Καλησπερα και απο εμενα...η Wind και η Q εχουν υπερβολικο προβλημα με το σημα τους,τους τελευταιους μηνες και μαλιστα εχει παραπονεθει παρα πολυς κοσμος και επιπλεον πολλοι απο αυτους οπως και εγω εχουν αλλαξει εταιρια...τωρα καλο ειναι να δοκιμασεις και με αλλες sim που σου ειπαν και οι υπολοιποι πιο πανω για να σιγουρευτεις εαν φταιει το τηλεφωνο ή οχι...και οταν λενε απο διαφορετικες sim υποθετω και απο διαφορετικη εταιρια...ειχα το ιδιο προβλημα με την Wind και οταν αλλαξα και εβαλα Vodafone ολα ειναι μια χαρα...παρεμπιπτόντως έχω Q... λέτε?
Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 18/12/2012 - 22:04
Ad
Δημοσίευση 18/12/2012 - 23:00
Καλησπερα και απο εμενα...η Wind και η Q εχουν υπερβολικο προβλημα με το σημα τους,τους τελευταιους μηνες και μαλιστα εχει παραπονεθει παρα πολυς κοσμος και επιπλεον πολλοι απο αυτους οπως και εγω εχουν αλλαξει εταιρια...τωρα καλο ειναι να δοκιμασεις και με αλλες sim που σου ειπαν και οι υπολοιποι πιο πανω για να σιγουρευτεις εαν φταιει το τηλεφωνο ή οχι...και οταν λενε απο διαφορετικες sim υποθετω και απο διαφορετικη εταιρια...ειχα το ιδιο προβλημα με την Wind και οταν αλλαξα και εβαλα Vodafone ολα ειναι μια χαρα...
Εμένα και στο 4s και στο 5 με wind μου το έκανε σε μέρη που το σήμα ήταν οριακό. Δηλαδή ναι μεν είχα μια ή δυο γραμμές ομωσ μου ερχόταν SMS για κλήσεις δε.
ρε παιδιά όλη μου η παρέα wind και Q εχουμε αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω μόνο εγώ.. βέβαια είμαι ο μόνος με 5αρι (δεν είχα το ίδιο πρόβλημα πάντως στο 4, ούτε ο ένας απο τους φίλους μου που έχει 4S...)
Δημοσίευση 18/12/2012 - 23:03
Δοκίμασε και με αλλο πάροχο(αν μπορείς) να δεις για σίγουρα .ρε παιδιά όλη μου η παρέα wind και Q εχουμε αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω μόνο εγώ.. βέβαια είμαι ο μόνος με 5αρι (δεν είχα το ίδιο πρόβλημα πάντως στο 4, ούτε ο ένας απο τους φίλους μου που έχει 4S...)
Δημοσίευση 18/12/2012 - 23:10
ειναι πολυ πιθανο αν δεν εφαρμοζει απολυτα, καθε φορα να νομιζει οτι αλλαζεις καρτα.Μηπως παιζει ρολο που ειναι κομενη η νανο σιμ;
Δημοσίευση 18/12/2012 - 23:35
και εγω και η γυναικα μου φιλος ειχαμε wind συμβολαιο...το κοψαμε,εγω εβαλα καρτα Vodafone CU και εκεινη εκανε προσωρινα ενα F2G...ειχαμε πολυ σοβαρο προβλημα και εχουμε ακομα οταν μιλαω μαζι της....εκει που μιλαμε πεφτει η γραμμη...και αυτο γινεται εδω και μηνες...θα παει να γυρισει το νουμερο της σε CU και αυτη για να ηρεμησει το κεφαλι μας...προσπαθησαμε να κανουμε μια κουβεντα απο το τηλεφωνο πριν απο καμια 20αρια μερες που ειχα παει αθηνα και για 1ωρα που μιλησαμε επεσε η γραμμη 23 φορες...μετρημενες...και δεν μενουμε σε τιποτα χωρια απομακρισμενα...σε μεγαλες πολεις μενουμε...ρε παιδιά όλη μου η παρέα wind και Q εχουμε αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω μόνο εγώ.. βέβαια είμαι ο μόνος με 5αρι (δεν είχα το ίδιο πρόβλημα πάντως στο 4, ούτε ο ένας απο τους φίλους μου που έχει 4S...)
Δημοσίευση 19/12/2012 - 18:12
Δημοσίευση 19/12/2012 - 18:34
εγω που εκανα αντικατασταση τηλεφωνου και μου εχει καμενο pixel τι να πω...οεο!!!!αγαπητοι συμφορουμιτες, οπως σας ειχα πει και παλιοτερα το απρο 5αρι μου ηρθε με ελατωματικη οθονη. Την επομενη ημερα της αγορας πηγα στι vodafone και το αντικατεστησαν με σκετη συσκευη με αλλο imei φυσικα απο αυτο που εχω στο κουτι και για την ακριβεια παλαιοτερη στη σειρα παραγωγης οπως ελεγξα απο τη σελιδα που το φορουμ εχει λινκ (διευκρινιση: το 1ο ηταν νοεμβριου και αυτο που μου εστειλαν ειναι σεπτεμβριου). Την περασμενη εβδομαδα στο σκοταδι διαπιστωσα οτι αυτο που μου εστειλαν εχει διαρροη φωτος στο επανω σημειο στο πληκτρο του off και σε 2 σημεια διπλα καθως και στην front camera, εκανα μολις back up αυριο θα ξαναπαω να τους το δωσω να δω τι θα μου στειλουν αυτη τη φορα... γνωριζετε αν τα αντικαθιστουν για διαρροη φωτος ή οχι?
Δημοσίευση 19/12/2012 - 18:40
Δημοσίευση 19/12/2012 - 18:41
αυτην την δουλεια θα κανουμε...!!!αχαχχα,το πηγα και μου ειπαν ελα μετα τις γιορτες γιατι θα στο αργησουν τωρα λογο Χριστουγέννωνξαναστειλτο! για αυτο τα λενε 5, εχεις μεχρι 5 αλλαγες!!! lol
Δημοσίευση 20/12/2012 - 16:00
αγαπητοι συμφορουμιτες, οπως σας ειχα πει και παλιοτερα το απρο 5αρι μου ηρθε με ελατωματικη οθονη. Την επομενη ημερα της αγορας πηγα στι vodafone και το αντικατεστησαν με σκετη συσκευη με αλλο imei φυσικα απο αυτο που εχω στο κουτι και για την ακριβεια παλαιοτερη στη σειρα παραγωγης οπως ελεγξα απο τη σελιδα που το φορουμ εχει λινκ (διευκρινιση: το 1ο ηταν νοεμβριου και αυτο που μου εστειλαν ειναι σεπτεμβριου). Την περασμενη εβδομαδα στο σκοταδι διαπιστωσα οτι αυτο που μου εστειλαν εχει διαρροη φωτος στο επανω σημειο στο πληκτρο του off και σε 2 σημεια διπλα καθως και στην front camera, εκανα μολις back up αυριο θα ξαναπαω να τους το δωσω να δω τι θα μου στειλουν αυτη τη φορα... γνωριζετε αν τα αντικαθιστουν για διαρροη φωτος ή οχι?
εγω που εκανα αντικατασταση τηλεφωνου και μου εχει καμενο pixel τι να πω...οεο!!!!
και μετά μου λέτε να κάνω αλλαγή του τηλεφωνου μου επειδή που και που χάνει το σήμα.. μωρέ λαχείο μου έχει κάτσει με τόσα που ακούω εδω μέσα
Δημοσίευση 20/12/2012 - 16:31
αφου κανεις ολα αυτα που σου προτεινουν εδω δοκιμασε να βγαλεις και ξαναβαλεις τη καρτα sim αλλα το βασικοτερο βρες μια αλλη καρτα να βαλεις στο τηλ για να σιγουρευτεις για το ποιος ειναι ο ενοχος.Αν στο κανει και με αλλη sim τοτε λογικα φταιει το τηλ ενω αν σου δουλεψει με αλλη καρτα τοτε ισως να φταιει η δικια σου
Μπορει να φταει κ η q αλλα μπορει κ το τηλεφωνο.
Αλλαξε τη σιμ να εισαι σιγουρος ?
Εμενα παλι καθε φορα που το κλεισω κ το κανα ανοιξω μου ερχετε το μυνημα κ καλα ενεργοποιησης imessage κτλ.
Ετσι πρεπει η ?
άλλαξα σήμερα sim στον ίδιο πάροχο.. είδωμενΔοκίμασε και με αλλο πάροχο(αν μπορείς) να δεις για σίγουρα .
Δημοσίευση 21/12/2012 - 16:51
Δημοσίευση 21/12/2012 - 17:01
τι ακριβως σου κανει?το ίδιο...
Δημοσίευση 22/12/2012 - 20:49
Δημοσίευση 22/12/2012 - 22:14
Ρωτάω γιατι πωλητης σε συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων μου είπε πως παίζει μετά απο 2 ώρες (!) στην τσέπη κ χωρις κερματα ή κλειδιά να δω τα πρώτα σημάδια.
Με ενδιαφέρει πολύ γιατί να βάλω bumpers,pumpers κ σερβιέτες ultra plus με φτερά σε ένα τέτοιο σχεδιαστικό στολίδι το θεωρώ ιεροσυλία..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες