Το κινητο μου κλάπηκε, αφαιρεσαν το iCloud και το activation lock. Πως έγινε αυτο;
Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:37
Το μόνο που θα πρέπει να δουλεύει χωρίς κωδικό, είναι το hard reset, αλλα και αυτό μόλις το κάνεις να ανοίγει μετά αυτόματα το κινητό.
Οπότε για αρκετή ώρα θα μπορείς να ακολουθείς το κινητό σου, αφου ο μόνος τρόπος να το κλείσει τελείως κάποιος είναι να βγάλει τη μπαταρία, που και αυτό απαιτεί μα πάει σε κάποιο χώρο, να κάνει κάποια ώρα κτλ...
Ad
Δημοσίευση 10/11/2016 - 21:37
Όσοι είστε με JB, για περάστε και απο εδώ.
[Tweak] PickPocket: Σώστε τις συσκευές σας
Δημοσίευση 10/11/2016 - 23:17
Το κιν του βρηκαν κ του εστειλαν το λινκ με σμς. Στο phishing site εβαλε το email του (appleid) με το password του
εντάξει αλλά για να μπεις στην συσκευή θέλει το passcode που λογικά θα είναι διαφορετικό από το password του apple id . Αυτό πως το βρήκαν ?
Δημοσίευση 11/11/2016 - 00:27
Ισως να μην εχει passcode απο την στιγμη που αλλαζουν το cloud id κανουν ενα ρεστορε και τελοςεντάξει αλλά για να μπεις στην συσκευή θέλει το passcode που λογικά θα είναι διαφορετικό από το password του apple id . Αυτό πως το βρήκαν ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/11/2016 - 00:47

Δημοσίευση 11/11/2016 - 00:48
Όπως ίσως θα σε ενημέρωσαν και από το AppleCare που κάλεσες, η Apple δεν θα σου ζητούσε ΠΟΤΕ μέσω email η SMS να logαριστείς για τον οποιονδήποτε λόγο με τα στοχεια σου,άλλο το εάν οι αετονύχηδες πλέον δημιουργούν "μούφα" links που φαίνονται επίσημα,όπως στην περίπτωση σου...
Εφόσον θα δηλώσεις απώλεια σε αστυνομία και θα κλειδώσεις ΙΜΕΙ η συσκευή θα καταστεί άχρηστη στα χέρια του οποιουδήποτε,όποτε ίσως αυτό αποτελεί μια μικρή ανακούφιση...Λογικά ο κλέφτης ή θα την πουλήσει ή θα την διαμελίσει για ανταλλακτικά.
Εάν γίνει το πρώτο(και δεν έχει κλειδωθεί το IMEI) of θεωρητικά σε κάποια φάση ίσως θα προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε την χρησιμοποιήσει να βάλει ή τον iTunes ή τον iCloud λογαριασμό του οπότε αυτό θα φανεί με κάποιο τρόπο στη βάση δεδομένων της Apple,(δεν γνωρίζω βέβαια εάν μόνο με ένα τηλεφώνημα θα σου έδιναν στοιχεία του οποιουδήποτε,αλλά θεωρητικά υπάρχουν διαδικασίες για αυτά,εάν προκύψει τέτοιο λάθος εκ μέρους του κλέφτη).
Ελπίζω και εύχομαι να βρεις άκρη πραγματικά...
Δημοσίευση 11/11/2016 - 01:28
Ισως να μην εχει passcode απο την στιγμη που αλλαζουν το cloud id κανουν ενα ρεστορε και τελος
Sent from my iPhone using Tapatalk
έχεις δίκιο, χρησιμοποίησαν mac . Έκαναν restore με το appleid κα τέλος.
Δημοσίευση 11/11/2016 - 01:30
Πήγαινε αστυνομία και δ/ση ηλεκτρονικού εγκλήματος και με τα στοιχεία που έχεις θα βγάλεις άκρη.
Έχεις sms / σελίδα phishing, μπορεί να πάρει λίγο χρόνο αλλά θα βρουν ποιος κρύβεται από πίσω.
Δημοσίευση 11/11/2016 - 04:06
Το ιδανικό θα ήταν η συσκευή να ζητούσε το Password όταν κάνεις Power-Off.
Ειλικρινά απορώ γιατί τόσο κάτι απλό δεν έχει μπει ακόμη στο iOS και πρέπει να το κάνουμε μόνο μέσω Cydia tweaks (Activator). Αυτό και μόνο θα έσωζε πολλές καταστάσεις.
Παιδιά τι λέτε;;; Και ετσι να ηταν, με Hard Reset (οτι πιο ευκολο υπαρχει στον κοσμο) το κινητο κλείνει...
Λετε να μπορουν να κανουν Handle ολοκληρο phishing site, που να συνδεεται με το κανονικο (αφου δεν δεχεται ψευτικα στοιχεια), να στελνουν sms σαν Apple, και να μην ξερουν το Hard Reset??
Εγω αυτο που θα ηθελα απο το iOS ηταν αμα εχω κλειστες τις υπηρεσιες τοποθεσιας, οταν παω Find my iPhone να το εβρισκε....δηλαδη υπηρεσιες τοποθεσιας στο Find my iPhone να ειναι ανοιχτα, μια η αλλη....
Οσο για τους Jailbreak Fans, κατεβαστε το "PickPocket"... μεχρι και fake hard reset κανει για τους αφελεις κλεφτες
Δημοσίευση 11/11/2016 - 04:20
Edit: δεν ειχα δει πως το εγραψε πανω ο Νικος!
Επισης: Ωραιο τα IF με Activator... εγω εχω Locus (tweak) και το FlipControlCenter (να μην μπορει να κλησει διαφορους διακοπτες στο LockScreen)... και απο Activator εχω κανει στην LockScreen να μην μπορει να κανει Shutdown.. (Short Hold Power button -> No action)
Δημοσίευση 11/11/2016 - 11:29
αυτο ναι συν να απενεργοποιοταν και το control center.
δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει κανει η αππλε ακομα, οταν σβυνεις το κινητο να ζηταει κωδικο η αποτυπωμα.
Η λύση είναι jailbreak φίλοι μου. Εγώ έχω εφαρμογή αν κάποιος πάει να κλείσει το κινητό κλειδωμένο τραβάει φωτογραφία από την μπροστινή κάμερα και δεν κλείνει, ταυτόχρονα μου στέλνει συντεταγμένες και φωτογραφία στο e-mail...
Δημοσίευση 11/11/2016 - 11:40
Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα και εγώ να αναφέρω κάτι μήπως κάνεις μπορεί να βοηθήσει.
Πριν από 3 ήμερες έχασα το I phone μου σε ένα μπαρακι. Το ξέχασα επάνω στο τραπέζι και όταν γύρισα να το πάρω εξαφανίστηκε. αμέσως ενεργοποιώ το activation lock μέσω της εφαρμογής cloud. Μετα δυο μέρες εντοπίζεται η συσκευή και το cloud δείχνει στίγμα σε μια τοποθεσία στο Μοναχο Γερμανίας. Στην τοποθεσία αυτή μένει η αδελφος μου ο οποίος μας επισκέφτηκε πρόσφατα (έφυγε το πρωί της ημέρας που έχασα το τηλέφωνο)και εμενε στο σπίτι μου. Να σημειώσω ότι και ο αδελφος μου έχει I phone. Πριν σκεφθητε ότι ο αδελφος μου έχει το τηλέφωνο, σας ενημερωθώ ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αυτος μου το έκανε δώρο και ταξιδέψτε για γερμάνια 10 ωρες πριν χάσω το τηλέφωνο μου. Ούτε και κατά λάθος ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Όταν το έχασα ήταν κάπου στην κροατια. Έχει κάνεις καμία ιδέα για το τι μπορεί να εγεινε. Μίλησα με την Apple αλλά δεν μου έδωσαν κάποια σοβαρή εξήγηση
Δημοσίευση 11/11/2016 - 12:08
Μέχρι το IOS6 υπήρχαν διάφορα θέματα ασφάλειας με την μετάδοση πληροφοριών από συσκευή σε συσκευή σε κάποιες περιπτώσεις τα πρωτοκολα επικοινωνίας αναμιγνύονταν με αποτέλεσμα η μια συσκευή να κρατούσε τα στοιχεία ασφάλειας της άλλης όταν ερχόταν σε επαφή (μέσω κυρίως Bluetooth). και έτσι to cloud ουσιαστικά έδειχνε την τοποθεσία μιας αλλης συσκευής. Επειδή το φερόμενο ήταν σπάνιο η Apple το αποσιώπησε και το διόρθωσε στο 7
Δημοσίευση 11/11/2016 - 12:11
Όσοι είστε με JB, για περάστε και απο εδώ.
[Tweak] PickPocket: Σώστε τις συσκευές σας
Παλαιότερα είχα δοκιμάσει κάποιο ανάλογο tweak, αν θυμάμια καλά ήταν το iGotYa (δεν παίρνω και όρκο). Είχε απίστευτες δυνατότητες, αναφέρω μερικές
- Fake shutdown
- Δυνατότητα απομακρισμένης χρήσης εμπρόσθιας και οπίσθιας κάμερας σε πραγματικό χρόνο
- Ενεργοποίηση του μικροφώνου και ακρόαση σε πραγματικό χρόνο
- Αν άλλαζε sim σου έστελνε μήνυμα με το νέο αριθμό
- Ότι κλήση ή μήνυμα δεχόταν ο "κλέφτης" ερχόταν και σε εσένα
Το χρησιμοποίησα στο διάστημα της δοκιμαστικής περιόδου και πραγματικά ήταν εντυπωσιακό.
Ένας μόνο τρόπος υπήρχε για να παρακάμψει κάποιος όλες αυτές τις δικλείδες ασφαλείας, να το βάλει σε dfu mode. Σε επικοινωνία που είχα με το προγραμματιστή μου είχε πει ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να μπορέσει να το αποτρέψει αυτό και γι αυτό δεν προχώρησα στην αγορά (αν θημάμαι καλά είχε ετήσια συνδρομή)
Δημοσίευση 11/11/2016 - 12:14
Η λύση είναι jailbreak φίλοι μου. Εγώ έχω εφαρμογή αν κάποιος πάει να κλείσει το κινητό κλειδωμένο τραβάει φωτογραφία από την μπροστινή κάμερα και δεν κλείνει, ταυτόχρονα μου στέλνει συντεταγμένες και φωτογραφία στο e-mail...
Ποια εφαρμογη?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες