Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Adobe comments on iPad's lack of flash


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   muddyfox2005

muddyfox2005

    iPH User

  • 170 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 03/02/2010 - 15:44

ας βάλουν flash για τους χρίστες και ο steve αν θέλει να μην μπένει τις σελίδες που το χρισιμοποίουν :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   OhYeah

OhYeah

    iPH User

  • 197 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2010 - 16:17

Η απόλυτη εμπειρία πλοήγησης σαν φράση εμφανίζεται στα big brother party της apple (keynotes) και εξαφανίζεται την επόμενη μόλις ασχοληθούν οι καταναλωτικές οργανώσεις. Το ίδιο έγινε με το iphone στην Αγγλία και εξαφανίσανε τις διαφημίσεις που οι σελίδες ανοίγανε πριν κλικάρεις καν το λινκ και υπονοούσανε πως ανοίγουν όλες οι σελίδες (δλδ. ακόμα και οι flash based) και το ίδιο τώρα με το ipad.

Δείτε εδώ πόσο ξεφτίλες είναι στην Apple και πόσο τους καίει το να ΝΟΜΙΖΕΙ ο κόσμος πως το ipod touch 9.7" έχει flash. Κατά τα άλλα η Apple θεωρεί το flash νεκρό. Συνεχίστε να αναπαράγετε ότι σας ταϊζουν.

http://news.yahoo.co...tfromipadpromos

* "The past was erased, the erasure was forgotten, the lie became truth." (Part 1 - Chapter 7)

* "And if all others accepted the lie which the party imposed-if all records told the same tale-then the lie passed into history and became the truth." (Part 1 - Chapter 3)


Και ΜΟΝΟ που είσαι με την μεριά μιας εταιρίας που συμπεριφέρεται σαν την Microsoft (ίσως και χειρότερα) και που μας πασάρει το ίδιο πιάτο "ξαναζεσταμένο" για χρυσάφι (βλέπε Adobe CS), είσαι εσύ ο ίδιος για το ανάθεμα!
Όχι ότι η Apple δεν είναι κολοσσός που τσεπώνει λεφτά, αλλά τουλάχιστον το κάνει με "κομψό" τρόπο. Η Adobe έχει φάει σκάλωμα να μας ταΐζει τα σαπίλα εν ονόματι Flash, η Microsoft από την άλλη προσπαθεί να μας ταΐσει την δική της παπαριά, το Silverlight (κλειστή, δική της λύση, η οποία ήταν και θα είναι αποτυχία), ενώ από την άλλη η Apple θέλει τον "κόσμο της" να ακολουθήσει τα Web Standards του HTML 5... Δηλαδή "ανοιχτές" λύσεις, λύσεις που κοιτούν προς το μέλλον και σε ένα καλύτερο, πιο όμορφο και "ήρεμο"/"εύκολο" World Wide Web (WWW).
Διαβάζοντας τα λεγόμενα, τον τρόπο που εκφράζεσαι για την Apple και τα προϊόντα της, με οδηγεί σε συμπέρασμα ότι είσαι ή άρρωστος Windows user ή Web/ Flash designer (παρακαλώ, να με διαψεύσεις αν λέω παπαρίες)

Όσο για τα λεγόμενα σου ότι η Apple φταίει ότι το Flash δεν λειτουργεί σωστά στα Mac και κατά επέκταση η Αpple φταίει που δεν το βάζει στο iPhone (γιατί, μην ξεχνάς ποτέ ότι το iPhone OS είναι στην ουσία ένα Mac OS X σε "σμίκρυνση") δείχνει πόσο ΠΑΝΤΕΛΟΣ άσχετος είσαι με τα Mac, άρα και κατά επέκταση με τα iPhone/ iPad. Τουλάχιστον αν δεν γνωρίζεις, μην πας με την μεριά της καταραμένης εταιρίας που γονατίζει τα μηχανάκια μας σε θέματα CPU και browsing spamming των Flash Banners... ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Τσίμπα και ένα πρόχειρο link για να καταλάβεις πόσο ενδιέφερε τα ζώα της Adobe να δουλεύει σωστά το Flash σε προϊόντα της Apple (και ούτε καν μπήκαν στον κόπο να διαψεύσουν το άρθρο):
http://arstechnica.c...performance.ars

Συνέχιζε να μασάς το σανό της Adobe και θα έχεις μια χαρά βλέψεις για το μέλλον...

#18   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2010 - 17:16

1. Είμαι με το συμφέρον μου. Όποιος καλύπτει τις ανάγκες μου παίρνει και τα λεφτά μου. Αυτή είναι η διαφορά μας. Τουλάχιστον είσαι ευτυχισμένος που είσαι δεμένος στο άρμα της Apple. Η στάση σου και ο λόγος σου απλά επιβεβαιώνει το γεγονός πως αντιμετωπιζετε την Apple σαν θρησκεία. Συγχαρητήρια.

2. Χαίρομαι που τουλαχιστον είσαι ευτυχισμένος όταν η Apple στα τσεπώνει με κομψώτητα. Τουλάχιστον σου καλύπτει την ανάγκη αυτή.

3. Όσο για τα λεγόμενά μου και την ιδιότητά μου το προφίλ μου είναι πολύ πιο πλήρες από το δικό σου και μπορείς να ενημερωθείς άνετα.

4. Μπορείς να μου πείς που ακριβώς γράφω πως "η Apple φταίει ότι το Flash δεν λειτουργεί σωστά στα Mac και κατά επέκταση η Αpple φταίει που δεν το βάζει στο iPhone"? Αν μπορείς. Το ποστ μου απλά δηλώνει την "κομψώτητα" της apple στο να κάνει retouch το promotional υλικό του iPad ώστε να φαίνεται πως υποστιρίζει flash. Έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτό? Αν δεν μπορείς δεν πειράζει δεν θα σε κακολογίσουμε. Δεν φταίς εσύ που οι ΝΥ Times στο site τους έχουν flash. Όταν συνηδιτοποιήσεις το τι γράφω θα ήθελα να μου εξηγήσεις που ήταν τα "lego pieces" του flash content στο site των ΝΥΤ που ανοίγει ο Steve στο keynote? Όταν καταπιείς το σανό βρες και μια σοδίτσα για να το χωνέψεις. Εκτώς αν εννοείς αυτήν την πρακτική όταν μιλάς για "κομψώτητα". Εγώ το ονομάζω παραπληροφόρηση. Ίσως να είναι και flash envy.

5. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα καλά θα έβλεπες στο flash αν το υποστίριζε η Apple και πόσο σκάρτο θα έβγαζες το HTML5? Το λυπηρό με τους οπαδούς σαν εσένα ξέρεις ποιο είναι? Δεν λέτε να ξεστραβωθείτε. Ότι και να λέμε εδω μέσα εσείς θα ακούτε πως το flash είναι η μόνη λύση. Πρόσεχε μην εκπλαγείς από την επόμενη πρόταση. Αυτό που λένε όλοι σχεδόν οι "υποστιρικτές του flash" κατά εσένα είναι το εξής απλό: "Από την στιγμή που το flash υπάρχει και θα υπάρχει για πολύ ακόμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειωνέκτιμα και απολύτως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην το υποστιρίζει η Apple στα mobile devices που διαθέτει, κυρίως όταν πουλάς ανώτερο και καλά browsing experience. Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?

6. Έχεις δίκαιο δεν κατέχω τα Mac τα παράτησα στο λύκειο, αλλά τώρα ξέρω πόσα κατέχεις και εσύ. "γιατί, μην ξεχνάς ποτέ ότι το iPhone OS είναι στην ουσία ένα Mac OS X σε "σμίκρυνση" :lol: Έχεις δίκαιο.

7. Αν διαβάσεις την είδηση στο link θα καταλάβεις και το post μου. Παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ανακεφαλαιώνω λοιπόν. H Αpple είναι κατά του flash άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανεβάζει ΠΛΑΣΤΟ ΥΛΙΚΟ στα promo της για να δείχνει πως το flash υποστηρίζεται από το iPad. Καθώς νομίζει ότι απευθύνεται μόνο σε χρήστες σαν και εσένα, δεν υπολογίζει πως κάποιος μπορεί να πάει στο site των New York Times και να αναρωτηθεί "μα καλά πως ανοίγει το flash content το iPad?" Μετά τρέχουν να αλλάξουν ΟΛΟ το υλικό.

Όταν ξεπεράσεις το οπαδιλίκι σου τότε θα καταλάβεις αν οι ανάγκες σου εξυπηρετούνται ή όχι, αν το flash χρειάζετε (μέχρι να υπάρξει διάδοχη κατάσταση σε ικανοποιητικό ποσοστό που να το καθιστά αντικειμενικά άχρηστο) ή όχι, κ.ο.κ

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 03/02/2010 - 17:25


#19   mixail

mixail

    iPH User

  • 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2010 - 17:41

"η Apple φταίει ότι το Flash δεν λειτουργεί σωστά στα Mac και κατά επέκταση η Αpple φταίει που δεν το βάζει στο iPhone".. 'οσον αφορα σε αυτο προφανως ηθελε να απαντησει σε εμένα. Αλλα προφανώς οι παροπιδες δεν του αφησαν να δει οτι ειναι διαφορετικο το post το δικο μου απο το δικο σου :D Ασχολούμε με τους υπολογιστες απο το το 1989. εχω pc me win 7 αλλα και ενα msi wind με snow leopard :) είναι προφανες οτι δεν ειμαι οπαδός. η δουλεια μου μου επιβαλει να χρησιμοποιω καθημερινα adobe suite και μακαρι να υπηρχε το final cut για pc γιατι το premiere ειναι απαραδεκτο...και εχω και ενα iphone που πραγματικα ειναι οτι καλυτερο ειχα σε τηλεφωνο..επειδη ομως το εσπασα...δεν μπορω ομως να παραβλεψω οτι το flash einai απαραιτητο προς το παρον, ουτε οτι η apple θελει στο μελλον να μου τα περνει αγρια ακομα και για να παταω το Power θα μου ζηταει δολαριακια..ή ότι σε λιγα χρονια θα τους δουμε να πατενταρουν και τον τροπο που ανασενουμε.... τόσα χρονια προσπαθειας πολλων ανθρωπων να βγει απο την αφανεια το firefox...ερχονται καποιοι να δωσουν ολη τους την υποστηριξη σε μια εταιρεια που απλα θελει να έχει τον απολυτο ελεγχο.. όπως ειπε και ο φιλος παραπανω..ειμαι κυνικος κοιταζω το συμφερον μου..και δεν εννοω το οικονομικό..απλα θελω να έχω τον ελεγχο της συσκευης που αγοράζω..των αρχειων που μου στελνουν...σκεψου απλα μια μερα να υπηρχε ενα κεντρικο τηλεκοντρολ που θα επελεγε για σενα..χωρις εσενα τι θα παρακολουθησεις στην tv :D

#20   Theoulis

Theoulis

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2010 - 18:51

Και έρχομαι να ρωτήσω εγω..αφού είστε τόσο αντίθετοι με την apple γιατί αγοράσατε προιόν της??

Και αφού δηλώνετε υποστιρικτές του flash(και των windows μερικοι) γιατί δεν αγοράσατε μια συσκευή που να το υποστηρίζει??
Απλα αυτο που λεω ειναι οτι η apple "εχτισε" ενα smartphone το οποίο στοχεύει στην ομαλη λειτουργεια του...και για οσους δεν το γουσταρουν αυτο υπαρχει το jb...

To οποίο αμα ηθελε η apple θα το πολεμουσε οχι προσπαθώντας να κλείσει τις "τρυπες" του iphoneOS αλλα μηνύοντας τους δημιουργούς του..

#21   dnik69

dnik69

    iPH Member

  • 282 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/02/2010 - 22:12

όποιος ξέρει τι φιλοσοφία της apple δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό.
HTML5 είναι το μέλλον παιδιά... κάτι ήξερε ο steve που δεν το έβαζε τοσο καιρό..

Ας είναι καλά η adobe και το photoshop της και μόνο!!!

#22   mike26

mike26

    iPH Enthousiast

  • 369 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:02

είστε όλοι σας υπνωτισμένου!
ξυπνήστε!Το youtube αργά η γρήγορα θα κόψει τελείως το flash και θα βάλει html5!
θυμάστε τι είχε γίνει τότε με το mms στο iphone 3g?
Μέχρι να βγάλει η μηλιά το iphone os 3.0 , mms δεν υπήρχε!
Και έχω και επιχείρημα : Πόσες φορές στείλατε τελικά mms από το iphone? Και όμως ΕΣΕΙΣ λισαξατε να το βάλει η apple.
Ας το δούμε διαφορετικά : Τι να κάνετε μια μισοπεθαμένη τεχνολογία σε ένα νεογενιτο προϊών?Μήπως να χαζεύετε τους μετρητές iq για το κινητό?Ή μήπως τα 2d παιχνίδια με πειρατές?
Όπως είπα και στην αρχή wake up :excl:

#23   OhYeah

OhYeah

    iPH User

  • 197 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:30

1. Είμαι με το συμφέρον μου. Όποιος καλύπτει τις ανάγκες μου παίρνει και τα λεφτά μου. Αυτή είναι η διαφορά μας. Τουλάχιστον είσαι ευτυχισμένος που είσαι δεμένος στο άρμα της Apple. Η στάση σου και ο λόγος σου απλά επιβεβαιώνει το γεγονός πως αντιμετωπιζετε την Apple σαν θρησκεία. Συγχαρητήρια.


Αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ που γράφεις επιβεβαιώνουν την εμμονή σου να κράζεις αυτούς που γράφουν υπέρ των εταιριών που έχεις βαλθεί να κατηγορήσεις (και ας έχεις ο ίδιος προϊόντα τους – πχ. iPhone)

2. Χαίρομαι που τουλαχιστον είσαι ευτυχισμένος όταν η Apple στα τσεπώνει με κομψώτητα. Τουλάχιστον σου καλύπτει την ανάγκη αυτή.

Ναι, από το να μου τα παίρνουν σαπίλες όπως Microsoft και Nokia για να μου προσφέρουν ως αντάλλαγμα «άγαρμπη» σαβούρα (βλέπε τεχνολογίες απαρχαιωμένες και «τρύπιες» με περιτύλιγμα του παρόντος, προτιμώ την κομψότητα της Apple (λες και εσύ ρε σβίγκο δεν είσαι καταναλώνεις, δεν παίρνεις προϊόντα «εταιριών» - πχ. iPhone)

3. Όσο για τα λεγόμενά μου και την ιδιότητά μου το προφίλ μου είναι πολύ πιο πλήρες από το δικό σου και μπορείς να ενημερωθείς άνετα.

Καλά κάνεις και βάζεις προσωπικές πληροφορίες και «ζεσταίνεις» το προφίλ σου, γιατί με τέτοια διχασμένη προσωπικότητα μόνο online θα μπορέσεις να κάνεις γνωριμίες. Επίσης, καλά έκανες και με παρέπεμψες στο προφίλ σου, γιατί μου επιβεβαίωσες κάτι πολύ σημαντικό (άρα δεν έπεσα και πολύ έξω): Είσαι Windows χρήστης (και μάλλον άρρωστος/ με παρωπίδες) και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι «ξέρεις κάποια πράγματα» για Mac, ενώ στην ουσία παπάρια μάντολες. ΔΕΝ έχεις την παραμικρή ιδέα και είσαι πέρα ως πέρα άκυρος, οπότε καλύτερα να το παρατήσεις το σπορ (κατά μέτωπο επίθεση στην Apple)

4. Μπορείς να μου πείς που ακριβώς γράφω πως "η Apple φταίει ότι το Flash δεν λειτουργεί σωστά στα Mac και κατά επέκταση η Αpple φταίει που δεν το βάζει στο iPhone"? Αν μπορείς. Το ποστ μου απλά δηλώνει την "κομψώτητα" της apple στο να κάνει retouch το promotional υλικό του iPad ώστε να φαίνεται πως υποστιρίζει flash. Έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτό? Αν δεν μπορείς δεν πειράζει δεν θα σε κακολογίσουμε. Δεν φταίς εσύ που οι ΝΥ Times στο site τους έχουν flash. Όταν συνηδιτοποιήσεις το τι γράφω θα ήθελα να μου εξηγήσεις που ήταν τα "lego pieces" του flash content στο site των ΝΥΤ που ανοίγει ο Steve στο keynote? Όταν καταπιείς το σανό βρες και μια σοδίτσα για να το χωνέψεις. Εκτώς αν εννοείς αυτήν την πρακτική όταν μιλάς για "κομψώτητα". Εγώ το ονομάζω παραπληροφόρηση. Ίσως να είναι και flash envy.

Ρε χαζούλη, αντί να καταπλακώνεις το αδύναμο μυαλουδάκι σου με ιστορίες συνομωσίας και να πικραίνεις ακόμα περισσότερο την ματιά σου για τον κόσμο αυτό, κάτσε και απόλαυσε πιο χαλαρά την καθημερινότητα σου, προσπέρνα και κάνα δυο-τρία στραβά που θα δεις και κοίτα να φροντίζεις την πάρτη σου και να περνάς καλά και εσύ και οι γύρω σου.
Αν ξέρεις λίγο από διαφημίσεις και βίντεο-μοντάζ, προφανώς η Apple έκανε (όπως κάνουν και όλες οι μεγάλες εταιρίες) το animation επί του iPad σε κανονικό Workstation computer (για μην φαίνονται παρεμβαίνουν «ατέλειες» όπως η αντανάκλαση του ήλιου/αντικειμένων, να είναι πλήρως ελεγχόμενη η ροή, κλπ.)

5. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα καλά θα έβλεπες στο flash αν το υποστίριζε η Apple και πόσο σκάρτο θα έβγαζες το HTML5? Το λυπηρό με τους οπαδούς σαν εσένα ξέρεις ποιο είναι? Δεν λέτε να ξεστραβωθείτε. Ότι και να λέμε εδω μέσα εσείς θα ακούτε πως το flash είναι η μόνη λύση. Πρόσεχε μην εκπλαγείς από την επόμενη πρόταση. Αυτό που λένε όλοι σχεδόν οι "υποστιρικτές του flash" κατά εσένα είναι το εξής απλό: "Από την στιγμή που το flash υπάρχει και θα υπάρχει για πολύ ακόμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειωνέκτιμα και απολύτως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην το υποστιρίζει η Apple στα mobile devices που διαθέτει, κυρίως όταν πουλάς ανώτερο και καλά browsing experience. Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?

Εδώ με μπέρδεψες λίγο – Από την μια μου το παίζεις αντικαθεστωτικός και τεχνολογικά φιλελεύθερος και από την άλλη μου λες ότι θα πρέπει να ακολουθήσουμε Adobe και Flash (ή Microsoft και Windows, κλπ.)
Όσο για την κάθετη αντίθεση μου προς το Flash, άσε εμένα να ξέρω καλύτερα για εμένα απ’ότι ξέρεις εσύ, και αν την αντίθεση μου την πέρασε ΤΩΡΑ τελευταία χρόνια η Apple και όχι κάτι άλλο.
Προφανώς είμαι πιο έμπειρος σε υπολογιστές από ότι είσαι εσύ (Amstrad > Spectrum > Apple > Commodore > Atari > Amiga > PC > Apple), οπότε ακόμα πιο σίγουρα είμαι πιο έμπειρος περί του Internet (από του 1989 πειραματάκια με Compuserve και από του 1991-1992 μέχρι σήμερα ασταμάτητη ενασχόληση).
Φαντάσου λοιπόν κάπου στο 1996, ενώ πλοηγούμουν χαρούμενα σε ιστοσελίδες του HTML (2.0 για την ακρίβεια) ξαφνικά πέφτω σε μια πειραματική ιστοσελίδα που ήθελε επίμονα να κατεβάσω κάτι από «κάποια» Macromedia και να το εγκαταστήσω για να βλέπω «πλούσιο» υλικό βίντεο, κλπ. Τελικά, όχι μόνο πλούσια δεν ήταν η εμπειρία μου, αλλά άλλαξε και τα φώτα του υπολογιστή μου και των επιδόσεων του. Κάποια χρόνια μετά και ενώ πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να γινόταν χειρότερα τα πράγματα, τσαααακ, τσιμπάει η Adobe την Macromedia, αλλάζει τα φώτα στο Flash με «νέες εκδόσεις» και τότε ήταν που θάφτηκε για πάντα οποιαδήποτε τσίπα είχε μείνει σε αυτό το «μέσο » (με λίγα λόγια, οι έπειτα «αναβαθμίσεις» δεν ήταν τίποτα άλλο πασπατέματα σε τεχνολογικό ερείπιο – βλέπε Microsoft και λειτουργικά της!)
Κάτσε εσύ λοιπόν εκεί στα τεχνολογικά ερείπια και άσε εμάς τους «παλιούς» ή τους «ελισσόμενους» να επιλέγουμε να διαβαίνουμε τους νέους τεχνολογικά δρόμους…

6. Έχεις δίκαιο δεν κατέχω τα Mac τα παράτησα στο λύκειο, αλλά τώρα ξέρω πόσα κατέχεις και εσύ. "γιατί, μην ξεχνάς ποτέ ότι το iPhone OS είναι στην ουσία ένα Mac OS X σε "σμίκρυνση" :lol: Έχεις δίκαιο.

Ρε ‘συ, δεν χρειάζεται να μου απαντάς – Ύστερα από ΤΟΣΑ χρόνια, σας μοιράζομαι από μίλια μακριά! Επέτρεψε μου απλά να πάω παρακάτω στον λόγο μου:
1) Από τότε που τελείωσες το λύκειο, το λειτουργικό των Mac πέρασε από System 7/ Mac OS 7 σε Mac OS X – Δύο διαφορετική κόσμοι/ πλανήτες/ εποχές / κλπ. Τότε είχες πολλούς περιορισμούς λόγο τρίτου, Windows-περιορισμένου λογισμικού (αν βέβαια ζούσες Ελλάδα – Γιατί Βόρεια Ευρώπη, Αμερική, κλπ. δεν είχαν ποτέ καμία ανάγκη), ενώ τώρα δεν υπάρχει σχεδόν κανένας περιορισμός.
Επίσης, η υπολογιστές πέρασαν από PowerPC σε Intel και από Power Macs σε Mac Pro – Με λίγα λόγια, τα πράγματα είναι τόσο ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απ΄ότι τα άφησες , ώστε αν αντιτεθείς σε ένα γνώστη των Mac, τα λεγόμενα σου θα ακούγονται τουλάχιστον σαν ανέκδοτο η παπαρολογίες!
2) « "γιατί, μην ξεχνάς ποτέ ότι το iPhone OS είναι στην ουσία ένα Mac OS X σε "σμίκρυνση" :lol: Έχεις δίκαιο»
Επειδή δεν παλεύεσαι (και με ειρωνεύεσαι με σύμμαχο την ασχετοσίνη σου) τσίμπα link από Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Iphone_os

Ή μάλλον άστο, για να συντομέυουμε, σου παραθέτω το σημαντικό για ‘σένα σημείο:
iPhone OS (known as OS X or OS X iPhone in its early history) is the operating system for the iPhone, iPad and iPod touch from Apple Inc.[3][4]
It was derived from Mac OS X, with which it shares the Darwin foundation.[5] iPhone OS has four abstraction layers: the Core OS layer, the Core Services layer, the Media layer, and the Cocoa Touch layer. The operating system uses less than 500 megabytes of the device's memory.[6]


7. Αν διαβάσεις την είδηση στο link θα καταλάβεις και το post μου. Παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ανακεφαλαιώνω λοιπόν. H Αpple είναι κατά του flash άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανεβάζει ΠΛΑΣΤΟ ΥΛΙΚΟ στα promo της για να δείχνει πως το flash υποστηρίζεται από το iPad. Καθώς νομίζει ότι απευθύνεται μόνο σε χρήστες σαν και εσένα, δεν υπολογίζει πως κάποιος μπορεί να πάει στο site των New York Times και να αναρωτηθεί "μα καλά πως ανοίγει το flash content το iPad?" Μετά τρέχουν να αλλάξουν ΟΛΟ το υλικό.

Όταν ξεπεράσεις το οπαδιλίκι σου τότε θα καταλάβεις αν οι ανάγκες σου εξυπηρετούνται ή όχι, αν το flash χρειάζετε (μέχρι να υπάρξει διάδοχη κατάσταση σε ικανοποιητικό ποσοστό που να το καθιστά αντικειμενικά άχρηστο) ή όχι, κ.ο.κ


Με την σειρά μου και εγώ, ανακεφαλαιώνω λοιπόν:
Έχεις έντονη τάση επιπλοκής του μυαλού σου με απλά λογικά γεγονότα και μετατροπή τους σε θεωρίες συνομωσίας, σε σημείο σχιζοφρένιας (άντε τυχερέ, τσίμπησες τσάμπα και το γνωμάτευμα!). Είπαμε, κάποια πράγμα απλά «τυχαίνουν» ή είναι λάθη σε ανθρώπινο/ λογικό επίπεδο. Τώρα εσύ αν δεν μασάς ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά που σου λέω και το νέο Τρίτο Ράιχ το αναμένεις μέσο της Apple, εγώ πάω πάσο…

"η Apple φταίει ότι το Flash δεν λειτουργεί σωστά στα Mac και κατά επέκταση η Αpple φταίει που δεν το βάζει στο iPhone".. 'οσον αφορα σε αυτο προφανως ηθελε να απαντησει σε εμένα. Αλλα προφανώς οι παροπιδες δεν του αφησαν να δει οτι ειναι διαφορετικο το post το δικο μου απο το δικο σου :D Ασχολούμε με τους υπολογιστες απο το το 1989. εχω pc me win 7 αλλα και ενα msi wind με snow leopard :) είναι προφανες οτι δεν ειμαι οπαδός. η δουλεια μου μου επιβαλει να χρησιμοποιω καθημερινα adobe suite και μακαρι να υπηρχε το final cut για pc γιατι το premiere ειναι απαραδεκτο...και εχω και ενα iphone που πραγματικα ειναι οτι καλυτερο ειχα σε τηλεφωνο..επειδη ομως το εσπασα...δεν μπορω ομως να παραβλεψω οτι το flash einai απαραιτητο προς το παρον, ουτε οτι η apple θελει στο μελλον να μου τα περνει αγρια ακομα και για να παταω το Power θα μου ζηταει δολαριακια..ή ότι σε λιγα χρονια θα τους δουμε να πατενταρουν και τον τροπο που ανασενουμε.... τόσα χρονια προσπαθειας πολλων ανθρωπων να βγει απο την αφανεια το firefox...ερχονται καποιοι να δωσουν ολη τους την υποστηριξη σε μια εταιρεια που απλα θελει να έχει τον απολυτο ελεγχο.. όπως ειπε και ο φιλος παραπανω..ειμαι κυνικος κοιταζω το συμφερον μου..και δεν εννοω το οικονομικό..απλα θελω να έχω τον ελεγχο της συσκευης που αγοράζω..των αρχειων που μου στελνουν...σκεψου απλα μια μερα να υπηρχε ενα κεντρικο τηλεκοντρολ που θα επελεγε για σενα..χωρις εσενα τι θα παρακολουθησεις στην tv


Ει, ψψψψτττ, πού ‘σαι, πρώτα απ’όλα διάβασε λίγο τα παραπάνω για να «μάθεις».
Δεύτερον ΔΕΝ αναφερόμουν σε ‘σένα, αφού ούτε καν σε έκανα quote.
Τρίτων, το ότι ασχολείσαι με υπολογιστές από του 89, δε μου λέει απόλυτος τίποτα! Και εγώ ασχολούμαι από του 82, αλλά και «φετινός» να ήμουν, θα σκεφτόμουν πριν ανοίξω το στοματάκι μου και μιλήσω χωρίς να ξέρω (και μου το παίζεις και φίλος και γνώστης των Mac )
Τέλος, Να πω ότι μου την λέει ένας Linuxάκιας, να πω «άντε να πάει στα κομμάτια». Αλλά να μου την λέει χρήστης Windows περί ελευθερίας λογισμικού, ε εκεί δεν παλεύεται.
Χρησιμοποιείτε και εσύ και ο άλλος λογισμικό εταιρίας που είναι γεγονός ότι την πηγαίνουν σε δικαστήρια από τα μέσα του ‘90 (και την τραβάνε μέχρι και σήμερα!) για την πιο πρωτοφανή χουντική/ ιμπεριαλιστική/μονοπολιακή στρατηγική στην μοντέρνα ιστορία της τεχνολογίας/ λογισμικού και έρχεστε να «μας την πείτε» για την έλλειψη Flash σε Mobile λογισμικό τριών χρόνων; (που στο κάτω-κάτω είναι λογισμικό από μια εταιρία που έχει γράψει στα παπάρια τους χρήστες Mac!)

Όσο για το ποιός σου αρμέγει λεφτά και σένα και τον άλλον (και όλους της MS χρήστες), ένα θα σας πω για να μην πολυλογήσω:
Έχω υπολογιστή G4 1000MHz του 2001, και τρέχει λειτουργικό 2 χρόνων παλαιότητας (Mac OS X 10.5 Leopard) και φυσάει (έτσι για το γαμώτο, παίζει μουσική από iTunes ενώ βλέπω HD βίντεο στο Quicktime, σερφάρω στο Safari με δεκάδες tabs και παράθυρα ανοιχτά, όλα αυτά ενώ έχω ανοιχτό κειμενογράφο και Photoshop CS2). Φέρτε τώρα και έναν PC Pentium III (3) του 2001 με εγκατεστημένα το Vista και απλά να την παλεύει ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ για οικονομία και άρμεγμα/ εκμετάλλευση... Μπέεεεεεεε!...

#24   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:47

Η βλακεία που σε δέρνει φαίνεται από τα προηγούμενα ποστ. Δεν χρειάεται να εμβαθύνεις. Απλά ανακυκλώνεις το τα ιδια και τα ίδια. Το καταλάβαμε, Apple και ξερό ψωμί. Δεν καταναλώνεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου, απλά σε ενδιαφέρει να έχεις κάποιο προϊόν της Apple.

Μείνε λοιπόν στον G4 στα 1000 με λειτουργικό 2 χρόνων και άσε τον να σέρνεται. Το δικό μου G4 έχει ydl, και μπορεί να κάνει αυτά που προανέφερες πολύ πιο άνετα από την παπαριά το Leopard.

Εν κατακλείδη το flash υπάρχει και θα υπάρχει, απόλαυσε το κομάτι του internet που μπορείς να δεις όταν σε αφήσει η Apple θα δεις και το υπόλοιπο.

#25   mixail

mixail

    iPH User

  • 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:50

Δεν ειχα σκοπο να κανω αναλυση των γνωσεων μου, απλα να σου δειξω οτι δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιρειας..αλλα ναι εχω και ενα τριτο φορητο που εχει πανω backtrack. ελπιζω τωρα να ανεβηκα επιπεδο :P αα και κατι αλλο το φλασ ειναι ενα απο αυτα που κανουν πολλους να αντιδρουν ...η amiga που ειχα το 1989 ειχε multitasking με επεξεργαστη που ετρεχε μολις στα 7 mhz αν θυμαμαι καλα...φανταζομε πως ουτε αυτο εχει σημασια για σενα..απλα επειδη ξεκινησεσ μια μικρη αναδρομη ειπα να προσθεσω και εγω μερικεσ σειρες:) "οι οπαδοι δεν οφελησαν ποτε κανενα "αθλημα" αλλα οι φιλαθλοι

#26   OhYeah

OhYeah

    iPH User

  • 197 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/02/2010 - 00:30

Η βλακεία που σε δέρνει φαίνεται από τα προηγούμενα ποστ. Δεν χρειάεται να εμβαθύνεις. Απλά ανακυκλώνεις το τα ιδια και τα ίδια. Το καταλάβαμε, Apple και ξερό ψωμί. Δεν καταναλώνεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου, απλά σε ενδιαφέρει να έχεις κάποιο προϊόν της Apple.

Μείνε λοιπόν στον G4 στα 1000 με λειτουργικό 2 χρόνων και άσε τον να σέρνεται. Το δικό μου G4 έχει ydl, και μπορεί να κάνει αυτά που προανέφερες πολύ πιο άνετα από την παπαριά το Leopard.

Εν κατακλείδη το flash υπάρχει και θα υπάρχει, απόλαυσε το κομάτι του internet που μπορείς να δεις όταν σε αφήσει η Apple θα δεις και το υπόλοιπο.


Δεν ειχα σκοπο να κανω αναλυση των γνωσεων μου, απλα να σου δειξω οτι δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιρειας..αλλα ναι εχω και ενα τριτο φορητο που εχει πανω backtrack. ελπιζω τωρα να ανεβηκα επιπεδο :P αα και κατι αλλο το φλασ ειναι ενα απο αυτα που κανουν πολλους να αντιδρουν ...η amiga που ειχα το 1989 ειχε multitasking με επεξεργαστη που ετρεχε μολις στα 7 mhz αν θυμαμαι καλα...φανταζομε πως ουτε αυτο εχει σημασια για σενα..απλα επειδη ξεκινησεσ μια μικρη αναδρομη ειπα να προσθεσω και εγω μερικεσ σειρες:) "οι οπαδοι δεν οφελησαν ποτε κανενα "αθλημα" αλλα οι φιλαθλοι


Εμ, τα 'ξερα δεν τα 'ξερα ότι ασχολούμαι τσάμπα; Τελειωμένοι από χέρι είστε... Γρι δεν καταλάβατε από όσα σας έγραψα!...
Παρατήστε με στον όμορφο μου κόσμο και συνεχίστε να τον κοπανάτε στον τοίχο...
Όσο για το Flash, χάρισμα σας... Βάλτε το εκεί που ξέρετε...

ΥΓ. Όσο για Amstrad, Spectrum, Comodore, Atari, Amiga και G4 τα έχω για παραδειγματισμό (especially τους Amiga και G4) για «παιδάκια» που έχουν κενά αλλά καταλαβαίνουν όταν βλέπουν, σε αντίθεση με εσάς. Αλλιώς χαζούλιδες ασχολούμαι με τον ψοριάρικο μου MacBook Pro IC2D 2.93GHz και κυρίως με την παπάντζα μου τον Mac Pro 8core Xeon 2.93GHz και το φτωχό τους Mac OS X 10.6.2 SL... Ζωή σε λόγου σας!

#27   mixail

mixail

    iPH User

  • 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/02/2010 - 00:37

και 99% να ειχες δικιο..πιστεψε με το εχασες...με τον τροπο που κανεις πως να το πω...ας το πω "διαλογο"
δεν θα συνεχισω...κανεις μπαμ πως βρισκεσαι σε παραληρημα...δεν θελω να εχω το κριμα στο λαιμο μου,,:)

#28   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 04/02/2010 - 00:57

To html 5 θα ολοκληρωθεί το 2019 και στο 2010 ο Jobs αποφάσισε ότι είναι το μέλλον οπότε δεν έβαλε flash. Όπως αποφάσισε ότι οι εταιρίες κλέβουν τον κόσμο με τα sms και δεν δίνει δυνατότητα αναφοράς, ότι το ράδιο είναι κάτι ξεπερασμένο (χάνει και έσοδα απο το iTunes) και ότι οι κλήσεις μέσω voip δεν πρέπει να επιτρέπονται απο το iPhone ρίχοντας πόρτα στο google voice (δεν έχει καμία σημασία που μετά απο λίγους μήνες αφού έχει παρουσιάσει την iPatata το επιτρέπει γιατί αλλιώς η μόνη χρήση του θα ταν για δίσκος του καφέ). Keep walking...

#29   Theoulis

Theoulis

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/02/2010 - 01:45

To html 5 θα ολοκληρωθεί το 2019 και στο 2010 ο Jobs αποφάσισε ότι είναι το μέλλον οπότε δεν έβαλε flash. Όπως αποφάσισε ότι οι εταιρίες κλέβουν τον κόσμο με τα sms και δεν δίνει δυνατότητα αναφοράς, ότι το ράδιο είναι κάτι ξεπερασμένο (χάνει και έσοδα απο το iTunes) και ότι οι κλήσεις μέσω voip δεν πρέπει να επιτρέπονται απο το iPhone ρίχοντας πόρτα στο google voice (δεν έχει καμία σημασία που μετά απο λίγους μήνες αφού έχει παρουσιάσει την iPatata το επιτρέπει γιατί αλλιώς η μόνη χρήση του θα ταν για δίσκος του καφέ). Keep walking...

Πριν απο ενα χρονο (2008 εννοώ) ελεγαν οτι το html5 δεν θα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ετοιμο πριν το 2022...
και τονίζω το εντελώς έτοιμο γιατί πολύ απλά καποια specs εχουν ηδη κανει την εμφανιση τους (στους περισσοτερους browsers) In fact the far more important year is 2012, when HTML 5 will be finalized..

Τελευταία επεξεργασία από: Theoulis, 04/02/2010 - 01:46


#30   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 04/02/2010 - 02:30

ΟΚ γαμώ το flash που είναι unstable τρώει resources και έχει τρύπες. Zήτω το html5, έστω και το 2012 (ΚΑΙ ΑΝ). Τhumbs up.

Την τελευταία φορά πάντως που αγόρασα κάποιο προϊόν το αγόρασα για άμεση χρήση. Αλλάξανε τα κόζια φαίνεται αγοράζεις κάτι για να το χρησιμοποιήσεις μετά απο 2 χρόνια. Thumbs up^2.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες