μαλιστα.. στις μακρινες θα εχω προβλημα ομως.. και στο crop επισης σε συγκριση με αλλες συσκευες λογω αναλυσης.. θεμα καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα απο εμας βεβαια, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα δεν φταιει κανενα site που τελειωνει σε arena οπως λες, μονο η ιδια η htc που ενω κατασκευασε μια κινηταρα φετος εμμενει σε αυτη την τεχνολογια.. εγω σου λεω οτι με μια καμερα ισαξια του 5s τωρα ολος ο κοσμος θα μιλουσε για το Μ8. Εσυ πες οτι ο απλος χρηστης θα μεινει ικανοποιημενος κ με το παραπανω.. δεν θα συμφωνησουμε ετσι κ αλλιως γιατι αλλου εστιαζω εγω κ αλλου εσυ..

#10909   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/04/2014 - 16:22

Λογικο το σκεπτικο σου, αλλα δεν συμβαδιζει με τις απαιτησεις ολων των χρηστων.. τα smartphones εχουν φτασει σε ενα επιπεδο παρα πολυ καλο οσων αφορα την δυνατοτητα ληψης φωτογραφιων.. αλλο να λες οτι το htc one M8 θα καλυψει τις αναγκες του μεσου χρηστη και με το παραπανω (αυτο ελειπε συσκευη 2014 να μην μπορουσε να τα καταφερει σε αυτο) και αλλο να λες οτι εχει ανταγωνιστικη καμερα με τον ανταγωνισμο.. η ευκολια χρησης μπορει παρα πολυ ευκολα να συνδυαστει με πολυ ποιοτικες φωτογραφιες ταυτοχρονα ομως.. δεν καταλαβαινω γιατι η καμερα του s5 να ειναι δυσχρηστη και αυτη του one και του 5s το αντιθετο.. δεν ειναι επιστημη, μπορεις να αποθανατισεις ωραιες στιγμες και χωρις να παιξεις με iso και τιμη εκθεσης.. κανεις δεν ειπε οτι ειναι για τα σκουπιδια η καμερα του Μ8, αλλα εχει ελαττωματα.. ναι θα βγαλω καλη κοντινη λογω dual camera, και γρηγορα μαλιστα.. στις μακρινες θα εχω προβλημα ομως.. και στο crop επισης σε συγκριση με αλλες συσκευες λογω αναλυσης.. θεμα καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα απο εμας βεβαια, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα δεν φταιει κανενα site που τελειωνει σε arena οπως λες, μονο η ιδια η htc που ενω κατασκευασε μια κινηταρα φετος εμμενει σε αυτη την τεχνολογια.. εγω σου λεω οτι με μια καμερα ισαξια του 5s τωρα ολος ο κοσμος θα μιλουσε για το Μ8. Εσυ πες οτι ο απλος χρηστης θα μεινει ικανοποιημενος κ με το παραπανω.. δεν θα συμφωνησουμε ετσι κ αλλιως γιατι αλλου εστιαζω εγω κ αλλου εσυ..

Δεν ξέρω για το S5 γιατί ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί εντατικά. Ξέρω ότι το S4 αργούσε να εστιάσει. Έβγαζε θολές φωτογραφίες επειδή δεν είχε OIS. Αν κάτι κουνιόταν τότε απλά δεν. Αυτά ενοχλούν τον μέσο χρήστη. Αν εσύ περιμένεις λίγο παραπάνω και κρατάς σταθερά τα χέρια σου ο μέσος χρήστης δεν ασχολείται. Και να πω την αλήθεια κι εγώ το ίδιο. Δεν έχω γνώσεις για τη φωτογραφία. Αλλά θέλω να πατάω να βγάζει το τετράγωνο να κάνει κλικ και να είμαι έτοιμος. Αν ήθελα το παραπάνω θα έπαιρνα φωτογραφική και δε θα κορόιδευα τον εαυτό μου με τα κινητά.
Εσύ έχεις προτεραιότητα την απόλυτη απόδοση (από κινητό!). Εγώ θέλω χρηστικές φωτογραφίες χωρίς κόπο. Αν εξηγούσαμε την προσέγγιση των μεν και τον δε χωρίς να παρουσιάζουμε τη μία συσκευή σα να έχει φωτογραφική μόνο για μόστρα να είσαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι για φωτογραφική κινητού θα προτιμούσαν τη δική μου άποψη.
Κι αυτό είναι ένα λινκ για να δεις κι εσύ ότι το μέγεθος του αίσχους που παρουσιάζουν τα γνωστά site δεν είναι αλήθεια.
http://forum.xda-dev...d.php?t=2694621

#10910   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2014 - 17:53

Δεν ξέρω για το S5 γιατί ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί εντατικά. Ξέρω ότι το S4 αργούσε να εστιάσει. Έβγαζε θολές φωτογραφίες επειδή δεν είχε OIS. Αν κάτι κουνιόταν τότε απλά δεν. Αυτά ενοχλούν τον μέσο χρήστη. Αν εσύ περιμένεις λίγο παραπάνω και κρατάς σταθερά τα χέρια σου ο μέσος χρήστης δεν ασχολείται. Και να πω την αλήθεια κι εγώ το ίδιο. Δεν έχω γνώσεις για τη φωτογραφία. Αλλά θέλω να πατάω να βγάζει το τετράγωνο να κάνει κλικ και να είμαι έτοιμος. Αν ήθελα το παραπάνω θα έπαιρνα φωτογραφική και δε θα κορόιδευα τον εαυτό μου με τα κινητά.
Εσύ έχεις προτεραιότητα την απόλυτη απόδοση (από κινητό!). Εγώ θέλω χρηστικές φωτογραφίες χωρίς κόπο. Αν εξηγούσαμε την προσέγγιση των μεν και τον δε χωρίς να παρουσιάζουμε τη μία συσκευή σα να έχει φωτογραφική μόνο για μόστρα να είσαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι για φωτογραφική κινητού θα προτιμούσαν τη δική μου άποψη.
Κι αυτό είναι ένα λινκ για να δεις κι εσύ ότι το μέγεθος του αίσχους που παρουσιάζουν τα γνωστά site δεν είναι αλήθεια.
http://forum.xda-dev...d.php?t=2694621

Επειδη εχω δοκιμασει εξαντλητικα note 2, s4, note 3 και lg g2 σε φωτογραφια, μια χαρα πατας και βγαζουν κ αυτα. Δεν τα κανει δυσχρηστα η καμερα τους.. αυτο σου λεω, μπορεις να τα εχεις και τα 2 σε ενα πακετο.. τα εχω δει αυτα που μου στελνεις, μου εχει στειλει 150 links με roms, kernels, themes και διαφορα τετοια ο φιλος με το Μ8.. που να του ελεγα οτι θελω να το αγορασω κιολας δηλαδη..

#10911   akarthis

akarthis

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:akarthis

Δημοσίευση 16/04/2014 - 19:17

Καλησπερα παιδια. Μια απορια για ενα τεραστιο προβλημα. Προσπαθω να συνδεσω το nexus με το pc μου, αλλα δεν μου βγαινει καποιο παραθυρο για το κινητο. Δειχνει κανονικα οτι μπαινει σαν media device αλλα τιποτα(εχω κλικαρει στο κινητο την επιλογη). Φορτιζει κανονικα. 

Μηπως φταιει το pc? αν καποιος εχει καποια ιδεα, ευχαριστως.

Καλες γιορτες.

#10912   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2014 - 23:39

Καλησπερα παιδια. Μια απορια για ενα τεραστιο προβλημα. Προσπαθω να συνδεσω το nexus με το pc μου, αλλα δεν μου βγαινει καποιο παραθυρο για το κινητο. Δειχνει κανονικα οτι μπαινει σαν media device αλλα τιποτα(εχω κλικαρει στο κινητο την επιλογη). Φορτιζει κανονικα.

Καλες γιορτες.

Δοκιμασε τις αλλες επιλογες στο κινητο.. αλλιως αλλαξε θυρα usb

#10913   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2014 - 23:39

Καλες γιορτες.

Δοκιμασε τις αλλες επιλογες στο κινητο.. αλλιως αλλαξε θυρα usb

#10914   kostasb

kostasb

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 21/04/2014 - 18:57

Παιδιά σκέφτομαι να κάνω και εγώ την αλλαγή σε android. Προς το παρόν έχω ένα iPhone 4s αλλά αρχίζει να μου τη σπάει το λαγκ του και έχω και προβλήματα με τα κουμπιά. Έβγαλε τα λεφτά του τόσο που το έχω δουλέψει. Σκέφτομαι για νεξους αλλά με προβληματίζει το κακό ηχείο που λένε ότι έχει καθώς και η μέτρια φωτογραφική του. Ιδιοκτήτες νεξους, που συμμετέχουν στη κουβέντα, που είχαν παλιά iphone μετάνιωσαν για την αλλαγή? προσωπικά δεν είμαι πορωμενος με τα προϊόντα αππλε απλά το iphone ήταν το πρώτο κινητό που με βόλεψε τόσο και για αυτο το κράτησα και 2,5 χρόνια χωρίς να σκέφτομαι την αλλαγή (σε αντίθεση με παλιά που άλλαζα κάθε χρόνο) για αυτο φοβάμαι μη απογοητευτω με το νεξους. Είναι εξίσου ικανοποιητικό με ένα iphone?

#10915   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 21/04/2014 - 19:46

Εγω παντως μετα απο το iphone δεν μπορω να επιστρεψω σε android.οσο για το λαγκαρισμα του iphone 4s καντου ενα clean set up as new και ενεργοποιησε την μειωση κινησης απο την προσβασιμοτητα και το κινητο σου θα πεταει. Αποψη μου αλλαξτε με καποιον φιλο σου για μια εβδομαδα τα τηλεφωνα σας και δες αν σε βολευει. Εχω το iphone 5 και για δευτερο το s3 μονο και μονο για το τρεξιμο και την γυμναστικη που κανω επειδη θελω το iphone να ειναι σε κατασταση βιτρινας.....

#10916   iras

iras

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2014 - 19:53

Γενικά πιστεύω πως κανένας μας δεν θα μιλούσε για swith σε android αν υπήρχαν λύσεις της Apple με διαφορετικού μεγέθους οθόνες, ίσως αν και δεν νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο - ένα up to date low cost κινητό.

Θεωρώ πως ο "παράδεισος" όλων μας θα ήταν μια οθόνη που θα γουστάρουμε (άλλος 4inch άλλος 6) , iOS με JB. τώρα , από Android ,έχω αποκτήσει 2 συσκευές , την μια φορά είχα δώσει το iPhone την άλλη το είχα κρατήσει.

Το Android είναι ωραίο OS , το κακό είναι οι κατασκευαστές. ΠΧ , παίρνεις ένα Samsung και έχει 5 τόνους Bloatware που και με το Titanium παίζει να μην τα βγάλεις όλα. Οπότε , σε Android παιδιά, μόνο "Google Play" συσκευές. https://play.google.com/store/devices για όσους δεν μπορούν να το δουν .http://www.androidcentral.com/gpe . Προσοχή, λέει πχ Sony Z Ultra . Όχι το Sony Z που θα πάρεις από Γερμανό κτλπ , αυτά έχουν μαμίσια Rom και είναι λίγο δύσκολο για τον μέσο να περάσει Vanilla Rom .  

Οπότε , Amazon,ebay και έχει ο Θεός..

#10917   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 21/04/2014 - 19:56

Ακριβως. Οι καλύτερες λύσεις είναι οι GPE. Το Nexus είναι άψογη συσκευη, και ακόμα εχεις συνηθίσει με το iPhone να φορτίζεις 2 φορες την ημερα, η μια που ίσως χρειαστεί εδώ δεν είναι τίποτα. Άψογη συσκευή απο όλες τις απόψεις. Φοβερός σχεδιασμός, απίστευτα smooth. Η έννοια lag δεν υπάρχει! (Εγώ έχω ρίξει τον επεξεργαστη απο το 2.3 στα 1.5 και το κιν δεν κολλάει πουθενά και δεν κανει reboot). Η κάμερα σε πολύ καλό επίπεδο για έναν ερασιτέχνη φωτογράφο (αν είστε επαγγελματίες να πάρετε DSLR, το Nexus η οποιοδήποτε κινητό δεν θα σας καλυψει).
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10918   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 23/04/2014 - 14:11

Specs ναυαρχίδας , τιμή low/mid συσκευής, CyanogenMod .Η OnePlus με το δικό της One φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει....! #never_settle

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1398255053.938786.jpg   29,26KB   54 λήψεις
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10919   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 23/04/2014 - 14:27

Μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουν στην ίδια ακριβώς θέση. Είχε έρθει η ώρα να αφήσω το αγαπημένο μου 4s μετά από 2 χρόνια.

Επι 2 περίπου μήνες έψαχνα να δω τι θα κάνω, κι αν θα είχε νόημα να μεταβώ σε android. Ήμουν πολύ ζεστός για μεγαλύτερη οθόνη, φθηνή (σε σχέση με το iPhone) συσκευή, κλπ.

Προσωπική μου άποψη: μην δίνεις σημασία σε καμία άποψη που σου λέει ότι το τάδε κινητο είναι τέλειο η ότι το άλλο είναι χάλια. Οι μετριοπαθείς απόψεις, που περιγράφουν χωρίς παρωπίδες τα αρνητικά και τα θετικά είναι που μετράνε. Και μόνο από αυτούς που έχουν δοκιμάσει και ios & android.

Επίσης, πήγαινε πολλές φορές σε ένα Public, Πλαισιο, κλπ και δες, δοκίμασε τις συσκευές από κοντά. Μετά μπες και σε αλλά forums και διάβασε για τα προβλήματα που έχει το καθένα. Διότι για τα "καλά" ακούς και διαβάζεις παντού και από πολλούς...

Στην περίπτωση μου ήταν κάπως χρονοβόρα και επίπονη η όλη διαδικασία, αλλά με βοήθησε να σκεφτώ όλους τους παράγοντες και να αποφασίσω, τι ακριβώς είναι αυτό που *εγώ* χρειάζομαι.

Αυτά. Καλή επιλογή σου εύχομαι !

Παιδιά σκέφτομαι να κάνω και εγώ την αλλαγή σε android. Προς το παρόν έχω ένα iPhone 4s αλλά αρχίζει να μου τη σπάει το λαγκ του και έχω και προβλήματα με τα κουμπιά. Έβγαλε τα λεφτά του τόσο που το έχω δουλέψει. Σκέφτομαι για νεξους αλλά με προβληματίζει το κακό ηχείο που λένε ότι έχει καθώς και η μέτρια φωτογραφική του. Ιδιοκτήτες νεξους, που συμμετέχουν στη κουβέντα, που είχαν παλιά iphone μετάνιωσαν για την αλλαγή? προσωπικά δεν είμαι πορωμενος με τα προϊόντα αππλε απλά το iphone ήταν το πρώτο κινητό που με βόλεψε τόσο και για αυτο το κράτησα και 2,5 χρόνια χωρίς να σκέφτομαι την αλλαγή (σε αντίθεση με παλιά που άλλαζα κάθε χρόνο) για αυτο φοβάμαι μη απογοητευτω με το νεξους. Είναι εξίσου ικανοποιητικό με ένα iphone?

#10920   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 23/04/2014 - 15:00

Specs ναυαρχίδας , τιμή low/mid συσκευής, CyanogenMod .Η OnePlus με το δικό της One φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει....! #never_settle

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1398255053.938786.jpg

Οχι ρε Πανο, δεν ειναι ετσι ... Τα ιδια λεγατε και για τα Oppo μερικους μηνες πριν ... Δεν εχω δει κανενα Oppo να κυριευει την αγορα ... Δεν καταλβαινεις οτι οσο το κριτηριο σου ειναι τα specs τιποτε δεν 'ηρθε για να μεινει' ;;  

Γιατι πολυ απλα τα specs συνεχως βελτιώνονται. Αλλα πραγματα ειναι αυτα που ερχονται για να μεινουν και δεν εχουν σχεση με τα specs που αναποφευκτα και νομοτελειακα σχεδον αλλάζουν συνεχως ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες