Τα ίδια και τα ίδια jailbreak hacker cracker iOS android σπασμενα νόμιμα αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Η συνταγή είναι μια ο καθένας βάζει ότι γουστάρει, εγω προσωπικά έχω δυο σπασμενα και ένα αγορασμενο.
Άλλο το να μιλάμε για σπασμενα και άλλο να διακυνουμε?
Αυτο το ξέρουν οι admin, αλλα δεν μπορω να καταλάβω το λόγο που απαγορεύεται να πω σε κάποιον πως να βάλει πχ.το ρεπό το installus ??
Απαγορεύεται να μιλάς
?? η να διακινεις 
Γιατί αν σε αφήσουν να βάλεις το repo του installous που αποτελεί παρακίνηση στην πειρατεία θα πρέπει να αφήσουν και οδηγίες για το πως θα φτιάξεις το Appsync που κι αυτό θα είναι παρακίνηση και πάει λέγοντας.
Παιδιά για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, δεν έχουμε κανένα βίτσιο να σβήνουμε posts.Αντίθετα είναι επίπονο να σβήνεις post.Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα με το Jailbreak σβήστηκαν πάνω από 300-400 μηνύματα με παράνομο λογισμικό
ενώ τονιζόταν σε όλους τους τόνους ότι απαγορεύεται κάθε αναφορά για να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Όταν δεν υπάρχει η κατανόηση των μελών δεν μπορείς να έχεις διαβαθμισμένο moderating.Πρέπει να τα σβήνεις όλα γιατί θα υπάρξουν προστριβές του τύπου γιατί έσβησες το δικό μου κι όχι το άλλο. Έτσι επειδή το φαινόμενο ήταν πολύ έντονο σβήστηκαν όλα ή περίπου όλα όσα είδαμε. Έχουμε κι άλλες δουλειές δεν ζούμε από το φόρουμ ούτε ξυπνάμε ένα πρωί και λέμε, "α ωραία θα σβήσουμε posts και θα μοιράσουμε Warnings".
Τι θα προτιμούσατε λοιπόν να δημιουργηθεί ένα Copyright issue και το site να αναστείλει τη forum λειτουργία του ή να υπάρχει το σαιτ με κάποιον κανόνα;
Άλλωστε μη γελιόμαστε ότι και να πούμε/κάνουμε εμείς όποιος θέλει βρίσκει.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 14/02/2013 - 21:24