Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple iPad unveiled


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   agoraphobic

agoraphobic

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:39

Εξακολουθώ να μη μπορώ να καταλάβω γιατί οι όποιες ικανότητες του HTML5 αποτελούν έδαφος για να υποστηρίζουμε τα restrictions τα οποία έθεσε μια εταιρία σε μια συσκευή. Δεν είμαι φανατικός του flash ή της adobe και σα linux user θα έλεγα ότι είμαι ακριβώς το αντίθετο, η adobe και η ati με το lame support που παρέχουν στα προϊόντα τους με απωθούν ιδιαίτερα. H apple ήξερε τι θα κάνει το html5 όταν λάνσαρε το iphone 2g; Αγγούρια. Απλά δε βρήκε τρόπο να κάνει το flash να παίζει αξιοπρεπώς στο τηλέφωνο και έκανε το next best thing, το κοψε. Μας το πλάσαρε δε σα καλό για πάρτη μας μιας και μας προσέφερε απίστευτη σταθερότητα, παρ ότι πάμπολα sites ήταν (και ακόμα είναι) απλά αόρατα στα τηλέφωνά μας. Προφανώς θα χαρώ για την πρόοδο και τις καινοτομίες που θα μας φέρει το html5 αλλά ΔΕ θα δικαιολογήσω ποτέ κανένα software restriction. Δείτε την πρόσκληση της apple με ένα άλλο μάτι και αποφασίστε αν σας αρέσει.
Αναρτημένη εικόνα


Η απάντηση είναι απλή.
Πρότυπα.
Δες τι έκανε το Firefox με την έκδοσή του.
Πήγε κόντρα στον MS IE και ακολούθησε πιστά τα πρότυπα.
Το αποτέλεσμα το βλέπεις γύρο σου. Είναι η αναγέννηση του Internet.
Εάν η θυσία για μία νεά επόχη για το PC, είναι να μην έχω Flash, την κάνω.
Όταν το flash φύγει από το web θα ανασάνουμε. Είναι το τελευταίο μεγαλό αγκάθι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   angmar

angmar

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:42

leopard στο iTampon. Καλό κι αυτό. Το leopard το οποίο βασίζεται σε intel επεξεργαστές, πως ακριβώς θα γίνει port στη σχεδία που έχει τον Α4 επάνω; Θα κάτσει ο χοτ ή οποιοσδήποτε άλλος να ξαναγράψει το λειτουργικό; Τσάμπα; Για την πλάκα του; Παρουσιάστηκε η "καινοτομία" τα rumors είναι καιρός να σταματήσουν.

#123   angmar

angmar

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:48

Η απάντηση είναι απλή.
Πρότυπα.
Δες τι έκανε το Firefox με την έκδοσή του.
Πήγε κόντρα στον MS IE και ακολούθησε πιστά τα πρότυπα.
Το αποτέλεσμα το βλέπεις γύρο σου. Είναι η αναγέννηση του Internet.
Εάν η θυσία για μία νεά επόχη για το PC, είναι να μην έχω Flash, την κάνω.
Όταν το flash φύγει από το web θα ανασάνουμε. Είναι το τελευταίο μεγαλό αγκάθι.

Δε διαφωνώ, την άποψή μου για το flash την έθεσα. Το θέμα είναι ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Η apple λέει "δε θα έχετε flash, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ", ενώ από την άλλη ο ff τα έβαλε με έναν κολοσσό ο οποίος αγνοούσε τα standards. Ο ff τα ακολούθησε ΧΩΡΙΣ να περιορίζει σε κάτι τον end-user. Εμένα δε μου έλειψε τίποτα όταν άλλαξα τον ie με τον ff. Τώρα όμως στο iphone μου μέχρι να ολοκληρωθεί η "μετάβαση" στο html 5 μου λείπουν και μου λείπουν "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ".

ΑΝ ΔΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MOD ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ MERGE ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΟ ΠΟΣΤ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Τελευταία επεξεργασία από: angmar, 28/01/2010 - 13:49


#124   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:49

Η ιστορία με το flash έχει πολύ ψωμί. Καταρχήν είναι μη ασφαλές (αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά), καταπίνει resources σαν τρελό και δυστυχώς ώθησε πολλά site να καταλήγουν σε κιτς βιντεοταινία του 80, χάνοντας το μέτρο στο design. Επίσης εμένα αυτό που με χαλάει σαν developer είναι ότι παραβιάζει την απλή αρχή του Software (KISS)
Για να είμαστε δίκαιοι μέχρι πριν 2 χρόνια δεν υπήρχε εναλλακτική για να κάνεις αυτά που κάνεις με το flash αλλά κάπου όλοι θαμπωθήκαμε και το παρακάναμε.

Θεωρώ την τεχνολογία παρωχημένη και πρέπει σιγά σιγά να μας αφήσει. Βέβαια υπάρχει αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει overnight και θα μας πάρει κανά 2 χρονάκια ακόμα.

Αυτό δεν έχει σχέση βέβαια με το IPhone. To Πρώτο iPhone δεν μπορούσε να το υποστηρίξει. Από το 3GS και μετά υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να τρέχει σωστά. Όμως δεν ταιριάζει ούτε με τα σχέδια της Apple όπως σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω.
Ειδικά για το flash αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Λόγω της μη υποστήριξης του iPhone και της μετάβασης του youtoube και κάποιων άλλων high profile content sites στο HTML5 θα έρθει το τέλος του.

Θα χρησιμοποιείται πια εκεί μόνο που πρέπει να χρησιμοποιείται. Σε ειδικές εφαρμογές και όχι να κάνουμε ένα μενουδάκι σε flash για να φαίνεται καλύτερο.

#125   panosg1977

panosg1977

    iPH User

  • 104 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:49

Μάπα το καρπούζι. Και όλοι ξέρετε ποιο είναι το καρπούζι...

#126   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2010 - 14:04

Συμφωνώ επί της αρχής με το Flash, είναι βαρύ και καταλήγει να είναι μια αηδία και μισή. Αλλά ο angmar έχει απόλυτο δίκαιο. Το θέμα δεν είναι αν το flash πέθανε, θα πεθάνει, κλπ. το θέμα είναι ότι ΥΠΑΡΧΕΙ και ως αποτέλεσμα ένα κομάτι του web (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, σημασία έχει αν χρειάζεσαι να το δεις αυτό το κομάτι) είναι μη διαθέσιμο γιατί έτσι. Και εξηγώ με προσωπικό παράδειγμα καθώς τα idevices όπως λέει και η Apple είναι φτιαγμένα για να προσαρμόζονται σε εμένα και όχι εγώ σε αυτά. Στην δουλειά δεν έχουμε flash στους υπολογιστές, τώρα όμως που ψάχνω για δουλειά, βλέπω πως πολλές εταιρείες έχουν τα site τους αποκλειστικά σε flash και δεν μπορώ να τα δω ούτε στο iphone μου που το έχω για το προσωπικό μου internet και mails γιατί δεν γουστάρω να περνάνε μέσα από τον server. Βέβαια από την άλλη δεν μου γεμίζουν το μάτι οι εταιρείες που δεν έχουν site και ακόμα χειρότερο από το να μην έχεις site είναι να το έχεις σε flash (μου κάνει σαν πολύ ερασιτεχνισμός) αλλά δεν παύει να με εκνευρίζει που δεν μπορώ να το ανοίξω.

#127   agoraphobic

agoraphobic

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 14:04

Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω το όραμά μου γι αυτή τη συσκευή. Σίγουρα είναι το όραμα της Apple.
Για μένα είναι η μεγαλύτερη επανάσταση μετά την τηλεόραση και το internet.
Τα iPod και iPhone ήταν απλός οι προάγγελοι του iPad. Εάν δεν είχατε δει τα προηγούμενα θα είχατε τρελαθεί με το iPad.
Δεν είναι κάτι καινούριο, συμφωνώ. Το μοντέλο επέκτασης του iPhone ήταν εκεί και χθες. Όμως το μέγεθος εδώ παίζει ρόλο.
Σκεφτείτε πόσες από της δυνατότητες του iPhone δεν έχουνε ακόμα αξιοποιηθεί όσο θα μπορούσαν.
Μόνο δύο θα αναφέρω, Web Apps και accessories connectivity. Ο λόγος? Το μέγεθος, το κόστος και ο τόπος χρήσης της συσκευής.
Θα δείτε πράγματα που δεν θα πιστεύτε.

#128   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/01/2010 - 14:35

Κάθισα και παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον το event της Apple και περιμένα κάτι πολύ πρωτοποριακό και καινοτόμο.

Αλλά απογοητεύτηκα. Καταρχάς απογοητεύτηκα με το όνομα αλλά και το design. Εντάξει, το iPhone έκανε επιτυχία, τα MacBook/iMac σε στυλ iPhone είναι πολύ ωραία αλλά δεν είναι too much να σχεδιάζεις ένα larger iPhone? Αnyway, εμένα δεν μου άρεσε.

Πάμε τώρα στα χαρακτηριστικά. Αντικειμενικά η συσκευή απογοητεύει αν την δεις στα χαρακτηριστικά. Εκτός βέβαια από τον επεξεργαστή αλλά και τη διάρκεια ζωής. Αλλά αυτό που αγνοούν όλοι οι Apple haters (γι'αυτό και είναι apple haters :P) είναι ότι το hardware δεν κάνει τη διαφορά αλλά το software. Γι'αυτό και το iPhone είναι έτη φωτός, όπως και τα Mac. Η έλλειψη USB είναι απαράδεκτη.

Πάμε στο Software τώρα. Περίμενα κάτι καλύτερο η αλήθεια είναι. Δεν έχει multitasking. Αν και πιστεύω ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα το δούμε επιτέλους κάποια στιγμή είναι αδιανόητο να μην το υποστηρίζει. Για το flash δεν καίγομαι καθόλου, ίσα ίσα χαίρομαι. Πέρα από αυτό το multitouch iWork τα'σπασε. Το iBooks τελείως αδιάφορο (άσε που είναι μόνο για Αμερική).

Προσωπικά, δεν θα το αγοράσω. Δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω από το iPhone μου έτσι ώστε να με κάνει να το πάρω. Αναρωτιέμαι και πως θα σταθεί απέναντι στο iPhone τέταρτης γενιάς. Το θέμα με το iPad είναι το εξής: Είναι ένα μεγάλο iPhone. Κάνει δηλαδή για 6 πράγματα και μόνο: μουσική, internet, mail, photos, video, e-books. Το θέμα είναι, όπως είπε ο Steve Jobs να δημιουργήσουν μια νέα κατηγορία, η οποία όμως να είναι καλύτερη σε αυτούς τους τομείς. Τα netbooks δεν είναι καλύτερα σε αυτούς τους τομείς απ'ότι τα laptop ή το iPhone. Δεν νομίζω να είχε άδικο. Το iPad είναι.

Πάρα πολλοί που έπαιξαν λίγο με το iPad έχουν να πουν ότι πρόκειται για μια καταπληκτική εμπειρία. Μαγική. Αυτό δηλαδή που κάνει το κάνει καλύτερα από οτιδήποτε. Και είναι ΓΡΗΓΟΡΟ. Αυτό μετράει άσχημα!! Είναι απίστευτο να κάθεσαι στον καναπέ (όπως ακριβώς το λανσάρουν) και να σερφάρεις, να βλέπεις καμιά ταινία κτλπ. Το κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΑ από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ gadget αυτή τη στιγμή. Και γι'αυτό θα πουλήσει γιατί όσο και αν είναι παράξενο υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μόνο αυτά τα πράγματα.

Ναι δεν έχει usb, multitasking και άλλα, αλλά είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτό που κάνει. Και αυτό πρέπει να το παραδεχτείτε. Το αν αυτό αξίζει $500 είναι άλλο θέμα. Εγώ δεν τα πληρώνω πάντως. Αλλά δεν σημαίνει ότι είναι μούφα

Ήταν λάθος που το παρουσίασαν ως ένα μεγάλο iPhone. Έπρεπε να το παρουσιάσουν ως tablet. Του λείπουν πάρα πολλά πράγματα. Βέβαια, ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Το κάνανε όντως. Θα πετύχει σίγουρα.

Follow me on twitter


#129   Vultrin

Vultrin

    iPH newbie

  • 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 15:24

Αθέατος θεατής του site εδώ και πάρα πολύ καιρό θα πω και εγώ την γνώμη μιας και μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές τις ποικίλες λογικές.

Τι έχουμε:
Μία μεγάλη οθόνη αφής, ένα μικρό φάσμα εφαρμογών από την "μαμα", και διάφορες τεχνολογίες που τις έχουμε δει σε μια συσκευή τσέπης. Που πραγματικά όταν βγήκε μας κρέμασαν τα σαγόνια στο πάτωμα. Η Apple έβγαλε μια συσκευή ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. Νομίζετε ότι δίνει έστω και μια δεκάρα για ένα μάτσο "powerusers" που δεν θα μπορούν να χακάρουν να σπάσουν να μαμίσουν όλο το σύστημα της συσκευής για να βάλουν τζαμπα πράμα μέσα. Ας στείλουμε feedback," I dont like iPad because i cant jailbreak it to steal software" Reply from Apple: :) Thank God :)

Δεν νοιάζεται καν και πολύ καλά κάνει. Δεν χαλάνε ώρες δουλειά και χρήμα για την ψυχή της μάνας τους. ΛΕΦΤΑ θέλουν να βγάλουν, και θα τα βγάλουν. Ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα να δω. Για να μην κρυβόμασταν πίσω απ το δάχτυλο μας όλοι μέσα μας αυτό ξέραμε. Τι δεν είδαμε, και καλά κάναμε που δεν είδαμε "ΑΚΟΜΑ".

USB: βρείτε μου ΜΙΑ ΣΟΑΒΑΡΗ χρήση και εγώ θα σας βγάλω το καπέλο. Πέρα τον flash drive δεν βρίσκω κάτι που να μου έκανε το κλικ να είναι απαραίτητο μια USB.

Multitasking: Εδώ συμφωνώ κάτι έπρεπε να είχε κάνει. Άν και το βλέπω στον ορίζοντα. Εκεί πραγματικά θα πιεστούν. Απλά κάτι δεν τους κάθετε τεχνολογικά.

Flash: με συγχωρείτε παιδιά αλλά γνώμη μου καλύτερα που δεν το έβαλαν. Αρκετά καθόρισε η Adobe και κάθε Adobe τα πρότυπα. Αναπτύσσονται άλλες τεχνολογίες σε HTTP μακρά καλύτερες. Το Flash ήταν είναι και θα είναι μπακαλογλώσσα κατα τη γνώμη μου πάντα. Και φυσικά, ΠΡΕΠΕΙ να προστατέψει developers που είναι η ψυχή του iPad. Πόσοι Έλληνες developers που βγάζουν κάποια λεφτουδάκια με κάτι ωραίες εφαρμογές θα εξαφανιστούν; ΟΛΟΙ.

Κάμερα: μεταξύ μας, τα χέρια στην ανάταση για μια ώρα για να βλέπει μια γκόμενα τα μούτρα μου ενώ θα είναι αυτή στο πισάκι της αραχτή, δεν τα έχω. Γιατί στα γόνατα το μηχάνημα το μόνο που θα δείχνεις θα είναι το ωραιότατο πηγούνι σου - γένια.

Εν κατακλείδι, για αυτά που υπόσχεται ότι κάνει τα κάνει τέλεια. Μερικά πράγματα αποτελούν μονόδρομο στην πορεία μιας εταιρίας. Γύρω από το iPhone υπάρχει μια τρελή αγορά. Προγραμματιστές, τεχνογνωσία, ολάκερες εταιρίες με Know How πλέων. Γιατί να βγάλεις κάτι που θα χρειαστεί άλλα 2 χρόνια να ωριμάσει και να μην πατήσεις βάσεις πάνω σε κάτι υπάρχων και απλά να το εμπλουτίσεις; Αυτός που θέλει της Holy Mother τα μάτια ας πάει να πάρει ένα laptop PC ή Mac, αφήστε το iTab για αυτούς που περιμένουν στην ουρά. Εγώ προσωπικά αν και το θέλω δεν θα το πάρω προς το παρών λόγο ότι μόλις αναβάθμισα το PB Titanium σε ένα MBP :P (ναι το έχω από τότε).

Όλα τα παραπάνω είναι απλά η σκέψη μου, οχι απαραίτητα ορθή, απλά το πως βλέπω εγώ τα πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία από: Vultrin, 28/01/2010 - 15:26


#130   leuterismarkakis

leuterismarkakis

    iPH Enthousiast

  • 419 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:iLeuteris

Δημοσίευση 28/01/2010 - 15:28

Σωστός ο sepsis!

#131   kws25mi

kws25mi

    iPH Member

  • 262 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 28/01/2010 - 15:53

Κατα την γνωμη μου ειναι ενα ομορφο και εξυπνο gadget για οσους δεν ειχαν ποτε τους Iphone ή ενα εξτρα laptop στο σπιτι,ΤΙΠΟΤΑ παραπανω,καμια καινοτομια,καμια δημιουργια,τπτ το ενδιαφερον για πολλους απο εμας.
Και θα πω κ κατι ακομα,ηταν η πρωτη φορα που σε Apple event ηταν σαν νεκροταφειο απο κατω,και η πρωτη φορα που εκλεισα παρουσιαση της Apple,στην μεση του βιντεο....
Θα το παρω μονο αν βρω πεταμενα 500 ευρω και ειμαι 100% σιγουρος οτι οποιος τα εχασε δεν τα εχει αναγκη...
Το μονο νεο στην παρουσιαση και αξιο σημασιας ειναι ο Α4......εδω ειναι το ΜΠΑΜ της Apple....και για εμενα θα ερθει και στο νεο Iphone...ή κατι πολυ κοντα σε αυτο...

Τελευταία επεξεργασία από: kws25mi, 28/01/2010 - 15:56


#132   averick

averick

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 15:55

Νομίζω ότι κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

Ο απώτερος στόχος της apple δεν είναι να προωθήσει τη συσκευή iPad αυτή καθ'εαυτή.
Ο στόχος είναι να προωθηθεί το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα BookStore.
Επομένως, η συσκευή είναι απλά το όχημα για την προώθηση της νέας πλατφόρμας.

Το έχει ξανακάνει με το AppStore αλλάζοντας ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία και θα το ξανακάνει και πάλι.

Τα χρήματα η apple σκοπεύει να τα αποκομίσει από τις πωλήσεις βιβλίων, περιοδικών κτλ και σε βάθος χρόνου και όχι από τις πωλήσεις των συσκευών iPad.
Φυσικά παίζει ρόλο και η συσκευή και η apple γνωρίζει καλά το παιχνίδι εντυπωσιασμού και δημιουργίας καινούργιων 'αναγκών'.

Επομένως μπορούμε να συζητάμε αενάως για τις ελλείψεις του iPad, χωρίς όμως νόημα τελικά.
Η συσκευή δεν έρχεται να αντικαταστήσει κάποια υπάρχουσα, όπως σαφώς τονίστηκε στην παρουσίαση, αλλά να καλύψει μία καινούργια κατηγορία, μία καινούργια 'ανάγκη'.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η apple δεν κινείται με βάση τις ανάγκες των ελλήνων χρηστών ή έστω και των ευρωπαίων, αλλά με βάση την εγχώρια ζήτηση, η οποία κινείται φυσικά σε άλλους ρυθμούς από τους δικούς μας.

Φιλικά.

#133   kws25mi

kws25mi

    iPH Member

  • 262 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 28/01/2010 - 16:08

Σωστο και αυτο που λες,αλλα το θεμα ειναι οτι αν το μεσον (ipad) δεν εχει καλη πορεια στην αγορα,δεν θα εχει και το iBooks,ελαχιστοι θα δωσουν χρηματα για να διαβασουν ενα βιβλιο με το συγκεκριμενο gadget,οσο καλυτερα κ αν το παρουσιαζει αυτο....βεβαια αυτη ειναι η λογικη ενος απλου Ελληνα,δεν ξερω τι σκεφτεται τωρα ενας Αμερικανος...

Και...παντα φιλικα,κ στα πλαισια του διαλογου...

#134   strawb

strawb

    Advanced Member

  • 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 28/01/2010 - 16:15

Ο επεξεργαστής είναι μέτριος,το ίδιο και η κάρτα γραφικών. Επίσης η έλλειψη κάποιας μονάδας blue Ray ή έστω μιάς DVD+RW είναι μείον. Ακόμα η έλλειψη κάμερας παίζει και αυτή μεγάλο ρόλο. Τέλος η περιβόητη έλλειψη και άρνηση της Apple να υποστηρίζει το flash πιστεύω ότι δεν θα την αφήσει ποτέ να γίνει κυρίαρχη στο κόσμο των Η/Υ. Τέλος δεν νομίζω ότι ένα τόσο μεγάλο αντίγραφο,τουλαχιστόν οπτικά,θα διευκολύνει τους χρήστες στις τηλεφωνικές τους διαλέξεις.
Επομένως πρέπει να βελτιώσει εκεί που υστερεί τα προϊόντα της, αν θέλει να εισέλθει δυναμικά στον χώρο αυτόν. Άλωστε μην ξεχνάμε τους ανταγωνιστές που διαθέτουν παρόμοια προϊόντα που υποστηρίζουν ήδη τις παραπάνω ελλείψεις της apple.
Τέλος όσον αφορά το ραδιόφωνο πιστεύω ότι είναι απαραίτητο.

#135   strawb

strawb

    Advanced Member

  • 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 28/01/2010 - 16:24

Όσο αναφορά με ποιά κριτήρια και με βάση ποιανών ανάγκες θέλει και ενδιαφέρεται να καλύψει, είναι μεγάλη προσβολή για τους απανταχού χρήστες iPhone να λέει ωμά, ότι σας γράφω κανονικά.
Δηλάδη τι, οι Αμερικανοί είναι η καλύτερη φυλή και όλες οι άλλες δεν αξίζουν;
Μην τους χέσω, γιατί εμείς έχουμε την δυνατότητα να την ανεβάσουμε στην κορυφή αλλά και να την καταποντίσουμε.
Ας προσέξουν τα Αμερικανάκια, γιατί εμείς έχουμε την δύναμη όχι αυτοί. Ας το καταλάβουν επιτέλους, αν θέλου να πωλήσουν και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.
Και εμείς ας μάθουμε τα δικαιώματα μας και ας απαιτούμε ότι και οι άλλοι. Δεν είμαστε παρακατιανοί . Μας έχουν ανάγκη, δεν τους έχουμε ανάγκη.

Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 28/01/2010 - 16:25


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες