Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple iPad unveiled


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/02/2010 - 13:08

Απλά πρέπει σήμερα να δούμε ποιους αντιπροσωπεύει το γκρίζο, ένστολο, αποχαυνομένο, ακροατήριο της διαφήμησης και ποιον αντιπροσωπεύει η σφυροβόλος. ;) Και σε πόσα χρόνια πάλι η σφυροβόλος θα φορέσει τα γκρίζα και θα πάρει την θέση της στο ακροατήριο μέχρι να έρθει η καινούργια και ο κύκλος να συνεχιστεί επ'άπειρο ή τουλάχιστον μέχρι ο κόσμος να καταλάβει πως κανένα προϊόν δεν είναι ούτε εμπειρία, ούτε μαγικό, ούτε έχει φιλοσοφία, ψυχή, ή οτιδίποτε άλλο. Είναι ένα εργαλείο για τον χρήστη και ένα βιοποριστικό μέσο για τις εταιρείες. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Αν δεν πμορείς να κάνεις την δουλειά σου είναι άχριστο σαν εργαλείο και για αυτό τον λόγο η εταιρεία θα κοιτάξει να σε ενημερώσει για ανάγκες που δεν ήξερες πως είχες.

Πάντως η πολυθρόνα του Jobs ήταν και ωραία και βολική. Καλύτερα να πούλαγαν αυτήν παρά το iPad.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 03/02/2010 - 02:05

http://en.wikipedia.org/wiki/Product_placement#Placement_in_movies

* “The key-word here is blackwhite. Like so many Newspeak words, this word has two mutually contradictory meanings. Applied to an opponent, it means the habit of impudently claiming that black is white, in contradiction of the plain facts.” (Part 2 - Chapter 9)

* “To tell deliberate lies while genuinely believing in them, to forget any fact that has become inconvenient, and then when it becomes necessary again, to draw it back from oblivion for just so long as it is needed...” (Part 2 - Chapter 9)

* "The past was erased, the erasure was forgotten, the lie became truth." (Part 1 - Chapter 7)

* "And if all others accepted the lie which the party imposed-if all records told the same tale-then the lie passed into history and became the truth." (Part 1 - Chapter 3)

George Orwell, 1984, σας θυμίζει κάτι από Apple keynotes, product placement, marketing strategies? Ναι όλοι τα ίδια κάνουν, μόνο ένας όμως έβγαλε αυτή τη διαφήμιση.

http://www.youtube.com/watch?v=OYecfV3ubP8

Και lives by it ακόμα και σήμερα. Δείτε γιατί το 1984 δεν ήταν σαν το "1984" και μετά δείτε τα events της Apple για να δείτε πόσο χειρότερα είναι.
Μπεεεε.


Πόσο πιο τραγικά ειρωνική μπορεί να γίνει ποτέ μια διαφήμιση...

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 03/02/2010 - 02:05


#288   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 03/02/2010 - 12:54


Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 03/02/2010 - 12:55


#289   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 03/02/2010 - 15:29

Το iPad θα είναι κοντά μας γρηγορότερα από ότι αρχικά υπολογίζαμε, τουλάχιστον στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετανία όπου και αναμένεται στα τέλη Μαρτίου (έκδοση WiFi)!

Αναρτημένη εικόνα


Η έκδοση 3G+WiFi αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο!

Δυστυχώς, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με τις τιμές διάθεσης των iPad στην Ευρώπη. Αναμένουμε λοιπόν…
Behind the Scenes...

#290   jwr

jwr

    iPH Contributor

  • 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 03/02/2010 - 15:38

iPhonehellas αυτό το έγραφε από τότε που ανέβηκε το site του iPad και είτε UK βάλεις στο λινκ ή όχι Μάρτιο λέει πάλι ;)

Τελευταία επεξεργασία από: jwr, 03/02/2010 - 15:40


#291   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 03/02/2010 - 16:28

Προσωπική μου γνώμη ότι δεν πολυαξίζει...

Ας πούμε λοιπόν ότι στην Ελλάδα θα ρθεί σε λίγο ακριβότερη τιμή από ότι στην Αμερική οπότε ας υποθέσουμε οτι ξεκινάει το iPad από τα 550E μέχρι και τα 900E. Νομίζω δεν είναι παράλογες τιμές, για να μην πω και πιο τσουχτερές :S

Καταρχάς μιας και μιλάμε για mobility, και με 1GHz δεν νομίζω κάποιος που είναι σπίτι του να μην χρησιμοποιεί το PC του με τα τουλάχιστον 2GHz και εννοείται με μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης σελιδών... Εκτός και αν κάθεται κάποιος στον καναπέ στο σαλόνι και βλέπει τηλεόραση και έχει και το iPad μαζί και χαζεύει στο νετ, παίζει κάνα παιχνίδι ή ψιλοδιαβάζει κάνα βιβλίο. Αλλά και πάλι δεν νομίζω κανείς να αγοράσει το iPad για να το έχει δίπλα στον καναπέ όποτε βλέπει τηλεόραση. Εκτός και αν έχει λεφτά για πέταμα...

Οπότε μιλάμε καθαρά για mobility. Επομένως, μιλάμε για τα μοντέλα 3G, των 130Ε παραπάνω. Εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι όσων αφορά εμένα προσωπικά, δεν υπάρχει καν επιλογή 16GB. 16 είναι το iPhone, στο οποίο έχω 1700 τραγούδια, μερικές ταινίες και μερικά παιχνίδια. Και το οποίο είναι γεμάτο.

Σε μια τόσο μεγάλη display, με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, το να μην έχεις καν κάνα βιβλίο, ταινίες (και μουσική) και παιχνίδια, δεν υφίσταται κατ' εμέ.

Οπότε μιλάμε για 800-900Ε. Για ένα υπερφυσικά μεγάλο iPhone. Θα υποστήριζα ότι θα ήταν εξαιρετικό για designers, αλλά guess what, δεν έχει γραφίδα.

Εξ' αιτίας του μεγέθους του χρειάζεται τσάντα/χαρτοφύλακα. Επομένως μιλάμε για επαγγελματική χρήση(δεν νομίζω μαθητές φοιτητές κτλπ να βγάλουν iPad μέσα στο μάθημα) ή διακοπές κτλπ(που πιστεύω ότι πάλι ισχύει ο κανόνας που ισχύει με τον καναπέ).

Οκ, μεγάλη display, πολύ mobile, χωρίς περιτά εξαρτήματα κτλπ, τέλειο για παρουσιάσεις, και άντε καλό και για κάνα ταξιδάκι και αραλίκι, καμιά ταινία κτλπ. Αλλά μιας και το θέλω για "επαγγελματική χρήση, δεν θα πρέπει κάπως να δίνω και να παίρνω τα αρχεία μου?

Οπ. Guess what, δεν έχει θύρα USB. Οκ, πες ότι ξεχνάω τα πάντα, δεν έχει κάμερα δεν έχει τίποτα, ακόμα δεν είδαμε iChat σε mobile συσκευή, και το iPad είχε προοπτικές στον τομέα, αλλά να μην έχει ένα USB? Δηλαδή, για να μου δώσει κάποιος ένα αρχείο να το δουλέψω να θέλω έναν τρίτο υπολογιστή, και αν είναι και windows το PC ή το αρχείο να πρέπει να κάνω 1002 πράγματα ώστε να δουλέψω? Για πιο λόγο? Απάντηση, για κανέναν λόγο

Για πιο λόγο να δώσω 900Ε για μια ολοκληρομένη μη ολοκληρομένη συσκευή, αντί να πάρω με 959Ε το Mac Book το 13άρι και να κάνω τη δουλειά μου κυριλέ?

Προσωπικά μου αρέσει πολύ το iPad, και θα ήθελα να το πάρω, αλλά δεν είμαι σε θέση, οικονομικά και ηθικά, να κάνω έξοδα, ειδικά για πράγματα που δεν αξίζουν. Και σύμφωνα με όσα είπα δεν αξίζει.

Γι αυτό παρακαλώ αν κάποιος μπορεί ας με διαψεύσει... Και email μια χαρά πιστεύω στέλνουμε όλοι από τα iPhone χωρίς κανένα μάλιστα πρόβλημα, και το ίντερνετ από το keynote όσα είδα δεν μου φάνηκαν και τόσο ρόδινα...

#292   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 03/02/2010 - 17:23

Έχετε αναρωτηθεί γιατί το iPhone SDK 3.2 που διατέθηκε στους developers του iPad περιέχει μόνο 2 εφαρμογές (Settings και Contacts);

Ο Kevin Fox του Fury.com απαντάει πάνω στο ερώτημα παρουσιάζοντας μία ενδιαφέρον άποψη σχετικά με τις υπόλοιπες εφαρμογές που απουσιάζουν:

"These apps (Weather, Stocks, Clock, Calculator) are missing from the launchpad because they’re no longer apps. They’re dashboard widgets."

Αναρτημένη εικόνα


Την άποψη του Kevin σχολιάζει ο John Gruber του Daring Fireball ο οποίος σημειώνει:

Widgets are an interesting explanation, and it never occurred to me that the missing ones were mostly widget-izable. In fact, until April 2007, the iPhone 1.0 Weather, Stocks, and Calculator apps were Dashboard-style HTML/JavaScript widgets. Jobs called them "widgets" on stage at the MWSF iPhone debut, and I later verified it with informed sources. (The iPhone OS 1.0 jailbreakers even found an empty /Library/Widgets/ folder.) Apple scrapped them and reimplemented them as native apps late in the game because the performance just wasn’t there — they all felt sluggish.

One thing that strikes me as off about Fox’s hypothesis is the Mac OS X Dashboard-style mode. No, I think they’d just live right on the Home screen. And then that might also explain why the home screen is so sparse. And maybe on the lock screen too? I like this idea.


Φαίνεται πως η Apple κρατάει αρκετά "κλειστά χαρτιά" σχετικά με το iPad. Μένουν περίπου 60 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία της συσκευής και η Apple, γνωρίζοντας άπταιστα το παιχνίδι της δημοσιότητας, αναμένεται να αποκαλύπτει κάθε εβδομάδα και νέα στοιχεία μέχρι να φτάσουμε στην τελική ημερομηνία διάθεσης του iPad.
Behind the Scenes...

#293   christoforos258

christoforos258

    iPH User

  • 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/02/2010 - 19:45

Έχετε αναρωτηθεί γιατί το iPhone SDK 3.2 που διατέθηκε στους developers του iPad περιέχει μόνο 2 εφαρμογές (Settings και Contacts);

Ο Kevin Fox του Fury.com απαντάει πάνω στο ερώτημα παρουσιάζοντας μία ενδιαφέρον άποψη σχετικά με τις υπόλοιπες εφαρμογές που απουσιάζουν:

"These apps (Weather, Stocks, Clock, Calculator) are missing from the launchpad because they’re no longer apps. They’re dashboard widgets."

Αναρτημένη εικόνα


Την άποψη του Kevin σχολιάζει ο John Gruber του Daring Fireball ο οποίος σημειώνει:

Widgets are an interesting explanation, and it never occurred to me that the missing ones were mostly widget-izable. In fact, until April 2007, the iPhone 1.0 Weather, Stocks, and Calculator apps were Dashboard-style HTML/JavaScript widgets. Jobs called them "widgets" on stage at the MWSF iPhone debut, and I later verified it with informed sources. (The iPhone OS 1.0 jailbreakers even found an empty /Library/Widgets/ folder.) Apple scrapped them and reimplemented them as native apps late in the game because the performance just wasn’t there — they all felt sluggish.

One thing that strikes me as off about Fox’s hypothesis is the Mac OS X Dashboard-style mode. No, I think they’d just live right on the Home screen. And then that might also explain why the home screen is so sparse. And maybe on the lock screen too? I like this idea.


Φαίνεται πως η Apple κρατάει αρκετά "κλειστά χαρτιά" σχετικά με το iPad. Μένουν περίπου 60 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία της συσκευής και η Apple, γνωρίζοντας άπταιστα το παιχνίδι της δημοσιότητας, αναμένεται να αποκαλύπτει κάθε εβδομάδα και νέα στοιχεία μέχρι να φτάσουμε στην τελική ημερομηνία διάθεσης του iPad.


οποτε τι να περιμενουμε; :)

#294   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2010 - 22:47

απο steeve jobs

Συνημμένα αρχεία



#295   snake

snake

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/02/2010 - 10:28

Google Developing an iPad Killer?

http://uk.gear.ign.c.../1066859p1.html

#296   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/02/2010 - 21:02

itablet win 7

Συνημμένα αρχεία



#297   ProSONIC

ProSONIC

    iPH Addict

  • 775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/02/2010 - 21:46

win xp ειναι αυτα φιλε μου....χιχι :blush:

#298   jwr

jwr

    iPH Contributor

  • 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 05/02/2010 - 22:39

Η Artamata αυτή που είχε δημοσιεύσει στο σιτε του ότι το app του,Artist's Touch θα βγει για το iPad και το είχαν πριν ανακοινωθεί από τον Steve Jobs το iPad είπε στο twitter ότι το iPad θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 26 ΜαρτίουΣημείωσαν ότι δεν υπόσχονται τίποτα για το αν έιναι όντως αλήθεια.


@artamata
I hope everyone get this message!!! We have heard the Ipad will be available for sale on MARCH 26!!! NO PROMISES.

#299   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/02/2010 - 23:48

κονομανε πουλωντας τα πανακριβα και καταληγουν ετσι

Συνημμένα αρχεία



#300   lizart684

lizart684

    iPH newbie

  • 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/02/2010 - 11:17

Λοιπον το θεμα ειναι απλο. Οπως εχουν προαναφερει ενα δυο ατομα πιο πανω η APPLE απλα προσπαθει να παει τα πραγματα ενα βημα παραπερα. Να τα παει στην εποχη που θα κυριαρχει το cloud computing και τα παντα θα δουλευουν μεσω web. Θα νοικιαζουμε servers που θα μας παρεχουν τα παντα..αποθηκευτικους χωρους,RAΜ, καρτα γραφικων κ.τ.λ..Εμεις απλα θα πρεπει να εχουμε μια "συσκευη" απεικονισης! Και οχι ολοκληρο το "μηχανημα" μαζι μας..
Καλος η κακος, (μιλωντας απο προσωπικη αποψη παντα) η APPLE βλεπει για αλλη μια φορα μπροστα, απο την εποχη που ξανα ανελαβε ο Jobs, και σιγουρα οδηγει τις εξελιξεις. Μπορει να μας φαινεται περιεργο για τα τωρα δεδομενα,γιατι δεν μπορουμε να ξεφυγουμε αυτη τη στιγμη απο τα στενα ορια τις τεχνολογιας και της τασης που μας εχουν επιβαλει, αλλα οπως λεει και ενας τηλεοπτικος πωλητης βιβλιων.."ο καιρος γαρ εγγυς"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες